manga_preview
Boruto TBV 09

Narutovo probuzení-9 část

9.kapitola-Vězení,aneb setkání starých přítelkyň

Aki a ostatní utíkaly dál v tunelech až narazily na místnost,kde byly tři vchody do tunelů.Všichni se zastavily a přemýšlely,jak dál.Aki vůbec nevěděla,kam jít,protože si už nepamatovala,kam každý tunel vede,ona jen věděla ,že jeden z těch tunelů vede do vězení,druhý do rozsáhlého labyrintu a třetí do hlavní místnosti,kde sídlí všichni členové organizace Kyuubisuky.

Všichni dlouho přemýšlely,kam se vydat až napadlo Kabuta se rozdělit a ostatní sním souhlasily.

Rozdělení:
1.tunel-Aki,Tsunade,tým Kakashi a Kurenai
2.tunel-Orochimaru,Kabuto,Kinimaro,tým Gaie,Gaara,Temari a Kankuro
3.tunel-zbylí členové Akasuky

A tak Aki,Tsunade,tým Kakashi a Kurenai se vydali do tunelu,který byl vpravo v místnosti,ve které byly,potom se vydaly do tunelu Orochimaru,Kabuto,Kinimaro,tým Gaie,Gaara,Temari a Kankuro ,který byl uprostřed místnosti,a nakonec se vydali zbylí členové Akasuky do tunelu,který byl nalevo místnosti.

Aki,Tsunade,tým Kakashi a Kurenai už dlouho šli tunelem,který si vybrali než narazily na obrovskou místnost,která měla nespočet dveřích,které měli na vnější straně divné pečetě a Aki bylo jasné,že jsou ve vězení organizace Kyuubisuky a hned to řekla všem co sní šly a řekla,že se rozdělí a budou prohledávat každou celu,která je tu,aby našli Hinatu a Anko a k tomu lidi,kteří jsou věznění.

A tak to začalo.Aki tedy šla na pravou stranu,Tsunade na levou stranu,tým Kakashi šel rovně a tým Kurenai šli do horního patra.

Když začli prohledávat cely,tak v nich našli spoustu mrtvých lidí,kteří zemřely hlady nebo na zranění,které měly.Tsunade našla při svém hledáním pouze pár lidí,kteří přežily nelidské podmínky toho vězení a šla s nimy doprostřed místnosti,kde se má sejít z ostatnímy.

Tým Kakashi,kteří taky usilovně hledaly lidi,kteří přežily,ale bohužel pro ně nacházely jen samý mrtvý,dokonce objevily cely,ve které byly mnoho hrobů,taky našli lidi,kteří z důsledku hladu pojídaly vlastní končetiny,a potom nacházely stále horší a horší případy až došli nakonec své části hledání,a potom šli na místo srazu.

Tým Kurenai nacházeli podobné případy jako tým Kakashi,ale stále hledali své přátele,až narazily na celu,která vypadala,že byly nedávno postavená,a tak šli se do ní podívat a spatřily na zemi dvě nahé ležící ženy a byly to Hinata a Anko a tým Kurenai byly ztuhlý,protože si myslely,že jsou mrtvý,ale potom šli k ním blíž a zjistily,že jsou naživu a oni si oddechly,ale pak je postavily na nohy a oblékly je do šatů,které jim dali.Když je oblékly,tak šli na místo srazu.

Aki,která se vydala do větší části toho vězení,a taky nacházela mnoho mrtvých,kteří byly strašně znetvoření,že se jí z toho zvedal žaludek a chtěla to vzdát,ale v tom uslyšela známý hlas a začala utíkat tím směrem,odkud vycházel ten hlas.Netrvalo dlouho a Aki našla celu ve které vycházel hlas,který byl jí strašně povědomý a otevřela dveře a spatřila svou dávnou přítelkyní,kterou neviděla už 16let.

Aki tomu nemohla pořád věřit,ale vykřikla jméno,.. Ashi“ a Ashi jí zpočátku nepoznala,ale pochvíli jí poznala a řekla:,,ráda tě vidím Aki“ ,a potom omdlela.Aki jí rychle chytila a odnesla jí na místo srazu.

Když tam Aki dorazila,tak tam byla Tsunade,tým Kakashi,Kurenai a další lidé a mezi ni my byla Hinata a Anko.Tsunade se jí zeptala:,,kdo to je?“ a Aki jí odpověděla:,,to je Ashi,je to bývala členka organizace Kyuubisuky a navíc moje přítelkyně“.

Tsunade byla překvapená,ale ihned se dala do léčení,které trvalo chvílí,a potom se Ashi probudila a Aki se jí zeptala:,,proč jí daly do vězení?“ a Ashi jí na to odpověděla:,,že jsem se pokusila zničit organizaci,ale mě se to nepovedlo a za trest mě zavřely do vězení,ve kterém jsem už 10let svého života“.

Když to Ashi dopověděla,tak Aki tekly z toho slzy,ale na chvíli za to se jí zeptala Tsunade:,,jestli nezná ostatní členy,kromě Abary,Akary,Teguchiho,Zuruchio a Uruchiho ?“ a Ashi jí na to hned odpověděla:,,ještě jsou tu šest členů,ale já znám jen pět“ a Tsunade se zeptala:,,co o nich ví?“.

Ashi potom začala mluvit:,,třeba Irenus,je to velmi brutální ninja,kterému říkají Vycpávač,a tak mu říkají,že každou svoji obět,která ho velmi zajímá si vycpe a pověsí na svoji zed,a jeho techniky se zakládají na zemní a vodní element.

Potom je tu Renu,který je velmi malý a velmi zákeřný,že se říká Zákeřný prcek,a jeho techniky se zakládají na zbraně.

Pak je tu Yuki,která nemá žádnou přezdívku a jeji schopnosti bohužel neznám.

Potom je nejmladší členka a jmenuje se Yin,která taky nemá přezdívku,a taky o ní nevím její schopnosti.

A nakonec je tu nejnovější člen,který je z nich nejvěrnější a nejméně brutální a jmenuje se Gaja,a bohužel vím jen,že jeho techniky se zakládaj na jeho velký meč,který nosí na zádech.

Když to Ashi dořekla,tak všichni,kteří to poslouchaly,tak byly překvapení,ale pak tým Kurenai vzali všechny lidi,kteří byly zranění a odvedli je ven do bezpečí a Aki,Tsunade a tým Kakashi se vydali zpátky do místnosti,kde byly tři vchody do tunelů a vydali se do tunelu,do které ho šli Orochimaru,Kabuto,Kinimaru a tým Gaie.

Pokračování příště

4.88889
Průměr: 4.9 (9 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Út, 2008-06-10 07:27 | Ninja už: 5924 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

jeeeeeeeeeeeee! super diel!

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele kykYsSka
Vložil kykYsSka (bez ověření), Po, 2008-06-09 18:55 | Ninja už: 19855 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Mocko moc zajimavy upe se teshimna dalshi dilek a mocko chwalim Kakashi YES Eye-wink

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Po, 2008-06-09 15:09 | Ninja už: 5947 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Úprava už je trochu lepší. Eye-wink Ale ještě máš malinko zmatek v psaní přímé řeči, tak si to hlídej. Podívej se třeba na jiné FF povídky anebo do jakékoliv knížky, z toho se naučíš, jak to správně patří. Smiling
A mohl bys dělat mezery za tečkama a čárkama, text pak vypadá přehledněji. Eye-wink
Ale příběh je bezva, máš dobré nápady. Smiling

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie