manga_preview
Boruto TBV 09

Mise Ananas 5

,,Bwahahaha!! Jsem strašně krutá a vražedná včeličkaaa!!‘‘ smála se Hinata ďábelsky, zatímco Sasuke si zrovna máchal obličej v blátě a snažil se přemoct nutkání hodit bezvědomého Hokurkágeho do řeky a uletět.
,,Sasu-kuun!! Sasu-kuuun!!‘‘ zaječela najednou, prudce se otočila a Sasuke do ní narazil.
,,A konec!! Já už na to nemám!! Naruto určitě zase sežral stoosmapadesát ramenů a já se tu s nim mám pak tahat?! Nes si ho sama ty oslice!‘‘ vybuchl, odhodil Naruta, poté velice afektovaně odhodil ještě taštičku se šminkami, načež se chytnul za hlavu a jal se pronásledovat šíleného tchoře, který mu ty šminky šlohnul.
,,Debil...‘‘ ucedila Hinata, popadla Naruta za flígr a začala s ním vytírat prach cesty.
,,Hadžááá!! Síla mládí ti pomůže plavovlasá kráskoo!!‘‘ zaječel zelený objekt, uklouzl na mrtvé ještěrce (Orocháč na špehování doplatil xD) a podkopl Hinatě nohy.
,,Můžeš mi říct, proč mě považuješ za blondýnu?‘‘ vyjela na něj vztekle, vstala a začala ze sebe odlupovat vrstvu bahna. Lee se snažil rozmotat ruce od nohou a když se mu to konečně podařilo, hodil si Naruta na záda a vesele se na Hinatu zazubil.
,,Okéj..jsem tě zkoušel. To byl vtip víš?‘‘
,,No to bylo vtipný jak kolo od traktoru...‘‘
,,Ahoooj!! Takže ho máte joo? Vy jste fakt unesli Naruta jooo?‘‘ ječela Ino a divoce kolem sebe rozhazovala rukama, až vyplašila párek pštrosů, jelena s laní a taky Asumu s Kurenai, kteří za stromem momentálně..ehm..sbírali fialky samozřejmě.
,,Ještě chvíli tu řvi a všem řeknu, že máš paruku za padesát korun.‘‘ osopila se na ni Hinata, Ino okamžitě zmlkla a Sasuke se konečně vrátil z lesa. Byl celý poškrábaný, za mašličkou měl zastrkáno několik větviček a ve výstřihu se mu tyčil pařez.
,,Byl to tuhý souboj...‘‘ pravil temně. ,,Ale na můj HMS (Hippie Mangekyou Sharingan) nikdo nemá...jsem prostě cool.‘‘ Hinata ho přejela skeptickým pohledem, Ino kontrolovala, jestli se jí někde neodlepuje ona zmíněná paruka a Lee se snažil narvat Naruta do batohu.
,,Zmetek jeden přerostlej....‘‘
,,A kam vůbec půjdeme?‘‘ zeptal se Sasuke a vytasil mapu Ameriky. ,,Aljaškááá!‘‘ zařval nadšeně a píchl prstem do Brazílie a mapu tím znehodnotil.
,,Jdeme zatím do našeho tajného krytu v mém pokoji. Tam se něco vymyslí. Ale bacha na Nejiho. Dostal k narozeninám sadu Sherlock Holmes a hraje si na detektiva po tom, co byl Shino tak brutálně udeřen pánvičkou.‘‘ rozhodla Hinata a jakožto velký lídr se vydala na cestu první.
***
,,Co budeme dělat? Jsem zoufalá žena v nouzi!! Unesli mi Naruta!! Kdo mě teď bude zvát do kina a na večeřééé?!!‘‘ ječela Sakura, vytáhla mobil a už už se chystala volat operátora (kdo ví proč xD), když Tsunade milostivě pokynula rukou a ožralecky spadla ze židle.
,,Klííd! Kdy jste ho viděla naposledy madam?‘‘ zeptal se detektiv Kakashi a znuděně pozoroval Sakuru, jak mláti hlavou o parapet a nadává na Jashina.
,,Nechovejte se jako imbecil senseii. Viděla jsem ho naposled, když jsem mu v nemocnici jednu vlep...dávala jsem mu léky.‘‘
,,Neviděla jste nic podezřelého?‘‘
,,Jo..Shizune kradla tý babičce na trojce večeři, to by se mělo řešit!!‘‘
,,Omfg...myslím, něco podezřelejšího a něco trochu blíž. Respektive něco v okruhu dvou metrů od Naruta.‘‘
,,Viděla jsem švába!‘‘
,,Ježiš to je spolupráce. Pak se mi divte že jsem jetej...No nic. Našel jsem totiž na místě činu...kromě Narutova plného bažanta i jeden podivný předmět.‘‘ oznámil Kakashi a vytasil z kapsy....malinký...malilinkatý...nejmalilinkatější....ananásek xD.
,,Cooože?!‘‘
***
O několik zanedbatelných dnů později se konečně Hinata alias super-lídr Velká máma (menší úchylka na reality show xD) dohrabala do jejich domu.
Nakopla jakéhosi úchyláka sedícího před jejich dveřmi, vytvořila nový nový make-up Sasukemu zlomeným podpatkem a prohodila Ino dveřmi.
Nakonec pyšně stanula před jakýmisi zpráchnivělými a zatuchlými dveřmi, popadla klepadlo ve tvaru Byakuganu a rozmlátila ho.
„Jsme tady,“ ohlásila a nadšeně vycenila své zoubky ve stylu Black is in.
Sasuke na ni upřel velmi super-temný cool pohled, a odvážně vrazil dovnitř.
Po několika minutách velmi podivných zvuků, ječení, mlácení, štěkání a něčeho neidentifikovatelného vyletěl svým mstitelským cool zadkem napřed a zastavil se až u nohou Ino. Respektive pod nimi. Protože ubohá blondýnka (zázrak peroxidu… každý ví že je to ve skutečnosti zelenovláska…) nevěděla jestli se má radovat, že jí ten Uchiháč konečně leží u nohou nebo zběsile ječet „Šílený evendžr útočí“ rozhodla se pro kompromis a raději omdlela.
Což moc nenadchlo Hinatu, která zrudla vzteky a vyrvala jí paruku se slovy ať si najde vlastní styl.
Lady Peroxid raději souhlasila (s kunaí pod krkem xD) a konečně se pomocí jakéhosi tajemného a zlověstného plánku víceméně ve zdraví (Deidarův fond pro blondýnky jistě nebohé Ino pořídí paruku novou a Sasukeho zdraví beztak nikoho nebere xD) odbelhali do pravého Hinatina pokoje. (pozn. Hanabi se u zítřejší snídaně tvářila velmi nepřátelsky a Kibu následující tři dny nikdo neviděl… poté co se ukázal tvrdil něco o šílených očích a kytičkách… ale nikdo mu nerozuměl…)
Hin důležitě zatroubila, obdařila je sprškou svých slin a rozmlátila klepadlo číslo 2, tentokrát ovšem v moderním ananasovském stylu. Byakugan je holt out…
Lee si natěšeně nadhodil Naruta na zádech (a dál chyba Hyuugů… nemaj mít tak nízkej strop…)
Sasuke upustil od plánování padesáté pomsty a Ino… Ino nic, její mozek tak rychlý jaksi nebyl…
„Styl především,“ pronesla temně Hin. Otevřela dveře dokořán a neurvale je postrčila dovnitř.
Když se probrali z bezvědomí, jejich oči se zastavily (výjimkou byl Sasuke… ale on chudáček nemůže za to, že šilhá) na…
***
„Co…Eh… fazole? Ale teď není čas na sváču, sensei…Naruta mi uneeeslíííí!“
„Jashine, ty seš fakt blbá… Kua, to je ananas, chápeš? Takový to špičatý žlutý…“
„Jako Naruto? A Jashin je on, ne ona,“ poučila ho důležitě Sakura a nevěřícně urafla kus parapetu. Senseiovi fakt hráblo…
*Rezignovaný pohled* „Ananas… ananas… co to znamená?“ zamyšleně si zapálil doutník, který ukradl Asumovi a nevzrušeně podpálil Narutovi postel.
„Hele, já mám zoufale truchlit… myšlení je na vás, kapišto? Za co vás sakra platí?! Beztak jste tenhle případ vzal jen kvůli tý s tím prasetem…“
Kakashi usoudil, že horší už to nebude, zamyslel se co by asi udělal jeho idol Zorro mstitel a zoufale si sundal masku...
***
Na nádherné sbírce voodoo panenek (Barbie xD) podivně podobných našim přátelům…
„Ty voe… hele, Sasuke.. to seš ty!“ vypískla Ino a vyrazila za tlustou panenkou s vlasy udělanými z Nejiho chlupů v nose a špendlíkem zapíchnutým v jeho… eh, jistých partiích xD.
„Tss… na to není dost avengerovsky cool,“ popotáhl se za mašli a nadhodil dark-cool-avenger pohled.
„Heh… to je…Nejiho!“ zakoktala se Mistryně Konohy 2006 v omdlévání a okamžitě panenky zastrčila pod postel.
„A teď ke krytu…“ *další tuberácké důležité zakašlání*
„Vchod je… tradadááá… na našem WC!“

Poznámky: 

Tentokrát myslím, že se to povedlo oběma xDD

4.87838
Průměr: 4.9 (74 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Poštolka
Vložil Poštolka, Čt, 2016-08-25 23:27 | Ninja už: 4202 dní, Příspěvků: 5855 | Autor je: ONLINE, Admin, Editor obrázků, Manga tým, Člen Dvanácti strážných nindžů 

Mise L: Konečně někdo v povídce projevil aspoň trochu morálního chování Laughing out loud Aneb když se Sakura přestane pokoušet vraždit svého nejmilovanějšího a místo toho chrání olupované babičky v nemocnici, tak mě to i dojme. Docela by mě zajímalo, jak vypadá klepadlo ve tvaru bjakuganu Laughing out loud A zaujal mě i pařez v Sasukeho výstřihu. Kurňa, škoda, že jsem na tuhle povídku nekápla, když jsem vyhlašovala ilustrační misi... to by bylo námětů...

Pravidla a rady ohledně vkládání obrázků najdete na stránkách Jak přidat obrázek a Pravidla vkládání FA.
 
Jinak pořád na Konoze funguje hra Útok na Konohu, kde si můžete pořádně zmasakrovat pár „padouchů“.

Obrázek uživatele Andulka...xD
Vložil Andulka...xD, Ne, 2009-12-06 21:18 | Ninja už: 5780 dní, Příspěvků: 360 | Autor je: Prostý občan

LoooooooooL...Já asi zdechnu smíchy xDDDDDDDD...Kde na to chodíš?? xDDDDDDD...Prey bacha na Nejiho...dostal sadu Sherloka Holmese xDDDDDD

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Ne, 2009-07-26 03:24 | Ninja už: 5726 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

*Už neví co má psát*, protože je to tak sugoi Kakashi YES Laughing out loud Eye-wink

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Minnato
Vložil Minnato (bez ověření), St, 2008-08-20 14:25 | Ninja už: 19851 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Byl to tuhý souboj...‘‘ pravil temně. ,,Ale na můj HMS (Hippie Mangekyou Sharingan) nikdo nemá...jsem prostě cool.‘‘ Hinata ho přejela skeptickým pohledem, Ino kontrolovala, jestli se jí někde neodlepuje ona zmíněná paruka a Lee se snažil narvat Naruta do batohu.
,,Zmetek jeden přerostlej....‘‘
,,A kam vůbec půjdeme?‘‘ zeptal se Sasuke a vytasil mapu Ameriky. ,,Aljaškááá!‘‘ zařval nadšeně a píchl prstem do Brazílie a mapu tím znehodnotil. toto mě dostalo

Obrázek uživatele Aryen-nyan
Vložil Aryen-nyan, Pá, 2008-07-18 10:05 | Ninja už: 5800 dní, Příspěvků: 186 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud Sasuke je fakt dark-cool-avenger Laughing out loud

Nyaa

Obrázek uživatele TsuchiKim
Vložil TsuchiKim, St, 2008-07-16 17:34 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 747 | Autor je: Prostý občan

dóóóst dobrý, už aby bylo pokráčko Laughing out loud

dlouho jsem tu nebyla, ale snad se to zase změní a doženu staré resty Smiling *těší se na ty "své" autorky*

"kniha" Ninža z druhého patra? Jedině za trest! více - proč já tomu vlastně dělám reklamu? Puzzled

jsem členem Spolku žroutů knih (itadakimááás), naše závislost a rychlé čtení je přímo legendární, kdo by se chtěl přidat ať kontaktuje Akumakirei

napsala jsem recenzi na Black Cat, ale nevím jestli se tím mám chlubit Smiling
a pokračovala s recenzí NO.6

jsem členem FC Cinkl, FC Yuki Kaze-san a FC tepeyollotl

všude narážím na to, že 92% teenagerů poslouchá hip hop a pokud patřím do zbylých 8%, ať si to přidám do podpisu, ale je zajímavý, že to má polovina konohy a mém okolí to poslouchá pouze jeden člověk :D

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, St, 2008-07-16 17:27 | Ninja už: 5917 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Děkujeme za komentáře!!! Kakashi YES

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, St, 2008-07-16 17:30 | Ninja už: 6007 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Jiftěěě...souhlasím xD vy tak poctivě umíráte...za to taky děkujéém...
Otázky týkající se dalšího dílu...si nechte na jindy xDD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele kocicinka
Vložil kocicinka, Út, 2008-07-15 22:38 | Ninja už: 5946 dní, Příspěvků: 133 | Autor je: Prostý občan

mno....jako vždy supeeeeeeeeeeeeeeeeeeer!!!! jinak Kakashi+Shizune 4ever jo dettebayo Laughing out loud mocinky se to povedlo jedna z nej parodií Laughing out loud

Obrázek uživatele Uraa Shakra
Vložil Uraa Shakra, Ne, 2008-07-13 17:13 | Ninja už: 5819 dní, Příspěvků: 133 | Autor je: Prostý občan

u Jashina... to je dobrýýý xD

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., Pá, 2008-07-11 12:43 | Ninja už: 5785 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

lol další záchvat smíchu Laughing out loud no už se ale těším na pokráčko

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele Lenura
Vložil Lenura, Čt, 2008-07-10 15:05 | Ninja už: 5820 dní, Příspěvků: 507 | Autor je: Pěstitel rýže

Laughing out loud podařilo se to vám oběma, směji se od začátku do konce Laughing out loud
Jestli mě něco dokáže rozesmát, tak jsou to takovéhle povídky XD
Jsem moc zvědavá co bude dál Smiling

Obrázek uživatele Uchiha Sterethys Yumi
Vložil Uchiha Sterethy..., Čt, 2008-07-10 13:41 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Prostý občan

jasne ze sa to podarilo!!!!! Tesim tesim na pokracko!!!!!

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Čt, 2008-07-10 11:22 | Ninja už: 5917 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Áááá! Na to jsem se těšila po celou dovolenou! Skandovat! Huráá! xD

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Leinara
Vložil Leinara, St, 2008-07-09 11:57 | Ninja už: 5811 dní, Příspěvků: 262 | Autor je: Prostý občan

hehe..ja se snad umlatim smichy..mate to opravdu skvělý

Obrázek uživatele Linhe-san
Vložil Linhe-san, Ne, 2008-07-06 19:30 | Ninja už: 6266 dní, Příspěvků: 324 | Autor je: Prostý občan

Ste úplne úžasné! Začínám zbožňovať pairing BruSaku xD A dúfam, že to skončí Happyendom (tým samozrejme myslím SasuHina xD!)

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Ne, 2008-07-06 18:59 | Ninja už: 5906 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Po-po-povedlo? Povedlo? Jakože povedlo? *ach to vyčerpání ... xD*
Tohle se nepovedlo! Protože když se něco povede, tak se jenom směju, ale tohle mě sakra probralo! *a to je u usínající Minaty co říct*
To není povedeý .. To je supermegapovedený!
Teď si du udělat přímou masáž srdce ... Chci se dočkat šestkýyý, néé? xD
Jedné z autorek, konkrétně slečně Nettiex: Nettie, to tvoje opravdu povedený je! Vysvětluju! Musíš chápat! Vážně! Laughing out loud

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Voltér
Vložil Voltér, So, 2008-07-05 21:20 | Ninja už: 5876 dní, Příspěvků: 170 | Autor je: Prostý občan

tak to je fakt síla

Obrázek uživatele Takara
Vložil Takara, So, 2008-07-05 17:53 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 370 | Autor je: Prostý občan

To je bombastickeeee!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Pá, 2008-07-04 20:41 | Ninja už: 6007 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Děkujém, ďakujéém, danke schön, gracias, thanks, arigatooo...víc už neumím xDD Prostě díky...jo a vysvětlete někdo nettiex, že to její opravdu vtipný je xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, So, 2008-07-05 01:37 | Ninja už: 5917 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Jo, díky moc, lidičky xDD
Tak hele! To ty?! xDDD A já se před pár minutami divila, kvůli komu jsem schytala od Ailen soukromku že se nemám podceňovat... xDD

Obrázek uživatele Ailen Shinestar Sakuro
Vložil Ailen Shinestar..., Pá, 2008-07-04 20:29 | Ninja už: 5851 dní, Příspěvků: 862 | Autor je: Prostý občan

Hlavička rozmlácená o stůl, jak jse se gebila. Laughing out loud Holky vy jste tak perfektně úžasný. Laughing out loud Mno to je prostě totálně roztlemující. Laughing out loud
btw. Vaše vyvražďování Konohy je naprosto účinné, až na jeden detail. Nikdo, kdo si od Ananasu přečetl alespoň jeden díl, nezemře dokud budou další díly. Laughing out loud


Dělej cokoliv, ale dělej to s úsměvem, protože bez toho to prostě nejde.

Obrázek uživatele SaBaKu_No_GaaRa_
Vložil SaBaKu_No_GaaRa_, Pá, 2008-07-04 18:07 | Ninja už: 6024 dní, Příspěvků: 80 | Autor je: Prostý občan

mazééc

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Pá, 2008-07-04 18:07 | Ninja už: 5880 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Bezvadný!
Fakt sE válím SMÍCHEM Laughing out loud...

Obrázek uživatele Layla
Vložil Layla, Pá, 2008-07-04 17:05 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 1111 | Autor je: Prostý občan

yo...povedlo se to oběma..upaa mocko nejwíccc xD fakt vy dvě mi dáváte xD jste prostě nejlepší xD další skvělej dílek.... xD

ááááááájem....SMILEY PIG....chňo chňo
Bleach a dalšíLayla deviantartí
→TOP anime →NANA
to teď u mě vlááádne
Bazinga!

Obrázek uživatele Lilgaara
Vložil Lilgaara, Pá, 2008-07-04 16:49 | Ninja už: 5911 dní, Příspěvků: 488 | Autor je: Prostý občan

tak zase sem si po nějaká době přečetla něco vtupnýho Laughing out loud jste prostě hustý holčiny Laughing out loud

Obrázek uživatele Kubby
Vložil Kubby, Pá, 2008-07-04 16:05 | Ninja už: 5905 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Prostý občan

No tak dneska to bolo Super-vážne-mega-srandovné...a k poznámkam úplný súhlas...vážne dokonalo smrteľné Laughing out loud

Obrázek uživatele Pary7
Vložil Pary7, Pá, 2008-07-04 15:57 | Ninja už: 5875 dní, Příspěvků: 1817 | Autor je: Recepční v lázních

Lool tak to bylo krutý. Počkat, já žiju ?? heh dozvim se jak to dopadlo ? jupí Laughing out loud jenom by mě nemusela tolik bolet hlava Sad
je to úža Kakashi YES

[img][/img]

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Pá, 2008-07-04 15:36 | Ninja už: 6048 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Jasné, že sa to obom skvele vydarilo, a keby len to, je to priam vynikajúce Smiling
Ale to tie ostatné sú tiež Eye-wink
Baby vy ste jednoducho skvelé, na tomto sa nedá nesmiať Laughing out loud


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.