manga_preview
Boruto TBV 09

Nový začátek || 4.kapitola : Gaarova zpověď

Cítil se špatně. Všechno ho bolelo. Když se snažil vzpomenout na to,co se událo,proč se mu tohle stalo,vybavily se mu jen rudé oči,sharingan… Sasuke Uchiha. Ano,vzpomínal si na ten souboj. Prohrál…jen použitím dvou technik. Vážně úžasné. Slyšel nějaké hlasy. Jeho bratr Kankuro…a…Naruto Uzumaki. Proč tu je? Co tu dělá? Pomalu otevřel oči. Světlo ho nejdřív osvětlilo,pak se ale konečně rozhlédl. Byla tu i Sakura, Lee, Kiba, Shino, Hinata, Kakashi, Kurenai a jeho bratr Kankuro.
„Gaara se probudil!“ Vykřiknul najednou Naruto,když Kankuro rozebíral,jak to všechno začalo.
„Gaaro, musíš říct, co se stalo, dattebayo! Co tam dělal Sasuke?“ Chrlil Naruto rozhořčeně.
„Klid, teď se probudil, ty tupče!“ Snažila se ho zastavit Sakura, přičemž došla názoru, že někoho, jako je Naruto Uzumaki, prostě zastavil nelze.
„Mohl bys nám říct, co tam dělal Sasuke?“ Zeptal se tentokrát Lee.
Naruto a Sakura při tom trošku znejistěli, přičemž Kakashi podotkl :
„Nejlepší by bylo, kdybys nám řekl, co se tam vůbec stalo.“
Gaara smutně a zároveň naštvaně vzdychl. „Den před tím, než se to stalo, přišel do vesnice posel z mlžné. Říkal, že tudy před třemi dny prošla skupina Taka. Nevěděl sem, že se do písečné dostanou tak rychle. Připravovali jsme obranné systémy, a najednou za mnou Kankuro příjde a řekne, že na nás útočí někdo z našich řad, jelikož napadl jejich duše…kinjutsu. Poté jsme došli k názoru,že je to skupina Taka. Nemohl jsem uvěřit,že jsou tu tak rychle.“
Pak si trošku nejistě odkašlal a rozhlédl se po skupince. Všichni na něj napjatě koukali. Gaara tedy pokračoval. „Když jsme vyšli na bojiště,se mnou se chtěl utkat Sasuke Uchiha. Nevěděl sem ale, že ovládá mangekyou sharingan…“
Při tom slově Naruto ztuhl. Kakashi se na něj vyloženě rozzuřeně podíval a Sakura zavřela oči.
Gaara ale pokračoval. „Použil proti mně Tsukuyomi a Amaterasu. Na ty dvě techniky sem selhal…a vůbec, kde je Temari?“ Dokončil líčení.
Kankuro se rozhodl odpovědět. „Ehm…Temari leží na pokoji vedle tebe,má zlomenou ruku. Neboj, vyléčí se.“
Gaara se rozhodl zvednout a navštívit ji,ale nohy mu selhaly, on se opět svalil na postel.
„Neměl by ses zvedat, i po tom ošetření jsi ve velmi rizikové situaci.“ Poučila ho Sakura o jeho fyzičce. „Znovu si stoupneš aspoň za 48 hodin.“
Gaara naštvaně přikývl. To mu ještě scházelo, když měl na stole tolik formulářů.
Kankuro viděl jeho naštvaný výraz a domyslel si, co by to mohlo znamenat. „Ehm….chceš přinést papíry?“

„To je nemožné! Sasuke už ovládá mangekyou sharingan! To na nás udělá měsíčního čtenáře a bum, dopadneme stejně jako Gaara!“ Nadával rozhořčený Naruto.
„Klid, tak zle nedopadneš. To Sasuke použil i Amaterasu.“ Vzdychl Kakashi a upřeně se zadíval do svého vydání Icha Icha.
„A vůbec! Mají tady v písečné ramen?“ Postěžoval si znovu. To ale vyšli z ulice, kde byla nemocnice e a v normální ulici spatřil obrovský rozruch, odnášení zraněných,uklízení a opravování. Všichni na to vyděšeně koukali.
„To tým Taka způsobil tolik škody?“ Řekl nakonec vyděšeně Kiba.
„Vypadá to tak! O to větší důvod tým Taka dopadnout!“ Podotkl Lee.
Sakura a Naruto se na něj naštvaně podívali, přičemž pak při cestě pryč z písečné nepromluvili ani slovo.
Konečně ale vyšli z písečné.
„No fajn!“ Stěžoval si znovu Naruto. „Máte aspoň nějaký nápad, kam jít teď?“
Kurenai kývla a ukázala na Kibu. Kiba přikývl a začal čmuchat všude kolem. Pak ukázal směr doleva. To si Naruto vzpomněl, že má Kiba vynikající čich, čehož náležitě využil při souboji v chunninské zkoušce…to ale bylo dávno.
„A co bude teď?“ Zeptala se nesměle Hinata.
„Teď…teď už je konečně dopadneme!“ Usmála se Kurenai.

Karin se opatrně dívala na Sasukeho. Byl dost naštvaný, když v pískové nenašli to, co hledali. Teď zbývá už prohledat jen kamennou. Aby našli..Daisukeho Watarasiho. Podíval se na svoje podřízené. „Karin..Juugo..Suigetsu.“ Řekl pomalu. Když vyslovil jejich jména,naštvaně se na něj podívali.
„Opět jste zklamali. Objevil se tam sice tým z listové, ale to neznamená, že to není jen moje vina.“ Rozzuřeně se podíval na Karin. Ta si to vzala moc k srdci a snad by i šílenstvím vybuchla. Suigetsu rezignovaně zvedl ruce.
„Fajn, co teď?“ Sasuke odevzdaně vzdychl.
„Tým z listové nás teď bude pronásledovat. Vsadím se, že mají úkol nás zničit. Ale my najdeme Daisukeho-sama a zničíme Konohu.“ Všechny překvapilo, že jejich cíli říkal sama. Možná to byl někdo vznešený…ale to už se tým Taka konečně vydal na cestu.

4.6
Průměr: 4.6 (10 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, St, 2018-08-08 20:55 | Ninja už: 5715 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise L3: Tak zase nic, asi si boj necháváš jako velké finále. Což je dobře. To Sasukeho období, kdy chtěl zničit Konohu, se mi vůbec, ale vůbec nelíbil a měla jsem chuť ho zaškrtit tou směšnou mašlí, co nosil. A tyhle pocity si mi zase připomněla, díky za nostalgii a vrácení se do časů, kdy Naruto ještě běžel. Díky.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Út, 2008-08-12 19:59 | Ninja už: 6037 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Teeda, pokračuje to naozaj skvele Laughing out loud Som zvedavá, kto ho nájde prvý...


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.