manga_preview
Boruto TBV 13

Noc na Uchichštejně

Autoři: snowfox a Flying_Nikass xD

Byl klidný večer a v rodném sídle Uchiha všichni poklidně večeřeli. Nahlédněme do okénka...
U jídelního stolu seděli všichni přeživší zástupci tohoto klanu, i někdo, koho ještě neznáte. V čele trůnil ó velký Madara, po jeho pravici jeho mladší bratr. Naproti němu byl Fugaku, po levici Mikoto - neřešme kde se tu vzali, po pravici Sasuke, vedle něhož byla jeho ženuška, Hinata. Vedle té se v jídle patlal jejich nejmladší, sedmiletý, synek Shunsuke, vedle něhož se rozvaloval nejstarší - dvanáctiletý - Daisuke. Naproti nim, vedle babičky, poctivě papala desetiletá Shina. Vedle ní seděl strejda Itachi.
Jak už bylo řečeno, byl to celkem poklidný večer. Uprostřed dlouhého, dlouhého, opravdu DLOUHÉHO stolu hořely svíce v rudo-bílých svícnech, které ještě před večeří strýček Itachi zapálil Katonem.
Mikoto vysvětlovala své snaše, proč nemůže být v hrachové polévce hrách a jak to kazí její chuť. Hinata tiše přikyvovala, jak ji bylo zvykem a občas se také na něco zeptala, aby měla všechny potřebné znalosti a příští, již stopadesátý pokus o rodinnou večeři bude bez chybičky i pro její tchýni.
Sasuke, Itachi a Fugaku právě debatovali o nekvalitních kunaiích, kteří se dostali na trh.
„Je to naprostá hrůza, člověk to hodí do stromu a ono se to odrazí,“ stěžoval si Sasuke polohlasně. „A co jsem slyšel, tak se do oběhu dostali i takovéhle shurikeny. A nikde nejdou sehnat ty kvalitní. A přitom je to od těch výrobců, co nám po léta dodávali. Nechápu, co se stalo…“
Spolusedící Mmb (Madarův mladší bratr) a Daisuke spiklenecky a tiše debatovali o ženách.
„… strejdo Ken-chane, představ si, že Takumi pozval Kayu na rande a ona ho odmítla, hehe. Že prý by radši šla semnou, hehehe.“
"Ženy jsou krásná, ale nesmírně vrtkavá stvoření, Daisuke. Když chceš nějakou mít jen pro sebe, musíš ji nejprve zkrotit a osedlat..." Kenta zmlkl, když si všiml pohledů Hinaty a Mikoto. Opět mluvil příliš nahlas...
Itachi vstal od své porce a prešel až k nejmladšímu z Uchihů, aby mu pomohl rozkrájet maso. On se vůbec k dětem, hlavně tem Hinatiným, podezřele měl. A když někdo poznamenal, že Shunsuke se spíše podobá strýčkovi, Hinata se vždy naježila a na všechny kolem sebe začala nadávat. Nikdo její chování nechápal a tak už se o tomto tématu prostě nebavili.
Sasuke všechny tyhle věci odbyl mávnutím ruky. Jeho Hinata je mu věrná, o tom nepochyboval. A že se mu Shunsuke moc nepodobá? No a, to hned neznamená, že není jeho.
Madara všechny přejížděl temným cool pohledem a při poslechu Kenta a Daisukeho, kteří znovu potichu rozvinuli hovor se usmál. Jakmile však stočil (už jste někdy stáčeli pohled jako ruličku papíru? xD) pohled na Shunsukeho a Itachiho v jeho očích se objevilo něco… něco, co zvěstovalo, že zase ví víc než ostatní.
I Mikotin pohled občas zabloudil na staršího syna, ona to ale nijak neřešila. Tak či tak je to pořád její vnuk.
Madara se náhle rozpovídal, a začal vyprávět veselou příhodu o tom, jak zabil Prvního.
Všichni se vesele smáli, mlátili pěstmy do stolu a když skončil, všechny děti (a pár dospělých) začali sborově křičet:"Znovu, znovu!"
V tu chvíli se do toho vložila Hinata:"M-Madaro-san, nevím, jestli je dobré takhle dětem mást mozek. Snižuje to jejich autoritu k Hokagovi!" Ano, stala se z ní opravdu pečlivá matka. Nejspíš chtěla své tchýni dokázat, že ONA své děti uhlídá a jen tak je k Akatsuki nepustí, jako Mikoto.
V takovémhle duchu se nesl i zbytek večeře. Mírné napětí mezi Hinatou a Mikoto bylo cítit v ovzduší (už jste někdy cítili ve vzduchu napětí mezi osobama? Jen tak mimochodem xD) a tvořilo tak příšerně přátelskou atmosféru.
Po večeři se všichni zvedli, popřáli si dobrou noc a odpochodovali každý do své části sídla. Madara, Kenta a Itachi do sklepení, Sasuke, Hinata a děti do prava a Mikoto s Fugakuem do leva.

„…Až dojedli bábovku a dopili pítí, tak babička za devět měsíců porodila děťátko a ukázalo se, že to byla Rumunka, měla 85 let a byla zapsána do Guinessovi knihy rekordů.“ Skončil Sasuke pohádku na dobrou noc. (Tohle opravdu není z mojí hlavy xD A ano, je to dovětek k Červené Karkulce xD)
„Co těm dětem u všech všudy pleteš hlavu takovými bláboly?“ rozzlobila se Hinata, která před chvílí nepozorovaně vešla do dětského pokojíku. „Tak a vy ať už spíte. Dobrou noc.“ Zhasla světlo a odtáhla Sasuke do jejich ložnice, kde mu s tichým křičením ztropila scénu, jak, že ty děti vychovává.

Byl to celkem pochmurný a smutný večer. Sasuke ulehl do peřin a usykl bolestí (Když se ožení Ninja s Kunoichi, nikdy z toho nevyjde nic dobrého...), Hinata naštvaně odkráčela z ložnice se slovy, že s ním dnes spát nebude (v obou smyslech) a vešla do pokojíku své druhé nejmladší - Shiny.
Jak však okamžitě postřehla, v pokoji není sama. U postýlky s nebesi seděl Itachi a na spící děvčátko, dudlajcí si paleček se zalíbením hleděl. Aniž by se Hinata musela ohlašovat, promluvil k ní: "Až se bude vdávat, nebudu to já, kdo ji povede k oltáři." Ufňukl.
"K oltáři?! Je ji teprve deset!" Vykřikla pohoršeně Hinata.
„Myslím na budoucnost.“ Odfrkl si. „Stejně je to nefér,“ fňuknul znova. Hinata na to jen pokrčila rameny.
„Ne každý má to štěstí vychovávat vlastní děti.“
„Takže to, co se říkalo, byla pravda? Že naše děti nejsou moje?“ ozvalo se od dveří naštvaně. Hinata a Itachi se polekaně otočili a hleděli na Sasukeho, kterému se objevil sharingan v očích.
„Uhgm… bghm… Já… no… chtěla jsem ti to říct, ale…“ drmolila hořečnatě Hinata.
"Ty ku*vo!" Zařval Sasuke a hodil po své manželce kunai. Ten se od ní, jako gumový medvídek, odrazil a spadl na zem.
"Kvalita nade vše..." Poznamenal Itachi.
Sasuke svrásčil tvář, schoval do dlaní a usedavě se rozplakal.
"S-Sasušenko..." Pokusila se ho Hinata utišit, on ji však jen odstrčil a křik, ať si hledí svýho.
"Dobře." Promluvila klidně Hinata a obrátila se na Itachiho. "Itatyčinko..."
V tu chvíli se probudila Shina.
„So se to tu děje?“ zazívala a mžourala očima kolem sebe. „Tati, mami…? Strejdo Itachi?“ překvapeně klouzala pohledem ze zhrouceného Sasua na naprosto klidnou Hinatu a Itachiho, který se tvářil jako mrazák.
„Tatíku, co se děje?“ hbitě vyskočila z postele a začala Sasukeho hladit starostlivě po vlasech. Ten si utřel oči, chytil malou do náruče a fenomenálně vyskočil.
„Už vím, co udělám! Vy si v klidu žijte, smrskněte si další tři děti, ale Daisukeho, Shunsukeho a Shinu vám nedám! Svoboda pro otcéééé!“ a vyrazil jako šíp ze dveří do pokojíku, kde spal Dai a Shun.
Všechen křik a nádávky v tu chvíli probrali starého a nevrlého Madaru, který s nadávkou u pusy vstal a šel se podívat, co se děje.
"Kdo to tu hernajz dělá takovej kravál..." Ozval se jeho bratr a posadil se na své madraci.
"Sasuke otevřel oči..." Pronesl Madara vševědoucne a pootevřel dvířka od sklepa, aby viděl co se děje.
Právě se na chodbě hádala Mikoto se Sasukem: "Sasuke, zlatíčko moje nejmladší, nemůžeš mi přeci jen tak sebrat moje vnoučátka!" Skurhrala a snažila se ho zadržet.
„Přesně tak, táto. Já tu chci zůstat se strejdou Ken-chanem!“ vzpouzel se mu Daisuke, kterého Sasuke držel za ruku.
Do toho všeho se ještě přiřítil Fugaku, absolutně na Sasuově straně a řval na Hinatu a Itachiho, co si ve smyslu, jak si tohle mohli dovolit. Chvíli, co chvíli se k němu přidávala Mikoto a spílal Hinatě.
„Tak už ku*va dost!!!“ zařval autorativně Madara, když se vysoukal ze sklepa a vytahoval si neexistující rukávy pyžama. „Kdo má v takovým randálu spát?! Teď si všichni půjdete lehnout a vyřešíme to až ráno. A kdo neuposlechne, ten bude u mě na koberečku!“ Sasuke už se nadechoval k protestu, když po něm rozzuřeně Madara mrštil papuče ve tvaru králíčka.
„Žádný odmlouvání! Do postelí a hned!!“ s těmihle slovy popadl Itachiho za límec a odtáhl ho do jejich pokoje, kde se Kenta chechtal pod peřinou.
"V celé historii klanu Uchiha bylo jen jedno jedinné cizoložnictví..." Začal Madara, který ještě před tím pokynul Itachimu, že může zabít Kentu. "...a to tehdy, když se tady můj bratr zamiloval do již ženatého prvního hokageho." Melancholicky si povzdech. "Prvního jsem potom zabil vlastní rukou. Co si myslíš, že asi udělám s Hinatou?" Posadil se zpět na svou postel a sprostě zanadával na adresu chybějících papučí a studené zimě ve sklepě.
Itachi přestal mlátit Kenta a na sucho polkl. Moc dobře znal ten příběh, který Madara tak rád vyprávěl u večeře.
"Hinata-chan je skvělá kuchařka, ať si Mikoto-chan říká co chce. Její hrachová polévka je výborná a o svoje děti pečuje s láskou. Navíc, tak či tak, jsou to stále moji příbuzní, i když ne ze Sasukeho-chan strany, ale ze tvé. Nemohu je jen tak připravit o matku, a tak ti tedy povím, co s ní udělám: Neudělám s ní nic." Madara si opět povzdechl a Itachi se mírně zamračil. Nazývá také jeho v jeho nepřítomnosti Itachi-chan?!

Bylo neklidné ráno... a nedívejme se raději do jejich okna, ještě by jsme mohli dostat do hlavy nekvalitním Shurikenem xD


Drahá Uchiha rodinka xD Tady můžete vidět, že ty děti opravdu vypadají jako Itachiho xD Akorát, že místo Hinaty tam byla Sakura, takže to vypadá trošejc divně. Ale nevadí xD (přetvořila Nikass)

Poznámky: 

Mwahaha! Tohle je moje první společné dílko s Flying_Nikass a snad nebude jediný, hehe xD
Každá jsme vždycky napsaly kousek. ^^
Trochu o ničem, ale dost jsem se u psaní pobavila. xD

4.882355
Průměr: 4.9 (34 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Mister_zx
Vložil Mister_zx, Po, 2009-08-10 23:57 | Ninja už: 6187 dní, Příspěvků: 338 | Autor je: Prostý občan

tema nekwa.litnima zbranema je muzou aspon ukamenowat (jako treba 10tunama demon shurikenu) =oD

What´s it? It´s a LAUGH!

Obrázek uživatele Mike
Vložil Mike, Ne, 2008-11-02 00:46 | Ninja už: 5816 dní, Příspěvků: 529 | Autor je: Prostý občan

sasušenko? itatyčinko? WTF?

_____________________________________

Obrázek uživatele Rokubi no Raijuu
Vložil Rokubi no Raijuu (bez ověření), Ne, 2008-09-14 09:13 | Ninja už: 19997 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Sasušenko? Itatyčinko? Laughing out loud Jak vražedný Laughing out loud To bylo úžasný! Já se kroutila v záchvatech smíchu snad ještě hodinu po přečtení, než jsem byla schopná napsat tenhle chorej komentář Laughing out loud

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Út, 2008-09-02 19:35 | Ninja už: 6153 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Sasušenkoo! xDD perfekto! Tohle bylo skvělý! CHichotala jsem se celou dobu xDD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Ne, 2008-08-31 16:16 | Ninja už: 5935 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Tohle bylo parádní! A jak se naštval Madara, hnedka celý klan sekal dobrotu Laughing out loud Tak to bylo super Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Eli-chan
Vložil Eli-chan, Ne, 2008-08-31 14:15 | Ninja už: 5940 dní, Příspěvků: 443 | Autor je: Recepční v lázních

Bože tak to je fakt nádhera hey!!!! Jen tak dál...

Člověk ani nestačí mrknout a najednou dospěje. A s věkem přichází zkušenosti, ale i mnohem složitější mise. Proto po mnoha letech tak vřele uvítám návrat domů, do Konohy. Kde i z budoucího právníka může být skvělý shinobi nebo alespoň kritik vašich povídek.

Naruto, děkuji Ti za vše. Z lásky

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Čt, 2008-08-28 01:33 | Ninja už: 6063 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

..když se tady můj bratr zamiloval do ženatého Prvního blablabla... chachá takže přece jen tenhle pairing! Laughing out loud by mě zajímalo, jestli proběhlo i půjčování očí xD
Ale k věci... dobrá povídka xD sice je fakt, že jsëm se nijak extra neřehtala, ale na druhou stranu mě to dokázalo odtrhnout od Akt X (tedy celkem výkon xD) prostě - ¨jen pokračujte se svými spoluprácemi dál xD

Btw, Nikass - pořád mrtvá? Laughing out loud

Obrázek uživatele Flying_Nikass
Vložil Flying_Nikass, Čt, 2008-08-28 09:48 | Ninja už: 6043 dní, Příspěvků: 309 | Autor je: Prostý občan

Už ne ^^ xD

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, St, 2008-08-27 13:14 | Ninja už: 6052 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Nikass, když sem se tě zeptala, jestli to bude vtipná jednorázovka, ty si mi napsala něco ve smyslu že ne ... Víš jak sem se u toho řehnila? Laughing out loud
Bože, holky, vaše spolupráce je nad zlato i nad sůl! Prej Sasušenka ... Itatyčinka ... xDDDDDDD Ta nevěra Prvního Laughing out loud Bože můj, ještě teď se muhahahuju ... A už po stý lituju ty dělníky za tím otevřeným oknem xDD
Napište ještě něco, prosím, prosím, prosíííííííím xDDD Chci víc gumových shurikenů Laughing out loud

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Leinara
Vložil Leinara, St, 2008-08-27 11:58 | Ninja už: 5957 dní, Příspěvků: 262 | Autor je: Prostý občan

óó takhle sem si rodinu uchihu jeste nepredtsvila...je to sjuuuper

Obrázek uživatele Laterie
Vložil Laterie, Út, 2008-08-26 19:09 | Ninja už: 5998 dní, Příspěvků: 681 | Autor je: Prostý občan

...počkaj! to je dobre. Hinataka ideš!!! Eye-wink

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Út, 2008-08-26 18:57 | Ninja už: 6194 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Sloboda pre otcov xDD To je dobrék, jaaj holky moje, vy ste ale Sasanovi dali, tak mu treba Laughing out loud Hin sa k Itachinkovi hodí xD
Ale aký starý Madarko? Ja vám dám, že starý, pche Sticking out tongue On je náhodou v dobrom veku xDD Ale aspoň, že ste z neho neurobili nejakého senilného starca xDD Ale pánička a hlavičku Uchihovcov Laughing out loud Jooj to sa mi páči xD
Babeny, tak toto bolo skvelé, vy ste naozaj výborné Smiling
Aká len je to milá rodinka, tí Uchihovci Laughing out loud


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.