manga_preview
Boruto TBV 09

Proklínám

ech XD totálka nefim co to do mě vjelo, ale vzniklo z toho todle XD(ano, teď jsem vám výýýýrazně pomohla)
No, za komentíky budu mooooc ráda XD

P.S. ano!!! =D mě je vážně baví vraždit XDDD

Dívka s krásnými, růžovými vlasy a se slzami v očích koukala na své ruce.
Na své ruce, které byly zašpiněny krví. Jeho krví. Koukala na své ruce, které držely kunai, jenž v měsíčním světle házel krvavé odlesky. Krvavé. Ano, i on byl od krve. Dívka už přes slzy neviděla na spoušť, kterou napáchala... ale ona ji musela vidět! Pozvedla svou ruku a setřela si slzy. Setřele? Ne... jen je promíchala s krví a rozetřela po celém obličeji.
,,Proklínám tě...," zešeptala dívka a se šíleným zoufalstvím pozvedla zbraň a znovu ji zabodla do již mrtvého těla před sebou. Krev z jeho ran... z ran způsobených jí, pořád tekla. Tekla, jakoby někde pramenila. Tekla, jakoby nikdy neměla přestat. Jakoby se v ní měla utopit.
,,Proklínám tě!" křičela ona dívka a jako v tranzu bodala do srdce onoho člověka.
Severní vítr, který měl tudy náhodou cestu vzal její slova a nesl je až k dalekému jihu, kde z nich zbyla pouze jakási pochmurná melodie plná zoufalství a žalu. Vítr zenesl tuhle melodii k uších jakéhosi nešťastně zamilovaného muže. Byla to poslední, co zaslechl. Jakoby zvípala: ,,Zabal to, bez lásky nemá cenu žít, lépe na druhý břeh jít" On ji jenom poslechl.
O tom však ta dívka nevěděla. Už nebodala, pouze položila svou tvář na mládencovu rozbodanou hruď a její slzy stékaly do jeho ran.

,,Proklínám tvoje slova,"

Ano, proklínám tě za slova co jsi řekl, i za ta, co zůstala nevyřčena.

,,za to, že slyším je pořád znova."

Ano, proto je proklínám. Už nezmizí. Slyším je i teď. Slyším, co jsi mi šeptal do ucha. Slyším, cítím slova, která mě milovala i proklínala.

,,Proklínám tvoji tvář."

Správně. I tu. Ty tvoje oči. Proč byly jednou tak chladné a podruhé plné citu? Proč jsem se do nich musela dívat? A proč jsem ti stále nemohla porozumět? Protože jsem neuměla číst z tvé tváře. Proto ji proklínám.

,,Proklínám, že nejsi lhář."

Lhář... kdyby jsi byl lhář, bylo by to lehčí. Lehčí pro mě, pro moje svědomí. Moje vina by byla menší, můj hřích méně hrozivý. Ale ty jsi nelhal. Nikdy. Dokonce ani teď. Miloval jsi mě, ale nenáviděl toho, koho já musím ochránit. Musím? Ne... spíš chci. Chci ho ochránit, abych mu splatila svůj dluh. Protože až dosud chránil vždy jen on mě. Vidíš? Měl jsi lhát. Nemusela bych udělat to, co jsem udělala.

,,Proklínám tvoje činny."

Ano! Proklínám, že jsi odešel, i to, že jsi se vrátil... kvůli mě! Proklínám tě za to co jsi udělal i za to, že jsi to neudělal dřív.

,,Proklínám, že nejsi vinný."

Anebo jsi? Ne... vůči mě ne. Mě jsi nelhal... nikdy. Nic jsi mi nesliboval... nikdy. Nedělal jsi nic pro to, abych se do tebe zamilovala... nikdy. Zraňovala jsem se sama. Nebyla tvoje vinna, že jsem tě milovala... že tě miluji... že tě milovat budu. V tomhle ohledu jsi nevinný. Za všechno si můžu sama. Proklínám, že to není tvoje vinna!

,,Proklínám tvoje svědomí."

Svědomí... měl jsi ho vůbec? Bohužel ano. Vrátil ses jen kvůli němu. Svědomí vůči mě, vůči sobě, vůči nám. Ale vůči světu a ostatním ti chybělo. Bylo to opravdu sobecké svědomí... proklínám jej!

,,Proklínám, že to přebolí."

Tohle proklínám snad nejvíc. Přijde někdo jiný, někdy jindy, nějak jinak. Ale já NECHCI! Proklínám čas za jeho vytrvalost a umíněnost... za to, že půjde dál! Já dál jít nechci...

,,Naposledy proklínám Tebe!"

Ano, proklínám tě celého tak jak tě znám i neznám. Proklínám tebe i sama sebe za to, že jsem tě znala jinak než ostatní... že jsi pro mě byl jiný než pro ostatní.

,,Proklínám, že není nebe
pro prokleté prokletou."

Vidíš Sasuke? My nepůjdeme do nebe. Pro nás není. Vzpomínám na tvá poslední slova... proklel jsi mě i svou lásku ke mě. Proklínáš... a tebe proklíná prokletá. Zůstaňme zavrženi sami sobě. Zůstaňme zavrženi nebem. Ale počkej na mě. Prokletí a zavržení by měli jít spolu.

Dívka se zvedla a stiskla svou zbraň pevněji. Napřáha ruku s kunaiem do vzduchu, rozpřáhla se... bylo slyšet jen svištění vzduchu... a zabodla kunai do svého srdce. Její krev se mísila s krví muže kterého zabila. S krví muže, kterého milovala. S krví muže, kterého zachránila. S krví muže, kterého proklela. S krví muže, kterého nedokázala nechat podruhé odejít samotného... bez ní. Podruhé už ne.
,,Proklínám...," zašeptala svá poslední slova a vydechla naposledy.

O týden později přibyl v Konoze nový hrob. Jeden hrob pro dvě těla... alespoň po smrti spolu. Ale tenhle hrob se od ostatních lišil. Nerostly na něm žádné květiny, přestože pozůstalí přátelé stále nějaké nosili, nějaké sadili. Nevzdávali se, ale stejně se tu nikdy žádná květina neujala. Každičká uschla.
Jenom vítr severák, co se proháněl ve větvích stromů, co rostly nad tímto hrobem, jakoby šeptal dvojími hlasy vzkaz pro ty, co zůstali, i sami pro sebe.

,,Pro nás květiny nekvetou."

4.652175
Průměr: 4.7 (23 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Die
Vložil Die, Ne, 2010-03-28 14:25 | Ninja už: 5188 dní, Příspěvků: 2749 | Autor je: Prostý občan

já... chtěla bych říct něco zmysluplné... ale, nejde to... j to tak nádherně smutný.. až, to bolí.. sice nemám ráda pairing SasuSaku.. ale, tohle bylo krásny..

Alea iacta est – Kostky jsou vrženy (Caesar)

Obrázek uživatele Rawera
Vložil Rawera, St, 2009-11-04 22:21 | Ninja už: 5334 dní, Příspěvků: 208 | Autor je: Prostý občan

tak to je krasne kolko krat ho dokazala prekliat a dokonca aj on ju ich spolocna smrt a ta posledna veta aaa dojalo ma to fnuk


Obrázek uživatele Athalien
Vložil Athalien, Po, 2009-09-14 13:15 | Ninja už: 5405 dní, Příspěvků: 245 | Autor je: Horší než odpad

Toto som už čítala, ty vieš moje názory na tvoje strhujúce diela, ktoré milujem a páčia sa mi najviac na Konohe, vlastne najviac zo všetkých odvšadiaľ. Boli prvé, ktoré som čítala a teraz, keď som prečítala 200 ďalších a vrátila sa späť k tejto tvojej, som sa v tom len utvrdila. Kiež by bolo na svete viac takých spisovateľov ako ty... kiež by niekto vedel tak vyjadriť pocity a myšlienky, zúfalstvo a túžbu, lásku či zaslepenie, kiež by niekto vedel tak skombinovať neskombinovateľné... ako ty...
Ten záver... Pre nás kvetiny nekvitnú... aha, počkaj... ono to je vlastne v češtine, ja som si to ani neuvedomila xD To je trapáááááááááááááás... Laughing out loud Ja sa za seba nenormálne hanbím, ale brutálne... po tom všetkom čo sme si písali som si teraz uvedomila, že je to po česky Smiling Akoby to niečo zmenilo... ach, to je tak dokonalé, oslepujúce, to je ten správny výraz Smiling Milujem tvoje poviedky... všetky do jednej... do nultej Smiling A to správne množstvo krvi xD

Obrázek uživatele Sukey Hosokoawa
Vložil Sukey Hosokoawa, Pá, 2009-04-03 20:05 | Ninja už: 5766 dní, Příspěvků: 1055 | Autor je: Pěstitel rýže

No jak se tak koukám tak asi nikdy nenapíšu povídku která by měla dobrý konec. Myluju povídky s krvý, ale nejlepší jsou se Sasukem

http://www.youtube.com/watch?v=sBWPCvdv8Bk&feature=related - 22 000 fotografií ukázalo nejkrásnější div světa v Rusku u města Kirkenes.

Obrázek uživatele horty8
Vložil horty8, Po, 2009-01-12 23:21 | Ninja už: 5693 dní, Příspěvků: 41 | Autor je: Prostý občan

teda,to me dostalo,a to myslim uprime,je to krasny,ale hodne smutny

Obrázek uživatele Sihashi
Vložil Sihashi, So, 2009-01-03 16:02 | Ninja už: 5690 dní, Příspěvků: 187 | Autor je: Prostý občan

*bulí* to je takéé kráásnéé (no čítajme smutné že áno..)..normálne sa asi fakt rozplačem..

slnko, brčko a radosť!

Obrázek uživatele Laura-chan
Vložil Laura-chan, Út, 2008-12-23 16:06 | Ninja už: 5631 dní, Příspěvků: 703 | Autor je: Prostý občan

Další krásný, úžasný a fascinující příběh. Ach jo… proč to jen nečtu popořadě? Teď se v tom nebudu vyznat. Ale je to nádherné, překrásné a to všecko ostatní.

Obrázek uživatele Kumiko--chan
Vložil Kumiko--chan, Pá, 2008-11-14 20:05 | Ninja už: 5733 dní, Příspěvků: 1389 | Autor je: Prostý občan

povedlo se ti co se povedlo jen zřídkakdy Kishimotovi... dokázala jsi mě rozbrečet... s očima plných slz přemítám z jednoho rohu do druhého... co na to mám říct? kdyby jsi z mých slov mohla vidět, viděla by jsi ubrečenou holku co svůj zrak zoufale upírá do monitoru a když přemýšlí, nešťastně s ním přejíždí po místnosti... jsi lepší než já, to musím říct... ale ještě není všem dnům konec... na mých rtech se objevil úsměv značící odhodnání... jednou tě překonám, bude to víc než těžké, ale já to zvládnu! i když mi nikdo nebude věřit, já budu psát a psát abych jsem se ti přinejmenším přiblížila... prozatím... já to zvládnu, dattebayo! Smiling




2 roky... já už tu jsem 2 roky právě dnes 17. srpna 2010 :)

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, So, 2008-11-01 22:31 | Ninja už: 5715 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

tak tohle bylo dojemný až mě běhal mráz po zádech.
Jen tak dál a stanu se tvojí skalní fanynkou No.1

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Út, 2008-07-29 09:56 | Ninja už: 5778 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Krásně napsaný, opravdu moc hezká povídka... i když podle mýho se k ní označení romantika zrovna moc nehodí Eye-wink

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Lilgaara
Vložil Lilgaara, Čt, 2008-07-03 11:12 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 488 | Autor je: Prostý občan

tak tohle je mocko povedený Smiling

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Ne, 2008-05-25 17:02 | Ninja už: 5906 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Můj ty smutku, co to kriste jéé? Laughing out loud
Odpovím si sama: Nádherná povídka Eye-wink

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Aiome
Vložil Aiome, Ne, 2008-05-25 13:19 | Ninja už: 5840 dní, Příspěvků: 22 | Autor je: Admin, Prostý občan

Tebe vážně tak moc baví vraždit? Laughing out loud ... ale žížalku bys snad nezabila... a nebo jo? Laughing out loud ...ale já ti budu věřit a doufat, že bys kuchla jen ty ze "znepřáteleného klanu odbojných šmejdů" Laughing out loud Ty si to asi fakt zaslouží Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud
P.S. Za smetiČtěěě Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud
Edit: Přes všechny žížalky jsem zapomněla napsat, že se ti to vážně povedlo ;)

Obrázek uživatele Alea
Vložil Alea, Ne, 2008-05-25 13:27 | Ninja už: 5934 dní, Příspěvků: 950 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud:D:D hele, za koho mě máš =D žížalky nikdy =D ty jsou přece naše....pouze ty z onoho klanu =D ale stěma sem si to iž vyřídila....však víme =D
P.S. Anoooo! =D Smetičtěěěě...zachraňme naše smetiČtěěě!¨
P.S.S: oh, arigatooo =D

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Út, 2008-05-06 17:26 | Ninja už: 5902 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak jsem si zase pod louhý době něco přečetla, a hned jako bych dostala ránu do břicha...tolik věcí, za co lze Sasoura proklít bych asi nevymyslela... co se týče povídky, je moc pěkná, krásně smutná... prostě super-mega-smutně-good

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele kykYsSka
Vložil kykYsSka (bez ověření), Ne, 2008-05-04 22:21 | Ninja už: 19840 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Hustyyyyyyyyyyyyyy a dost dobryyyyyyyyy Eye-wink

Obrázek uživatele mischaaa-chan
Vložil mischaaa-chan, So, 2008-05-03 22:07 | Ninja už: 5910 dní, Příspěvků: 323 | Autor je: Prostý občan

Jůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů!!!! Tak to je něco!! Eye-wink Fajt krása! (konečně Sasun chcípl..Laughing out loud)Ne,sranda..Laughing out loud fakt nádhera!!

Obrázek uživatele Alea
Vložil Alea, So, 2008-05-03 21:04 | Ninja už: 5934 dní, Příspěvků: 950 | Autor je: Prostý občan

Smiling všem vám chci moooooooc poděkovat za komentíky =) se děsně ráda že sa vám to páčilo =)

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, So, 2008-05-03 20:26 | Ninja už: 6037 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

to je nádherné xD...mám len malú otázočku, teba vážne baví ich zabíjať? XDDD...ale nie, si robím srandu, fakt pekné....


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, So, 2008-05-03 20:25 | Ninja už: 5932 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Tradičně nemám slov, u tohohle počinu mi došel dech. Proč já jsem musela být venku, že jsem nestihla první komentář... Eye-wink
Je to krásné a hodně sugestivní, jak pořád opakuješ to slovo "proklínám". F-A-M-Ó-Z-N-Í!

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, So, 2008-05-03 18:44 | Ninja už: 5906 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Skvěle! úžasně napsaný, taky bych chtěla umět takhle psát tyhle povídky...

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, So, 2008-05-03 18:35 | Ninja už: 5918 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

To je tak nádherný! Se smutnýma sebvražednýma povídkama se roztrhl pytel, ale každá je jiná a každá je krásná. A tahle, TAHLE září jako dokonale vybroušený diamant!

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!