manga_preview
Boruto TBV 13

Akatsuki Hip-Hop story

Bylo 7 hodin ráno a já jsem se probudila za zvuku svého budíku. Nechtěla jsem vylézt, ale pak za mnou přišla Kimi a stáhla mi peřinu. Začala jsem na ní řvát. Jinkou na mě hodila polštář a já jsem si v duchu myslela, že je Jinkou moje sestra, ale nejraději bych jí zabila. Zlatá mladší ségra Sakura. Vstala jsem, vynadala jsem Kimi a Jinkou a potom jsme se začli prát. Vyhrála jsem díky mé hypnotické flétně.

Po ranní hygieně jsem se vydala za Denym MC: ,,Hey, vrať mi můj rap!“ křikla jsem.
Deny mi odpověděl: ,,Ne! Je tak dobrý, že ho musím poslouchat furt, Roxy!“
Já jsem mu řekla: ,,Není dobrý! Jsem teprve začátečník!“
Deny: ,,Je vynikající!“
Už sem ho nechtěla přemlouvat a odešla jsem do obýváku. Konan právě dodělala snídani: ,,Rodky, hopíci, EMáci, punkeři, rockeři, blázni..mno prostě úchylkové, je snídaně!“ a všichni odešli kromě mě, protože jsem neměla chuť k jídlu a pořád sem přemýšlela. Konan za mnou přišla a divila se, že nesedím vedle těch hltajících a slintajících cvalíků a že jsem tajemná: ,,Máš přede mnou tajemství, viď? Něco se ti stalo?“
Řekla jsem jí: ,,Nestarej se!“ a odešla jsem do svého pokoje, ale Konan to prostě nedalo: ,,Řekni mi to! Dělej!“ řekla silným hlasem.
,,Dostala jsem dopis na Hip-Hop talents show. Je to soutěž o nej rapery nebo Hip-Hop skupiny a výtěz dostane nahrávací smlouvu. Můžu být slavnou, ale nechci opustit Akatsuki!“ řekla jsem zvědavé Konan.
Konan mi odpověděla: ,,Běž tam! Sestav si skupinu z nás a běž tam, nemusíš nás opouštět a všichni ví, že jsi u Akatsuki napořád i když odejdeš! Zůstaneš v našem srdci! Jsi přeci Ongaku Kanojo Haruno, starší sestra Sakury a Jinkou!“
Uklidnila jsem se a Konan šla chystat oběd. Po chvilce za mnou přišel Deny: ,,Dáš mi autogram?“ zeptal se.
Dala jsem mu teda podpis, ale také jsem se ho zeptala: ,,Chováš se jinak, Deii, miluješ mě ještě?“
Dei odpověděl: ,,Když mi říkáš Deny MC, jsem tvůj kámoš a když mi řekneš Deidara, jsi pro mě všechno!“ odpověděl a já jsem se uklidnila. Deny mi taky sehnal pár lidí z Akatsuki do mojí skupiny na ten kontest. Byl tam Hidan, Jinkou, Kimi, Konan, Dei, Sasori a já. Koupili jsme si oblečení od značky Ecko.
Druhý den začalo trénování, ale nejdříve jsem vymýšlela přezdívky a co by mohli dělat na pódiu:

Kimi bude tancovat a její přezdívka bude K-Bell.
Jinkou bude dělat beatbox a její přezdívka bude Jen-Beat.
Konan bude raper č.2 a její přezdívka bude Rose MC
Hidan bude dělat show tím, že se bude řezat, zapichovat a řezat tělo a jeho přezdívka bude Idiotic-Jashin.
Dei už má přezdívku Deny MC a bude dělat beatbox
Sasori bude rapovat a jeho loutky budou tančit a jeho přezdívka bude Soráč.
Já budu rapovat a moje přezdívka bude Roxy, podle mojí oblíbený značky.

Šla jsem za Sasorim: ,,Vadí ti, že jsi Soráč?“
Sasori mi v klidu odpověděl: ,,Je mi to fuck, hlavně že vyhrajem a já budu mít samí ženský!“
Řekla jsem mu: ,,Ty a holky? Dyť si hrozný poleno! A stejně udeš mokrej od potu. Teda sry, dyť si jen loutka!“
Sasori se na mě naštval a hodil po mě Kisameho hračku. Kisame nám vynadal a odešel do svého pokoje. My jsme nemeškali času a pořád jsme zkoušeli na soutěž a šlo nám to dobře. Konan rapovala vymýšlela nový rýmy, já jsem taky dost dlouho rapovala a Sasori se k nám přidával. Dei a Jinkou nám dělali dobrej beatbox, Hidan nadával a Kimi krásně tancovala.
Po chvilce přišel Itachi a spustil: ,,EMO 4ever! I´must be EMO! I am EMO boy!“
Konan začala rapovat a Itachi radši utek. Čekali jsme na velký čtvrteční den.

Byl čtvrtek odpoledne a my jsme seděli ve velkém sále: ,,Máš trému?“ zeptala se mě Konan a já jsem jí řekla, že Ne a že se moc těším. Po chvilce přišla vyjevená Jinkou, protože se dozvěděla, že jsme 1.na řadě, ale Kimi jí uklidňovala a řekla jí, že jsme nejlepší a musíme to pořádně rozjet! Jinkou se tedy konečně uklidnila a potom jsme si všichni povídali.
Večer to všechno začalo. Potkali jsme tým Hebi, Sanniny, Tým 7,8,10,Gai a Suna a pak i jednotlivce, ale myslím, že proti nám nemají šanci! Porota vyhlásila 1.Vystoupení: ,,Z tajného místa k nám přijela část z Akatsuki: Roxy, Jen-Beat, Rose MC, Deny MC, K-Bell, Soráč a Idiotic-Jashin nám předvedou svojí show,“ a vstoupili jsme na pódium.
Světla zhasla a na velké tabuli se objevilo: 1.disciplína = freestyle.
Deny začal beatboxem a po dvou taktech se přidala Jinkou, já jsem začala rapovat, přidal se ke mně Soráč s Rose. Kimi potom začala tancovat a Hidan nadávat slovem ,k***a´ a zapichoval do sebe kolíky.

Po našem Freestylu se objevilo: 2.disciplína = Profi Hip-Hop.
Přišla velká show. Jinkou začala beatboxem, já začala rapovat a Kimi tancovat. Po chvíli se přidal Deny, Konan, Sasori a Hidan obohatil slovníček a v polovině písničky rozhazoval svoje končetiny. Sasoriho loutky se přidaly k tančící Kimi a vznikla velká show. Zapojili nám světla a různý efekty (dělají to jen, když se jim něco fakt líbí). Po vystoupení jsme viděli mexická vlny, bouřlivý potlesk a další. Měli jsme z toho moc dobrý pocit.

Kimi se dozvěděla, že jsme vyhráli a Kimi, Jinkou a já jsme dostali nahrávací smlouvu. Byli jsme moc šťastné, ale nechtělo se mi opustit Akatsuki. Konan řekla: ,,Nikdy nezapomeneme a kdyby jste tamnešli, udělali by jste velkou chybu!“ a já jsem se rozbrečela. Přišel ke mně Deidara: ,,Nikdy nezapomenu a furt tě moje srdce miluje!“ a dal mi polibek.

Odešli jsme navždy od Akatsuki a to mi lámalo srdce a hlavně kvůli Deidarovi. Kimi řekla: ,,Na vystoupení budu tancovata jinak budu i vaše manažerka, Ongaku, ty budeš rapovat a zpívat a Jinkou bude dělat beatbox.
Když se Akatsuki dostali domů, zapomněli na styli (kromě Itachiho) a Pein zase začal chodit s Konan a Konan řekla: ,,Akatsuki nikdy nezapomene na ty holky!“

4.4
Průměr: 4.4 (25 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Hyewook
Vložil Hyewook, Út, 2010-03-23 21:05 | Ninja už: 5337 dní, Příspěvků: 412 | Autor je: Choujiho zlatý brambůrek

Supeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrr

Obrázek uživatele Gamaka-sama
Vložil Gamaka-sama, Po, 2008-10-06 18:29 | Ninja už: 5843 dní, Příspěvků: 15 | Autor je: Prostý občan

to ma vejšku total good ti v**e hidan v hadrech s ecka:D

Obrázek uživatele Irmicka
Vložil Irmicka, St, 2008-07-16 10:16 | Ninja už: 6340 dní, Příspěvků: 290 | Autor je: Prostý občan

Hezký!

Nothing is True and Everything is Permitted.
Bublina a zombie jsou krásná slova.

Obrázek uživatele Randu
Vložil Randu, Ne, 2008-06-15 16:54 | Ninja už: 6106 dní, Příspěvků: 73 | Autor je: Prostý občan

HUSTYYY

Obrázek uživatele Caly
Vložil Caly, Pá, 2008-06-13 22:39 | Ninja už: 6174 dní, Příspěvků: 23 | Autor je: Prostý občan

Fakt pěkná povídka..!!! Kakashi YES