manga_preview
Boruto TBV 09

Nidaimeho nástupce 1 - pravda

„Vstávej Norukawo!“ zavelela osoba, které bych měl říkat mami, já ji ale říkám šéfe.
„Dělej, už je sedm hodin! Čas jít!“
Otráveně jsem vstal z postele. Podíval jsem se na zeď, kde byl vyvěšný plakát mého idolu, ninja, kterému se chci podobat, NIDAIME Hokage. Převlékl jsem se do mého každodenního oblečení. Postavil jsem se k oknu, kde byl umístěný stůl na kterém ležela ona věc říkající, že jsem pravý shinobi, čelenka skryté listové. Vykoukl jsem z okna, že se nadýchám čerstvého vzduchu, ale příjemný okamžik mi zkazil malý kámen, který mi přistál na čele. S ďábelským pohledem jsem se podíval pod okno, kde se na mě culili moji týmoví kolegové, Shaininguhi a Kazuma.
„Pohni ospalče, Shikamaru-sensei tě chce okamžitě vidět!“ zařval na mě Kazuma.
Mávl jsem na ně na znamení souhlasu, nasadil jsem si čelenku, rychlosti světla jsem sebehl dolu, popadl jsem toust namazany maslem a medem a uz jsem byl venku.
„No to je dost“ řekl Kazuma a bouchl mě přátelsky do ramena.
KAZUMA – občas se chová jako vůdce, ale je jeden z nejlepších ninjů z ročníku. je docela zbrklý, do všeho jde po hlavě. Jeho klan ovládá Fuuton.
„Dobré ráno Norukawo-kun.“ pobdravila mě s přátelským úsměvem Shaininguhi.
SHAININGUHI – hodná, milá, přátelská, hodně mi připomíná Hinatu-san, ale Shaininguhi je hodně sebevědomá a při boji o sobě vůbec nepochybuje. Ovládá Katon, proto tvoří s Kazumou ideální dvojci.
„Zdravím vás děcka.“
no a tohle jsem jí NORUKAWO – co bych o sobě řekl, jsem flegmatik, introvert a vůbec se mi nechce do práce, jaké techniky ovládám? Je jech hodně, bushin no jutsu, kawarimi no jutsu nebo henge no jutsu. Ano opravdu nic víc neumím, ale už několik měsíců chodím za Lee-sensei a ten mě cvičí v taijutsu a už umím pár technik.
„A kde je těď Shikamaru-sensei?“ zeptal jsem se.
„Čeká nás u Tsunade-sama.“ odpověděla mi Shaininguhi
Vydali jsme se pomalím krokem do kanceláře Hokage. Šli jsme kolem Ichiraku Ramen, kde seděl Naruto-san a Ebisu-sama se svými týmy. Lee-sensei a jeho tým běhali po Konoze jak úplní idioti a ještě vypadali, že se jim to líbí. Chouji-san opět snídal barbecue, Ino-san měla službu v květinářství, Kurenai-sama byla na procházce s malým. Prostě typické ráno v Konoze.
Přišli jsme před kancelář Tsunade, zaklepal jsem a vstoupili jsme. V kanceláři již byl Shikamaru-sensei, Kakashi-san a samozdřejmě Tsunade-sama, Shizune-sama a Sakura-san, která teď pracuje jako další Tsunadin poskok. Všichni se tvářili poněkud vážně.
Přistoupil k nám Shikamaru a spustil: „Víte, už je to nějaký čas, co jste opustili akademii a máte za sebou mnoho úspěšných misí, a proto myslím, že je čas vás přihlásit na chuninské zkoušky.“
„Ale chuninské zkoušky zrovna probíhají“ upozornil Kazuma načeš dostal pohlavek od Shaininguhi se slovy „Nepřerušuj senseie, blbe!“
„Máš pravdu, myslím příští zkoušky. A proč vám to říkám už teď? Vše kvůli Norukawovi. Myslím že už jsi dost starý, abys se dozvěděl pravdu o tom, proč neumíš žádné jutsu.“ dokončil Shikamaru.
„Já se toho teď chopím“ řekla Tsunade.
„Víš, Norukawo, máš dar. Byl by z tebe skvělí ninja, ale tvůj dar je vlastně prokletí. Tvůj klan je skvělý ve Suitonu, dokážeš vodní techniky bez přístupu vody, dokonce máš oči podobné Kakashiho Sharinganu, Mizugan, a proč je tvůj klan tak dobrý v Suitonu a oba rodiče dělají ve stavitelské firmě? Vše spolu souvisí. Díky Mizuganu, dokážeš provádět vodní techniky dokonce je i kopírovat, i když ne tak dokonale jako Sharingan. Ale tvoji rodiče se ho rozhodli zapečetit už když si byl malý. Nyní však dali povolení jej odpečetit! Ale to přináší jedno nebezpečí. O tom přístupu vody to není tak docela pravda. Vodu na techniky váš klan bere z svého těla. Tělo je tvořené z 75% vodou a když tato hodnota moc klesne můžeš zkolabovat z dehydratace. Proto budeš chvíli trénovat s Kakashim, který tě naučí kontrolovat čakru, vnitřní vodu a některé vodní techniky. Nyní přstoupíme k odpečetění. Shikamaru, ty a zbytek tvého týmu může odejít.“
Celý můj tým odešel, zbyl jsem jen já, Kakashi, Tsunade a její dě společnice. Ke mně přistoupil Kakashi: „Tak teď si vyslékni tričko, otoč se a vzedni ruce. Gogyou Kaiin!“ zařval Kakashi a udeřil mě do zad. V okamžiku jsem cítil, jak mnou prochází síla.
„Dobrá tedy, myslím že můžeme jít trénovat. Máme na to jenom půl roku, abychom z tebe udělali excelentního ninju.“ řekl Kakashi a pobídl mě k odchodu.

4.666665
Průměr: 4.7 (3 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Ne, 2008-08-24 17:15 | Ninja už: 5784 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Doufám že budeš pokračovat! Smiling

Obrázek uživatele Ichi-Kyuubi
Vložil Ichi-Kyuubi, Čt, 2008-07-10 00:34 | Ninja už: 5888 dní, Příspěvků: 20 | Autor je: Prostý občan

sueper,zas neco noveho.