manga_preview
Boruto TBV 09

Naruto a Bůh Smrti 1.: Nový nepřítel

Rozlehlé údolí začal zalézat sluneční svit. Čím více slunce vystupovalo nad obzor, tím víc ustupovala temnota, která odkrývala velké staré stromy se stovkami druhů zvířat, co zde žili. Přímo středem, podél řeky, se tu klikatila lesní cesta, na kterou zatím žádný sluneční svit nedopadal. Po této cestě šla skupinka ninjů, už tři dny. Všichni vypadali, jako by dostali pořádnou nakládačku. Ve předu pokulhával středně velký blonďák a za ním šli tři lidé u sebe. Museli tak jít, to bylo zřejmé na první pohled, protože černovlasý chlapec uprostřed nich se musel nechat podpírat od svých druhů. Nemohl asi skoro vůbec chodit. Zprava ho podpírala mladá slečna s růžovými vlasy a zleva muž se šedými vlasy.
„Naruto jak jsi na tom?“zeptala se dívka blonďáka.
„Sakuro, už jsem ti říkal, ať se o mě nestaráš. Mě vyléčí Kuubi. Jen mu to bude chvíli trvat. Radši zkontroluj Sasukeho,“ vysvětlil Naruto.
Chlapec s černými vlasy jen nechápavě zakroutil hlavou: „Se mnou toho už více udělat nemůžeš. Kdybys mohla, už bys to udělala. Nepřidáme radši, abychom byli dříve ve vesnici?“ Sakura jenom přikývla. Otočila se nalevo a zeptala se muže:
,,Kakashi-sensei, kde vůbec jsme? Za jak dlouho tam budeme?“
,,Tady zastavíme a já se teda podívám kde zhruba jsme,“rozhodl Kakashi.
Zastavili položili Sasukeho pomalu na zem a mistr vylezl na nejvyšší strom v okolí. Chvíli tam jen tak stál a rozhlížel se do všech stran. Asi po deseti minutách slezl dolů a oznámil: ,,Takže, už asi jen půl hodiny.Vesnici skrytou v Listí je, už vidět.“
Tato zpráva blonďáka tak moc potěšila, že začal pobíhat všude o kolo, až úplně zapomněl na své zranění.
„Kde tu energii pořád bere?“ pomysleli si zbylí tři. Sakura s Kakashim-senseiem zvedli zase Sasukeho a vydali se na cestu. Po půl hodiny cesty se konečně začali přibližovat k ochranné hradbě Konohy, která se vyvyšovala nad vrcholky stromů. Cesta, po které šli, utíkala přímo do vesnice skrze otevřenou bránu. Před bránou se zastavili a Kakashi se ujal slova:
,,Já s Narutem zajdeme za Tsunade a sdělíme jí informace o misi,“ a dodal: ,,Sakuro, zvládneš dovést Sasukeho do nemocnice?“
,,Jasně to nějak půjde,“ odvětila, usmála se a chytnula Sasukeho, který se jí chytil za rameno, kolem pasu. Když se Sakura ujistila, že se chlapec pořádně drží, tak pomalu odklopýtala sním do nemocnice. Naruto a Kakashi-sensai šli vesnicí, až před dům Hokage. Dům stál na druhé straně vesnice. Za ním byli ve skále vytesány tváře předchozích Hokagů. Budova červené barvy měla kupolovitý tvar s useknutou špicí, díky které vznikala obrovská střešní plocha pro nejrůznější akce. Konal se zde třeba pohřeb Třetího Hokageho. Potom co s velkou námahou vylezli po schodech nahoru a zaklepali na dveře s nápisem ,,Hokage“, je pozvala do kanceláře Tsunade-sama hlasitým:
,,Kdo zase co chce?“
Ale když uviděla stav svých dvou shinobi, začala se jim omlouvat, že prý dnes chodí pořád jen zprávy o tom, že všichni Kagové(nejsilnější ninja ve vesnici, vládne vesnici) a feudální pánové mají zítra přijet kvůli neodkladné záležitosti.
,,Tsunade-sama, na naší misi jsme se konečně dostali na základnu Akatsuki, která je chytře zakopaná kdesi v zemi démona. Snažili se nás po cestě zastavit Itachi Utchiha a jeho věrný společník Kisame. Než jsme stihli vůbec něco udělat, objevil se tam tým Hebi pod vedením Sasukeho Utchihi. Sasuke nám zakázal, se do toho nějak plést. Tak jsem tam stáli a jen se dívali. Boj trval opravdu dlouho. Kisame vyvraždil všechny tři své protivníky a šel zaútočit i na Sasukeho, který bojoval se Itatchim. Sasuke použil druhý stupeň svojí pečeti a svými útoky zabil oba dva. Byl strašně moc vyčerpaný, a tak se o něj Sakura postarala. My jsme tam zůstali přes noc, protože jsme věděli, že nám Akatsuki nikam neutečou, a taky že si potřebují Sasuke a Sakura odpočinout. Ráno, když jsme se probrali, tak se Sasuke rozhodl jít s námi proti Akatsuki a později se s námi vrátit do Listové. Cesta do jejich sídla nám zabrala, už jen několik hodin. Byli tam všichni přeživší členové a to: Tobi, Pain, Zetsu a Hidan. Rozdělili jsem si je takto: Sakura a Zetsu, Sai a Hidan, Naruto a Pain, a já se Sasukem proti Tobimu. Později se ukázalo, že Tobi má také sharingan, a že je to ve skutečnosti Utchiha Madara. Sakura dala Zetsovi takovou ránu, že se z toho už nepostavil, ale i ona byla značně vyčerpaná, protože na to použila skoro celou svoji chakru. Hidanovi nebyla kosa nic platná proti Saiovým kresleným potvůrkám. Jediné čeho Hidan dosáhl bylo, že byl špinavý od inkoustu a měl mnoho sečných zranění. Saie to už přestalo bavit. Vyvolal kresleného obrovského sokola. Sedl si na něj a za pomoci několik dalších malých ptáků roztrhal Hidana na kousky. Každý pták si vzal kousek Hidana a nesl ho na jinou stranu,aby se nemohl Hidan zase oživit. Sai letěl přímo do Listové, aby si tady odpočinul. Já a Sasuke jsme na Madarana posílali různé druhy technik, ale zjistili jsme, že vždycky těsně před tím, než se ho technika dotkne, přenese se do jiné dimenze, aby mu útok neublížil. Když jsem to konečně pochopili Sasuke na sebe upoutával pozornost a posílal na něj techniky a já čekal na správnou příležitost. Když byla asi tak dva metry před Madarou, tak jsem začal dělat pečetě. A zrovna když zmizel, vytvořil sem za pomoci zemních technik obrovskou skálu přímo tam, kde zmizel. Madara si to neuvědomil a přemístil se přímo do středu skály. Od tamtu se už nedostal, protože se jeho buňky rozložili na malé částečky a nahradili některé ze skály. Naruto to měl o poznání horší, protože se na něj hnalo šest Painů. Stoupli se kolem Naruta. Pain vyděl ze všech šesti pohledů, co chce Naruto dělat. Proti tomu se nemohl bránit. Naruto použil multi stínový klon. Objevilo se všude okolo mnoho Narutů a všichni začali dělat futon:Rasen shuriken. Každý Rasen shuriken našel svůj cíl. Ozvala se strašná rána. Ani jeden Pain, už nestál na nohách. Po skončení bitvy nám trvala cesta tři dny. No, a teď stojíme tady,“informoval podrobně Kakashi.
,,Takže, už nemusíme mýt strach z Akatsuki?“ zeptala se hlava vesnice.
,,Ne nemusíme,“ oznámil vítězně Naruto.
,,To je dobře, avšak dozvěděli jsem se, že za jedenáct dní se má objevit obrovská padesáti tisícová armáda, ve které je každý voják šestkrát silnější, než jakýkoliv jounin, někde na planině u hory Senak,“ oznámila jim situaci Tsunade.
,,Cože? Takový vojsko ani neexistuje ne??“ zeptal se Naruto
,,To bude velký problém. To proto za vámi zítra chtějí přijít všichni Kagové a zástupci z ostatních vesnic?“ dal najevo svoje obavy Kakakshi-sensai.
,,Zítra se uvidí, ale bude to těžký boj. Rozhodne se v tomto boji o dalším osudu světa, tak jak ho známe. A běžte, už spát, zítra bude těžký den,“ rozhodla za ně Tsunade.
,,Hai,“ odpověděli jí a odešli. Už bylo kolem půlnoci, když se rozešli do svých domovů.

Mezi tím v nemocnici:
Sakura se konečně dobelhala před obrovský dům, který měl na bráně před sebou nápis: ,,Nemocnice skryté Listové vesnice“ Na příjmu řekla sestřičce, co se stalo a odvedla ho na pokoj, kde se o něj do pozdních ranních hodin starala. On ji stále jen pozoroval a byl v šoku, jak tady mohl nechat, tak nádhernou holku a odejít kvůli pomstě. Pomsta? Co to vlastně je? I když ji vykonal, tak mu to nijak neulehčila….pořád jen cítí tu divnou prázdnotu….Když se o něho konečně postarala, tak spolu mluvili, až do ráno a tom co se dělo těch několik let co byl pryč. Sakura byla ráda, že se její láska vrátila a uvědomila si, že celé ty roky strachu a smutku byly k ničemu.
,,Sakuro chtěl bych ti něco říct,“ rozhodl se a pokračoval, když se ujistil že ho vnímá:
,,Celou dobu co jsem tady byl ses mi líbila, a když se na to teď dívám zpětně, tak nechápu, jak sem tady mohl někoho takového nechat.“
Podíval se jí do očí, ve kterých vyděl radost, štěstí a lásku. Byl rád, že ona k němu cítí to samé. I ona si všimla té změny v jeho očích. Už nebyli temné a prahnoucí po pomstě, ale byli plné lásky. Ani jeden už nemusel nic říkat a začali se vášnivě líbat. Oba byli tak šťastní… Došlo jim, že oba našly toho pravého. Vyznali si lásku a Sakura se šla domů na chvíli ještě prospat, než bude zase ráno.

Poznámky: 

Mno tak tady je moje první tvorba...nevím jsetli se vám to bude líbyt a dopředu se omlouvám za chyby v textu..Jestli budete chtít tak bude pokráčko..mám ho napsaný na papíře jen to přepsat..

4.87805
Průměr: 4.9 (82 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele naginato
Vložil naginato, St, 2013-03-13 22:26 | Ninja už: 5003 dní, Příspěvků: 2 | Autor je: Prostý občan

Zdravim.. neber si to špatně, ale 2 drobnosti mi tam trochu nesedí.. a) nedokážu si představit, že by Naruto jen tak seděl, když by Sasuke bojoval na život a na smrt proti Akatsuki (u Itachiho bych to možná pochopil, ale u Kisameho určitě ne Smiling..) ale spíš za b) nechci Sasukeho nijak podceňovat.. jenže si nemyslim, že by byl schopnej porazit Itachiho ani Kisameho jeden na jednoho, natož oba najednou.. to mi přišlo malinko nereálné, ale je to tvoje povídka a nechci to kritizovat.. jen názor,poznámka Smiling) těšim se na další díl Eye-wink

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-04-17 19:30 | Ninja už: 5549 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

začíná to zajímavě, máš zajímavý styl psaní. Hned jdu na další díl.

Obrázek uživatele Flatron
Vložil Flatron, Út, 2009-07-28 22:57 | Ninja už: 5610 dní, Příspěvků: 351 | Autor je: Prostý občan

ja to dobre ale ma to moc rychli spád

Obrázek uživatele Lu.lu
Vložil Lu.lu, Čt, 2009-07-02 13:49 | Ninja už: 5493 dní, Příspěvků: 896 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Nádhera Eye-wink

Obrázek uživatele Uchiha Joanne Jane
Vložil Uchiha Joanne Jane, Po, 2009-06-22 20:52 | Ninja už: 5556 dní, Příspěvků: 335 | Autor je: Prostý občan

wow Laughing out loud

Kakashi YES NA CODE GEASS, NARUTO NEMÁ!!! Kakashi YES

Obrázek uživatele None-kage
Vložil None-kage, Ne, 2009-05-03 20:02 | Ninja už: 5579 dní, Příspěvků: 561 | Autor je: Prostý občan

Dobřety ! A sem zvědavej jak je to s NaruZ láskyHina ... du na další XD


Fullmetal PANIC- Asi nejlepší anime co sem viděl Eye-wink

Obrázek uživatele Fox-Naruto
Vložil Fox-Naruto, Po, 2009-04-27 14:51 | Ninja už: 5514 dní, Příspěvků: 31 | Autor je: Prostý občan

hezky....
ale myslim si ze tam tsunade usla mezitim co ji to kakashi vsechno vypravelxD

Obrázek uživatele Chiisai kyuubi
Vložil Chiisai kyuubi, So, 2009-04-18 17:04 | Ninja už: 5823 dní, Příspěvků: 1618 | Autor je: Prostý občan

Strašne zaujímavý štýl písania Laughing out loud
rozhodne je to jedinečná poviedka, takže nebudem písať zbytočne veľa vecí, keď sám dobre vieš, že toto je skrátka vynikajúca poviedka, nie? Smiling

Watch out for this crazy shinobi!!!
Sooo sooo... Saiki no saika-tachi nante ii nee xD

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, So, 2009-04-18 17:55 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

jasně Smiling a není jediná Laughing out loud

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele Amy-chan
Vložil Amy-chan, So, 2009-02-14 13:31 | Ninja už: 5754 dní, Příspěvků: 925 | Autor je: Prostý občan

O bomba. Konečně se Sasuke vyjadřil, to mu to trvalo. Ale....miluji to slovo, zase to tvoje libyt. Vždycky mě to rozesměje. Jinak je to krásně napsané.....jdu na další dílek.

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Čt, 2008-12-11 22:53 | Ninja už: 6202 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

začíná to dobže ale jsem zvědavý na pokráčko

Obrázek uživatele Zumaki
Vložil Zumaki, Po, 2008-11-03 17:08 | Ninja už: 5840 dní, Příspěvků: 211 | Autor je: Prostý občan

Jeejda, takže to Sakuře konečně vyšlo! Laughing out loud
Hezký začátek už se těšim dál!

Podpis byl upraven z důvodu nadměrné velikosti.

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Út, 2008-10-14 20:58 | Ninja už: 5735 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Tak to je něco. Na druhej díl se vrhnu jen co dopíšu koment...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Čt, 2008-06-12 16:52 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

další díl by byl, ale ztratil se někde tady na konoze....v pátek jsem ho sem posílal

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Ne, 2008-06-08 18:04 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

pěkné

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Pá, 2008-06-06 19:21 | Ninja už: 5953 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

jej je to naprosto suprový!!!! moc se těším na další díl!!! Smiling

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2008-06-05 22:01 | Ninja už: 6057 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

no je to celkom zaujímavé, len sa mi zdá, že ten oniec je taký zvláštny, taký pristrihnutý, veľmi nevyjasnený, ale inak celkom dobre Laughing out loud

skús si popravovať čiarky, medzery, hrubky a veľké písmená, lepšie by sa to čítalo Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele jobek
Vložil jobek, Pá, 2008-06-06 06:31 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 800 | Autor je: Prostý občan

mno to má bejt série...už sem poslal další díl...zkusím něco stěma chybama ale nic moc neslibuju Smiling

www.anime-manga.cz je nová supr stránka se svým vlastním překládacím týmem. Tam mě kdyžtak najdete.

Seznam mých povídek
Předem děkuju za komenty Eye-wink

Lidi já mám taky FC Laughing out loud moc děkuju Kaia-chan