manga_preview
Boruto TBV 09

New generace 33- Zabila jsem ho !!!

„Ahoj zlato!“ ozve se ode dveří. Rychle se s kunaiem v ruce otočím a co nevidím...
„Hm, copak taková kráska dělá sama v lese?“ ozve se slizce ten kluk, co prve řek, že jsem hezká.
„Dělá zkoušku chuninů, ty inteligente!“ zařvu naštvaně.
„A kde máš toho druhého kluka? Toho, co tě tak udatně chránil?“ řekne zase.
„Je kousek odtud, hned se vrátí!“ řeknu, i když to není pravda.
„Hm, já bych neřekl... a ty jsi tu teď sama! A my jsme tři!“ ušklíbne se.
„Tak hele, mohli by jste aspoň říct svý jména, abych věděla, jaký jména mám nechat napsat na vaše náhrobky!“ ušklíbnu se. Ten co pořád mluví se taky ušklíbne.
„Já jsem Idate Koriaschi!“ řekne a slizce si olízne ret.
„Já Yuuta Takahaschi!“ řekne ten, na kterým jsem stála.
„A já Udo Riuko!“ ušklíbne se ten, jak ho málem Minato propích.
„A ty zlato?“ ozve se Idate.
„Já jsem Ake Haruno, vlastně Akasuna no Ake Haruno!“ ušklíbnu se.
„Hm, pěkný jméno!“ ušklíbne se Udo.
„Hm, pěkná postava!“ ozve se Yuuta.
„Celá je k sežrání!“ olízne se Idate a zmizí.
Najednou se ze země pode mnou vynoří a přimáčkne mě ke kmeni. Dám si pecku do hlavy. A pěkně to bolí!
„Kolik ti vlastně je?“ zeptá se Idate a jednou rukou mě chytí pod krkem.
„Patnáct!“ zasípu.
„Hm, to už nejsi pod zákonem!“ usměje se a ostatní pánové se rozchechtají jakbysmet. Idate mě přimáčkne ještě víc. Pak se on sám ke mně přimáčkne. Jednou rukou mi přejede přes konec lýtka, po koleni až přes stehno. Pak se na mě podívá.
„Neboj, budu na tebe hodnej... a pak tě rychle zabiju, aby tě to nebolelo!“ řekne a ušklíbne se.
Super! Teď mě tady znásilní a ještě zabije! Najednou se to nějak moc zvrtlo. Začnu sebou házet a škubat, ale on mě drží fakt fest.
„Ou. Ccc!“ zakroutí nevěřícně hlavou, zahne mi hlavu na stranu. Pak se nahne k mýmu holýmu krku a přejede mi po něm rty. Je to krajně nechutný a nepříjemný! Začnu sebou házet, ale ani se nehne. Uvolnim jednu ruku a vyndám si z kalhot svitek. Tou jednou rukou ho rozvinu a přiložim na něj ruku. Pootočím oči k Idatemu. Je tak zabranej do líbání mý lícní kosti, že si toho ani nevšimne. Sjedu pohledem ke vchodu. Ty dva tam něco zaujatě probíraj. Posunu i druhou ruku a co nejtišeji začnu odříkávat pečetě. Ze svitku vyletí oblak dýmu a zabalí nás oba. Idate hned odskočí. Když se kouř rozestoupí, stojím tam s kamenným výrazem,Kaiem a Ai za zády.
„Tos neměl“ řeknu chladně.
Idate trošku vyděšeně poodstoupí, ale pak se vzpamatuje a vytáhne několik jehel. Hned je na mě mrskne, jenže já pohnu rukou a Kai se přemístí přede mě a všechny jehly blokuje.
„Kluci, pojďte mi pomoct!“ zařve Idate a odskočí ke vchodu.
Ti dva se rychle zvednou a vylezou na paseku před stromem, kterou tam vytvořil Minato. Já, pomalu následovaná loutkami, vylezu za nimi. Jsem fakt na*raná. Omlouváme za ten výraz, ale poprvé v životě mám chuť někoho zabít!
„Vzpamatuj se! Jsme tři a ty sama! Nemůžeš nás zvládnout!“ řve na mě Idate, ale nezní to zrovna sebejistě.
„Mě je jedno, kolik vás je, zašel jsi až příliš daleko, frajere...“ řeknu hlasem podobným tomu Minatovu. Idate několikrát zamrká, ale pak odskočí dost daleko ode mně, vtáhne asi deset kunaiů. Samozřejmě z nich odkapává jed. Idate se ušklíbne a hodí je po mě. Já jen pohnu rukou a Kaiova ruka to všechno odhodí na blízký strom. Přivřu oči. To na mě už ale letí pět kunaiů z leva, deset zprava a tak kolem dvaceti zepředu.
„Fajn.“ usměju se a z opasku vytáhnu další tři svitky. Všechny najednou otevřu a několika pečetěmi si přivolám další tři loutky. Říkám jim sestry. Jsou to tři loutkařský holky. Jsou si hodně podobný. Vlastně jsou to trojčata! Jen jejich vybavení se liší. Všechny mají na zádech jakýsi vějíř, to víte, jsem jednou byla s Peinem na misi v Písečný a tam byla ta jedna kunoichi. Temari se jmenuje. Mno a ta mě inspirovala! Každá má loutka je na jiný element! V jedné je olej, takže stačí škrtnout sirkou a mám oheň! Druhá má vodní dělo a tyhle tři mají vějíře, což znamená vítr. Mám teď vyvolaných pět loutek, to už se mi nepovedlo dlouho! Na každých dvou prstech jednu. Palec a ukazováček pravačky je Kai, prostředníček a prsteníček Ai, malíček a palec jedna sestra, ukazováček a prostředníček druhá a prsteníček a malíček ta poslední.
Kunaie jsou už téměř u mně.
„Větrná stěna!“ vykřiknu a začnu hýbat celou levačkou a malíčkem pravačky a ty trojčata začnou svými vějíři vytvářet větrnou vlnu. Všechny kunaie to odpálí! Plus jako bonus se Udo nestihne jednomu vyhnout a schytá to do nohy. Vykřikne a pak se zřítí k zemi. Ti dva se na mně podívají.
„Nebojím se zabíjet!“ zasyčím a roztáhnu všechny prsty. Všechny loutky rozpaží ruce. Všechny prsty mírně přikrčím a loutkám se rozevřou ruce. Kaiovi vypadne kosa od Hidana. Ai dvě katany. Ty tři sestry spojí ruce. Já dám levou a malíček ruku do pěsti a jim z rukou a hrudi vyjede stříbrné ostří. To se spojí, čímž mám asi tak pětimetrovou, rovnou stříbrnou čáru, nabroušenou tak, že je schopna přeseknout strom. Zvednu ruce nad hlavu a dám je maličko dozadu. Loutky vyletí nade mně a zaujmou postoj letadla. Já prudce pohnu rukou a Kai letí nalevo, Ai napravo a Trojčata rovně. Yuuta chce uhnout a skrčí se, jenže Ai se postaví před něj. On zvedne hlavu, ale to už je tam Kai. Chce utéct, jenže Ai vymrští ruku a těma katanama se mu zapíchne do hrudi. Vystříkne ohromné množství krve. Docákne to až na mně a ušpiní mi to celou levou půlku těla. Je mi to fuk. Chci se pomstít. Idate seskočí ze stromu. Tam vyletí trojčata a než stihne uhnout, useknou mu nohu. Zařve bolestí, přesto však udělá několik pečetí a chce se propadnout pod zem. Dělá to ale moc pomalu, takže než to dodělá, useknu mu hlavu. Zůstane divně trčet z tý země, zatímco ta hlava se sesune ne zem vedle těla. Odvolám všechny loutky. Teprve teď mi dojde, co jsem udělala. Spadnu na kolena a prohlížím si zakrvácené ruce. Poprvé jsem zabila člověka! Je to strašnej pocit! A k tomu jsem nezabila jednoho, ale hned tři! Vyčerpaně se složím na zem. Hlavou padnu do kaluže krve od jednoho z nich. Ležím na zemi a koukám do nebe. Co jsem to provedla?
„Ake?“ ozve se za mnou. Ani se nehnu, jen ztěžka oddychuju. Najednou mě někdo vezme za ramena a prudce se mnou zatřese. Přes oči mi spadne pár pramínků uhlově černých vlasů.
„Ake, jsi v pořádku?“ mluví na mě Minato a vyděšeně na mě kouká. Já jen otevřu pusu, ale tím skončím. Najednou je mi to všechno hrozně líto.
„Co se tu stalo?“ zeptá se Minato. Mě najednou z očí vytrysknou slzy. Znovu se podívám na rudé ruce.
„Já jsem vrah, zabila jsem, zabila jsem je!“ začnu hystericky ječet a z očí se mi řine nová várka slz. Minato se na mě vyděšeně podívá. Já dál koukám na svoje ruce. Krev se začíná mísit se slzami.
„Ake, uklidni se, co se tu stalo?“ řekne klidně Minato a chytí mě za ruce, abych začala vnímat. Já se celá začnu třást a zmateně začnu.
„On... chtěl mě znásilnit... a zabít... Tak...jsem ho zabila!“ řeknu zmateně.
„Kdo, Ake? Kdo ti to chtěl udělat?“ zeptá se Minato.
„Idate!“ vyjeknu, jako by to on měl vědět.
„A to je kdo?“ zeptá se Minato.
„Ten, ten kluk, jak... jak nás přepadl! Já jsem vrah. Že jo, Minato, zabila jsem člověka!“ začnu koktat a znovu se rozpláču. Minato na mě chvilku kouká, ale pak si mě přitáhne k sobě a obejme mě.
„Ne, nejsi jen jsi se bránila! Uklidni se, bude to dobrý, neboj!“ začne mi tiše šeptat do ucha. Já se rozbrečím ještě víc a zabořím se do jeho ramene.
„Nechtěla jsem to udělat, jen... musela jsem se pomstít. Byl na mně hnusnej a... a...“ začnu koktat, ale on mě pohladí po vlasech.
„Mělas na to právo! Pojď, za chvíli bude tma, musíme dovnitř!“ řekne a zvedne se, já se pokusím vstát, ale znovu se zhroutím na zem. On mě podepře a společně dojdem dovnitř.
„Ake, poslouchej, musíš se teď uklidnit! Musíme Daisukemu pomoct, jasný? Takže. Co ještě potřebuješ?“ řekne Minato a kouká mi při tom do očí. Já zatřepu hlavou.
„Máš pravdu, už potřebuju jen... Žebříček, dva listy nyklu a jeden list narcisky!“ řeknu. Minato pozvedne oči.
„Promiň, ale to budeš muset najít sama! Já kytky neznám. Pošlu s tebou klon, ano?“ pousměje se povzbudivě. Já přikývnu a společně druhým Minatem vyběhnu před strom.

Poznámky: 

takovej vražedně-romantickej díl xDD

4.97826
Průměr: 5 (46 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Pá, 2010-10-22 20:11 | Ninja už: 5553 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

wau tak to bylo úžasný konečně se nám objevila druhá půlka Ake a to akatská

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Po, 2008-09-15 23:22 | Ninja už: 6015 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Pěknej masakr... muhehehehehe!!!

Obrázek uživatele Kaori n_n
Vložil Kaori n_n, Ne, 2008-08-24 22:07 | Ninja už: 5766 dní, Příspěvků: 641 | Autor je: Prostý občan

Ty káááre.... *čumí a neví*
Teda Pili... za prví: právě jsem přečetla 13 dílu najednou a to něco znamená, pač toho je vážně dost a v normálních situacích mě dělá problém přečíst i třístránkový díl = naprosto DO-KO-NA-LÝ a strhující, jinak bych to nepřečetla! xD
a za druhý: napsala jsi to vážně úžasně! Jak už napsala Flying_Nikass, suprově jsi popsala její pocity a vážně jsi se v psaní kua hodně moc zlepšila!!! ^_^
*právě uznala, že Pili píše líp než ona...* T_T xDD vážně bomba! n_-

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Ne, 2008-08-24 15:12 | Ninja už: 5790 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Geniální příběh, píšeš opravdu dobře Eye-wink

Obrázek uživatele Gloria Uzumaki
Vložil Gloria Uzumaki, So, 2008-08-23 18:25 | Ninja už: 5759 dní, Příspěvků: 291 | Autor je: Pěstitel rýže

upe hezky už se těším na příští díl !

Vlčí smečka – rodina má,
jedině ona a žádná jiná.

Poběžím s ní, zemřu pro ni,
ona je ta, jež mě chrání.

Vyjeme ve dne, vyjeme v noci,
my jsme totiž Konožští Vlci!!!

WÁÁÁÁÁÁÁÚÚÚÚÚÚÚ!!!!!!!

Obrázek uživatele Akasuna no Pilika
Vložil Akasuna no Pilika, So, 2008-08-23 14:36 | Ninja už: 6047 dní, Příspěvků: 230 | Autor je: Prostý občan

Vy jste na mě všichni nějaký moc hodný xDD mooooc vám všem děkuju ^_^

Obrázek uživatele Tomsen
Vložil Tomsen, So, 2008-08-23 14:23 | Ninja už: 5984 dní, Příspěvků: 307 | Autor je: Prostý občan

parádny dielik, dosť krvi, čiže sa to páči aj ľuďom zbožňujúcim také scény
musím uznať, fakt úžasné

FanFiction by Tomsen
môj pokus o poviedky, poprosím ak by sa dalo prečítať a potom okomentovať

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), So, 2008-08-23 12:28 | Ninja už: 19864 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Ňam to byla lahůdka!!! Laughing out loud Takový krvavý díly bys mohla dávat častěji dou Ti skvěle!!! Eye-wink Styl psaní se zlepšuje famózně až na ty sem tam chybičky no...!!! Sticking out tongue Moc dobrý těšim se na další!!! Smiling

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Pá, 2008-08-22 23:53 | Ninja už: 6020 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Jsem ráda, že jsem na tvojí povídku narazila, protože je vážně moc zajímavá. Zlepšila si si, více promýšlíš situace...je to prostě moc pěkný příběh.

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele kushina-hime
Vložil kushina-hime, Pá, 2008-08-22 22:08 | Ninja už: 5771 dní, Příspěvků: 504 | Autor je: Prostý občan

Ďalší super dielik od teba.:-DStále sa prekonávaš.:-)Len tak ďalej.Už sa teším na pokračovanie!Laughing out loud

Stále žijúca nostalgia a začiatky...
Pred konfliktom veľký múr padne,
ten veľký na smrť, smrť náhlu a oplakávanú,
narodený ako nedokonalý: väčšiu časť prepláve,
Územie blízko rieky sfarbené krvou.

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Pá, 2008-08-22 21:52 | Ninja už: 5942 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Ake je skvělá holka a její "maminka" Akasuna taky, protože jak podotkla Flying, novější příběhy jsou takové promyšlenější, už to není jen sled vtipných situací jako ze začátku. Moc se mi tvá povídka líbí.

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Akasuna no Pilika
Vložil Akasuna no Pilika, Pá, 2008-08-22 20:45 | Ninja už: 6047 dní, Příspěvků: 230 | Autor je: Prostý občan

Děkuju za komentáře a... doufám že jestli jsem se změnila v psaní... doufám že k lepšímu xDD

Obrázek uživatele Flying_Nikass
Vložil Flying_Nikass, Pá, 2008-08-22 20:57 | Ninja už: 5910 dní, Příspěvků: 309 | Autor je: Prostý občan

V boji jsem se trochu ztrácela, ale to je spíš tím, že myslím na deset věcí zároveň(Jestli tě to zajímá, myslela sem na předešlé díly příběhu a formovala tenhle komentář xDD)
Ale hrozně se mi líbila ta Akeina reakce! =) Je to tak věrohodlé, přesně to popisuje pocity patnáctileté holky(Musím to vědět, jsem stejně stará xDD) které v sobě musela svírat, když zabila ty kluky. Netvářila se nijak namachrovaně, nebyla to velká zabijačka, prostě se z toho naprosto lidsky složila! Líbilo se mi, jak řekla, že ji nevadí zabijet, a pak se rozbrečela... A to chce být z Akatsuki! xD Úžasné chování patnáctileté holky! ^^
A takovej menší postřeh: Mám pocit, že Ake se od prvního dílu dost změnila a myslím, že spolu s tím i autorčino psaní! =)

Edit: Samozřejmě, že k lepšímu! xD

Obrázek uživatele nika.nikule
Vložil nika.nikule, Pá, 2008-08-22 19:31 | Ninja už: 5797 dní, Příspěvků: 165 | Autor je: Prostý občan

to je moc pěknej díl Laughing out loud no joo trochu krve se neřešíí Laughing out loud fakt se ti to moc povedlo

Ima koko ni iru jibun wo shinjitai...Chci věřit sám v sebe tady a teď