manga_preview
Boruto TBV 07

A jede se na dovolenou 02:seznamování

Tak tu máte pokračování... já vím že je to celkem brzo, ae prostě sem dneska měla nějakou tvořivou náladu. A je to trochu delší, takže přeju hezký čtení. ;)

Když si všichni všimli, že jsme tam taky, nahrnuli se k nám a představovali se. První k nám přiběhl ztřeštěný blonďák.
„Já jsem Naruto Uzumaki a mým snem je stát se Hokagem. To je nejsilnější ninja ve vesnici, dattebayo“ představil se a pak byl odstrčen růžovou hlavou s tím, aby se tak nevtíral. „Růžová hlava“ jak jsme jí nazývali se jmenovala Sakura a svěřila se nám se svým citem ke chlapíkovi se vždy vážným výrazem, ten se prý jmenoval Sasuke a byl z druhého nejsilnější klanu Uchiha, stejně jako jeho bratr Itachi, jeden z těch chlapíků v hábitech,který je všechny vyvraždil. Od té doby jsem se na Itachiho dívala vždy divně, protože vyvraždit celý svůj klan? Docela divné, ale nechala sem ho být a pak se mi před obličejem objevila blondýnka, pohodila vlasy a představila se nám.
„Já jsem Ino a jenom mě má Sasuke nejraději!!! Sakura mi nesahá ani po kotníky!“
„Ne to já jsem lepší než ty, Ino prasečino!!“ rozhádala se tam blondýnka a růžová hlava. Odběhly se hádat kamsi dál a zatím už u nás opět byl další človíček, tentokrát to byl jeden z bandy hábitovejch. Jmenoval se Kakuzu.
„Nemáte nějaké drobné pro takového chudinku, jako jsem já? Nemám ani na jídlo a jíme jenom kytky a kořínky“ udělal na nás smutný oči Kakuzu a pak se tam objevila velmi dotčená rostlinka.
„Jak si to jako myslel, že jíme jenom kytky a kořínky? To si snad nemyslel vážně“ řekla černá půlka rostlinky.
„Ale no tak, on to vážně nemyslel, to by tě už dávno sněd, kdyby sme jedli kytky“ oponovala zase bílá půlka.
„Hahahahaha , ta kytka vypadá jak mim…“ rozesmál se na celé kolo brácha.
„Já se jmenuju Zetsu a jsem masožravá rostlina“ prohlásila černá půlka.
„Jo nejsme žádná kytka, pamatuj si to… sme MASOŽRAVÁ ROSTLINA“ rozčiloval se tam Zetsu. Nedaleko od nás se tam hned klučina s broučky schovával, aby mu je Zetsu nesnědl, když je to masožravá rostlina.
„No tak Shino, přece se nebudeš bát nějaký kytky, ne“ oslovil pana brouka kluk se psem.
„Ahoj, já jsem Kiba a tohle je můj pes, Akamaru“ představil se kluk s kapucou a moje ségra se hned vrhla na roztomilýho pejsánka. Kiba se raději hned klidil od nás dál, teda spíš dál od mojí ségry. U nás volno dlouho nezůstalo a přišli k nám človíčci s těma divnýma očima, holka se koukala tátovi a bráchovi do klína. Pořád jí kmitali oči sem a tam, sem a tam.
„Jéé moc se omlouvám, že sem se předem nepředstavila. Já jsem Hinata Hyu… “ nedokončila větu a omdlela, protože se o ní otřel okolo probíhající Naruto. Jakmile ten druhej kluk co byl s ní uviděl Hinatu padat k zemi, chytil jí a také se nám představil.
„Já jsem Neji , velmi mě těší a teď mě omluvte hodim jí jenom támhle do rohu a jdu si to s Narutem vyřídit“ dokončil větu a už byl pryč. Když jsme si šli aspoň v té chvilce klidu odnést kufry do letadýlka, nedaleko od letadla leželi dva kluci. Ten první se mi docela líbil, tak jsem se rozhodla že to risknu a zkusím se s ním seznámit. Přišla jsem k nim a lehla si vedle pohledného frajírka se síťovým trikem. „Ahoj, já jsem Petra“ představila jsem se mu a on mi znuděným tónem odpověděl:
„Ahoj, já jsem Shikamaru, je to otrava co. Tak pojď s námi pozorovat mraky.“
„Tamten mrak vypadá jak brambůrek“ řekla jsem, abych zaujala Shikamara svou vnímavostí a fantazií.
„Cože, cože, jaký brambůrky?“ ozval se kluk vedle Shikamara.
„Ééé ty jsi kdo?“ zeptala jsem se tlustýho chlapíka. „Já jsem Chouji“ odpověděl mi tlouštík.
„Hele, dáš mi taky brambůrek?“ měla jsem také chuť na brambůrky. Tlouštík mi ani nedovolil si nabídnout.
„Vždyť si děsně tlus…“ nedořekla jsem větu, protože mě Shikamaru zarazil. Jeho ruce byly tak jemné a velké *inlove*.
„To slovo před ním neříkej, pak by si něco uviděla“ upozornil mě Shikamaru a stáhla jsem jeho ruce z mé pusy, ach kéž by jeho ruce patřily jenom mě.
„Dobře, dobře, neboj se“ mrkla sem na něj a zase si lehla do trávy. Chvíli jsme tam spolu leželi a pak tam přišel nějaký zahradník a že prý seká trávu.
„To je Hidan“ řekl mi jeho jméno Shikamaru.
„Dávej pozor na jeho kosu, bejt tebou se jí nedotýkám“ řekl velmi vážným hlasem Shikamaru a já si vzala jeho slova k srdci. Tak jsme se odklidili z trávy k letadlu kde stáli rodiče a sourozenci. Představila jsem jim Shikamara a Choujiho a upozornila je na velmi ošemetné slovo, které by se nemělo v přítomnosti Choujiho vůbec vyslovovat. Všechny jsem poučila a oni mi zase řekli, s kým se seznámili oni. Ukázali na kluka/holku, která patřila k bandě hábitovejch. Prý se jmenuje Deidara, ale nikdo neví jestli je to holka nebo kluk. Další s kým se seznámili, byl pár Pein a Konan. Pein je prý zakladatel hábitovejch a Konan je dobrá umělkyně v origami stylu. Z ničeho nic se tam objevil tlustoobočnatec a holčička, která si pořád hrála s těma ostrýma věcma. Ten kluk s tlustým obočím byl rozcuchanej a zbraňařka měla rozpuštěné vlasy. „Kdo ví co kde vyváděli …. hahahaha“ byl slyšel jakýsi hlas zezadu, který pocházel od chlápka z oranžovou maskou.
„Ahoj já jsem Tobi“ oznámil další člen bandy hábitovejch. Zatímco se rozcuchanej páreček upravil, taky se nám představil.
„Já jsem Tenten“ představila se dlouhovlasá kráska.
„Ahoj já jsem Kuba“ představil se jí můj otravnej brácha a v očích měl srdíčka. Tenten se na něj divně podívala a zřejmě si myslela jaký indvidum můj brácha je. Jakmile jeho srdíčka v očích spatřil tlustoobočnatec, hned se postavil před Tenten a bránil mu ve výhledu na dlouhovlasou brunetku.
„To je v pohodě Lee, vždyť víš, že mám jen tebe“ řekla zamilovaně Tenten a srdíčka v bráchových očích se rozlomili.
„To už jsou všichni?“ zeptala se mamka, protože už neměla absolutní přehled, koho zná a koho ne. Všichni běhali okolo, honili se, schovávali před masožravýma kytkama, před mojí ségrou a nebo se dokonce obávali, co jsme to za stvoření a radši se schovali za stromy, do stromů a nebo do velký písečný koule a loutek.
„Když se nám nechtěj představit oni, tak se představíme my jim, ne“ řekl moc aktivní táta a šel přímo ke klukovi schovaným v kouli, holce schovanou za vějířem, která si myslela, že není vidět a klukovi, kterej byl zase schovanej v loutce. Táta poklepal písečný kouli na pravou stranu koule a koule se hned rozsypala na písek.
„Ahoj, já jsem Petr, těší mě“ představil se táta, ale kluk ho jaksi ignoroval.
„A jak se jmenuješ ty?“ zeptal se táta na jeho jméno.
„Já jsem Gaara“ řekl a hned se k němu přidali i zbylý dva co se tak nenápadně schovávali.
„Ahoj, já jsem Temari“ řekla holčina schovaná za vějířem a bráchovi se opět rozzářily oči a objevily se v nich srdíčka.
„Jéééééé co to je?“ polekala se Temari a poručila Gaarovi, aby ho zabil. Začala jsem bráchu hned krýt, i když bych byla i radši kdyby ho zabil. Jako poslední nám zbejval kluk s loutkama.
„Hm, čau, moje jméno je Kankurou“ řekl znechuceným tónem Kankurou, jenže jakmile spatřil mojí ségru, hned se jeho tón hlasu změnil.
„Jak se jmenuješ ty?“ zeptal je zaujatě Kankurou.
„Já jsem Klára“ odpověděla polekaně ségra a schovávala se za tátou.
„Mě se nemusíš bát“ řekl posmutněle Kankurou, schoulil se do klubíčka a začal brečet.
„No nic, ještě se půjdeme seznámit s jinými, tak se zatím mějte“ vyklouzli jsme ze zapeklité situace a najednou začala máma šílet.
„Mami co je??“ zeptal se udiveně brácha.
„Copak to nevidíš? To velký? No fuj ať to de ode mě dál“ zaječela máma a obrovský štír se probral a představil se nám jako Sasori.
„Tohle tu ale nebylo, když jsme sem přišli“ řekla máma pořád s vyděšeným tónem.
„Jo máš pravdu. Kde je ten červenovlasej kluk co tu byl na začátku?“ zeptala jsem se.
„To jsem já ozvalo se zevnitř štíra“ a pak z něj vylezl ten červenovlasý kluk, co tu byl na začátku mezi hábitovejma.
„Tak to už je lepší“ řekla uklidněně máma a taky se červenovlasýmu klukovi představila:
„Já jsem Věra, těší mě“. „Nechtěla by jste mi dělat loutku?“ zeptal se Sasori s šibalským úsměvem. Mamka se na něj vystrašeně podívala a radši sem mamku odvedla dál, než by se z ní opravdu stala loutka.
„Tak a teď je tady jenom Harry Potter a jeho nepřítel Voldemort“ řekl brácha a vyrazil za samotnou dvojicí.
„Čau ne, já jsem Kuba a kdo si ty?“ to už mi bylo na bráchu moc aktivní, protože vždy měl v uších sluchátka a svojí MP4 si bral na každý krok. Tentokrát sluchátka v uších neměl.
„Ahoj, já jsem Kabuto. Podřízený pracovník a milenec tady mého šéfa a přítele Orochimara“ odpověděl mu Harry Potter.
„Jo! Takže 2 v 1, jako je můj šampon“ řekla trochu z cesty ségra a taky se Orochimouškovi a Kabuťákovi představila.
„Tak a už by to měli být všichni“ řekla mamka a oddychla si. Najednou jsme uslyšeli znamení, že už se bude odjíždět. Stoupli jsme si všichni před letadlo a pilot si nás všechny spočítal, zda jsme všichni. Kouknul se do papíru a četl:
„Mělo by tu být celkem 32 lidí. Z toho 6 holek a 26 kluků.“ Pak volal jména a my se hlásili jak ve škole. Kupodivu, byli jsme všichni. Jenže nastal problém. V letadle je jenom 20 míst na sezení a nás bylo celkem 32. Tohle bude opravdu dlouhá a náročná cesta.

Třetí díl tu

4.844445
Průměr: 4.8 (45 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Asaki Uchiha
Vložil Asaki Uchiha, Ne, 2017-07-30 14:10 | Ninja už: 3598 dní, Příspěvků: 403 | Autor je: Účastník Irukova doučování

Mise L2: jsme masožravá rostlina, to si pamatuj, lol Laughing out loud . Pak přišel jaký zahradník, který sekal trávu, chudák Hidan ani lidi ho nenechali sekat. Nechcete se stát mou loutkou, maras. Katubo a Orochimaru a milenci, to tak to je na mě moc. Super díl a už se těším jak se bude cestovat v letadle.

Obrázek uživatele Hyewook
Vložil Hyewook, Po, 2010-05-24 15:33 | Ninja už: 5158 dní, Příspěvků: 412 | Autor je: Choujiho zlatý brambůrek

skvele

Obrázek uživatele StillDoll
Vložil StillDoll, Út, 2010-05-18 19:11 | Ninja už: 5128 dní, Příspěvků: 53 | Autor je: Prostý občan

lolXDfakt to se ti povedlo Smiling

Obrázek uživatele mestekova
Vložil mestekova, Pá, 2010-01-29 21:34 | Ninja už: 5305 dní, Příspěvků: 1299 | Autor je: Pěstitel rýže

pekne Laughing out loudLaughing out loud

FF série - pre milovníkov Sasukeho a Gaary :)

FC PRE SABAKU NO TANARIS: http://147.32.8.168/?q=node/107525#new

Obrázek uživatele Uchiha Sterethys Yumi
Vložil Uchiha Sterethy..., Čt, 2009-01-15 07:29 | Ninja už: 5860 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Prostý občan

no, vidis, ze sa to zlepsuje n_n

Obrázek uživatele Merrysek
Vložil Merrysek, So, 2008-11-29 20:24 | Ninja už: 5664 dní, Příspěvků: 43 | Autor je: Prostý občan

He he pěkný ale 6 holek? Jenom? Konan, Hinata, Temari, Hinata, Tenten, Ino, Sakura, Klára, a tá hlavní

Obrázek uživatele Ikkai Xinji
Vložil Ikkai Xinji, Po, 2008-11-10 21:34 | Ninja už: 5661 dní, Příspěvků: 710 | Autor je: Prostý občan

Šak sem to říkala, je to lepší než první kapitola...ale to kluk/holka ti neodpustím! xD

Můj výčet FF, Deviantart

Obrázek uživatele Kioko Misaki
Vložil Kioko Misaki, Po, 2008-10-20 18:14 | Ninja už: 5794 dní, Příspěvků: 625 | Autor je: Pěstitel rýže

Sem tam ulítlý, sem tam přehnaný a sem tam to extra nedávalo smysl, ale (fanfáry) zaujalo mě to a rozhodla jsem se to číst.

Obrázek uživatele juubi-desetiocasý křeček
Vložil juubi-desetioca..., So, 2008-10-11 18:26 | Ninja už: 5706 dní, Příspěvků: 49 | Autor je: Prostý občan

Tak počkat,lee fakt chodí s 10-10 a je to spoiler nebo to je for?

Obrázek uživatele lina11
Vložil lina11, Čt, 2008-08-14 07:54 | Ninja už: 5815 dní, Příspěvků: 81 | Autor je: Prostý občan

Jéé super moc se mi to líbí

Ahoj můj FF http://147.32.8.168/?q=node/26421 -Diedarova velká láska!

Obrázek uživatele pyrowajcak
Vložil pyrowajcak, Ne, 2008-07-06 22:17 | Ninja už: 5762 dní, Příspěvků: 277 | Autor je: Prostý občan

4 body...

Obrázek uživatele Sakiro
Vložil Sakiro, Po, 2008-05-12 19:04 | Ninja už: 5799 dní, Příspěvků: 340 | Autor je: Prostý občan

Good

http://s1.katsuro.cz/woo.php?id=18378
http://s1.tanoth.cz?kid=ANBU , PLS Klik jedinej....
http://147.32.8.168/?q=node/40389
http://147.32.8.168/?q=node/48065
Prosim podivejte se na tyto 2 FF,pise ji fakt nadana fanfictionarka Laughing out loud Pls a taky o komentiky k jejim FF Dikes ,lidi

Obrázek uživatele Layla
Vložil Layla, Ne, 2008-05-04 15:32 | Ninja už: 5847 dní, Příspěvků: 1111 | Autor je: Prostý občan

hihi fakt sqelý xD růžová hlava xD chudáček Sakura xD heej a Orochimaru s Kabutem xD

ááááááájem....SMILEY PIG....chňo chňo
Bleach a dalšíLayla deviantartí
→TOP anime →NANA
to teď u mě vlááádne
Bazinga!