manga_preview
Boruto TBV 09

Ty přežiješ (KakaSaku)

Já nevím proč, ale mám chuť pořád psát tyhle slaďáky Laughing out loud i když vim, že jsou stejně na houby Laughing out loud

„Sakuro, chtěl bych s tebou mluvit někde o samotě“ pošeptal Kakashi Sakuře do ucha a vydali se spolu na procházku.
„Tsunade mě poslala na misi, kterou bych nemusel přežít, a proto bych se s tebou chtěl pořádně rozloučit“ řekl Sakuře se slzami v očích. Pohladil jí po tváři a políbil jí. Polibek byl velmi vášnivý a dlouhý, jako kdyby to měl být opravdu ten poslední. Jejich rty se jemně oddělily a Sakura se musela nadechnout. Začínaly se jí v očích také objevovat slzy a objala své miminko, které obývalo její břicho už po několik měsíců.
„Kakashi….“ vydala ze sebe Sakura, ale nedokázala větu dokončit, protože jí Kakashi opět políbil. Už to, ale nebyl polibek plný vášně, spíše plný nedůvěry a strachu, že svou lásku už nikdy neuvidí.
„Doufám, že se vrátím a uvidím našeho malého broučka“ podíval se Kakashi Sakuře do očí a položil ruce na Sakuřiny, které měla na břiše.
Kakashiho slzy stékaly z obličeje a Sakura mu je utřela. Bylo to poprvé, co viděla Kakashiho brečet, poprvé co se bála o svého manžela, poprvé co nevěděla, co bude, jestli se vůbec vrátí, jestli se ještě uvidí. Kakashi Sakuru objal a jeho slzy stékaly na Sakuřino oblečení, kde se pak objevila mokrá skvrna podobná srdci. Pak zmizel v kouři a Sakuře se kutálely slzy po tváři, byly čím dál větší, bylo jich čím dál tím víc, byly to slzy neštěstí.
Sakura se pomalu vydala do vesnice a u brány viděla Kakashiho, měl pořád mokrý obličej. Rozběhla se směrem k němu, aby mu mohla říct poslední sbohem, ale v tu ránu už tam zase nebyl a Sakura ho viděla jenom v dáli, jak běží směrem k neštěstí, směrem k možné smrti.
„Póóóčkej“ křičela Sakura ze všech sil, co měla. Bohužel Kakashi už jí neslyšel, byl moc daleko. Najednou jí začalo bolet břicho. Omdlela a ležela v bezvědomí na zemi. Probudila se až v nemocnici, kde nad ní stála Tsunade.
„To bude v pohodě, Sakuro“ řekla jí Tsunade a usmála se. Sakura se podívala na své břicho, už nebylo veliké, její děťátko už tam nebylo.
„Miminko je teď v inkubátoru. Museli jsme ho vyndat, protože zde bylo riziko, že by nepřežilo“ utěšila Tsunade Sakuru.
„Mohu se jít na něj podívat?“
„Jistě, ale musíš pomalu, jsi ještě hodně zesláblá“
Sakura přikývla a šla se podívat na svoje miminko. Byla to holčička, měla hodně šedých vlásků, zelené oči a byla velmi hubená. Sakura doufala, že se jí povede přežít, že bude za svůj život bojovat. Posadila se na židli a pozorovala svojí holčičku. Přemýšlela, jaký jméno by jí měla dát. Kdyby to byl chlapeček, měla by jméno už vybrané. Uběhlo mnoho hodin a Sakura pořád seděla na židli a přemýšlela, co vlastně bude dál, přemýšlela nad Kakashim, přemýšlela nad jménem jejich holčičky, přemýšlela nad mnoha věcmi a pak únavou usnula na nemocniční židli.
Ráno jí probudila Tenten, která dělala sestřičku v nemocnici. Sakura pomalu otevírala oči, které měla slepené od slz.
„Jé, to jsi ty, Tenten. Už vím, jaký bude mít jméno“ řekla Sakura unaveným hlasem. Tenten se vedle ní posadila a vyzvídala.
„Bude se jmenovat Ayame. Kakashi mi to pověděl v mém snu“ dopověděla a na Sakuřině obličeji se vyrýsoval malý úsměv, první úsměv plný radosti, který Tenten na Sakuře viděla. O několik dnů později už Sakura měla svoje miminko doma, ale pořád myslela nad tím, co zrovna teď dělá Kakashi, je ještě naživu? Vzala Ayame do náruče a vyrazila směrem k Tsunade.
„Ahoj Tsunade“
„Ahoj Sakuro, tak co Ayame? Máte se dobře?“
„Jo tak celkem dobře. Ale teď k věci. Šla jsem se zeptat, jestli nemáte nějaké zprávy ohledně Kakashiho misi“
„Kakashi už se vrací“ pověděla Tsunade Sakuře s úsměvem. Tyto slova byla pro Sakuru jako záchrana, už mohla v klidu spát, neměla obavy. Její Kakashi byl vždy skvělí. Sakura štěstím objala Tsunade a ronila slzy radosti. Sakura poděkovala a šla domu nakrmit malou Ayame.
„Táta už přijde, Ayame. Každou chviličku“ usmála se Sakura a pošimrala Ayame pod bradičkou. Ayame začala kopat nožičkama a mávat ručičkama a usmívala se, jako kdyby věděla, o co jde.
Sakura se vydala společně s Ayame na procházku za hranice vesnice. V dáli zahlédla jakousi postavu, zaostřila na flek v dáli, a když spatřila Kakashiho šedé vlasy, rozběhla se a padla mu do náruče. Bohužel si nevšimla, že má Kakashi v zadech zapíchnuty kunaie a zaryla mu je hlouběji.
Kakashi ze sebe vydal bolestivý hek a padl na zem. Sakura zavolala Tsunade, která si pro Kakashiho okamžitě přišla, odnesla do nemocnice a začala s operací. Sakura mezitím seděla před operačním sálem a zpívala ukolébavky své malé Ayame.
Sakuřiny slzy dopadaly na hladkou kůži Ayame a stékaly jí po tváři. Ubíhala hodina za hodinou a operace pořád nebyla dokončena. Zatímco Ayama usnula v Sakuřině objetí, Sakuru už únava také popadala, jenže jí vyrušila Tsunade, která vyšla z operačního sálu.
„Operace se zdařila“. Tato slova Sakuru velmi potěšila, ale pak si únavou položila hlavu na rameno a usnula. Tsunade jí donesla na lůžko vedle Kakashiho. Než se Sakura probudila, Kakashi už se dávno probral a měl v náručí Ayame. Byl tak šťastný, že to nakonec přežil a uviděl svojí malou holčičku.
Pak se probudila i Sakura a lekla se, kde je Ayame. Když se podívala na vedlejší postel, kde ležel Kakashi a na něm Ayame, uklidnila se.
Do očí se jí nahrnuly slzy štěstí a šla svého drahého obejmout.
„To bolí, pozor“upozornil jí Kakashi a políbil jí.
„Ayame je tak nádherná“ usmál se Kakashi a dal jí pusu na čelíčko.
„A kdo ti vlastně řek její jméno?“ divila se Sakura
„Stavila se tady Tsunade, tak jsem se jí zeptal“
Sakura ho políbila a žili šťastně až do smrti.

4.53846
Průměr: 4.5 (39 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Kojiro
Vložil Kojiro, St, 2012-10-10 12:29 | Ninja už: 4244 dní, Příspěvků: 17 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Mno... Když pominu to, že nesnáším KakaSaku, je to hezký, moc hezký Smiling Sakura patří Sasukemu Laughing out loud

Obrázek uživatele naruto-like
Vložil naruto-like (bez ověření), Út, 2012-02-14 21:30 | Ninja už: 19846 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

by sem někdo dát vzhled stránky a nejlepší by bylo kakashiho vzhled Laughing out loud jo a jukněte na http://www.mi-mi-luna.webnode.cz jo a nevite jak se sem davaji ty obrazky ?

Obrázek uživatele eevee555
Vložil eevee555, St, 2012-02-01 20:40 | Ninja už: 4699 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Moc pekné, ale no moc jednorázovky nemusím lebo majú rýchly dej a aj tu to nebolo inak a ešte niečo mi tam chýba tak dávam 3 hviezdy

Obrázek uživatele PrasteneAnimeLizatko
Vložil PrasteneAnimeLizatko, Pá, 2010-05-21 20:15 | Ninja už: 5600 dní, Příspěvků: 628 | Autor je: Prostý občan

povídka moc super ale skazila si to tím že je to jednorázovka, nápady máš, píšeš dobře,je to dobře začatý tak z toho udělej kapitolovku Laughing out loud

Obrázek uživatele Die
Vložil Die, Ne, 2010-04-25 17:01 | Ninja už: 5194 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

Uhm... bylo to.. divný. Sakura mi připadala jako nějaká slaboška a Kakashi zase naivka. Nemyslím jsi, že kdyby měl mít nějakou misi, kterou možná nepřežije, svěřoval by se s tím i Sakuře. Taky se to dělo všechno moc rychle. Laughing out loud Já osobně dávam 3 *** protože to bylo Super, ale pořád je co vylepšovat

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)

Obrázek uživatele Kumiko--chan
Vložil Kumiko--chan, Pá, 2008-10-17 18:27 | Ninja už: 5739 dní, Příspěvků: 1389 | Autor je: Prostý občan

sice ze srdce nesnášim pár Kakashi a Sakura, ale když si tam představuju někoho jinýho (třeba sebe Laughing out loud), tak to jde. ale já bych tak debilně nezapíchla ty kunaie, jako Sakura... ale dost nadávek na Sakuru, bylo to mooc pěkný! věř mi, málem jsem brečela (což je vzácnost, ve věci okolo Naruta jsem brečela jen jednou a to u videa Yondaime VS Kyuubi). doopravdy moc pěkný!




2 roky... já už tu jsem 2 roky právě dnes 17. srpna 2010 :)

Obrázek uživatele Lilgaara
Vložil Lilgaara, Pá, 2008-08-01 16:13 | Ninja už: 5905 dní, Příspěvků: 488 | Autor je: Prostý občan

nikdy sem tu nikomu nepoděkovala za komentáře tak to musim napravit Smiling
Děkuju mocky za vaše lichotivý komentáře... vždycky mě potěší když si to přečte někdo další po takové době :)

Obrázek uživatele Buuublinka
Vložil Buuublinka, Pá, 2008-08-01 15:56 | Ninja už: 5965 dní, Příspěvků: 1399 | Autor je: Prostý občan

Úžasný,skvělý,dokonalý,famózní,strhující atd. atd.
Moc se ti to povedlo..je to moje nejoblíbenější jednorázovka Smiling
I tak píšeš strašně skvělé jednorázovky..

Obrázek uživatele naruto x sasuke
Vložil naruto x sasuke, Ne, 2008-07-20 12:32 | Ninja už: 5918 dní, Příspěvků: 208 | Autor je: Prostý občan

Je to super. Veľmi sa mi to páčilo.

Obrázek uživatele kasumi-chan
Vložil kasumi-chan, Pá, 2008-07-18 12:57 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 266 | Autor je: Prostý občan

pekne,velmi pekne Smiling

Obrázek uživatele Kakashi_Iruka
Vložil Kakashi_Iruka, Čt, 2008-07-17 18:41 | Ninja už: 5772 dní, Příspěvků: 1 | Autor je: Prostý občan

Kakashi-sensei je na Sakuru-chan moc starý...x) ta se hodí k Sasukemu-kun

Obrázek uživatele Verča 007X
Vložil Verča 007X, So, 2008-06-28 22:21 | Ninja už: 5940 dní, Příspěvků: 600 | Autor je: Prostý občan

JOOOOOP!!! To je upaaaa uza! KakaSaku 4ever!! Bravo! Smiling

Yuumei - více spoluautorská FF xD Laughing out loud určo se mrkněte ;-)

Dedík a POMELO!! Joj, POMELO!!! Boží obrázek našeho spolku xD

Pomelo, to je věc.
Kdo řek něci jinýho- je to kec.
Pomelo vládne světu,
řekně jen tu jednu větu:
Pomelo je náš král
každý se ho vždycky bál!!

Aneb POMELO vždy výtězí Laughing out loud Laughing out loud

Nebýt Natush(té HLAVNĚ!! xD), tuším že Michi(nebo to byla Miya?? Puzzled xD) slovenskýho prezidenta a dalších blbostí, pomelo by skončilo na ulici... teď je z něj náš BŮŮŮŮH xD Laughing out loud Kakashi YES

Obrázek uživatele Leinara
Vložil Leinara, Út, 2008-06-10 18:31 | Ninja už: 5806 dní, Příspěvků: 262 | Autor je: Prostý občan

tak to se divim....tohle neni tvůj styl lilgaaro...ae je to krásné...Laughing out loud

Obrázek uživatele Lady Kazekage
Vložil Lady Kazekage, Út, 2008-06-03 00:36 | Ninja už: 5827 dní, Příspěvků: 204 | Autor je: Prostý občan

kraaaaaasne

Obrázek uživatele Miharu-chan
Vložil Miharu-chan, So, 2008-05-31 21:12 | Ninja už: 6090 dní, Příspěvků: 153 | Autor je: Prostý občan

Juuuu je to veľmi pekné

Obrázek uživatele Temariii
Vložil Temariii, So, 2008-05-31 19:20 | Ninja už: 5991 dní, Příspěvků: 101 | Autor je: Prostý občan

Nááádhernýý Smiling KakaSaku se mi začínaj líbit Laughing out loud

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Pá, 2008-05-30 22:40 | Ninja už: 5924 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Škoda, že to zatím nenapadlo Kishimota Smiling

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele kasumi-chan
Vložil kasumi-chan, Pá, 2008-07-18 12:58 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 266 | Autor je: Prostý občan

to hej.. aka by to bola parada keby to tak bolo aj v reale...