manga_preview
Boruto TBV 13

Přívěsek probuzen II. 5.kap.

5. kapitola: Špatné zprávy; první veselé dny

Uháněli lesem a skákali z jedné větve na druhou.
„Ale stejně by mě zajímalo...“ po chvíli přerušil ticho Jomei. „Jak to, že jsi tak čilý? Před pár dny to vypadalo jakoby ti nezbývala ani kapka chakry, ale teď taky skáčeš plný síly...?“ Naruto se na něj usmál, ale neodpověděl. „No tak...“ dožadoval se odpovědi Jomei.
„Je to dar od mých rodičů...“ řekl Naruto záhadně. Jomei se na něj zkoumavě zahleděl. To je vážně hodně zvláštní kluk...
„Bacha!“ slyšel křičet Naruta těsně před tím než se na něj vrhnul. Tvrdě dopadli na zem. Jomei se zmateně rozhlédl a došlo mu proč to Naruto udělal. Zrakem utkvěl na ohromné větvi, do které málem narazil.
„D-díky...“ řekl zaraženě a podíval se na místo, kde předtím stál Naruto. Teď tam ale nebyl.
„Tak jdeš už?“ Jomei vzhlédl a uviděl Naruta stojícího na stromě, připraveného vyrazit.
„Ano.“ odpověděl a společně s Narutem se vydal lesem.

„COO?!!! Jak to myslíš, že utekl? Jak krucinál? Vždyť si tvrdil že se už nemůže ani pohnout!“ zahřmělo místností, kde se nyní shromáždili všichni Akatsuki.
„No... on mu totiž někdo pomohl...“ zamlouval Kabuto svou neschopnost.
„Cože? Tady by nás snad nikdo nezradil, ne?“ dotazoval se naivní Zetsu.
„A kdo to tedy byl?“ zeptal se Itachi ignorujíc Rostlinu.
„Ještě se to neví jistě, ale zdá se, že to byl Wataki Jomei...“
„Hmm, zrádce. No jo, jaký otec, takový syn...“ vyjádřil se Kisame opovržlivým tónem.
„Máme se za ním vydat?“
„Ano, ale musíme teď šetřit síly, takže půjdou jen Itachi a Kisame. Po smrti Tobiho a Kakuzu jsme oslabeni, takže mezitím se Zetsu zotaví a ostatní počkají zde a budou to tu hlídat. Itachi, Kisame, spoléhám na vás, že toho Jinchuuriki přivedete zpět! A toho zrádce taky...“ pronesl Pain a vytratil se.

Kakashi měl už pár dní pěkně mizernou náladu, což u něj nebylo zvykem. Ostatně i všichni ostatní na tom byli stejně. Do Sasukeho žádné zprávy, po Narutovi ani památky. Netušili kudy by se měli vydat, jak pokračovat. Několik dní už trčeli na stále stejném místě. Atmosféra mrazivá a vzájemná komunikace žádná, to všechny deptalo ještě víc.
Dnešní den bylo zataženo a vzduch byl studený. Gaara rozdělal oheň a všichni se kolem posadili, nikdo však nemluvil. Potichu si nad ohněm opékali jídlo a utápěli se ve svých myšlenkách. Sakura, zahleděná do plápolajícího ohně, už pomalu usínala, když se Hinata prudce postavila, až tím Sakuru sedící vedle málem srazila z kmenu spadlého stromu.
„Hinato, co-?“
„Pst! Někdo se blíží!“ ztišila ji Hinata.
„Kolik jich je?“ zareagoval pohotově Kakashi.
„Je jich šest.“ odpověděla a Byakuganem stále pozorovala potencionální nepřátele.
„A kde jsou?“ zeptal se Gaara.
„Tamhle...“ ukázala někde mezi stromy. „A blíží se k nám!“
„Rychle schovat!“ přikázal Kakashi. V ten moment se rozprchli každý na jinou stranu. Hinata se ukryla v houští nejblíže k tábořišti. Oči měla stále upřené na blížící se osoby. Když se přiblížili přikrčila se k zemi, ale když doskočili k táboru a ona jim uviděla do tváře, vystřelila jako raketa.
„Neji, Ino... co tu všichni děláte?“ doběhla k nim a na všechny se vyjeveně dívala. Mezitím se objevili i Kakashi, Sakura a Gaara.
„Ahoj, Sakuro! Jak je?“ podlízal hned Rock Lee.
„Lee? Co tu všichni děláte? Ino...“ poslední oslovení mrzutě zavrčela.
„Á, Sakura, tak ty seš tady taky?“ řekla, jakoby s ní vůbec nepočítala. Sakura zuřila.
„Hinato...“ pozdravil ji Neji.
„Nemáte něco k jídlu?“ vyptával se hned Chouji. „Všechno mi cestou snědli...“ postěžoval si a otočil se směrem k spolucestujícím.
„Ale prosím tě...“ ohradila se Tenten.
„Ahoj všichni.“ Pozdravil Kakashi.
„Ahoj Shikamaru.“ Oslovila ho Sakura. Ten se na ni jenom otočil, ale nic neříkal. Všichni ztichli. Shikamaru se pomaličku přišoural ke Gaarovi. Ten se na něj podezíravě podíval. Shikamaru se odhodlal a podíval se mu do očí.
„Vidím, že vás Temari našla.“ Řekl Gaara a Shikamaru sebou trhl. Podíval se do země a s obličejem zkřiveným bolestí řekl:
„Te-Temari je... mrtvá...“ vydechl. Sakura a Hinata se vyděsili a Kakashi tiše zaklel. Gaara tam jen stál a tvářil se jakoby mu řekli, že za pár minut se zboří svět. No, nebylo to daleko od pravdy... Alespoň Gaarovi to tak připadalo. Točil se s ním svět...
„J-jak?“ vyrazil ze sebe.
„Akatsuki.“ Odpověděl jedním slovem. Gaarův výraz se pomalu začínal měnit. Teď nebyl vyděšený zbořením světa, teď tomu chtěl pomoct. Zaťal pěsti a chtěl do něčeho praštit. Pak se rozhodl, udělal pár pečetí, a už pomocí svého písku odlétal pryč.
„Gaaro!“ chtěla ho zastavit Sakura, ale Shikamaru ji zarazil. Překvapeně se na něj podívala. Ten se jenom na místě otočil a odešel do lesa, který je obklopoval. Ino se za ním smitně podívala.
„Je na tom teď zle...“ řekla Sakuře, když už byl z doslechu.
„To se ani nedivím... ale co Gaara.“ Vyslovila svoji obavu.
„O toho se neboj... potřebuje teď být sám...“ ujistil ji Kakashi. Všichni si vyměnili smutné pohledy, a pak se posadili k ohni, aby si o všem popovídali.
„...nakonec se nám podařilo zabít toho s maskou a Shikamaru dostal toho Kakuzu... jen ta Kytka nám zdrhla. Později jsme to řekli Hokage-sama a ta nás poslala za vámi. Nevěděli jsme kde vás hledat, tak poslala i Nejiho tým...“ vysvětlovala Ino.
„A šli jste přes Písečnou?“vyptával se Kakashi. Ino zavrtěla hlavou. „No myslím, že by se tam měl někdo stavit a informovat Kankura...“
„My půjdeme...“ ozval se Neji.
„Co? Ale Neji, já chci pomoct Narutovi...“ žadonil Lee.
„Má pravdu, Lee. Půjdeme.“ Souhlasila Tenten. Lee se zašklebil, ale nakonec se podvolil.
„Vyrazíme zítra, protože dnes už je pozdě.“ Řekl Neji, tak rozdělali stany.

Sakura v noci nemohla spát, tak si šla sednout k vyhasínajícímu ohni. Sledovala pomalu zmenšující se plamínky, které tančily na spáleném polenu. Ani si nevšimla Tenten, která si k ní tiše přisedla.
„Taky nemůžeš spát?“ zeptala se jí. Sakura se na ni udiveně podívala.
„No... jo, nemůžu.“ Připustila. Na chvíli se zamyslela. „Dělám si starosti o Gaaru. Ještě se nevrátil...“
„Neboj se o něj...“ poradila jí Tenten. Potřebuje být sám, já to chápu. Brzy se vrátí, uvidíš...“ Sakura se s pochybami opět obrátila k už vyhaslému ohni.
„Ahoj... můžu?“ objevila se najednou Hinata a ukázala na volné místo vedle holek.
„Jasně.“ Přitakala Tenten. Hinata se vedle ní nesměle posadila a taky se zadívala na ohniště.
„Teda hotová holčičí jízda!“ vykřikla se smíchem Tenten. Hinata i Sakura, které neměly moc dobrou náladu, takové nadšení nečekaly a začaly se smát jak pomatené. Tenten se po nich překvapeně podívala, a pak se k nim přidala.
„Ale no tak... holky nechcete se trošku ztišit?“ ozvalo se z Kakashiho stanu.
„Promiňte...“ houkla Hinata a tím u Sakury a Tenten vyvolala další záchvat smíchu, tentokrát už se ale ovládaly natolik, aby se snažily být co nejtišší.
„Co to je? Slyšíte to?“ přerušila je Hinata. Dívky se zaposlouchaly do ticha.
„...nemáte šunku? Nebo brambůrky....jo, já brambůrky rád...hlavně šunkový... slaný taky...“ ozývalo se z Choujiho stanu.
„On mluví ze spaní?“
„Eh, asi jo...“ podívaly se na sebe a v tu ránu se všechny začaly tak nekontrolovatelně smát, až na ně vlítl Neji. To je trochu zklidnilo a už si jen tiše povídaly.
„Co tu vyvádíte?“ vylezla rozespalá Ino a přisedla si k nim.
„Jen si povídáme...“ odpověděla jí Hinata.
„A o čem?“ vyptávala se.
„O všem možném...“ utrousila Sakura kousavě. Ino se na ni nakvašeně podívala a Sakura se na ni naoplátku mile usmála. Pak vyplázla jazyk.
„Sakuro, ty...!!!!“ vystartovala Ino a Hinata a Tenten se zase rozesmály. Ino a Sakura se nakonec taky přidaly. Byl to skvělý večer, holky se už dlouho takhle nepobavily. Celé dny vládla tíživá atmosféra a teď se konečně uvolnila...
Tenten najednou uslyšela kroky a zpozorněla.
„Huh, co se děje?“ ptala se Sakura a podívala se směrem kam se dívala Tenten. Ostatní ji napodobily. Směrem z lesa vycházela postava. Holky hned rozpoznaly kdo to je.
„Shikamaru...?“ zašeptala Ino. Zastavil se a otočil se na ně. Přeměřil si pohledem jejich veselé tváře a beze slova odešel do svého stanu. Tímto veškeré veselí pohaslo. Holky potom začaly rozebírat vážné věci, a protože stejně nic nevykoumaly, pomalu se rozlezly do svých stanů.

Poznámky: 

No tak... tohle by mel byt takovy odpocinkovy dil... Laughing out loud Nevim, musite to ohodnotit sami Kakashi ^_^
Jo a toho nazvu si nevšímejte, nějak mě zrovna nic nenapadalo... Kakashi ^_^

4.97143
Průměr: 5 (35 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Pá, 2010-06-25 21:17 | Ninja už: 5683 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

velmi pěkný díl

Obrázek uživatele tivka
Vložil tivka, Po, 2008-08-11 14:01 | Ninja už: 5920 dní, Příspěvků: 90 | Autor je: Prostý občan

já asi vím čí syn je Jomei,...........nejspíš sin orochouše??
.
.
.
.
jenomu domněnka!!!!

Obrázek uživatele DeiDáá
Vložil DeiDáá, Po, 2008-06-23 13:42 | Ninja už: 5958 dní, Příspěvků: 21 | Autor je: Prostý občan

yá Zetsu šíkám salátová hlawa×D

Obrázek uživatele TsuchiKim
Vložil TsuchiKim, Ne, 2008-06-01 19:19 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 747 | Autor je: Prostý občan

líbí se mi jak si Zetsu přejmenovala na kytku a musím říct, že já být mezi těma holkama, tak dostanu takový šílený a hysterický výtlem, že by mě dlouho nikdo neztiší

dlouho jsem tu nebyla, ale snad se to zase změní a doženu staré resty Smiling *těší se na ty "své" autorky*

"kniha" Ninža z druhého patra? Jedině za trest! více - proč já tomu vlastně dělám reklamu? Puzzled

jsem členem Spolku žroutů knih (itadakimááás), naše závislost a rychlé čtení je přímo legendární, kdo by se chtěl přidat ať kontaktuje Akumakirei

napsala jsem recenzi na Black Cat, ale nevím jestli se tím mám chlubit Smiling
a pokračovala s recenzí NO.6

jsem členem FC Cinkl, FC Yuki Kaze-san a FC tepeyollotl

všude narážím na to, že 92% teenagerů poslouchá hip hop a pokud patřím do zbylých 8%, ať si to přidám do podpisu, ale je zajímavý, že to má polovina konohy a mém okolí to poslouchá pouze jeden člověk :D

Obrázek uživatele Autobahnführer
Vložil Autobahnführer, St, 2008-05-21 18:45 | Ninja už: 6181 dní, Příspěvků: 105 | Autor je: Prostý občan

Prijemnej, odpocinkovej, dobrej dil. Uz se tesim na dalsi dilek, kde se to jak doufam pohne otrochu vic dopredu ^^

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Po, 2008-05-19 19:24 | Ninja už: 6037 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

odpočinkový ale dobrý, teším sa na pokračovanie Kakashi YESNaruto Smiling

Obrázek uživatele Iriam .GUMMY MÉĎA.
Vložil Iriam .GUMMY MÉĎA., Po, 2008-05-19 19:12 | Ninja už: 5990 dní, Příspěvků: 846 | Autor je: Prostý občan

To sem zvědavá kd ybude další... napjatě čekám a asi se ukoušu napětím Laughing out loud

Komplet moje tvorba - ať už kresby nebo FF příběhy naleznete ... :KLIK ZDE,Na Konoze

Ano ... už to tak bude ... IRIAM má své FA Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud



→ MIX MAXI FÓRUM by Iriam :-*

Btw: hledám ještě někoho, kdo na něm se mnou zapracoval... :P



Welká fanynka -

Obrázek uživatele hrabošík-san
Vložil hrabošík-san, Po, 2008-05-19 16:24 | Ninja už: 6019 dní, Příspěvků: 319 | Autor je: Prostý občan

jUUUj SUPR:)jako vzdy:)


no nečumte a klikejte! Laughing out loud doufám že mně nechcete naštvat -__-

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Po, 2008-05-19 15:43 | Ninja už: 6062 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

je to super (ten začiatok) ale teraz (bohužial) nemam čas... Bueeeeeeeeee!!! Naruto smutny

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele DJAfro
Vložil DJAfro, Po, 2008-05-19 09:05 | Ninja už: 6045 dní, Příspěvků: 120 | Autor je: Prostý občan

jen by me zajimalo jk se mohl tobi ptat kdyz uz byl mrtvy??

„A kdo to tedy byl?“ zeptal se Tobi ignorujíc Rostlinu.
„Ještě se to neví jistě, ale zdá se, že to byl Wataki Jomei...“
„Hmm, zrádce. No jo, jaký otec, takový syn...“ vyjádřil se Kisame opovržlivým tónem.
„Máme se za ním vydat?“
„Ano, ale musíme teď šetřit síly, takže půjdou jen Itachi a Kisame. Po smrti Tobiho a Kakuzu jsme

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Po, 2008-05-19 13:21 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

Jj, omlouvam se, ja jsem to spatne nepsala, ale pak jsem to ve wordu opravila a zapomnela jsem tady Laughing out loud Uz jdu na to Kakashi ^_^

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, Ne, 2008-05-18 22:15 | Ninja už: 5992 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

Jj krize je krize.Hlavně když napíšeš nějaký ten dílek, takže rychloš pokráčko=).

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Ne, 2008-05-18 20:35 | Ninja už: 6149 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

To je vážně hodně zvláštní kluk... nevím proč ale místo kluk jsem četla kuk xD a hned jsem si říkala proč na něj ten magor kouká xDD (tady vidíš co způsobuje slepota xD)...Temari je fakt mrtvá *fňuuk*....Jako kam šel Gaara...si jen tak odletí xD...no a ty jejich výtlemy u ohně...neumím si představit vytlemenou Hinatu...ale dala jsi tam Tenten, což mě moc potěšilo xD...máš pravdu, je to vážně oddechový dílek...dej rychle další xDD *bže, pardon za uhánění xD*

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Ne, 2008-05-18 20:59 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

Kakashi ^_^ Tak me se taky casto stava ze neco spatne prectu a pak si rikam co je to za ptakovinu Laughing out loud Jinak dalsi dilek taky asi nebude nejak moc akcni... mela jsem pri psani takovou krizi, tak jsem moc nevedela jak psat a nejak se nedarilo... Kakashi ^_^ Snad me to vsichni prominou... Laughing out loud

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Ne, 2008-05-18 21:04 | Ninja už: 6149 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

krize jsou pěkně zákeřná věc (znám znám xD...prožívám je vždycky když otevřu word a je to vidět xD)

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Po, 2008-05-19 13:22 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

Ale nic neni videt Laughing out loud To u me to ted ale bude videt... Kakashi ^_^

Obrázek uživatele hrabošík-san
Vložil hrabošík-san, Po, 2008-05-19 16:26 | Ninja už: 6019 dní, Příspěvků: 319 | Autor je: Prostý občan

doufam ze nebudes mit tu hnusnou skaredou EMO pesimistickou naladu jako jini a nenechas vsechny umrit Laughing out loud


no nečumte a klikejte! Laughing out loud doufám že mně nechcete naštvat -__-

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Po, 2008-05-19 16:56 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

Mno jestli to chces vedet, Laughing out loud vsichni neumrou, ale nekdo ano... Laughing out loud No jo no... co se da delat... Kakashi ^_^ Snad ti to nebude moc vadit... Laughing out loud

Obrázek uživatele hrabošík-san
Vložil hrabošík-san, Po, 2008-05-19 19:08 | Ninja už: 6019 dní, Příspěvků: 319 | Autor je: Prostý občan

joj sasukeho zabij prosiiim xD


no nečumte a klikejte! Laughing out loud doufám že mně nechcete naštvat -__-

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Po, 2008-05-19 22:45 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

To nemuzu rict koho Laughing out loud Ale co vsichni mate proti chudakovi Sasinovi??? Kakashi ^_^

Obrázek uživatele Elleth
Vložil Elleth, Út, 2008-05-20 18:44 | Ninja už: 6029 dní, Příspěvků: 34 | Autor je: Prostý občan

mno...nože,meče,luky Laughing out loud
jinak...bestovní povídka...na konoze už čtu jen tadytu tvoji Smiling

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Út, 2008-05-20 21:03 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

Jee, tak to jsem poctena Laughing out loud

Obrázek uživatele hrabošík-san
Vložil hrabošík-san, Út, 2008-05-20 16:04 | Ninja už: 6019 dní, Příspěvků: 319 | Autor je: Prostý občan

reknu ti to takhle-uplne vsechno Laughing out loud


no nečumte a klikejte! Laughing out loud doufám že mně nechcete naštvat -__-

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2008-05-18 20:12 | Ninja už: 6191 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

odpočinkový ale dobrý, teším sa na pokračovanie Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Ailen Shinestar Sakuro
Vložil Ailen Shinestar..., Ne, 2008-05-18 20:02 | Ninja už: 5993 dní, Příspěvků: 862 | Autor je: Prostý občan

Sice odpočinkový, ale výtečný, výborný, skvělí, atd. Smiling Patříš spolu s Shinkenem a nettiex mezi moje oblíbené autory. Laughing out loud Všichni píšete skvěle!!!


Dělej cokoliv, ale dělej to s úsměvem, protože bez toho to prostě nejde.

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Ne, 2008-05-18 20:24 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

Radit me mezi tyhle autory? To je pocta, kterou si nezaslouzim... Laughing out loud Ale moc potesi Kakashi ^_^ Diky diky a dekuju i ostatnim za komentiky Laughing out loud

Obrázek uživatele kykYsSka
Vložil kykYsSka (bez ověření), Ne, 2008-05-18 22:31 | Ninja už: 19993 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Prave zhe zaslouzish Kakashi YES

Obrázek uživatele Ailen Shinestar Sakuro
Vložil Ailen Shinestar..., Ne, 2008-05-18 22:19 | Ninja už: 5993 dní, Příspěvků: 862 | Autor je: Prostý občan

To je pocta kterou si zasloužíš. Laughing out loud Ještě bych tam přiřadila Riku, ale její povídky si chci přečíst všechny najdnou a to se mi povede asi až ve čtvrtek, takže... Plomiň Riko.


Dělej cokoliv, ale dělej to s úsměvem, protože bez toho to prostě nejde.

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Ne, 2008-05-18 22:22 | Ninja už: 6149 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Juj...neomlouvej se...mě těší že to vůbec plánuješ xD a souhlasím ohledně Jidus žé?...hlavně že mě říkáš že mám nízký sebevědomí xD ale sama to tvrdíš taky XD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Ailen Shinestar Sakuro
Vložil Ailen Shinestar..., Ne, 2008-05-18 22:30 | Ninja už: 5993 dní, Příspěvků: 862 | Autor je: Prostý občan

Moc se těším na všechno co si tady přečtu. To tvoje patří mezi špičku, takže se těším ještě víc. Smiling Jo a Jidusu? Už nikdy nepiš nic ve smyslu: To si nezasloužím. atd. Není to pravda Laughing out loud


Dělej cokoliv, ale dělej to s úsměvem, protože bez toho to prostě nejde.