manga_preview
Boruto TBV 09

Uzumaki klan story (2) - "Déšť! " 9

Zkouře vyletělo hlouček kunaiů. Skupinka se jimvyhnula a podíval se nepřátelům do tváře.
"Okotsuki!" Řekl Naruto, kouř se rozplynul.
"Konečně tě máme , Naruto!" pousmál se Pakkun.
"A zase ty!" Hekl Kobi a zahleděl se na Matura." Tak co nožička?"
"Ty spratku!" Vykřikl Maturo ale Kenji ho zadržel.
"Idiote, počkej až zautočíme na Uzumakiho.." Informoval ho. "Ten by ti zkřížil cestu a zabil.."
"Mluvíte o mně!" Zakřičel Naruto který se náhle objevil za Maturem. Kenji rychle sekl katanou do Naruta. Ten se rozplynul v kouř.
"Stínoví klon?" Zahekl Kenji a něco ho chytlo za nohu. Byla tam Narutova ruka. "Co to je!" Naruto se vynořil z písku a bouchl ho. Pakkun hned zareagoval a Naruta odrazil. Opět se změnil v kouř. Další Naruto se objevil zpoza Maturova stínu. Po pár kopancích se opět rozplynul.
"Mám to!" Vykřikl Kenji a spojil ruce. Ze země v okuhu 50 m vyjelo plno dřevěných bodláků. Někdo vykřikl bolestí a ze země se vynořil zakrvácený Naruto.
"Sensei!" Vykřikla Rin a vrhla se nenávistně na Kenjiho. Ten se nadechl a vyslal protí ni velkou ohnivou kouli. Ta se jí vyhla a udivila se. Žádné pečetě, a ani sharingan jí to nedovolil zkopírovat. Naruto dopadl na zem a těžce dýchal. Jeden bodlák mu probodl ruku. Kobi a Ashima se ještě nevzpamatovali. Rin se pokoušela udeřit Kenjiho ale ten se všem jejím výpadům tak lehce vyhýbal že to ani nebylo možné.
"Kobi, Ashimo, pomocte jí!" Poručil Naruto a oba kluci vyrazili. Ashima si ze svitků vyvolal dva meče, Maturo se jim postavil do cesty. Z nohy mu vylítlo pár kunaiů ale Ashima je odrazil. Kobi ho kopl ale hned ucítil že ho něco svázalo. Nitky mu obmotaly nohu.
"Pomsta, je má!" Řekl Maturo a Kobiho odkopal do bezpečné vzdálenosti. Pakkun mezitím vyrazil na Naruta, ten si stále držel levou ruku. Pakkun se náhle zastavil a provedl pečetě. Za chvíli se vynořil vodní drak a vyjel. Naruto uskočil a poslal na Pakkuna větrný ůtok. Ten se mu vyhl a opět použil další pečetě. Další drak mířil na Naruta.
"Nemám na tebe čas!" Vykřikl Kenji a dřevem odhodil Rin až k Ahimovy který se pokoušel seknou Matura. Z Maturovy nohy vyjela obrovská vlna plamenů. Ashima se jí vyhl a vyvolal veverku. Ta udělala pečete a zpusy jí vylýtl vodní proud který schladil umělou nohu.
"Ty vždycky využiješ chakru veverky a odrazíš soupeřovu slabší chakru!" Podotkl Maturo a posumál se. "ALe já mám taky Eso v rukávu!" Z nohy najednou vylýtl obrovský vodní proud. Smetl veverku a ta náhle zmizla.
"Oheň, voda.." Divil se Ashima.
"Má noha, bere moji chakru, změní ji podstatu a vyšle ůtok.." Informoval ho Maturo. Rin se na něj rozběhla a dala mu ranu. Ten se posunul o pár centimetrů dozadu a kopl jí svou umělou nohou. Ta to vyblokovala a když se její ruce setkaly s nohou, tak z nohy vyjely trny. Zabořil se jí do ruk.
"ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!" Vykřikla Rin a klekla k zemi. Nyní byl na řadě Kobi.
"Za to zaplatíš šmejde!" Zařval a chtěl ho bouchnout ale z nohy vyletěla velká hrouda hlíny a totálně sním mrskla o zem. Ashima se divil. Asi bojoval se silným soupeřem.
Kenji vypálil pár elektrických ran, Naruto je odrazil větrem. Následovala menší várka kopů a ran. Oba dva uskočili následně o pár metrů dozadu. Pakkun si mezitím vytvořil v rukou Raikiri a vyběhl. Naruto se už chystal zmizet ale něco ho zadrželo, bylo to dřevo. Obmotalo mu nohy a ruce. Bude to jeho konec?!
--- Vzpomínka ---
Hinata,Minato,Deidro,Anna,... Sasuke,Sakura... Neji, Kiba... Ti všichni, jeho přátelé. ...Gaara,Shino,Shikamaru... Nesmí je opustit, teď ne..
Vzpomínal na to jak se Minatovi poprvé podařilo vyvolat Uzugan! Jak se Anna narodila... Na první rande s Hinatou... Na trénink jeho studentů, jeho přátel za které by položil život... Na zvolení Hokageho... Na učení Rasenganu ... Na ochranu Konohy...
--- Konec vzpomínky ---
"Teď nesmím prohrát!" Pomyslel a soustředil se. V ruce se mu začala tvořit rasengan. Nabral takovou velikost že se dotkl země a explodoval. Toho dostalo z jeho vězení. Kenji se zarazil a Pakkun se zastavil.
Maturo s epodíval směrem na bitvu co se odehrávala pár desítek metrů od té jeho. Ale hnedka se opět soustředil na boj s těmi děckama.
"Sensei!" Vykřikl smutně Ashima a vyvola kupu veverek.
"Tolik vvvveverek..."Lekl se Maturo, začal se třepat.
"Do boje!" Vykřikl Ashima a veverky se daly do pohybu. Maturo nestíhal, jedna veverka ho drápla,druhá zapálila, další polila. Ashima pouze viděl jak se veverky rozplývají v kouři. Až zmizla ůplně ta poslední zahlédl se na nepřítele. Byl celý od krve, poškrábaný, někde ohořely a zas někde mokrý. Chyběl mu kousek levého ramene. Ashimovy se udělalo blbě ale hned ho to přešlo když ho velká hrouda země odhodila do dálky.
"Mě jen tak neporazíš.." Řekl vyčerpaně Maturo.
"Vážně!" Řekl Naruto který stál přímo za ním. Maturo se rychle otočil, ale viděl pouze jak se mu Rasengan zařezává do břicha.
Kenji okamžitě zareagoval a vyslal na Naruta plno dřevěných trámů. Tomu se nepodařilo trámům vyhnout a všechny do něj vlétly.
"Nenechám tě zemřít!" Vykřikla liška z nitra Naruta a vší silou zaůtočila na poměrně zníčenou pečeť. Ozval se výbuch a kolem Naruta se výřil prach.
Všichni v okolí zahlédly na hrozivý pohled.
---
Sakura sedí na balkóně a čte si knihu. Obloha je zcela jasná a bez mráčků. Sasuke kolem ní projed s mopem a umyje podlahu.
Z ničeho nic začalo pršet. Sakura se zahlédla do oblohy, byla náhle plná mraků. I Sasuke si toho všiml. Sakura práskla knížkou.
"Sasuke,,,," Řekla potiše.
"Nebe, brečí..."Odpověděl taktéž potichu.
---
Gaara koukal z okna ven. Začalo pršet. Z čisté oblohy se náhle rozprší. To je zvláštní.
"Kazekage!" Zařval žena která vběhla do jeho kanceláře.
"Neříkal jsem abys mi tak neříkala, miláčku?" Opověděl jí na to Gaara a položil jí ruce kolem pasu a políbil.
"Já tě jen tak škádlím" Poznamenala a pusmála se. Byla to Matsuri, Gaarova žena. Měly spolu děti ale o tom jindy.
"A co tady děláš?" Zeptal se jí.
"Zvědové hlásí něco "hrozného" pár kilometrů odsuď." Informovala ho. Gaara se zalekl.
"Ten déšť.." řekl tiše.

Poznámky: 

Trošku, bojovej dílek...

5
Průměr: 5 (15 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Pá, 2010-07-09 18:42 | Ninja už: 5530 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

To je.. Nádhera.

Obrázek uživatele Leia-sama
Vložil Leia-sama, Po, 2009-01-05 00:07 | Ninja už: 5670 dní, Příspěvků: 99 | Autor je: Prostý občan

preco si ho nechal zomriet chudaciiik ...toto neni trz o nicom mrtvy naruto



What Is Your Ninja Rank?What Is Your Ninja Rank?Hosted By theOtaku.com: Anime

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Ne, 2008-06-22 11:07 | Ninja už: 19840 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Sakra sakra sakra!!!!! Neni to TO co si myslim že ne???!!! Sad Ještě že tu mám další jinak bych se asi rozpustila!!! Laughing out loud Super bojovej díl! Eye-wink