manga_preview
Boruto TBV 11

Řetízek

Ten den bylo zamračeno, ale přesto se jedna dívka vydala ven... Vydala se za osobou, kterou milovala. Byla pro ní vším, co kdy měla. Oblečení měla smuteční... Konečně tam dorazila...
Tou bolestí, kterou nosila v srdci si klekla a její slzy dopadaly na náhrobek, kde bylo vyryto její jméno. V ruce se jí něco zalesklo. Ano, v jedné ruce svírala bílou růži a v druhé byl její dárek, který jí dala těsně předtím, než dodýchala. Další slaná kapka dopadala na její hrob.

Před 3-mi lety

Byla strašná válka, její matka bojovala také. Byla velmi známá jako nezkrotná bojovnice. Tato bojovná kunoichi zachránila několik životů. Sakura to doma už nemohla vydržet a přes matčin zákaz se ji vydala hledat.
"Mamíííí... Mamíííí!" zoufale křičela a její růžové vlásky se jí draly do obličeje, aby zakryly její slzy.
Potřebovala vědět, že její maminka je v pořádku, potřebovala ji aspoň na chvíli vidět. Ale viděl ji ten nesprávný. Neznámý ninja vyslal mnoho kunaiů, ale do cesty se postavil někdo jiný, její maminka, obětovala se pro její život. Pomalu se sesunula k zemi.
"Maminko... Maminko... Prosím neopouštěj mě... Já... Já tě potřebuju..." *kap* její slzy dopadaly na tvář někoho velmi blízkého a při pohledu na její zkrvavené tělo se rozvzlykala ještě víc.
"Sakuro... Sa-ku-ro, já teď musím *kuck* mu-sím odejít... Na jinou cestu, než po které krá-číš ty... Na, vem si to-hle," s velkou námáhou si z krku sundala řetízek.
"Vem si tohle, ja-ko památku na mě... Je-dnou s-se určitě se-jde-me..."
Její ruka bezvládně spadla na zem... V ruce svírala řetízek. Sakura si jej vzala.

Současnost

Na obloze se objevily černé mraky. Jakoby věděly, co se stane. Mladá dívla položila tu bílou růži na hrob. Byla stejná jako její maminka, čistá, nevinná a hřála u srdce stejně jako ta, která již zemřela.
"Maminko, vím že na mě někde čekáš, ale už velmi brzy se sejdeme, budeme opět spolu, tak jako dřív. Můj smysl života skončil ve chvíli, kdy jsi mě opustila a vydala se cestou, kam já nemůžu. Ale teď... Teď odejdu za tebou, už budeme navždy spolu..." *Vzlyk*
Pořád pevně v ruce svírala její dar. Ten řetízek. Vytáhla kunai a zabodla ho tam, kde jí to už příliš dlouho bolelo. Její bolest byla tak veliká, že ji nedokázala někomu říct. Velká a nevyřčená. Zabodla jej do svého srdce, vyprahlého po lásce. Pomalu se skácela k zemi a s úsměvem na rtech zemřela.
Byla pohřbena hned vedle ní.
A na náhrobku bylo napsáno "Matka s dcerou byly, jsou a navždy budou spolu."

Poznámky: 

Tohle to jsem napsala jako vzpomínku na mou mamku... Tak mě, prosím, nezabijte...

5
Průměr: 5 (10 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Čt, 2008-07-03 13:12 | Ninja už: 5997 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

To bylo krásné, Petřičko. Moc se mi líbí styl, jakým píšeš. Každý si úplně představí každý pocit, každou barvu a každý obrázek z tvé povídky.
Ale já doufám, že už nebudeš tolik smutná a najdeš si v životě nějakou tu radost. Protože i když nás potká spousta špatných věcí, pořád je tu mnohem víc těch, pro které stojí za to žít. Takže se každé ráno usměj na sebe do zrcadla a pozdrav v sobě a v celém světě to dobré, co ti dovolí radostně se usmívat. Eye-wink Protože s úsměvem jde všecho líp, i kdyby to měl být úsměv za závojem slz.

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Chiisai kyuubi
Vložil Chiisai kyuubi, Čt, 2008-07-03 11:45 | Ninja už: 5868 dní, Příspěvků: 1618 | Autor je: Prostý občan

Srdiečko, to je tak smutné... Sad je mi hrozne ľúto, že to takto celé dopadlo, asi nebolo iného východiska. No aj tak sa netreba nikdy vzdávať, jeden musí vidieť zmysel života aj v iných veciach, než je smrť. Dúfam, že ty sa uberáš tou opačnou cestou, plnou svetla, lásky a radosti zo života. Pretože taký milučký človiečik si zaslúži aj naďalej rozdávať lásku a byť milovaný!!! Nikdy nestrácaj nádej v lepší zajtrajšok, to je moje motto, bola by som rada, keby si si ho tiež vryla do srdiečka, ako aj ja... Tvoja Chisaii

Watch out for this crazy shinobi!!!
Sooo sooo... Saiki no saika-tachi nante ii nee xD

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Út, 2008-07-01 21:00 | Ninja už: 6102 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

To je naozaj pekné...Smiling
Je mi to ľúto....


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.