manga_preview
Boruto TBV 09

Sama proti všem 19: Okamžik pravdy

Kirova prokletá pečet' se totiž začala rozšiřovat.

Černé vlnky na jeho těle se zvětšovaly a pospojovaly se. Jeho kůže ztmavla, prodloužily se mu vlasy a jeho hrudník neuvěřitelně zmohutněl, jeho svaly jako by někdo napumpoval a vystouply mu všechny žíly. Z Yoshininy chakry se vytvořily další 2 ocasy. Její drápy ted' musely měřit asi jako půlka katany a když je svěsila podél těla, sahaly skoro až na zem. Kiro hrozivě zařval, zdálo se že trpí v hrozných bolestech. Yoshino se zamračila.
"Vidíš co to s tebou udělal?! Stálo ti to vůbec za to?" Kiro se křečovitě zasmál.
"To hned zjištíš." náhle se na ni Kiro rozběhl takovou rychlostí, že ani nestačila zareagovat. Vzápětí dostala tak omračující ránu do břicha, že málem omdlela. Tvrdě narazila do stromu a z pusy se jí spustilo neuvěřitelné množství krve. Kiro se podle zasmál. Složil několik pečetí a zakřičel:
"Zesshi Nensan (Kyselina z pusy)!" na Yoshino se řítila obrovská vlna nažloutlé tekutiny, která za sebou zanechávala jen spálenou půdu. Dívka zaklela a rychle se postavila. Ted' jí Zemní Stěna rozhodně nepomůže. Ale měla ještě jednu rezervu. Rychle udělala pár pečetí a vykřikla:
"Hari Jizou (Jehlový strážce)!" její vlasy ji celou obalily a ztvrdly, tím vytvořila kolem sebe černý, pichlavý štít. Kyselina se blížila a Yoshino pustila do štítu svou chakru, pak už jen ucítila velký náraz. Kyselina se drala skrz její vlasy a Yoshino věděla, že déle nevydrží. Její Jutsu povolilo a kyselina ji pohltila. Samou bolestí ani nebyla schopna řvát. Žíravina jí leptala kůži na rukou a nechráněných místech. Dostala se i do rány na čele a ta se otevřela. Kirovo Jutsu skončilo a ona, napůl mrtvá, klesla k zemi. Ze všech sil se snažila neupadnout do bezvědomí. Kiro k ní přistoupil a klekl si. Vyřízeně se mu podívala do očí. Ten se tak odporně ušklíbl, že dívka i přes velké bolesti zhnuseně zkřivila obličej. Najednou Kiro zmáčkl její otevřenou ránu na čele. Bylo to tak nečekané, že Yoshino bolestí zařvala.
"Yoshino, dceruško moje milovaná. Už jsem tě přesvědčil o mé síle? Orochimaru mi dal moc, po které jsem tak dlouho toužil! Podívej se na sebe. Jsi jen malá, slabá, bezvýznamná holka!" vysmíval se jí do obličeje. Yoshino zavřela oči. Po tvářích jí tiše tekly slzy bolesti. Ale nebyla to bolest fyzická (i když byla její zranění smrtelně vážná), byla to bolest psychická. Kiro se zasmál a pokračoval:
"Ani se ti nedivím, že se tě Yoshiko vzdala. Ostatně, kdo by chtěl takové dítě jako jsi ty?" i když si to Kiro myslel, Yoshino nevzlykala kvůli jeho slovům. Vzlykala kvůli své matce. Pouhá vzpomínka na ni, ji zraňovala stokrát víc, než všechny Kirovy Jutsu najednou. Náhle si vzpomněla, co jí jednou řekla:
"Musíš být silná, Yoshi. Nikdy nedávej najevo bolest, i kdybys umírala. A pamatuj, já tu budu vždycky s tebou."
"Mami..." zašeptala tiše a po tváři jí stekla další slza. Kiro se zarazil. Yoshino se rozesmála tak náhle, že to vypadalo, jako by se zbláznila. Ta otevřela oči a posměšně se na něj podívala.
"Ach Kiro, ty seš takovej ubožák, až mě to bolí. Podíval ses vůbec někdy do zrcadla? Kdybys to totiž udělal, zahlédl bys tu nejodpornější stvůru, která kdy na tomto světě žila! Copak ty si to furt ještě neuvědomuješ? Nejsi nic jinýho, než pouhý experiment! Výsledek nepodařenýho pokusu! Mám-li být k tobě upřímná, nebojim se tě. Nebojim se tebe ani smrti. A víš ty proč? Protože já mám něco, cos ty nikdy neměl a nikdy mít nebudeš!" Kiro poslouchal jako opařený, ale i přesto se jí nerozhodně zeptal:
"Vážně? A co to má jako být?" Yoshino se pousmála.
"Mámina láska." Kira, jako by zasáhl blesk. Naopak Yoshino značně zesílila. Prudce Kira udeřila do břicha a ten odletěl asi o 15 metrů dál a zanechal za sebou dlouhou, hlubokou rýhu v zemi. Dívka se postavila a popošla k němu pár metrů. Kiro tak zeslábl, že jen stěží zvedl hlavu, prokletá pečet' si vyžádala svou daň. Yoshino se připravovala k poslednímu útoku.
"Čekal si na mou pomstu? Tak tady ji máš. Přeju ti bolestivou cestu do pekel!" najednou jí vyrostly poslední 3 ocasy. Dosáhla plného počtu. Její chakra tím doslova explodovala. Yoshino dělala pečetě rychle jako nikdy a vznesla se do vzduchu. Náhle, jakoby příroda kolem ní ožila - obloha se zatáhla a odněkud se objevil blesk, voda, oheň, země a vzduch. Živly se kolem ní stočily do jakési spirály a Yoshino spolu s nimi rotovala kolem své osy. Všechny Jutsu na jejích pažích postupně zářily a to největší začalo pomalu blikat střídavě žlutou, modrou, červenou, zelenou a šedou barvou. Yoshino pořád dělala pečetě a náhle promluvila:
"Volám vás, živly světa! Blesku, Vodo, Ohni, Země, Vzduchu, vstupte do mě a dejte mi svou moc!!!" najednou zvedla ruce nad hlavu a z plných plic zařvala:
"Shizen Seiha no Jutsu (Technika ovládnutí Přírody, pozn. autora: za ta slovíčka neručim)!" živly se do ní vtělily a Yoshinino největší Jutsu se bíle rozžhavilo. Stiskla zuby bolestí, ale jinak ani nepípla. Pomalu se zase snesla na zem. Kiro to všechno vytřeštěně sledoval.
"Nemůžeš proti mně použít tohle Jutsu! Vždyt' znáš jeho následky!" chraptěl se zbytkem sil. Yoshino se trpce usmála.
"Jo, znám, ale radši zemřu taky, než abych tě nechala naživu!"

Poznámky: 

Eh...začínám mít takový zvláštní pocit že je to čim dál tim kratší! Puzzled Mno tak doufám že vás nezklamu a dyžtak mi pište do komentů pls! Smiling
P.S.: Spešl poděkování pro Prasátko za ty japonský slovíčka!!! Eye-wink

4.892855
Průměr: 4.9 (28 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, St, 2010-12-22 12:25 | Ninja už: 5530 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Yoshi nemůže zemřít, ona to musí přežít a naruto taky a hinata se sakurou též aaa ja se z toho zblázním ty umíš tak napínavě psát, je to výborné

Obrázek uživatele Bzzzz Ketsueki_Gaara
Vložil Bzzzz Ketsueki_Gaara, Út, 2008-08-05 15:31 | Ninja už: 5810 dní, Příspěvků: 1936 | Autor je: Prostý občan

doufám že Yoshi neumře... no radši už jdu dál, je to moc pěkný!!! Smiling

Můj Valenth

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Po, 2008-07-28 06:34 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Tak jsem s vrátila z brigády a nechce se mi spát... Co jen budu dělat? Aha, Yoshino! Jak jsem ji mohla opustit v tak dramtickým okamžiku???
...
Dobrá rada pro všechny budoucí čtenáře: spojení probdělé noci, tohole dílu a soundtracku z Mononoke Hime je nebezpečné! Hrozí bušení srdce a šok, o slabší povahy se může pokoušet infarkt!
Ještě že já něco vydržím. Smiling

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele SELINA
Vložil SELINA, St, 2008-06-04 21:46 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 392 | Autor je: Prostý občan

omlouvám se že píšu až teď ale já sem poslední dobou měla sotva čas na vydávání dílů, a jinak sem pořád nic nestíhala, tak píšu až teď.
No a teď k té tvé povídce: nechápu kde bereš ty nápady na různá jutsu, ale je to bomba .-) celej příběh. Tak já du na další

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, So, 2008-05-24 18:10 | Ninja už: 5919 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Jsi skvělá vypravěčka, čtu každý díl se zatajeným dechem.

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, So, 2008-05-24 17:57 | Ninja už: 5884 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

tý jo. Zase úžasný mocm se mi to líbylo jen tak dál a už se těším na další pokráčkom a at jeto rychle Smiling

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), So, 2008-05-24 14:00 | Ninja už: 19841 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Co se s ní stane? Mno tak to se dozvíš dneska večer! Eye-wink A jak to jako myslíš...brečel?...to si jako u tohohle taky řval??? Laughing out loud Ae ty ho MUSÍŠ vidět!!!!! A i když sem na smutný konce tak nechval rána před večerem, však uvidíš jak to dopadne! Eye-wink

Obrázek uživatele Sakiro
Vložil Sakiro, So, 2008-05-24 11:10 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 340 | Autor je: Prostý občan

Tý jo!!!

Co se stane s Yoshinou?!

Doufám, že se z toho nějak dostane!!! Vždyť má ještě gaaru!!!Sad

Ale zapomněl jsem,že ty jseš na SMUTNÝ KONCE!!!

Ten další díl už nechci vidět,jinak bych 100% brečel!!!Sad

http://s1.katsuro.cz/woo.php?id=18378
http://s1.tanoth.cz?kid=ANBU , PLS Klik jedinej....
http://147.32.8.168/?q=node/40389
http://147.32.8.168/?q=node/48065
Prosim podivejte se na tyto 2 FF,pise ji fakt nadana fanfictionarka Laughing out loud Pls a taky o komentiky k jejim FF Dikes ,lidi