manga_preview
Boruto TBV 08

Pánská jízda

Jednoho dne, Naruta napadlo udělat pánskou jízdu. Přemýšlel a přemýšlel koho pozvat. "Gaaru? Ne... ještě by nás všechny pozabíjel! Kakashiho? Ne. Celou dobu by si četl. Nejiho? Hmmm... promyslím to. Leeho? Ne. Když by trénoval rozmlátil by celou chatku. Určitě pozvu Shikamara...a ... a... hmmm. Sasukeho! Jo, jo! Sasukeho! Takže Sasukeho, Shikamara a... no tak teda Nejiho!" Když vybral s kým na pánskou jízdu pojede, bylo na čase vybírat chatku. Chtěl ji se saunou a bazénem. A nejlépe, aby byli na pokoji dva. ( Však vy víte proč. Laughing out loud) A takbrouzdal po netu a najednou našel tu správnou chatku! Měla bazén saunu 3 pokoje (To nějak přežije. xD) a měla 4 hvězdičky! Nu dobrá! Hned tam zavolal a dal si rezervaci na 1 den. (Neměl moc peněz. Laughing out loud) Teď už zbývalo jediné... pozvat kluky! Tak šel šel šel, až narazil na Sasukeho.

Naruto: Sasuke! Ahoj! Chtěl jsem se tě zeptat jestli by si se mnou nejel na chatu! Bude to pánská jízda!
Sasuke: A kdo všechno jede?
Naruto: No já určitě! Pokud přijmeš ty a potom možná Neji a Shikamaru.
Sasuke: Hmmm... promyslím si to. V kolik jinak máme být u tebe?
Naruto: Ve 4 večer a budem tam do rána!
Sasuke: Hmmm. Promyslím si to.

Sasuke odejde jako primadona a potom na Naruta ještě něžně mrkne a pohodí vlasama. Laughing out loud Až odejde Naruto si říká: "Celej Sasuke! Nechá lidi napínat! Todle na něm fakt nesnáším!" A tak de Naruto dál. Shikamaru ihned přikývne a ještě dodá že to bude strašná sranda, ale naopak Neji se nechá přemlouvat a nakonec stejně kývne když si Naruto klekne na kolena a vyčistí mu boty. Laughing out loud A tak si všichni (není nám známo co Sasuke Laughing out loud) zbalí kufry a běží k Narutovímu domu.

Naruto: Hmmm... Sasuke tu není!
Neji: On přijde. Jako vždycky... pijde pozdě a ví, že na něj budeme čekat, protože bez něj nejedeme!
Shiki (Shikamaru. Budu mu dávat tuhle přezdívku. Laughing out loud): Jo. V tom je fakt hroznej!

Najednou z dálky přichází Sasuke v chůzi modelky s úsměvem na tváři.

Sasuke: Aoj! Tak přece jsem tu!
Naruto: Pozdě...
Sasuke: Jo, ale jsem tu!
Naruto: Pozdě!
Sasuke: No dobře! Tak já se vrátím zpátky domů a nepojedu s vama!
Naruto, Neji, Shiki: Néééé!!!
Sasuke: Tak se mi to líbí.

Nasadí spokojený úsměv a nastoupí do auta. Na cjatku jedou asi 3 hodiny a dorazí o půl osmé. Něž si všichni vybalí a usadí se trvá to další hodinu. To už máme půl deváté a začíná se stmívat. Naštěstí jsou horké dny takže je ještě venku tak 26 stupňů. Kluci jdou do sauny.

Sasuke: Áááá! To jsem potřeboval!
Shiki: Jo! Já taky!
Neji: Ááách!
Naruto: Kluci už jsme tady dlouho! Pojdme si skočit do bazénu ať se nám nezapaří mozky!
Shiki: Hmmm... tak jdem. (Až všichni vyjdou ven zašeptá: "To je otrava!"

Všichni nazí skoči do bazénu bombu až na primadonu Sasukeho který si skočí ladnou šipku. Najednou usliší v křoví dívčí chychotání.

Sasuke: Co to bylo?
Naruto: Nevím.
Z křoví: Aúúúúú! Fakt vás žerem! Chi chi chi!
Shiki: To je trapas!

Všichni kluci vylezou z bazénu a uhánějí do chatky. Tam se zabalí ddo ručníku a začnou hrát karty. Dohodli se, že ten kdo prohraje v kartách bude potom platit celou pánskou jízdu. Jako první vyhraje Shikamaru. Začíná souboj NarutoxSasuke Neji. Neji jelikož má Biyakugan jim vidí do karet a skončí jako druhý. A je tu finále Narutox Sasuke. A vyhraje Sasuke protože má Sharingan.

Sasuke: Platíš Naruto!
Naruto: Ach jo...

Už je asi jedenáct v noci a kluci jdou hrát válku v bazéně. Tentokrátt si ale dají pozor a do bazénu jdou v plavkách. Neji jde na záda Sasukemu a Naruto jde na záda Shikimu. Začne bitka! Oba páry se snaží udržet rovnováhu a schodit soupeře, ale nakonec to vyhraje Naruto se Shikim díki stínovému jutsu Skikamara. Po válce Jdou všihni na kutě. V noci se Naruto vzbudí, že musí jít na potřebu. Budka je však venku. Tak jde a jde vykonat potřebu. Když ji vykoná a vyjde ven nevšimne si, že ze sudu s benzinem začne tíct benzin. Naruto si ještě řekne, že si zakouří. (To jste nikdo nevěděli, že Naruto kouří?! Laughing out loud) Když dokouřil cigaretu tipl jí a odhodil. (Samozřejmě v ní zůstali ještě nějaký jiskry. Laughing out loud) Jiskra se dotkla benzinu a bylo to. Narutovi začalo před očima hořet. Utíkal co nejblíž k oknu lo žnice a žačal řvát: "Hóóóří!!!"

Sasuke: Ty idiote! Proč to nehasíš?!
Naruto: Nenapadlo mě to!
Neji: Rychle prýýýýýč!!!!!!

A tak shořela celá chatka i se Sasukeho novým topem do města (byl velmi naštvaný Laughing out loud) a ke všemu tomu, jelikož si Naruto v kartách vysloužil, že bude platit celou pánskou jízdu, musel zaplatit škodu za chatu.

4.285715
Průměr: 4.3 (21 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Mister_zx
Vložil Mister_zx, Ne, 2009-10-04 22:55 | Ninja už: 6022 dní, Příspěvků: 338 | Autor je: Prostý občan

Uzasnyale jen jako mohlo tam byt wice jutsu a zjistit kdo ze jsou ty major lady we krowí (koliq naruto platil??) ale ja nekrytyzuju jen skousim doladit to mou fantazii =OD

What´s it? It´s a LAUGH!

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Čt, 2008-07-17 19:52 | Ninja už: 5924 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Dobrý. Smiling Chudák Sasánek. Laughing out loud

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie