manga_preview
Boruto TBV 09

Jako tsunami 09

Tak tohle radši komentovat nebudu. :(

„To je přeci Raijin!“ zděsila se Sakura.
„CO?! Vždyť jsme ho zničili!“ zařval na cizince Naruto.
„Já ho znovu sestrojil.“ ozvalo se zpoza cizincových zad. Osoba vystoupila vedle Telona. Týmu Kakashi se naskytl pohled do tváře Čtvrtého. Všichni čtyři oněměnil úžasem.
„Přece sis nemyslel, že jsem tak neschopný.“ ozval se posměšným hlasem Yondaime.
„Kai!“ zareagovaly pohotově Sakura a Tsunami. Kakashi a Naruto nebyli schopni jakého koliv pohybu. Jen koukali na Čtvrtého s otevřenýma pusama a vykulenýma očima.
„Moc vtipný, Telone. Tvůj připitomělý smysl pro humor je pořád stejný.“ ušklíbla se Dream a slova pronesla s takovou chladností, že Narutovi přeběhl mráz po zádech a vzpamatoval se. Genjutsu bylo zrušeno. Kakashi se taky probral z transu.
„Co od nás chcete?“ zeptal se Kakashi Telona.
„Jeden svitek. Přesněji řečeno chci svitek, který obsahuje tajnou lékařskou techniku. Ta technika dokáže prý velké věci. Například schopnost odejmout Kekkei Genkai nebo vložit do mozku vlastní svůj cíl a dotyčná osoba ho bude považovat za svůj. Jestli je pravda, co se o té technice vypráví, tak toho dokáže mnohem víc. A vy mi ho teď hezky dáte nebo vás všechny zabiju.“ smál se odporným smíchem Telon.
„To si jenom myslíš, ty odporná napodobenino člověka. Nikdy ho nedostaneš. A jestli ublížíš komukoliv z nich, tak ten svitek zničím!“ řekla Dream hlasem přetékajícím zlostí a vytáhla z vnitřní kapsy pláště svitek. Kakashi stuhnul a nenápadně si přitiskl plášť blíž k tělu. Ulevilo se mu, když ucítil, že svitek je bezpečně v kapse jeho vesty. Pak začal přemýšlet. Chce odvés pozornost od nás nebo spolu mají nevyřešené problémy? Je to silný protivník? A co ti chlápci kolem něj? Ovládá zemská a vodní jutsu. Pokud není opravdu skvělý, tak mu jsou v tomhle terénu vodní na nic. Jestliže Tsunami ovládá ohnivou a zemskou Chakru, tak to bude zajímavý souboj. Zatímco Kakashi přemýšlel, Tsunami zavolala Arashikiu a na něčem se v duchu domlouvala se Sakurou a Narutem. Ara a tygřata propalovali portivníky pohledy a zlostně u toho vrčeli.
„Ano.“ řekla Sakura a Naruto nahlas.
„Ara, nei logod, letan nor. (Aro, miláčci moji, pojďte zpět.)“ zavolala na tygry Dream a ti se bleskurychle přesunuli za Tsunami a ostatní.
„Doton: Yomi Numa. (Země: bažina z podsvětí)“ řekla Dream s nějakým hlasem z houští zároveň. Protivníkům se začala propadat půda pod nohama. Naruto se nazajímal, čí to byl hlas a hodil mezi soupeře pár dýmových bomb. Jen co se soupeře zahalil dým, vyšel z křoví člověk.
„Ahoj sterjdo.“ usmála se na něj Dream.
„Jiraya-sama?“ podivila sa Sakura. Kakashi ho pozrdavil kývnuím hlavy a Naruto svým obvyklým:
„Ero-sannin.“
„Sakuro, teď se nezabývej Jirayou, ale naším plánem.“ řekla Tsunami a omluvně se usmála na Jirayu. Kakashi se v tu chvíli vzpamatoval a došlo mu, že o žádném plánu nic neví.
„Tak hele, sensei jsem tady já, takže plány se budou domlouvat se mnou.“ řekl trochu uraženě Kakash a hodil vražedný pohled po Dream.
„Tak příště nesni uprostřed mise.“ odporovala mu Tsunami. Naruto se ušklíbl. Tyhle dva to je jako já a Sakura. Záleží jim na sobě, ale nejradši by se pomlátili. Jiraya se usmíval. Tohle mu bylo povědomé. Má toho s mámou hodně společného. Pousmál se v duchu.
„Naruto, přihoď bomby. Sakuro, jdeme na to.“ udílela rozkazy Dream a nevšímala si vražedného pohledu Kakashiho. Sakura přikývla a společně s Tsunami provedla Henge. Změnily se v Naruta a Kakashiho. Kakashimu pomalu začalo docházet, co Tsunami vymyslela.
„Jirayo, zůstal bys prosím tady a pomohl nám?“ zeptala se Tsunami v podobě Kakashiho. Jiraya přikývl.
„Tak na co čekáte, běžte! Kiro, letan mane. (Kiro, jdi taky.) “ zařvala Dream Kakashiho hlasem na skutečného Kakashiho a Naruta.
„Ale já bych...“ začal Naruto, ale přerušil ho Sakuřin nebezpečný pohled, který udělala jeho vlastníma očima. Naruto se zděsil. Doufám, že tenhle pohled už nikdy neudělám. Pomyslel si a rozběhl se směrem k Travnaté. Kakashi běžel za ním. Spíš měly běžet ony než my. Snad jim Jiraya-sama pomůže. Proč o nich vlastně pochybuju? Sakuru mám už dlouho, Tsunami je něco jako kamarádka. Nemiluju jí, ale mám ji rád. Vlastně je to moje první kamarádka, která je holka. Rin jsem miloval a Obito byl kluk. Potom jsem nějak neměl na kamarády čas. Z úvah ho probral Narutův výkřik:
„Pozor, sensei! Větev!“ Tak tak se stihl uhnout.
„Jste nějaký zamyšlený, Kakashi-sensei.“ pousmál se Naruto a představil si, jak by se sensei tvářil, kdyby do té větve opravdu narazil.
„Jak daleko to ještě je?“ zeptal se po asi dvou minutách Naruto. Místo odpovědi však uslyšel vzdálený výbuch. Prudce se otočil a uviděl vysoký sloupec dýmu, jak stoupá k obloze. Ať jsou všichni v pořádku. Přál si v duchu Naruto a tázavě se podíval na mistra Kakashiho.
„Asi tak za patnáct hodin, jestli poběžíme tímhle tempem.“ odpověděl Kakashi ustaraně.
„Tak trochu zrychlíme, ne?“ ozval se Naruto a ještě přidal na tempu, které bylo už tak dost rychlé. Tady si někdo stěžoval, že bude unavený. Pomyslel si v duchu Kakashi a přizpůsobil se Narutově rychlosti. Ani Sharingan by nezachytil jejich pohyb. Běželi stále stejným tempem a Kakashi občas zkontroloval okolí. Po dvanácti hodinách rychlého běhu byl Naruto opravdu unavený. Čím dál častěji zakopával a nebýt Kirových rychlých zásahů, byl by rozplácnutý už asi pětkrát.
„Vydrž ještě chvíli, Naruto.“ řekl povzbudivě Kakashi.
„Kdo řekl, že nemůžu?“ ozval se uraženě Naruto. Párkrát ještě zakopl, ale vypadalo to, že Kakashiho věta probudila zásobu jeho sil. Po asi hodině začal les řídnout a oni se dostali na širokou louku.
„Tady by měla stát Travnatá vesnice.“ ozval se Kakashi po prozkoumání mapy. Zkusil použít Sharingan, jestli to není Genjutsu. Nebylo. Fakt, že on i Naruto mají na kruku kunai, bohužel taky nebyla iluze.
„Kdo jste?“ Celkem příjemný hlas ženy se jim ozval u uší.
„Hatake Kakashi a Uzumako Naruto.“ představil je oba Kakashi. Sám se divil, že jí odpověděl, ale něco mu říkalo, ať té osobě věří. Kakashi posunul ruku na zápěstí a chtěl si s Tsunami pomocí náramku promluvit. Žena co stála za nimi jim sundala kunaie z krku a se smutný úsměvem se otočila na Kakashiho:
„To nebude nutné. Myslím, že vás posílá Tsunami, když od ní máte náramky.“
„Ano, to posílá. Kde je Travnatá?“ ptal se zaraženě Naruto.
„Dokonce i tráva má uši.“ prohlásila žena a kývla na Kakashiho a Naruta, ať jdou za ní. Odvedla je kousek do lesa. Zastavila se u stromu s velkým množství suků. Zmáčkla jich několik a strom se neslyšně zvedl ze země. Naruto koukal s otevřenou pusou. V kořenech stromu byla maličká sedmikráska. Žena ji vzala a strom opět zapadl do země. Ačkoliv byla sedmikráska pod zemí a v hlíně, nebylo to na ní znát.
„Pokud vím, tak Travnatá nikdy nebyla skrytá.“ ozval se Kakashi a tázavě se na ženu podíval.
„Byla a stále tu je možnost, že bude další válka ninjů. Travnatá se musela postarat o to, aby její obyvatelé byli pokud možno v bezpečí.“ odpovídala mu žena za chůze zpět na louku. Tam zasadila sedmikrásku do země. Celá rozlehlá louka se začala vlnit. Po pěti minutách před nimi stála vesnice. Obyvatelé chodili po ulicích, v krámkách se prodávalo zboží. Nikomu jako by nevadilo, že právě vyrostli ze země.
„Oni nevědí, kdy je vesnice skrytá a kdy ne. To ví jen šéf a jeho pomocníci.“ usmála se žena a vytáhla sedmikrásku ze země. Ta se rozpadla na hlínu. Mě už dneska nic nepřekvapí. Říkal si v duchu Naruto. To se ale mýlil.
„Mohla byste nás zavést za hlavou vesnice?“ zeptal se Kakashi. Ženě rozkvetl po tváři široký úsměv.
„Právě s ním mluvíte.“ usmála se na Kakashiho. Ten byl trochu zaražený faktem, že nejdůležitější člověk ve vesnici není schovaný v bezpečí. Naruto byl opět překvapený. Jak to Kakashi-sensei dělá, že na něm není vidět, že je překvapený? Ptal se sám sebe.
„Pojďte za mnou.“ Řekla žena a vedla je městem. Po chvíli došli k domu, který vypadal jako šnečí ulita s okny. Vešli dovnutř a hned za dveřmi se jim poklonil jeden mladík.
„Temujine, jdi prosím ze Sailem, ať doplní sedmikrásky. Děkuju.“ usmála se žena na mladíka a ten běžel její přání splnit. Vyšli až do nejvyššího patra. Žena otevřela do velké dveře a jim se naskytl pohled na pracovnu hlavy vesnice. Nikde žádně papíry, zato všude květiny a okna.
„Vítejte v Travnaté.“ řekla žena u úsměvem a nabídla jim sklenice vody.

Poznámky: 

Bylo mi řečeno, že budu zavražděna Hidanovou kosou, pokud budu psát sebekritiku, takže si ji tady jenom představte. Smiling Díky za přečtení.

4.939395
Průměr: 4.9 (33 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, Čt, 2009-01-08 16:04 | Ninja už: 5888 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

Presne tak! Žiadna sebekritika! Lebo nebudeš zabitá len tou kosou!xD
A dielik už klasicky dobrý:) Krása...

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Čt, 2008-07-24 21:12 | Ninja už: 5888 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

úžasný hned du na další skvělou kapitolu tédle povídky Smiling

Obrázek uživatele Assori
Vložil Assori, Čt, 2008-07-24 20:37 | Ninja už: 5806 dní, Příspěvků: 81 | Autor je: Prostý občan

úžasný jako vždy

[URL="http://www.theotaku.com/quizzes/view/1878/what_bleach_minor_character_are_you%3F"][/URL]

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, St, 2008-07-16 14:59 | Ninja už: 6042 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

No keby len kosou od Hidanka Sticking out tongue
No nič, bežím ďalej Smiling
Skvelý dielik...


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Ailen Shinestar Sakuro
Vložil Ailen Shinestar..., Út, 2008-06-17 20:30 | Ninja už: 5845 dní, Příspěvků: 862 | Autor je: Prostý občan

Díky mocky. Moji oblíbení autoři + Yamata mi napsali komntáře. Smiling
nettiex: Ty víš, už jsem utekla na K2... Díky moc.
Yamata: Když tak hezky prosíš, tak já už budu zticha. Díky moc. Jinak rychlejší myšlenky než prsty, to je u mě častý problém. Smiling
Rika: Tenhle slovní obrat používám ráda. Smiling Hele, ty se taky podceňuješ a taky nikdy nenapíšeš proč. Smiling Schovávat to já umím. :)Díky moc.


Dělej cokoliv, ale dělej to s úsměvem, protože bez toho to prostě nejde.

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Út, 2008-06-17 19:49 | Ninja už: 6001 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Ženě rozkvetl po tváři široký úsměv..tohle byl tak skvělý slovní obrat...moc se mi líbí!
Btw...I kill you!!..proč se přád podceňuješ?Jako tsunami je geniální povídka a tvoje jednorázovky rovněž. A může ti to říkat Minata, nettiex a i já, ale ty si budeš stále mlít to svoje xDD
Tenhle dílek...ááách...moc pěkně jsi to vymyslela s tím ukrytím travnaté...moc moc pěkně!

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Út, 2008-06-17 19:07 | Ninja už: 5923 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Umíš psát smutné povídky, umíš psát o boji, umíš psát tak, že to člověka vtáhne do děje, tak prosím tě, mlč o svých schopnostech Eye-wink

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Út, 2008-06-17 18:16 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Jak to Kakashi asi dělá, Naruto? Nebude to tou maskou? .. xDD
A ještě: Sakura jako Naruto! No looool! Todle chci zanimovat! xD Michichi, jó xDD
A co to zas máš za komentář o žádných komentářích? Protože sem komentuchtivej člověk, musim ti ten tvůj komentář okomentovat! xD Hele, hele, zazněl mi tam závan nějakýho nevěření si! To nééé!!! Protože tohle byl zase krásnej dílek (moje první myšlenka: Nenene, oni zmanipulovali Yondyho? Nenenee ... xD Naštěstí, sem mimo xD)
Ty to dokážeš vždycky tak nádherně podat, popsat ... Tak přesvědčivě ... Prostě nádhera, Ailie ^^
Jenom tak dáááál! Laughing out loud
(A už se du konečně učit chemii xD)

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele Ailen Shinestar Sakuro
Vložil Ailen Shinestar..., Út, 2008-06-17 18:42 | Ninja už: 5845 dní, Příspěvků: 862 | Autor je: Prostý občan

Já sice hAnko slíbila, že budu psát všechno do jednoho komentu, ale tohle se prostě nedá neokomentovat. Laughing out loud
Nechtěj po Narutovi, aby myslel nabo nedej bože to kombinoval s tím, co vidí. Víš jak rapidně by se změnil?! Laughing out loud
Jo to já si to dokážu živě představit. Laughing out loud
Já nemám komentář o žádných komentářích. Já mám komentář o komentářích. Smiling (Já si na tebe vzpomněla a tak jsem tam Yondyho dala, ale jen tak genjutsově Laughing out loud )
Díky mociky. Smiling


Dělej cokoliv, ale dělej to s úsměvem, protože bez toho to prostě nejde.

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Út, 2008-06-17 15:14 | Ninja už: 5911 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Vím, že je to celkem o ničem...? Ailen... Kdybych neměla tak ráda tvé povídky, tak tě asi zabiju, fakt že jo...
Je to skvělé... ale prosím tě, to podceňování, to podceňování... to mě fakt jednou zabije.
Víš, když si přečteš super díl úžasné povídky, a pak na konci - Vím, že je to celkem o ničem, tak to akorát kazí ten zážitek ze čtení... takže hodnocení nech na nás, ano? Eye-wink A já říkám, že je to super Kakashi YES