manga_preview
Boruto TBV 09

Mise-nemise aneb Kakashiho Bad day...

Byl krásný slunečný den.Kakashi se s jednou pohlednou,bohatou a především pohádkově krásnou a vyvinutou blondýnkou procházel po pláži,ani nevěděl jak se tam dostal,ale to mu bylo v tuhle chvíli jedno.Dívka na okamžik pustila jeho ruku a sundala si tílko.“Tady je tak horko!“řekla a začala se ovívat svou rukou.Kakashimu bylo ale v tuhle chvilku jedno jestli je mínus padesát stupňů nebo vedro až ninjové padají vedrem,právě bedlivě pozoroval dívčin výstřih.“Nechtěl bys jít se mnou do mého bytu?Je kus odtud.Mám měkkou postel a velkou koupelnu.“Kakashi zaváhal ale nakonec se rozhodl jít s dívkou i kdyby ve svém bytě schovávala třeba celou Zvučnou.

U blondýnky v bytě se Kakashiho zmocnil pomalu epileptický záchvat,ve vzduchu byl snad litr parfému.Nějaká Gabriela Sabatini či jinej smrad tohohle druhu.pomyslel si v duchu náš hrdina s rouškou přes obličej.Najednou ale z koupelny vyšla nahá dívka předváděla před Kakashim sexy pózy.Pak ho zavedla do ložnice a….a….a…CRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!

V tu ránu se vnadná blondýnka rozplynula a namísto ní vedle Kakashiho ležel jeho plyšový medvídek.Kakashi si promnul oči a rozhlédl se kolem.Žádná úhledně natřená růžová zeď,tu teď vystřídala vlhká a oloupaná bílá monotónní omítka.Kakashi začichal ve vzduchu,ale ucítil jen puch z týden nepraného spodního prádla a ponožek.A pak si všiml kdo spáchal tenhle nenázvuhodně odporný čin.CRRRRRR!!!!domáhal se pachatel práva a výkonu trestu,toho se taky za chvilku dočkal.Kakashi shodil budík ze stolu.“Ty hajzle zas*anej!Kšunte pitomej!Debile jeden!Sběrno šrotu!Řinčící neřáde!Zmetku blbej!Já tě vyhodím oknem!!!Tak krásnej sen a takhle mi ho sku*vit!No počkej!“Kakashi odkopl peřinu,sebral budík a mrsknul s ním do okna.To se rozbilo a budík skončil na ulici.Právě pod ním ale šel Itachi,který se vracel z nákupu.“To musíš mít štědrého sponzora muj milej zlatej,to kdybych já vyhodil každej den budík ze zavřeného okna a vysklil ho,nevim co by mi řekla máma.“Pak se Itachi ale zamyslel.“No…už by vlastně neřekla nic!A to mi připomnělo!Novej pilník pro Deidaru!“vykřikl a šmejdil hned do první drogerie.Měl bych ho chytit,ale co,zkusím usnout a možná se mi bude zdát rovnou o třech slečnách,pomyslel si Kakashi a skočil do postele.

„Kakashi-sensei!!!“zakřičel někdo za půl hodiny.Kakashi ještě v polospánku rozhodil ruce a někoho chytil.Na hrudi ucítil něco teplého a kulatého.“Pojď ke mně ty moje sladká kočičko!“zašeptal Kakashi.“Pomoc!!!“zavřískalo stvoření v Kakashiho náručí a vyškublo se mu.Kakashi uviděl Naruta s porcí Rámenu.“Ehm..promiň!“omluvil se a vstal.“To je pro mě?“zaslintal Kakashi a sápal se po misce.“Bylo,vylil jste si ho do postele!“řekl Naruto.Najednou se ve dveřích objevil Sasuke a když uviděl Kakashiho zlitýho Rámenem odshora dolů a postel taky,zakroutil hlavou a řekl:“Takhle mladej a už tak pochc…“Kakashi po něm radši hodil polštář aby ho umlčel.“To je Rámen!“zavrčel a oblíknul se na další misi.

„Mistře Kakashi!Už jdeme půl dne a ještě jsme neměli jídlo!“zaječela Sakura a sedla si do stínu velkého stromu.Pak se k ní přidal i Naruto a Sasuke.“Jděte si nasbírat houby!Udělejte si smaženici nebo něco!“zavrčel nerudný Kakashi a sedl si vedle Sasukeho.“A Naruto přinese pár hub i pro mě!Sežeru je i syrový!“…“Ale..Kakashi-sensei,já mám na houby alergii!“řekla Sakura.“Tvoje chyba!“řekl Kakashi a opřel se o kmen.
Za chvíli Naruto donesl houby.Kakashi se na ně vrhl a snědl je.A za pár minut sebou praštil.“Naruto!Co to bylo za houby?!“zavrčel Sasuke.No,Kakashi chtěl speciální pro něj.“Tak jsem mu přinesl takový hezký s červeným kloboučkem který měl bílý puntíky!Jo,byla u nich mrtvá myš,plánoval jsem že jí přinesu Sakuře když má na houby alergii!“řekl Naruto.Poté schytal z obou stran facku“.To byly mouchomůrky!“řekl Sasuke.“Ale Sasuke-kun ty jsi nikdy nečetl atlas hub a jejich názvy?To je muchomůrka!“…“Sklapni ty dylylno angorská!Chceš abych ti ukopnul hlavu?Tak jsem se přeřekl,nejsou to mouchy česky ale slovensky!Spokojená?“řekl Sasuke.“To je ale chyba Sasuke-kun ty jsi hrozně….“nestačila doříct Sakura.
Za chvíli už lítala jako rampouch v létě.Najednou se Kakashi zvedl ze země a šel k Sasukemu.“Dobrý den slečno,nezašla byste se mnou na drink?“řekl Sasukemu do očí.“Kakashi,přejedl jste se muchomůrek a teď máte halušky!“vykřikla zmlácená Sakura a skočila Kakashimu na hřbet.“Slez ze mě ty b******te!“zavrčel Kakashi.Naruto zavrtěl hlavou.“Myslí si že jsem kluk!“řekla Sakura.“Přetočilo se mu to v hlavě.Má halucinace.Z tich hub!“…“Tady asi nikdo nevidí že se právě bavím s velmi půvabnou Uchiha dívkou!“řekl Kakashi Sasukemu na vysvětlenou.“Pojď ke mně ty moje dračice!“řekl Kakashi a chňapl po Sasukem.Pak mu sáhl na hrudník,ale zřejmě nenašel to co hledal.“Nevadí že jsi plochá!Jsi hezká a hubená!Nepůjdeme ke mně?“řekl Kakashi.Vtom ho ale Sakura přetáhla jeho báglem přes hlavu a kakashi ztratil vědomí.
“Tak,zase jedna nesplněná mise!“řekl Naruto a zakousl se do muchomůrky která ležela vedle něj.“NÉÉÉÉ!!!!“zaječeli Sasuke a Sakura sborově.

Konec.no,doufám že se vám to líbilo!!! Smiling

4.714285
Průměr: 4.7 (14 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Ne, 2020-03-22 23:00 | Ninja už: 2685 dní, Příspěvků: 3013 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia O:“ Páni, autorka dala Kakašimu zabrať Shocked Zvrhlík jeden, ten má ale "kučeravé" sny Ehh... jasně... hehe... Nečudo, keď má celý čas nos pichnutý v erotike hihihi Odniesol to chudák budík, ponazývaný všetkým možným a vyšmarený vom oknom rovno pod nohy Itačiho, ktorého zas inšpiroval, aby kúpil Deidarovi pilník na nechty Laughing out loud Páni, najprv v polosne by znásilnil Naruta - no čo blondína ako blondína, a potom na misii priotrávený hubami sa zahľadí do krásneho Sasukeho Laughing out loud Že má plochý hrudník, nie je na závadu, však aj Sakura je ako lata Laughing out loud Tak poviedka je vtipná, len akosi autorka nemá asi na klávesnici medzerník, mne sa tiež zasekáva, keď som klávesnicu čistila od poliatia kávou Hehe...

Obrázek uživatele Sabaku no Baara
Vložil Sabaku no Baara, Ne, 2008-06-01 20:34 | Ninja už: 5907 dní, Příspěvků: 36 | Autor je: Prostý občan

jo..dík lidi za komenáře,taková snůška za jeden den nebo míň?no každopádně vám hrozně děkuji!!!arigato!!!

Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Ne, 2008-06-01 18:19 | Ninja už: 5867 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Suprový!!! Smiling

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Ne, 2008-06-01 11:54 | Ninja už: 19838 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Jaj super!!! Smiling
“Ty hajzle zas*anej!Kšunte pitomej!Debile jeden!Sběrno šrotu!Řinčící neřáde!Zmetku blbej!Já tě vyhodím oknem!!!Tak krásnej sen a takhle mi ho sku*vit!No počkej!“
“Takhle mladej a už tak pochc…“
“Nevadí že jsi plochá!Jsi hezká a hubená!Nepůjdeme ke mně?“
Chachá!!! Mno tak z tohohle se budu chlámat ještě do půlnoci! Laughing out loud

Obrázek uživatele Smejeje
Vložil Smejeje (bez ověření), So, 2008-05-31 21:51 | Ninja už: 19838 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud no to bolo fakt dobre Laughing out loud

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, So, 2008-05-31 21:07 | Ninja už: 5931 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Líbilo, ale něco tomu ubírá na kráse... Co to jen... Aha! Přímé řeči na novém řádku a mezery za tečkama a čárkama. Laughing out loud (Vím, že by mě za to už asi většina lidí zabila, ale já to říkám KVŮLI VÁM! Fakt se to pak líp čte, dattebayo! Smiling)

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie