manga_preview
Boruto TBV 09

Přívěsek probuzen II. 10.kap.

10. kapitola: Akatsuki u Písečné

„Naruto, honem! Jsou tady! U Písečné! Boj teď probíhá kousek odtud, musíme jim na pomoc!“ volala Tenten Naruta, který byl teď společně se Sakurou u Sasukeho.
„Cože?!“ zareagoval Naruto. „A kdo všechno tam je?“
„Naši a potom nějací ninjové, nevim, a Itachi a Pain...“ řekla a už táhla Naruta za sebou ven z místnosti. „Sakura by tu měla zůstat, ale jestli chceš jít, můžeš...“ Sakura zaváhala. Podívala se na Sasukeho, ale nakonec přikývla.
„Půjdu, chci jim pomoct...“ usmála se a vběhla za svými přáteli.
Co už ale nemohli zaznamenat, byl nepatrný pohyb ruky, jakéhosi kluka, o kterého se všichni strachovali.

Už na ně nestačíme... jestli okamžitě nepřijde pomoc, nevím jestli budeme schopni ještě dlouho odolávat jejich útokům... říkal si Kakashi. Podíval se po bojišti. Nepřátelé měli jasnou převahu a Kakashiho spolubojovníkům už pomalu docházely síly.
„Vydržte!“ Kakashimu se nesmírně ulevilo když zaslechl hlas jednoho svého žáka. Přiřítil se k nim spolu s očekávanou posilou a ihned se dali do boje. Naruto, Kakashi a Gaara teď stáli naproti Painovi.
„Tak se konečně potkáváme tváří v tvář...“ poznamenal Pain a potom už měl co dělat, aby se vyhnul útokům všech tří ninjů naráz. Sakura zatím vyléčila Ino a pomáhala dalším zraněným. Mezitím stihla zasadit i několik super silných úderů, čímž protivníky usadila do země. Lee a Neji si vzali na starost Itachiho, ale měli co dělat, aby mu stačili, protože Itachi měl jasně navrch. Jomei, Tenten, Chouji a ostatní zatím zneškodňovali zbylé nepřátele.

„He, to si myslíte že se nechám zničit tak snadno?“ vysmíval se Pain Kakashimu Raikiri. Čeho si ale nevšiml byl Naruto mířící k němu z druhé strany s Rasenganem. Pain se ale vážně nedal tak lehko. Elegantně se Narutovu výpadu ubránil a ještě mu zasadil tvrdou ránu do břicha. Naruto ztěžka vstal a oklepal se, zatím co Gaara už na nepřítele hnal masu písku. „Pche! Slabota...“ ohodnotil Gaarův úder a vyhnul se mu. V okamžiku stál za Gaarou a kunaiem mířil na jeho záda. Gaara už sice nebyl chráněn Shukakem, ale stihl stejným způsobem udělat z písku štít a uchránit se před všemi útoky z blízka. Pain pochopil že tady nepochodí. Zamíří tedy znovu ke Kakashimu.
„Ale já jsem tady...“ upozornil ho, když už zabodával kunai do Kakashiho klonu. Pain se otočil a lekl se. Před ním stál Naruto a Kakashi a v jejich spojených rukách rotovalo něco mezi Rasenshurikenem a Raikiri.
„Co to...?“ podivil se Pain, ale to už se k němu hnali.
„Raikiri-raseshuriken!“ zakřičeli oba zároveň. (Jak originální název Laughing out loud ) Pain se zatvářil zděšeně, ale potom se narovnal a na jeho obličeji se objevil úsměv.
„Dobrý pokus...“ zkomentoval to, ale to už se tým Naruto-Kakashi napřahoval k poslednímu úderu a.... zasáhli! Když se vzniklý oblak prachu rozplynu, chtěli se radovat, ale nemohli... v kráteru totiž nikdo nebyl.
„Co?!“ Naruto se prudce otočil a už viděl jak Pain útočí na Gaaru, který měl co dělat, aby se jeho náhlému útoku vyhnul. Dokonce i tři nejsilnější ninjové měli co dělat, aby se mu dokázali ubránit. Bylo jasné, že toto bude dlouhý boj.

„A co tohle?!“ křičel Lee a rozebíhal se k Itachimu. „Konoha Senpuu!“ (Tornádo z Listové) Itachi se Leemu snadno vyhnul, ale pak se prudce chytnul za hrudník. To zranění co mi udělal Sasuke... uvědomil si. Teď ho hrozně bolelo, při takovém pohybu se ta bolest nedala vydržet. Ale musel to překonat, protože se na něj právě řítil ten kluk s Byakuganem. Uhnul mu, ale přesto se ho dotklo trošku jeho chakry... To je špatný... říkal si Itachi. Přestával stíhat jejich útoky a už se zdálo, že by ho snad mohli porazit.
„A teď to ukončíme!“ Neji se k němu rozběhl s rukou namířenou na jeho srdce. Itachimu se najednou podivně zalesklo v očích. Narovnal se a už necítil žádnou bolest.
„Myslíš?“ zeptal se ho naprosto vyrovnaným hlasem. Když už byl Neji u něj Itachi ho jediným pohybem chytl za obě ruce a znemožnil mu pohyb. Neji se vyděsil. Uvědomil si, že teď nemá šanci se očekávanému útoku ubránit. Itachi se na něj podíval šílenýma očima. Jinýma očima než před chvílí... tyhle byly mnohem... ďábelštější...
„Máš smůlu...“ řekl ledovým hlasem a chystal se skoncovat s Nejiho životem.
„Tak na to zapomeň!!! Gai-sensei, sledujte to!!!“ Lee se k nim rozběhl a udeřil takovou silou, že Itachi odlétl o několik metrů do dáli. Neji se na něj vděčně podíval a Lee k němu zvedl pěst se zdviženým palcem a přitom se mu zaleskly zuby. Neji se tomu jen v duchu zasmál...
Itachi se zvedl na nohy a promnul si bolavou tvář.
„Hmm, to nebylo špatný...“ zhodnotil to a v momentě už zase stál před nimi. Lee a Neji se zase dali do boje.

Mezitím v nemocnici v Písečné:
„To je strašné, víš co se děje venku?“
„Ano slyšela jsem o tom... to je strašné... budeme mít problémy to stíhat, taková bitva....“
„Jo, teď budeme mít hodně pacientů...“ zkonstatovala jedna ze zdravotních sestřiček.
„To jo... no, zrovna teď nesu injekci tomu z Konohy, co ho sem přivedli...“ ukázala ta druhá na dveře od Sasukeho pokoje. Ta první sestřička přikývla a otevřela jí dveře. Společně vešli dovnitř a.... zděsili se.
„Cože?! Kde je? To není možné!!!“
Sasuke... byl pryč.

„Kakashi!“ Gaara významně kývl na spolubojovníka. Kakashi pochopil a pokynutím Kazekagovy odpověděl.
„Naruto!“ zavolal na Svého žáka Kakashi a ten také pochopil. Naruto se vrhl na Paina všemi svými silami a mlátil do něj, jen aby odpoutal jeho pozornost. Nemohl ale získat moc času, protože Pain byl vážně tvrdý soupeř a Narutovi boji z blízka se dokázal snadno a rychle ubránit a Naruto nakonec skončil zaražený v zemi jako kůl. Zdálo se ale, že to přeci jen stačilo, protože když se Pain otočil už u něj byl Kakashi.
„Mangekyou sharingan!“
„Cože?! Jak to?“ Paina to tak překvapilo, že málem zapomněl uhnout před jeho útokem. „Teda musím říct, že mě nepřestáváte překvapovat!!! Jste vážně tvrdí soupeři, ale stejně... jste sice silní, ale ne dost. Nemáte šanci mě porazit!“ a už se chtěl rozeběhnout ke Kakashimu, ale zjistil, že nemůže hýbat nohama. „Co to, sakra....?“ podíval se dolů a pochopil. Podíval se na Gaaru a zaklel. Mezitím co na Paina útočili Naruto a Kakashi, Gaara měl čas nahromadit svou chakru a udělat zdlouhavé, složité pečetě. Teď byl Pain skoro pod kolena ponořený do písku.
„A teď je konec...“ pronesl Naruto, který se už otřepal a převázal si ochranou čelenku, která už mu skoro padala. Podíval se Painovi do očí a byl potěšený, že v nich nevidí pohrdání, posměšek, nebo něco podobného označujícího, že má stále trumf v rukávu. Teď se mu ve tváři zračil šok a překvapení mísící se s něčím jako snad... strach.
„Do toho...“ povzbudil Gaaru Kakashi. Gaara položil jednu ruku na zem a v tom okamžiku se písek kolem Paina roztočil do spirály, jako třeba mořský vír. Ať se Pain bránil sebevíc, neměl šanci, proud ho vtáhl dovnitř.
„Sabaku Sousou“ řekl a písek pod jeho rukama až k místu, kde se potopil Pain ztvrdl. Všem bylo jasné co se s Painem muselo stát. Tomuhle už prostě nemohl uniknout...
Ale pořád tu zbýval ještě jeden, poslední Akatsuki. Gaara, Kakashi a Naruto se podívali Itachiho směrem. Naruto si jenom v duchu zanadával, že už mu nezbylo dostatek chakry, aby mohl v boji pomoct.

Poznámky: 

Okej, upozorňuju předem, že tahle část se mi psala moc špatně, tak to asi nebude nic moc... Doufám, že to nebude nějaký zmatený, nebo tak... Prostě já sama z toho nejsem moc nadšená... Laughing out loud

5
Průměr: 5 (34 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-06-26 21:07 | Ninja už: 5551 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Náhodou to bylo skvělý

Obrázek uživatele DeiDáá
Vložil DeiDáá, Po, 2008-06-23 14:34 | Ninja už: 5827 dní, Příspěvků: 21 | Autor je: Prostý občan

mazec ae dyštk ye to Pein né PainרD

Obrázek uživatele hrabošík-san
Vložil hrabošík-san, Po, 2008-06-16 16:53 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 319 | Autor je: Prostý občan

hej ja mam depku Laughing out loud rychle to sem dej O.o uz to nevydrzim,potrebuju dalsi davku a to co nejrychlejc:D


no nečumte a klikejte! Laughing out loud doufám že mně nechcete naštvat -__-

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Po, 2008-06-16 17:56 | Ninja už: 5909 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

Uz to sem hazim! Laughing out loud

Obrázek uživatele hrabošík-san
Vložil hrabošík-san, Út, 2008-06-17 15:59 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 319 | Autor je: Prostý občan

uf konecne:D


no nečumte a klikejte! Laughing out loud doufám že mně nechcete naštvat -__-

Obrázek uživatele Shinuzuka
Vložil Shinuzuka, So, 2008-06-14 20:38 | Ninja už: 5907 dní, Příspěvků: 214 | Autor je: Prostý občan

pls nevíte co se stalo ze Shinkenem a jeho FF oběvění skryté síly? nějak to nemůžu najít

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Čt, 2008-06-12 21:35 | Ninja už: 5905 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

supeeeeeeeeeeeeeeeer Smiling

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Čt, 2008-06-12 14:46 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

kedy planuješ pokračko?

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Mayako-chan
Vložil Mayako-chan, Po, 2008-06-09 20:27 | Ninja už: 5983 dní, Příspěvků: 436 | Autor je: Prostý občan

konečně!!! Tolik jsem se těšila na pokračování a konečně jsem se dočkala....dík!!!...je to jako vždy skvělý (měla bych si vymyslet nějaký nový slovo chvály, furt se opakuju) Smiling



Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Po, 2008-06-09 21:13 | Ninja už: 5909 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

A me to porad stejne tesi Laughing out loud

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Po, 2008-06-09 13:57 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

supeeeeeeeeeeeeeeeer Kakashi YES!

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Po, 2008-06-09 01:11 | Ninja už: 6017 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

možná se ti psal špatně,ale výsledek to nijak neovlivnilo. Čekala bych dokonce, že se v bojích nevyznám, že to bude zmatený, ale nic se nestalo xD ( to když já se snažím psát bojový scény, tak z toho vznikne pochybný VĚC xDD) a jako zajímalo by mě, kam šel zase ten emouš...se furt někam ztrácí xD heh a ta bitva...Pain je otravný element xD
Pstě Jidusko xDDD oki Jidus...máš to sakra pěkný xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Po, 2008-06-09 14:41 | Ninja už: 5909 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

No proto Rikuško Sticking out tongue Laughing out loud
Hele o svych VECICH me radsi nemluv, jo?! Laughing out loud My vsichni vime jak to u tebe je... Sticking out tongue Laughing out loud (Nikdy z toho nevznikne nic jinyho nez skvost! Laughing out loud )
Jinak diiky Laughing out loud Chvala od tebe vzydcy mooc potesi! ( A nemene i od ostatnich Smiling )

Obrázek uživatele hrabošík-san
Vložil hrabošík-san, Po, 2008-06-09 12:53 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 319 | Autor je: Prostý občan

ja uz v tom mam jasno kam sel!zdrhl haj*l jeden!!!Laughing out loud


no nečumte a klikejte! Laughing out loud doufám že mně nechcete naštvat -__-

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Po, 2008-06-09 14:41 | Ninja už: 5909 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud Heh, skoro!!! Sticking out tongue Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Ne, 2008-06-08 13:34 | Ninja už: 5909 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

Diky moc vsem, vim ze se to proste moc nezdarilo... Laughing out loud No, snad to priste bude lepsi... Laughing out loud

Obrázek uživatele Shinuzuka
Vložil Shinuzuka, Út, 2008-06-10 22:37 | Ninja už: 5907 dní, Příspěvků: 214 | Autor je: Prostý občan

ale zdařilo
a lepší mno lepší je to každým dílem

Obrázek uživatele Ailen Shinestar Sakuro
Vložil Ailen Shinestar..., Ne, 2008-06-08 09:23 | Ninja už: 5861 dní, Příspěvků: 862 | Autor je: Prostý občan

Je to dobrý! Smiling Není na tom ani poznat, že se ti to psalo špatně...mno možná někde na nějakých pidi částech. Smiling Je to superový! Laughing out loud


Dělej cokoliv, ale dělej to s úsměvem, protože bez toho to prostě nejde.

Obrázek uživatele hrabošík-san
Vložil hrabošík-san, Ne, 2008-06-08 09:15 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 319 | Autor je: Prostý občan

no holt na boje naak nejses mno:))) ale jinak SUUUPER:) a jeste neco pein by se nedal tak snadno zabit


no nečumte a klikejte! Laughing out loud doufám že mně nechcete naštvat -__-

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Ne, 2008-06-08 13:33 | Ninja už: 5909 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

Ja vim s tim Painem, ale me uz se s tim nechtelo piplat a uz jsem to chtela nejak skoncit, mno... Laughing out loud

Obrázek uživatele evica129
Vložil evica129 (bez ověření), Ne, 2008-06-08 00:00 | Ninja už: 19861 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

aaale nic moc nic moc to vravite vsecy a ja by som take nenapisala ani keby som si vypila pol litra slivovice Laughing out loud

Obrázek uživatele hrabošík-san
Vložil hrabošík-san, St, 2008-06-11 10:18 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 319 | Autor je: Prostý občan

ja bych to nenapsal ani kdybych vypil pul litru lihu xD


no nečumte a klikejte! Laughing out loud doufám že mně nechcete naštvat -__-

Obrázek uživatele Sakiro
Vložil Sakiro, So, 2008-06-07 18:46 | Ninja už: 5849 dní, Příspěvků: 340 | Autor je: Prostý občan

Je to v pohodě!!!Smiling

Vždyť to bylo dobrý!!!

Honem další!!!

Sakiro Laughing out loud

http://s1.katsuro.cz/woo.php?id=18378
http://s1.tanoth.cz?kid=ANBU , PLS Klik jedinej....
http://147.32.8.168/?q=node/40389
http://147.32.8.168/?q=node/48065
Prosim podivejte se na tyto 2 FF,pise ji fakt nadana fanfictionarka Laughing out loud Pls a taky o komentiky k jejim FF Dikes ,lidi

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, So, 2008-06-07 18:37 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

pěkný!!!! Eye-wink

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., So, 2008-06-07 18:31 | Ninja už: 5858 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

Ale já jsem nadšená Laughing out loud !

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele kykYsSka
Vložil kykYsSka (bez ověření), So, 2008-06-07 16:41 | Ninja už: 19861 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

ju dalshi dilke? a Uzh tak brzo? A uzh zase tak uzasnej?? Laughing out loud mno ja uzh proste neim co psat za komentare.. Sad jen snad to, co pisu vzdycky proste bomba... Kakashi YES Eye-wink

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, So, 2008-06-07 16:31 | Ninja už: 6059 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

vôbec to nebolo zmätené, bolo to skvelý, nádherný súboj Laughing out loud teším sa na pokračovanie, na Itachiho, ba dokonca ja na Sasukeho Eye-wink


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.