manga_preview
Boruto TBV 09

Spojení dvou duší

Jak se to stalo? Hinata sedí na zemi v obětí někoho od koho by to nečekala. To by ji dřív napadlo že to udělá Naruto nebo kluci z jejího týmu, ale Gaara? Přemytá si celý den od začátku celého tohoto kolotoče.
Začalo to včera odpoledne. Všichni Geninové měli volno od Chuuninské zkoušky a tak se většina z nich poflakovala, nabírala nové síly a nebo trénovala pro další část zkoušky. Hinata chtěla projít celý den v klidu, ale nějakou nepozorností a schválně vyvolanou hádkou se octla tváří v tvář Gaarovi na mýtině mezi lesy, za Konohou. Kolem stáli i jiní Geninové, kteří u tohoto sporu byli. Celý tým sedm, Hinatin tým a Gaaruv tým. Taky Neji a jiní, které zajímalo jak toto dopadne. V Hinatě se v tu chvíli krčila duše někde v koutě, ale nedokázala odvolat svá slova-nikdy nebude nejslabší ninja z Hiuuga klanu. A Gaara? Ten v tu chvíli netušil co ho vyprovokovalo aby se do tohoto zapojil.
Hinata několik minut marně odolávala Gazdovu útoku. Ani Byakugan jí nějak extra nepomohl. I když se ke Gaarovi dokázala přiblížit a udeřit ho, tak dřív než stačila udělat cokoliv jiného, ji Gaara poslal zase zpátky několik metrů od sebe.
Když už nevěděla co udělat napadla jí jedna věc. Schopnost, kterou se naučila teprve nedávno. Hinata na Gaaru chtěla zaútočit požíračem chakry. Přiskočila ke Gaarovi a spojením Byakuganu a ,,Požírače chakry" na něj zaútočila. Pevně zavřela oči a čekala co se stane. Když je otevřela viděla že Gaaru zastavila uprostřed útoku. Stál s rukou nataženou před sebe a se zastřeným pohledem ji sledoval. Hinata najednou cítila jak její jutsu funguje. Její Chakra se rychlostí blesku zesilovala a Gaarova zase oslabovala. Jenže pak se ozvala rána a Hinata se jí lekla. Nečekala že by se někdo další pletl do jejich souboje. Najednou přestala ovládat své tělo, zakopla a spadla rovnou na Gaaru. Zděšeně vykřikla, ale její křik se stratil někde v neznámu.
Najednou se stala součástí svého nepřítele. Toto jutsu má totiž jednu nevýhodu, nesmíte se dotknout toho proti komu jste ho použily, nebo se spojíte v jedno tělo a musíte vyhrát duševní boj o vládu nad tělem.
Ocitla se někde v nitru duše Gaary. Byly tam jen oni dva a Shukaku. Hinata sdílela jeho pocity. Minulost ukryta v jeho těle. Cítila bolest kterou Gaara pociťoval každou vteřinu. Nahánělo jí tom hrůzu a ta hrůza ji ohromila natolik, že dovolila Gaarovi ovládnout její duši a mysl. Musela se podřídit jeho vůli a když zaútočil na Naruta, který chtěl tento boj ukončit, musela mu propůjčit a něco ze své síly. Jeho očima se dívala na Naruta. Najednou jako by všechno kolem ní utichlo a ona se ponořila do větší tmy. Z dálky slyšela zbytek Geninů jak se je snaží dostat do nemocnice.
Tam se taky Hinata probudila. Rozhlédla se kolem sebe a doufala že všechny ty pocity, které před několika okamžiky sdílela s Gaarou byly jen sen. Zvedla se a odrhnula závěs dělící její postel od dvou po jejích stranách. Opatrně nakoukla dovnitř. Gaara seděl na posteli, měl zavřené oči. Rychle uskočila doufajíc, že si jí nevšiml. Přešla tedy k druhé straně plátěného pokoje a odhrnula druhý závěs. Spatřila ležícího Naruta. Spal, ale byl samá modřina a odřenina. Sedla si na jeho postel a chytla ho za ruku.
,,Je mi to líto Naruto" zašeptala. Zavřela oči a víc stiskla jeho ruku. V ten okamžik někdo odhrnul závěs rozdělující několik plátěných pokojů. Hinata se otočila a spatřila Gaaru. Okamžitě se postavila do bojového postoje a vyvolala Byakugan. Gaara ač slyšel její křik a vyděl její postoj se k ní rozešel. Hinata nečekala a začala s Gaarou bojovat.
,,Nech mě." vykřikla a ustupovala dál dozadu. Netušila co má za lubem, ale naháněl jí hrůzu. Jelikož je Narutův pokoj v rohu místnosti, ze dvou stran ho obklopuje stěna, do které Hinata narazila a která zabraňovala dalšímu úniku. Zavřela oči a znovu udělala několik zoufalých výpadů.
Gaara chytil její ruku, a druhou ji Chytil kolem pasu. Opatrně ji políbil na rty. Hinatou v tu chvíli projel blesk strachu, ale i jisté radosti.
Když Gaara vycítil že Hinatě nevadí, propletl své prsty mezi jejími a přitiskl ji na stěnu. Hinata se propadla v kolenou a sesunula se na zem. Gaara klečel blízko ní. Chytil ji jednou rukou kolem ramen a druhou kolem pasu a pevně ji objal.
*
,,Proč jsi to udělal?" zmůže se konečně na otázku. Zadívá se mu do očí. Překvapí ji, že Gaara o svém důvodů moc nepřemýšlí: ,,Chtěl jsem s tebou být zase ve spojení."
Takže to je ten důvod-spojení dvou duší....

Poznámky: 

Povídka napsaná docela dávno, taková nic moc. Ale snad se vám bude aspoň trochu líbit

Požírač chakry: tuto schopnost a všechno kolem ní jsem si vymyslela aby se mi to hodilo do příběhu

4.666665
Průměr: 4.7 (21 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Uke-chan
Vložil Uke-chan, Ne, 2013-03-31 23:54 | Ninja už: 4099 dní, Příspěvků: 31 | Autor je: Pěstitel rýže

wow úžasné !! Smiling


Můj blog zde
Nejúžasnější video co jsem kdy viděla

Free userbars

Obrázek uživatele Evca-chan-Sumatra
Vložil Evca-chan-Sumatra, So, 2009-01-31 21:50 | Ninja už: 5588 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Evca-chan-Sumatra

Obrázek uživatele Evca-chan-Sumatra
Vložil Evca-chan-Sumatra, So, 2009-01-31 21:49 | Ninja už: 5588 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Prostý občan

Někdo je tu BAKA, ale já to nejsem!!! xD:já taky ne!!!!!

Evca-chan-Sumatra

Obrázek uživatele Vallia
Vložil Vallia, Út, 2008-10-28 13:36 | Ninja už: 5749 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

moc hezký Smiling

Obrázek uživatele wewunka
Vložil wewunka, St, 2008-09-17 18:27 | Ninja už: 5780 dní, Příspěvků: 28 | Autor je: Prostý občan

ůůůůůůůůůůůůůůža!

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Po, 2008-08-11 19:52 | Ninja už: 5945 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Pěkná povídka Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie