manga_preview
Boruto TBV 13

Ani po smrti nás láska neopouští ...

Jako první věc k téhle první jednorázovce, kterou jsem splácala je, že jsem ji sem vůbec nechtěla dávat, z důvodu, že mi připadá taková nezáživná a hlavně divná .... nelíbí se mi .... Laughing out loud ale když už jsem se odhodlala ji sem dát, tak si jí teda přečtěte, ale jáká byla nálada, tak to taky vypadá, tákže se prosím vážení čtenáři nezlobte .... Laughing out loud

malé upozornění: nečtěte, pokud nejste příznivci SasuHina
kurzíva: vzpomínky
tučná kurzíva: řádky v dopískách

Mladá dívka si procházela dopisy, které jí kdysi posílal on, milovala ho. Milovala ho natolik, že by za něj položila vlastní život. Bylo už ale pozdě. Tehdy, kdy mu naposledy pohlédla do očí, do očí zaplněných slzami a bolestí, si uvědomila jak moc pro ni znamená jeho láska.
A on?… miloval ji tak jako ona jeho a proto pro ni zemřel.

Každé ráno, když vstala, udělala to samé. Opět přistoupila k malinkému stolečku, otevřela ho a pak si vzala dopisy, které tam leželi několik let. Pročítávala si jeden podruhém.

***

Milá Hinato,
scházíš mi … scházíš mi tolik, že touha uvidět tě, jen na malý okamžik, mě přivádí k šílenství. Pojď, pojď se mnou, utečeme spolu, daleko … víš přeci, že pokud se budeme scházet potají dál, příjdou na to, ať už zítra, za měsíc nebo až za rok, nakonec odhalí naše tajemství a oba dva budeme navždy odloučeni. Pojď, přijď ke mně a utečeme spolu.

To byli jen začátky. Začátky plné radosti a naděje, aby zůstali pohromadě, aby spolu žili a sdíleli lásku.

Prosím přijď a utečeme, daleko, kde nás nikdo nenajde.

Scházeli se potají a po pár měsících Hinata otěhotněla. Byla to holčička, věděla, že na to někdo příjde a tak jí s děťátkem pomáhala Kurenai. Na ní jedinou se mohla spolehnout. Než se narodila, pomáhalo Hinatě genjutsu a díky němu všechny klamala. Klamala i jeho.
Chtěla, aby byli šťastní, tak moc s ním chtěla být. Snažila se, snažila se tolik, aby zapomněla a mohla s ním utéct, ale nešlo to. Nešlo opustit pouto mezi jí a rodinou, i když ji odmalička vychovával otec … ano zanedbával ji … žil v pomyšlení, že se z ní nikdy nestane genin nebo chunin a k tomu všemu i jonin. Žil v představě, že její mladší sestra bude lepší, mnohokrát lepší než Hanabi ale je to ona, opomíjená dcera Hinata, kdo je teď silnější.

***

Tvůj otec a celý tvůj klan je jako rána vyplňující mezeru v naší lásce a v našich životech, jediná možnost jak jí zacelit je utéct. Pochop prosím …

Bylo těžké ho pochopit. On nebyl jako ona.Byl úplně jiný, byl jejím opakem a nikdy by si ani nepomyslela, že by se oni dva mohli do sebe zamilovat …

Když jsem byl malý, bratr mi zabil rodinu. Vyvraždil můj klan a tak jsem doposud, dokud tě nepoznal, žil sám a cítil to osamnění. Nemůžu posoudit, co bych udělal na tvém místě, vím že asi nepochopím, že nedokážeš opustit svojí rodinu, ale doufal jsem, že by si možná ty ….

„pochopila????“vykřikla. Slzička putovala po bílé, mokré tváři a na okraji obličeje spadla do tmy.
Další slza ukápla na poškozený papír od častého otevírání a skládání a barvička, kterou bylo napsáno písmo, se rozpíjela.
Honem skvrnku utřela.
Její zesláblé tělíčko se sesunulo k zemi, na kolena.
„dokud růži neutrhneš, neucítíš, jak voní a dokud lásku neochutnáš, nepoznáš, jak bolí, a proto zapomeň na pomstu a zapomeň i na bratra … to jsem ti jednou řekla Sasuke kun a ty jsi se obětoval pro mě, pro naší lásku a zapomněl jsi na pomstu …. a já? Nedokázala jsem to co ty, neopustila jsem rodinu a zaplatila jsem za to. Kdybych tě tehdy poslechla …. a teď budu litovat do konce svého života.“

Už mi neodepisuješ … proč????
Myslíš si, že bych snad dokázal zapomenout????To je už nemožné, protože jsi mě pobláznila, miluji tě Hinato a jediné co by nás dva dokázalo rozdělit, by byla ….

„Smrt ….“špitla. Už jenom při pomyšlení, na ten den ronila další a další slzy.

***

Byla už skoro tma a ona stále četla a celé dny strávila nad čtením oněch dopisů. Nechodila ven, už dva roky dělala to samé … četla a plakala.
Ač za jednu věc byla přeci jen malinko ráda, že mu ještě v jeho poslední chvíli stihla říct to nejdůležitější. Když umíral, když mu říkala poslední slova, která uslyšel, byla o děťátku..

„Máme holčičku …“
„Holčičku? My máme dítě?? Proč proč si mi o ní neřekla ...." Sasuke lapal po dechu a pak začal vykašlávat krev.
„Pšššš …nemluv si zraněný.“ Přiložila mu své prsty na zakrvácené rty. Nechtěla, aby marnil ten maličký zbytek síly zbytečnými slovy.
„Ale jak? Kdy?“ měl tolik otázek.
„Nevím … sama jsem …“ nevěděla, co má říct.
„Jak se jmenuje?“
Byla to poslední chvíle jeho života a nakonec i ta nejšťastnější.
Hinata plakala, slzy padali na jeho tělo potřísněné krví a pak se rozplakal i on. Plakali štěstím. Plakali proto, že nakonec oba našli lásku, lásku, kterou budou nosit v srdci až do úplného konce a pak i ona, jejich malá holčička.
„Jaké jméno jí dáš ty, tak se bude jmenovat…“
„Bude to Mikoto …….. po mé matce.“ Bylo pro něho těžké vydat ze sebe sotva pár slov.
„Krásné jméno …“další slzy se mísili s kapičkami padajícího deště a jejich poslední polibek byl vším, co mohli v tuto chvíli udělat. Dali do něj všechnu lásku, všechno štěstí, které provázelo jejich smutný, ale i šťastný život a pak … naposledy se na ni usmál, pohladil ji po pousmívající se tvářích „Miluji tě Sasuke, nevzávej se prosím.“ Plakala …. „Miluji tě Hinato.“ Řekl a naposledy uviděl plamínek v jejích očích …

***

„Už dost …“
„Už doooost!!!!“zakřičela. „Už nebudu plakat slz už bylo dost a všechno to skončí, bylo to naposledy.“ začala vzlykat.
„Naposledy.“ zopakovala …. napsala dopis. Ano psala v tuto chvíli ona … komu patří?

***

Už nedokáži žít pouze neustálým čtením tvých dopisů. Když jsi odešel myslela jsem, že po čase zapomenu, zapomenu na to utrpení, že už se nikdy nepodívám do tvých krásných očí … do tvého hlubokého pohledu, a že nikdy neucítím tvůj tlukot srdce, které se otevřelo pouze mě a nikomu jinému, pomyšlení že se tě už nikdy nedotknu, nikdy tě nepohladím a neucítím horkost tvojí kůže, při tomto pocitu už nechci být.
Nemůžu bez tebe dýchat a dělat, jako že jsem zapomněla a že se nic nestalo. Byl si má útěcha, má opora a naučil si mě … věřit si.
Má cenu žít život bez toho, koho milujeme? Má cenu zapomenout na tvé polibky, nežné dotyky a společné chvíle citů a vášní? Je mi smutno, když vím, že nikdy nezazvoníš u mých dveří, že mě nechytneš za ruku a že spolu už nikdy nemůžeme utéct. Kdysi mi někdo řekl, že by bylo lepší zapomenout a zamilovat se znovu …. byla to tvá poslední slova, pamatuješ? Snažila jsem se, abych zapomněla, ale marně …

miluji tě …….. Sasuke kun.

Mikoto, má milovaná dcero,
Naruto, mlůj nejlepší příteli, svěřuji ti svou maličkou dceru a až se tě jednou bude ptát, proč jsem jí opustila, řekni, že jsem odešla kvůli tomu, koho jsem milovala a abych jí ochránila,řekni jí že se jednou setkáme, slibuji.
Neji, vzpomínáš na naše příbuzenské hádky, byly to krásné chvíle?
Kibo, Shino, Sakuro, Hanabi a … tati …….. odpusďte mi. Musela jsem se rozloučit, protože odcházím za svojí láskou.

***

Jakmile dopsala dopis, naposledy vyšla ven. Procházela ulicemi, tak dlouho už nevykročila z domu.
„Hinatoooo?“ volal za ní překvapeně ten známý hlas. Byl to Naruto … „Hinato, kam jdeš, už je ti líp?“ … „Hinato?“ volal na ní stále Naruto, cítila jeho úsměv, byl rád, že konečně vytáhla paty z domu, ale ani se nepootočila, ani neodpověděla …. Šla dál až do zahrad, zastavila krok a ulehla do trávy na místo, kde lehávala se Sasukem, kde se drželi za ruce a společně vnímali vůni sakurových květů. Naposledy se dlouze nadechla a vybavila si před sebou Sasukeho, pak zavřela oči a přestala dýchat …

***

„Hinatoooo?“ volal stále Naruto, „Hinatoooo???“ utíkal za ní, když ji uviděl. „Hinato, proč si se neotočila?“ usmíval se na ní…. „Hinato?“ dotkl se jí, ale ona už nevnímala. Nehybně tam ležela. „Hinato, co je s tebou?“ třásl s ní Naruto stále dokola. „Hinato, néééé ….“ …. pochopil, že už to nemá smysl …. bylo už příliš pozdě. Spatřil dopis, který svírala ruce. Vzal si ho a otevřel. Řádku po řádce, slovo po slově, písmenko po písmenku, přečetl jedním dechem. Začal plakat … nechápal, … „H-h-i-na-to ….“ Plakal a pohladil jí po vlasech. „Co má říct ostatním? Co jim má říct? Že umřela žalem?“ nemusel o tom přemýšlet, protože ho uviděla kolemjdoucí Sakura. „Naruto? Co tu …. stačilo jí dívat se déle, aby pochopila. „Hinato ….“ sklopila hlavu a posadila se do trávy k Narutovi, zarytě mlčel a sledoval Hinatu, neodvrátil od ní oči, Sakura byla v šoku stejně jako on. „Sakura chan …. Ona odešla, šla za ním ….“ Sakura objala Naruta a plakala spolu s ním.

***

Pár hodin uběhlo od její smrti. Na pohřbu se sešli všichni její přátelé, všichni koho znala, ale nejvíc plakali Kiba a Shino, za ta překrásná léta spolu v týmu a pak i Naruto, který se stal jejím nejlepším přítelem.
„Byla pohřbena vedle Sasukeho, protože ho milovala ze všech lidí na světě nejvíc, nic by je v životě nedokázalo oddělit, ani smrt, zůstanou tu ležet společně,vedle sebe, spojeni až na vždy, Hinato vím, že by jsi si to tak přála …….. dattebayo!“ smutně se pousmál Naruto, položil bílou růži na náhrobek a zopakoval. „Navždy.“

***

"Narutoooo!" křičela malá holčička, "Narutoooo!" utíkala na rozlehlém prostranství. "Ahoj maličká." obejmul holčičku Naruto, která se zastavila před velkým náhrobkem. "Tady leží maminka?" zeptala se Naruta. "Ano spolu s tvým tatínkem." řekl a pohladil holčičku po vláskách. "A proč odešla?" optala se smutně. Naruto chvíli přemýšlel, ale pak si nakonec vzpomněl ... "Tvá maminka odešla za tím, koho milovala, odešla za láskou." zasmutněl Naruto. "Já tě taky miluju ...." řekla malá a Naruto se na ni pousmál. "Já tebe taky a moc Mikoto." políbil jí na drobné čelíčko a podal jí jednu z dvou bílých růží. Obě růže položili na náhrobek a pak uchytil Mikoto za ručičku a naposledy se poohlédl. "Navždy spojeni." pak s úsměvem odešli.
*****************************************************************************
konečně konec že???? Laughing out loud prosím komentáře, budu za ně moc ráda i když to bude jen kritika .... Smiling

4.84375
Průměr: 4.8 (32 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Niké
Vložil Niké, Po, 2009-01-19 12:00 | Ninja už: 5732 dní, Příspěvků: 51 | Autor je: Prostý občan

Perfektne...ale smutne

92% teenagerov počúva hiphop. Pokiaľ patríš medzi zvyšných 8%, pridaj si toto do podpisu.

Obrázek uživatele 3rin3 de la Shika gang
Vložil 3rin3 de la Shi..., Po, 2008-12-29 22:18 | Ninja už: 5971 dní, Příspěvků: 746 | Autor je: Prostý občan

to bolo uzasne, nestava sa mi casto aby sa mi pri citani vkradla slza do oci, ale teraz...fakt skvele, neviem co dodat lebo nemam slov

fajn kedze moje mozgove bunky klesli po ehmmm silvestri na minimum.....nedokazala som vymysliet ziadny originalny podpis (niezeby som niekedy nejaky mala Laughing out loud )
tak len jedno KDE JA TA OSOBA KTORA HOVORILA ZE OSLAVOVAT SILVESTRA S LUDMI KTORYCH VOBEC NEPOZNAM JE SPROSTOST?!!!! no niekto nevie o co tak prichadza Sticking out tongue

Obrázek uživatele Akasun
Vložil Akasun, Čt, 2008-10-30 22:04 | Ninja už: 6128 dní, Příspěvků: 403 | Autor je: Prostý občan

ani nevím co napsat Cry nevím ... prostě ... já normálně nebrečím ... ale prostě ... nevím jak ... ale tahle povídka mě svým kouzlem vtáhla do sebe a mohl jsem prožívat pocity všech postav jako by tam byl a díval se na ně ... je to snad to nejdojemnější co jsem kdy četl Cry tahle povídka přináší naději ... jsem asi debil, že brečím ... ale v tomhle případě to nejde jinak Cry ... je to ukončené nadějí a ta je v životě důležitá (nejdůležitejší) ... já prostě nemám slov a víc ze sebe asi nevydostanu Cry jsem hrdý na to, že jsem ve tvém fanclubu Lithi ... :'(

Obrázek uživatele Miharu
Vložil Miharu, Čt, 2008-10-16 10:55 | Ninja už: 5845 dní, Příspěvků: 50 | Autor je: Prostý občan

Tak si ma poriadne rozplakala. Fakt nádherné, o to krajšie, že mám rada pár Sasuke a Hinata. Máš u mňa pochvalu. Kawaiiii

Obrázek uživatele Larten
Vložil Larten, So, 2008-09-27 22:52 | Ninja už: 5976 dní, Příspěvků: 566 | Autor je: Prostý občan

Lili, to bylo krásný! Úžasná povídka od úžasné autorky. To se ti zas jednou něco povedlo! Je to vážně krásný! Arigato!!!

Moje NEJOBLÍBENĚJŠÍ FF - Extra long! 20th is coming! Finally! by Lilgaara
Njelepší FFkáři - hAnko, Lilithka, sorafay, Takari, Lilgaara, ... uf, to by bylo moc na dlouho, je jich fakt neskutečně moc! Laughing out loud
Jsem Hidanofil, Kibofil, Temarifil, Hinatofil, Gaarofil, Peinofil,... a věrný Jashinista xD

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Pá, 2008-09-05 17:51 | Ninja už: 19992 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

No... konečně po tááák dlouhý době zase nějaká smutná povídka!!! Laughing out loud Já vážně nechápu jak se ti to může nelíbit!!! Puzzled Je to naprostá delikatesa, opravdu!!!!! Sticking out tongue Ten konec... sice takový happy end ale kupodivu mi to vůbec nevadí!!! Eye-wink Překrásná práce, už se těším na nějakou další!!! Smiling

Obrázek uživatele Rokubi no Raijuu
Vložil Rokubi no Raijuu (bez ověření), Pá, 2008-09-05 17:34 | Ninja už: 19992 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Nádherné, krásné, dojemné... Naprosto jsi mi vyrazila dech... Oči slzí, ruce se třesou, pusa otevřená... Prostě dokážeš v lidech vyvolat emoce Smiling Tohle je opravdu povídka, jak má být Smiling Jelikož povídka má sloužit buď k zamyšlení, rozesmání a nebo k slzám... Ty bys v nich zvládla všechno Eye-wink

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, Pá, 2008-09-05 17:29 | Ninja už: 6103 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

to je tak... tak dojemné... celou dobu, už od začátku jsem věděla, že patříš do té lepší skupiny autorů...

řídím se takovým jedním pravidlem: správný autor dokáže popsat situaci v knize, příběhu nebo pouhé větě tak, že tě buďto rozesměje, zčervenáš, nebo se rozpláčeš.

Ty jsi pro mě dobrým autorem a já jsem ráda, že jsem na tuhle povídku přišla. Děkuji ti, bylo to krásné Smiling

Obrázek uživatele Lilithka
Vložil Lilithka, Pá, 2008-09-05 18:07 | Ninja už: 5952 dní, Příspěvků: 910 | Autor je: Prostý občan

Ryuuka: *červená se* .... Ryuunko já děkujit tobě a moc, že jsi si to přečetla a napsala tak krásný komentář, juj teďka jsi mi potěšila .... ani nevíš, jak moc jsi mi tím pomohla, k tomu se nedá dodat nic jiného než jen ARIGATOU Smiling

Rokubi no Raijju: tak teď nevím co mám napsat Laughing out loud .... to ty jsi mi vyrazila dech svým krásným komentářem, děkuji ji ti za to moc Smiling

San Inuzuka: jémine i Ty jsi si to přečetla? páni děkuji moc, já už asi vážně omdlím, já jsem se bála, že se to nikomu nebude líbit, ale možná jsem se spletla, každopádně všem moc děkuji, dáváte mi sílu psát Smiling

Obrázek uživatele Eli-chan
Vložil Eli-chan, Pá, 2008-08-29 12:01 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 443 | Autor je: Recepční v lázních

Ty v**e...já nemůžu...to je nádherný...já nemůžu...bulim jako malý dítě...ale nemůžu za to...sama píšu smutný konce...ale nikdy u nich asi nikdo nebrečel...tohle je nádhera...jsi úžasná spisovatelka kdž v lidech dokážeš vyvolat pocity... Smiling ;(

Člověk ani nestačí mrknout a najednou dospěje. A s věkem přichází zkušenosti, ale i mnohem složitější mise. Proto po mnoha letech tak vřele uvítám návrat domů, do Konohy. Kde i z budoucího právníka může být skvělý shinobi nebo alespoň kritik vašich povídek.

Naruto, děkuji Ti za vše. Z lásky

Obrázek uživatele Lilithka
Vložil Lilithka, Po, 2008-09-01 16:44 | Ninja už: 5952 dní, Příspěvků: 910 | Autor je: Prostý občan

Hinátka-chan: páni děkuji moc, tohle jsem ani nečekala, jsi zlatá arigatou gozaimasu Hinátko - chaaaan Smiling

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Pá, 2008-08-08 13:30 | Ninja už: 6071 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Pěkná práce, ...

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Lilithka
Vložil Lilithka, Pá, 2008-08-08 17:04 | Ninja už: 5952 dní, Příspěvků: 910 | Autor je: Prostý občan

Yamata no orochi: děkuji za ocenění, no popravdě ono to k tomu (to ve spoilu) patří, ale příště se to tam neobjeví Smiling

Strife: děkuji jsem moc ráda, že se ti to líbilo Smiling

Leinara: děkuji, je skvělé, když si čtu, že je to NAPROSTO ÚŽASNÁ povídka, to mě moc potěšilo xD

Rika: děkují, naděje na konci musí být, když jde o smutný a špatný konec Smiling

moc díky všem, že jste si to přečetli arigato Smiling

Obrázek uživatele Strife
Vložil Strife, Čt, 2008-08-07 22:06 | Ninja už: 5893 dní, Příspěvků: 48 | Autor je: Prostý občan

Opravdu krásná povídka. Moc se ti to povedlo až nemám slov. Úplně si mě rozplakala.

Obrázek uživatele Leinara
Vložil Leinara, Čt, 2008-08-07 13:26 | Ninja už: 5953 dní, Příspěvků: 262 | Autor je: Prostý občan

to je opravdu moc krááásný.....me se tenhle pár líbí už z toho důvodu že jsou tak rozdílný Smiling
a tahle jednoráázovka byla NAPROSTO ÚŽASNÁ a at nikdo netvrdí opak!

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Čt, 2008-08-07 10:11 | Ninja už: 6148 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

To je krásná povídka...dojemná a smutná....vážně se ti povedla, navíc je to SasuHina, které mám moc ráda. Ten konec je ale takový...nadějný. Odchází vstříc životu...krása

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Evka-chan
Vložil Evka-chan, Út, 2008-08-05 15:48 | Ninja už: 5971 dní, Příspěvků: 146 | Autor je: Prostý občan

To bolo... bolo.. krásne smutné. Síce niesom priaznivec SasuHina, ale toto bolo úžasné. Ale najlepší koniec, to som už mala slzy na krajíčku

Byť debilom je ťažké... pretože konkurencia je veľká! Laughing out loud
Nikdy nehovor, že sa to nedá urobiť... pretože príde nejaký bblbec a urobí to! Laughing out loud
MY FF:Keď cigaretka zhasne , Výlet

Obrázek uživatele Lilithka
Vložil Lilithka, Út, 2008-08-05 16:03 | Ninja už: 5952 dní, Příspěvků: 910 | Autor je: Prostý občan

Minata:jůůůů tak to si mě potěšila, vážně jsem nečekala, že tu budou takové krásné a chvalné komentáře .... áno vložila jsem do to své city a hlavně tu "špatnou " náladu Laughing out loud to se pak hodně na ff povídkách podepíše .... arigatou gozaimasht
Evy: moc děkuju a jsem ráda že se ti to líbilo i přes to, že to není zrovna tvůj oblíbený pár Smiling

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Út, 2008-08-05 14:17 | Ninja už: 6047 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Je to nádherný, Lili ... Zhltla jsem to naráz, hned, protože jsem se do toho ponořila úplně a bezmyšlenkovitě Smiling Ten smutek, ale na konci naděje ... A tolik citů, který si do toho vložila ... Jde to vidět, a tu povídku to dělá neskonale nádhernou ...
Moc fandím Mikoto, aby měla krásnej život! Smiling

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Lilithka
Vložil Lilithka, Po, 2008-08-04 20:16 | Ninja už: 5952 dní, Příspěvků: 910 | Autor je: Prostý občan


arigatou gozaimasth holky, jste báječný a moc to pro mě znamená, páni to jsem ani nečekala že se to bude líbit .... Smiling

Obrázek uživatele Haruko Hime
Vložil Haruko Hime, Po, 2008-08-04 20:02 | Ninja už: 6352 dní, Příspěvků: 961 | Autor je: Prostý občan

Lilith-chan, jak se ti to mohlo nelíbit? Jsi moc sebekritická, přestaň s tím Laughing out loud
Bylo to báječně napsaný, moc se mi to líbilo. Pár je to vážně super Eye-wink
Ale je mi líto sirotka Mikoto...

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Po, 2008-08-04 20:01 | Ninja už: 6059 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

To je tak nádherný... *smrk* dojemný, krásný, smutný...
Ani smrt je nerozdělila, naopak, spojila je... prostě krása Smiling méně než 5 hvězdiček jednodušše nepřipadá v úvahu Smiling

Obrázek uživatele Layla
Vložil Layla, Po, 2008-08-04 19:51 | Ninja už: 6028 dní, Příspěvků: 1111 | Autor je: Prostý občan

Liliiii...
jak už jsem ti psala---píšeš nádherně
a tahle FF je dokonalá
ten konec upa sem bulela mocko mocko moc Sad
je to tak smutňoušký a zároveň upa báječně krásný...

ááááááájem....SMILEY PIG....chňo chňo
Bleach a dalšíLayla deviantartí
→TOP anime →NANA
to teď u mě vlááádne
Bazinga!

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2008-08-04 19:47 | Ninja už: 6190 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Lilit, to je krásne Smiling
Tak smutné, nádherné, a ten koniec... Síce tam nechala svoju dcéru, ale aj tak...
Naozaj skvelé Laughing out loud


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.