manga_preview
Boruto TBV 09

Milovat bolí!

o tak tady je po dlouhé době nějaký FF ode mě! Je to taková krátká jednorázovka na jakýkoliv pár z Naruta! je to FF takže to není ani moc podle "zkutečnost" a tak .... no doufám, že se bude líbit!

Miluji tě! Strašně moc tě miluji ale stále nejsem schopná ti to říct! Stále mám strach, že mě odmítneš, že máš rád jinou a mě bereš jen jako kamarádku!
Stále mám pocit, že mnou pohrdáš a myslíš si o mě své ale tvůj pohled mi to vždycky vyvrátí!
Ale pak svými slovy zase potvrdíš mé obavy a já se znovu ponořím do smutku, který naplňuje mé srdce!
Mám přátelé, mám rodinu ale ty mi stále unikáš! Vím, že nejsem hezká, že nejsem chytrá ale i přesto věřím, že člověk se nesmí soudit podle zevnějšku ale podle toho co má srdci! Mnoho lidí bere lidi podle toho jak vypadají a těm co odsuzují to způsobuje nesnesitelnou bolest!
Já patřím mezi ně. Každý den zažívám tu bolest a pořád si kladu otázku, proč? Proč nemůžu mýt život tak jak ho chci já? Proč mě nechceš a jiné, ano?
A nebo je to jinak? Ty se také bojíš? Bojíš se říct o svých citech? Chápu tě!
Také mám strach, strach z odmítnutí, strach z toho, že se mi vysměješ a budeš mě za to nenávidět! Mám strach z toho, že se ti zhnusím a celý život na sobě budu cítit tvé nenávistné pohledy!
Ale co když opravdu nemáš strach a nic ke mně necítíš?! Do očí se mi vkrádají slzy a já se znovu utápím v bolesti jenž mi tato představa dává. Slzy. To jediné čím můžu svou bolest ukázat, protože na slova, na slova nemám odvahu!
Protože právě slova my způsobují tu největší bolest! Slova a myšlenky na tebe.
Strašně moc toužím po tvém objetí ale stále se bojím! Když jsi na blízku, jsem šťastná a můj život získává smysl. A když tu nejsi, nikde jsem nešťastná a mé srdce znovu zažívá tu bolest. Už je to dávno co jsem se snažila tě přestat milovat, abych se zbavila té ukrutné bolesti co mě sužuje ale nedaří se mi to. I kdybych chtěla zapomenout, nejde to! Stále tě strašně moc miluji a své city musím skrývat. Tvá přítomnost mi dokáže pozvednout náladu ale když slyším tvá nepříjemná slova, jsem smutná a znovu se dostavuje ta známá bolest.
Před svými přáteli se často přetvařuji aby na mě nic nepoznali! Snažím se být veselá a pořád se smát! Aspoň chvíli na tebe nemyslet. Ale jen někdy se mi to podaří!
Je to těžké, když každý den na sobě cítím tvé pohledy! Nevyznám se v tobě! Když se naše pohledy střetnou mám pocit, že v tvých očích vidím, velkou bolest a strach ale tvá slova mi to stále vyvrací! Slova jenž ti vycházejí z úst a mě tolik zraňují.
Někdy mám chuť prostě odejít a své slzy vypustiti ven, abych pocítila aspoň menší úlevu, od bolesti, která mnou prochází ale je o jen malá útěcha.
Stále doufám, ale stále mám strach! Stále cítím tu bolest, co mě sužuje ale stále také cítím to štěstí, kterým mě naplňuješ!
Ano, miluji tě! Opravdu moc tě miluji ale ta bolest tvých slov mě pomalu ale jistě zabíjí!
Miluji tě ale mám strach!

Poznámky: 

PS: Podotýkám, že tohle jsem napsala kvůli mé depresy a částečně to odrazuje můj život! Smiling Je to hrůza ale je to tak! No nevím, jestli to sem patří ale v této povídce jsem použila hodně mé pocity a napsala to vlastně podle vlastní zkutečnosti!

4.57576
Průměr: 4.6 (33 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Usagi-chann
Vložil Usagi-chann, St, 2010-05-19 15:07 | Ninja už: 5240 dní, Příspěvků: 342 | Autor je: Prostý občan

Juuuuu *-*
To je krásné < 3
U toho by člověk plakal dojetím Smiling




Obrázek uživatele Nyu-sama
Vložil Nyu-sama, St, 2010-05-19 14:59 | Ninja už: 5252 dní, Příspěvků: 108 | Autor je: Prostý občan

jakýma hnědýma očima to tam nebylo..

Jestliže padám zavři oči a něco si přej... Proř? Protože padá hvězda...Laughing out loud

Sasukeho a Sakuru miluju... Hlavou k zemi...

Zastávám názor že Hin a Naru patří k sobě a nikdo mi to nevymluvý...hlavně se se mnou nehádejte...:DDD

Miluju Ami-chan...a všeobecně všechny její povídky...Laughing out loud

Naella20 se mění na Nyu-sama ^__^...Smiling

Jak mě poznáš? Známá hláška: Heeem... Sakra JO!!!

Gobi no Houkou je to nejúžasnější stvoření na světě... Jakýkoli jiný n¨ázor nepříjmám...

Na můj seznam oblíbených lidí se přidala skvělá kreslířka Mívie... A to nejen proto, že mi nakreslila úžasný obrázek...
Obrázek By Mív to Nyu-sama a Ei-chan Laughing out loud.

Mou věčnou láskou je Neji-kun... Nikdy ho nezradím a přísahám mu věrnost po zbytek svého chudého života... Laughing out loud

Obrázek uživatele Minnato
Vložil Minnato (bez ověření), Pá, 2008-08-22 12:29 | Ninja už: 19849 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

mno,zase to holčičí myšlení takže tomu jako obvykle moc nerozumím ae je to super!!a je to pár NaruHina?? nebo ShikaTema?

Obrázek uživatele Eli-chan
Vložil Eli-chan, Ne, 2008-06-29 18:03 | Ninja už: 5792 dní, Příspěvků: 443 | Autor je: Recepční v lázních

To je moc krásné..... i dojemné ....moc kawaii

Člověk ani nestačí mrknout a najednou dospěje. A s věkem přichází zkušenosti, ale i mnohem složitější mise. Proto po mnoha letech tak vřele uvítám návrat domů, do Konohy. Kde i z budoucího právníka může být skvělý shinobi nebo alespoň kritik vašich povídek.

Naruto, děkuji Ti za vše. Z lásky

Obrázek uživatele Naruto15
Vložil Naruto15, St, 2008-06-25 14:02 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 86 | Autor je: Recepční v lázních

Možná jsi tam měla dát i jména. Když jsem to začínal číst, bylo mi jasné, že to bude asi HinataXNaruto, ale jak tam bylo to s těma hnědýma očima, dost mě to zmátlo, ale jinak super! Smiling