manga_preview
Boruto TBV 07

Reality show

Temari zamyšleně zírala z okna na dětské hřiště, kde se její bratr bavil tím, že topil děti v pískovišti. Odvrátila od něj pohled a zaúpěla. Když bude poblíž, nemají s Shikamarem šanci a nedokáže si představit, jak ho uklidit z cesty jejich mladé lásce(jaká romantika, co?). V tu chvíli jí znenadání padlo řešení do klína, jako ptačí hovínko na párek v rohlíku. Přišla jí nadějná zpráva od Sakury.

Mám tu řešení pro nás všechny! Přijeď hned!
Temari se zajiskřilo v očkách a bleskově se rozloučila s Gaarou, že jde přespat k Sakuře. Hodila si do kabelky nejdůležitějíší dámskou výbavu a vydala se směrem ke své kamarádce
(- předpokládejme, že v tomto případě je to do Konohy coby kamenem dohodil, ano? ^^).

U Sakury

„Ták holky, jste tu všechny?“ zeptala se Sakura a přejela pohledem po všech přítomných – Hinatě, Temari, Ino a Tenten, které polehávali na polštářích na podlaze její ložnice. Všechny nadšeně zavýskly a zvedly ruce do vzduchu. Vstala a začala s proslovem.
„Takže, holky, dneska jsem jako už po několikáté přemýšlela o našich společných problémech: Temari, která se potřebuje zbavit protivného kazisvěta-Gaary, stejně jako Hinata Nejiho pronikavého Byakuganu,“(Hinata zrudnula a Temari zavýskla,)
„Já bych ráda byla se Sakuke-kunem, stejně jako Ino a Ten Ten by se ráda zviditelnila, aby si jí všimnl Hollywood,“ všechny zatleskaly a Ino při té přítežitosti ukradla mísu s arašídovými křupkami, čímž se rozpoutala bitva. Když se Temari podařilo sjednat pořádek pár mohutnými údery vějířem o zeď, mohla Sakura pokračovat ve výkladu svého plánu.
„Mno a tohle všechno lze vyřešit jediným krokem a to....“ na chvíli se odmlčela pro větší dramatičnost chvíle, „Televizní reality show!“ všechny na ní nechápavě oněměle zíraly. Až po pár chvílích se Ten Ten odvážila zeptat, jak jim to může pomoci. Sakura byla zjevně potěšena, že může pokračovat a hrdě jim vše hned osvětlila.
„Už jsem poprosila Tsunade-sama, aby popřemýšlela o mém návrhu na velkou soutěž v Konoze. Do velikého domu, plného kamer, se nastěhuje čtrnáct lidí a budou v něm bydlet a plnit různé úkoly. Po dnech budou vypadávat, ale do té doby se nemohou z budovy ani hnout a je to budova bez oken ( a s výstuží, kterou neprojde Byakugan /předstírejme, že něco takového je/), takže budou absolutně bez kontaktu s vnějším světem,“ vysvětlovala udiveným kamarádkám.
„Mezi nimy bude samozřejmě Gaara a Neji, kterých se tím zbavíte, Sasuke-kun, já a Ino, protože se tam můžeme skvěle sblížit úkoly, které vymyslíme, a i Ten ten, protože ji tam uvidí celý nám známý svět – bude to i na youtube. Tak co? Líbí?“ dokončila vyčerpávající řeč a zvedla ruce, očekávajíc jejich ohlas. Po pár vteřinách rozpačitého ticha se ozvala Ten ten.
„Hm, mě se to celkem zamlouvá,“ přiznala rozpačitě, jako kdyby se právě omlouvala za pšouknutí v autobuse. Jako další se ohlásila Ino: „Já bych do toho určitě šla. Ale jak bys tam nabrala Sasukeho, Gaaru a Nejiho? Budou souhlasit?“ Mezitím už to mezi sebou všechny osatní pološeptem probíraly, ale vcelku se schodly, že je to skvělý nápad. Sakura si znovu převzala slovo.
„Samozřejmě by do toho nikdo z nich nešel jen tak. Proto bude jako výhra něco dostatečně lákavého. Už jsem zamluvila lístky na My Chemical Romance, o kterých se Sasukemu určitě dokonce i zdá, ale – ne že bych ho sledovala -“(Tady Sakura trošku zčervenala), „ ale náhodou vím, že nemá zrovna peněz na zbyt. Také jsem si jistá, že Neji by nepohrdnul poukazem na výlet do Mariánských Lázní, který je díky Shizune další součástí výhry. A konečně – Gaarovi určitě uhrane poslední položka první ceny: přenostný plynový vařič značky ETA,“ dokončila Sakura proslov řádnou úklonou. Všechny začaly tleskat a tančit okolo. Sakura zasunula do přehrávače CD Bravo hits-výběr 9, aby doladila atmosféru a celou noc strávily vymýšlením a zlepšováním jejich odvážného plánu.

Okolo čtvrté ráno, kdy je naposled telefonicky zkontroloval Gaara a konečně šly spát, už měly kompletní plán na celých čtrnáct dní soutěže, hezky rozepsaný na barevných arších papíru třpytícími se gelovkami(njn, pubertální holky). Hned po probuzení je jen sešívačkou pospojovaly a po snídani je hrdě odnesly Tsunade.
Ta byla sice rozespalá a zjevně ne moc fit, ale přivítala je s radostí.
„Ahoj, holky, copak mi to nesete? Týká se to té soutěže, Sakuro?“ ptala se se zájmem a prohlížela si jejich dílo. Sakura hrdě přikývla. Ino se hned vložila do hovoru a začala Tsunade pomocí různých nákresů na žluté čtvrce ukazovat jak bude dům fungovat. Tsunadin úsměv se čím dál víc rozšiřoval. Když se dobraly k poslední čtvrtce papíru a už znala všechny detaili, vstala a uznale zatleskala.
„Výborně! Tohle vymyslet bych od Vás v tak útlém věku nečekala a musím uznat že to vypadá skvěle. A kdo bude soutěžící? Jak se to rozhodne?“ optala se nadšeně. Sakura se kousla do rtu. Teprve teď jí došlo, že je nemůže vybrat ona, když chce být soutěžící a musí to být nenápadné.
„Hm, co kdybychom uspořádaly konkurz?“ hlesla Hinata a zrudla jako semafor, kydž spěcháte do porodnice. Ino jí uznale poplácala po zádech a Temari jí pochválila za skvělý nápad. Tsunade to zapsala jednu z fialových čtvrtek a rozdělila jim úkoly a to následovně:

Temari a Ino: Vyrobí a rozvěsí letáčky.
Ten ten a Sakura: Zařídí prostory.
Já a Hinata: Zařídímě zbytek - televize KoNova je mimo jiné také pod správou Hokageho - a vytvoříme intrenetové stránky.
Tsunade napsala všem na papír přesné instrukce a domluvily se, že se sejdou se zítra.

A nadšené dvojice se rozběhly na všechny strany vyřizovat své úděly...

Poznámky: 

Tohle je můj první pokus o Fanfiction, tak to prosím okomentujte, ale nebuďte moc zlí. ^^
Jinak, za chyby v pravopisu a jménech se omlouvám.
Gaara

4.444445
Průměr: 4.4 (9 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Chisuke
Vložil Chisuke, Út, 2011-01-18 21:14 | Ninja už: 4982 dní, Příspěvků: 63 | Autor je: Prostý občan

My Chemical Romance jsou skvělí-divím se, že má Sasuke aspoň na něco dobrej názor. Jinak fantastický

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Miley Cyrus na vrcholku mrakodrapu, kde by se chystala skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu, pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč!!!

Homepage: http://sssaaasssuuukkkeee.blog.cz/ - Nejedná se o blog o Sasukem!!! Adresa je čistě náhodná (holt, v dnešní době dá práci sehnat si adresu, která není zabraná)

Obrázek uživatele Pako June-hime Maffianno Al Capone
Vložil Pako June-hime ..., Út, 2009-11-03 20:57 | Ninja už: 5289 dní, Příspěvků: 363 | Autor je: Prostý občan

SUPER! Vypadá to fakt dobře, těším se na pokráčko =D

Už nejsem June, ale Pako June-hime Maffianno Al Capone!
Přezdívky nové generace ^~
Pozn - Velký Hetalia a yaoi maniak, pozor na mě!

Obrázek uživatele Mieko
Vložil Mieko, Út, 2009-06-23 19:11 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 170 | Autor je: Prostý občan

Pěkný, jako opravdu vážně pěkný. Jsem se zase zasmala, kéž bych taky měla smysl pro humor.

Obrázek uživatele Kurio
Vložil Kurio, St, 2008-08-20 21:04 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 279 | Autor je: Prostý občan

hezky

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Čt, 2008-06-12 20:10 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

No tenhle nápad už tu sice byl, ale ty ho bereš zase trošku jinak, tak uvidíme, co se stane dál. Smiling
Jen bacha na překlepy a podívej se, jak se správně píše přímá řeč.
Pravidla FF sekce

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Malwa
Vložil Malwa, Čt, 2008-06-12 21:24 | Ninja už: 5777 dní, Příspěvků: 47 | Autor je: Prostý občan

Budu se snažit dát sem co nejdřív další díly.
A omlouvám se tomu, koho to napadlo jako prvního, vůbec jsem to netušila.XD

Moje FFky na který jsem asitak středně pyšná:
Mini Deidei CO se stane když se Deidara zmenší na velikost rtěnky ???
Vodník alá Gaara - moje báseň o tom jak Gaara utřel nos
A nově: Něco Vánočního - Atatsuki Koledy!
Akatsuki Koleda! - 1. část od Papačky
Akatsuki Koleda! - 2.část od Malwy