manga_preview
Boruto TBV 09

KakaAya 01 - Sensei mi popletl hlavu

„Ayame????“
Pootočila jsem se a uviděla, jak za mnou někdo uhání.Byl horký letní den a v záři slunce nebylo rozpoznat kdo to je.Klučičí hlas stále volal a opakoval.
„Ayame????“
Ta postava byla tak přibližně vysoká jako já.Otočila jsem se zpátky a usoudila jsem, že mě dožene.Radši trošičku zpomalím. „Ayaaaameeee …. stůůůůůůůůj.“ Ano už ten hlas poznávám a volající hlas prostupoval psí štěkot. Znova a ze zvědavosti jsem se otočila na siluetu bežící přímo proti mně.
„Auuu !!!!“ podívala jsem se přímo do sluníčka a ihned jsem sklopila hlavu a zakryla si obličej. Rozboleli mě oči a po chvilce mi z nich stékali slzy. „To bolí.“ vyjekla jsem. „Ayame????“
„Ahoj …. Kibo.“ odpověděla jsem a ještě stále si zakrývala oči rukama.
„Já …. mám tě zavolat. Shání se po tobě Kakashi."
„Kakashi ????Kdo to je ????“ zeptala jsem se a přitom jsem hladila skotačícího Akamaru na hlavičce. Zřejmě se teď právě koupal, byl dost mokrý.
„To je tvůj nový sensei.“
„Ale já myslela, že budu v týmu s vámi. Shinem Hinatou a s tebou a že mě bude trénovat Kurenai?“
„To mi taky, ale Tsunade říkala, že bude Kakashi lepší a navíc Kurenai má teď spoustu práce.“
„To se ještě uvidí.Chtěla jsem Kurenai a ne nějakýho „lepšího“ shinobi s takovým pitomým jménem.“
„No on je docela silný.Je to dost dobrý shinobi, který byl v Anbu a tady ve vesnici.Uvidíš sama.“
„V Anbu?Já jsem myslela, že dostanu buď Kurenai a nebo Tsunade-sama.Ale ta nemá bohužel čas.Na ní je teda spoleh.“
"No Hokage má vždycky spoustu práce a Kakashi je vážně dobrý. Uvidíš sama. Za chvilku se máš s ním a jeho týmem setkat."
„Tak za tohle ho čeká ….…. počkej já si ním poradím.“
„Myslím že tě znám dost dobře na to, i když si přišla teprv před dvěma týdny , abych to věděl.Hlavně to moc nepřežeň. Přeci jenom to bude tvůj sensei.“
„Neboj se. Já si s ním už poradím.“
„Nemyslím ale že ti na něco skočí.“
„A jakto, že už jsem ho tu nepotkala?“
„Byl na misy.“
„Tak dlouho?“
„Mise typu S.“
„Aha už musím jinak příjdu pozdě.“
„A kam tak ženeš.“
„Musím jít do obchodu abych pak nemusela chodit večer.Po tréninku.“
„Dobře tak pak můžeš povečeřet s námi.Budu se Shinem a Hinatou u nás můžeš klidně přijít.“
„Arigató gozaimastha …. o nemohu odmítnout.“
„Tak jsme domluvení.“
„Domluvení. Sayonara !!!!Ahoj Akamaru.“ rozloučila jsem se a naposledy jsem pohladila Akamara na bříšku.
„Ahoj !!“
Otočila jsem se a pokračovala v cestě.Obchůdek nebyl daleko.Prošla jsem dlouhou úzkou uličkou a pak jsem zabočila vlevo.Naproti už stál malinký růžově natřený obchůdek a před ním stál stánek s květinami.

„Konnichiwa.“pozdravila jsem starší paní , která u něj stála.
„Konnichiwa.“opětovala mi pozdravení.
Po slabém ozvání zvonečku na dveřích obchůdku jsem vstoupila dovnitř.Bylo tam málo lidí a tak jsem prošla k poličce na kterém stála rýže.
„Auuuu ….“zakopla jsem padala jsem na muže, který stál přede mnou.
Rychle se otočil a uchytil mě pod pasem.Asi tak pár vteřin mi trvalo než jsem se vzpamatovala.Až pak jsem si všimla toho kdo mě uchytil.Zadívala jsem se do jeho pravého oka.To druhé měl zakryté maskou, která pokrývala půlku jeho obličeje.Měl stříbrné vlasy a tak trošičku …. divný účes. „Gomen ….!“ nestačila jsem doříct a on na mě promluvil."Nic se nestalo.Máte štěstí, že jsem tu byl jinak by jste si poškodila ten krásný a roztomiloučký obličej.“řekl a usmál se.OOOOO MŮŮŮŮJ BOŽE.Ještě pořád mě svíral v náručí a přitom se mi díval do očí.Byl tak …. Tak krásný a nežný a silný.Tak jsem tam stáli asi pět minut než přišel na řadu.Postavil se a ještě jednou se pousmál.
„Jste v pořádku?“ „A …. a ….. a …. Ano.“ zakoktala jsem. „To jsem rád ….“ mrkl na mě svým pravým okem.
„Už jste na řadě.“řekl a rukou mi naznačil ať jdu před něj.
„Arigatou.“poděkovala jsem.Byla jsem v rozpacích.Úplně jsem zapoměla co mám koupit a otočila jsem se , abych se ho zeptala na jméno, že mě zachránil před bolestivým pádem.
Jenže byl už pryč.
Zaplatila jsem u pokladny a vyšla jsem ven. „Konnischiwa krásko.“ lekla jsem se a podívala se na svého hrdinu.Stál tam …. před obchůdkem u stánku a v levé ruce držel růžovou rozkvetlou růži.V pravé ruce držel oranžovou knížečku.
Uchytil moji ruku a vložil do ní tu krásně vonící růži.Já jsem tam jen takl stála a dívala na něj jako kdby přiletěl z jiné planety.V okamžiku mi zmizel před očima.Dlouho mi trvalo než jsem se vzpamatovala z tak nádherného zážitku a úplně jsem zapomněla na čas.Ještě pořád jsem se měla sejít s novým senseiem a jeho týmem.Utíkala jsem co nejrychleji abych nepřišla pozdě.Na první dojem se vždycky dává.Přišla jsem domů.Rychlo jsem se převlékla do mini s růžovým topem a dlouhými návleky na ruce.Stoupla jsem si před zrcadlo a musím uznat, že jsem vypadala velmi dobře.No jo už běžíííímmm.Nějak si dávám moc záležet na vzhledu, ale pořád netuším co bych provedla tomu novému senseiovi.
Utíkala jsem a zamkla jsem dveře.Měli jsme se sejít na mostě a samou zvědavostí jsem zapomněla kde se máme sejít.Rychle jsem přemítala v hlavě abych si vzpomněla.Nic mě nenapadalo.Kruci asi budu muset jít za Kibou.Zabočila jsem ke Kibovi obydlí a už tak jsem běžela pozdě.Zaťukala jsem na dveře.Otevřeli se a otevřela Hinata. „Ahoj Ayame.“ „Ahoj Hin potřebuji se Kiby na něco zeptat.“ „Jo počkej chvilinku, hned ho zavolám.“ Hinata stále mluvila tichounkým hláskem ale byla to zatím má nejlepší kamarádka. „Ahoj Michiko co potřebuješ?“ zeptal se a dal si do pusy kousíček rýžové koule. „Promiň že vyrušuji Kibo , ale potřebuji vědět kde se mám s novým týmem setkat.“ „Jo promiň zapoměl jsem ti o říct.Máte se setkat na mostě.“ „Děkuji a dobrou chuť.“ ještě něco říkal , ale musela jsem pospíchat a v mžiku jsem zmizela.
Pomalu jsem mířila k mostu a z dálky jsem vyhlížela jestli tam někdo už stojí.O dřevěné zábradlí byli opření dva kluci a naproti nim stála holka s růžovými vlasy.Otočila se.Zahlédla mě a říkala něco ostatním.Ti se na mě podívali.Za chvíli už jsem byla u nich. „Konnischiwa.“ Pozravila jsem je a usmála se. „Konnischiwa.“pozdravila mě ta dívka a kluci se pak přidali.Tedy jen ten jeden.Blonďáček a ten vedle něj jen kývl a tvářil se malinko namyšleně.Hmmmm to bude zajímavé.Prohlíželi si mě od hlavy dolů.Pousmála jsem se. „Ty jsi ta nová ????“ zeptal se černovlasý kluk. „Ano ….“ odpověděla jsem mu.Pousmál se.Vypadá to, že tahle skupina bude prima. „Já jsem Naruto.“ řekl blonďák. „Já jsem Sakura.“ „A já jsem Sasuke Uchiha.“aha ten slavný klan.Vzpomínám si.Někdo mi o tom klanu vyprávěl a také o jeho vyvraždění.Tohle bude ten kluk který přežil.Sasuke Uchiha.A taky asi chtěl abych to věděla tak zdůraznil když říkal Uchiha. „Já jsem Ayame Konoe.“
„A kde máte svého senseie?“
„No vždycky se zdrží, nikdo neví co takovou dobu dělá.Vždycky předurčí čas a místo setknání a pak stejnak chodí pozdě.“odpověděla Sakura a pousmála se.Všichni jsme se začali usmívat a každého zřejmě napadalo to samé.PFFFFFF.Najednou se všichni podívali nahoru. Otočila jsem se a podívala jsem se stejným směrem.Paprsky slunce mi zase oslepili oči.Uviděla jsem pouze dřevěný podstavec, na kterém stál.Seskočil dolů a konečně jsem ho spatřila.Postavil se a …….. COOOOOOOO ???? Co to má znamenat?Byl to tentýž muž, který mě uchytil v obchodě, když jsem padala.Stáli jsme tam oba dva před všemi a koukali na sebe bez mrkání s otevřenou pusou a byli jsme asi stejně vyšokovaní, protože můj nový sensei mi nejen zachránil život, ale i popletl hlavu.A myslím, podle toho jak byl v rozpacích ai jako já, dalo by se říct , že prožívá úplně to samé.No tak newím jestli bych mu dokázala nco provést.Bude to složitější než jsem si myslela.Sakura Naruto a Sasuke se na nás jen s údivem koukali pohledem co-se-vám-to-jako-stalo -?

Zdá se mi to jako trapný příběh a tak prosím piště jestli budete chtít pokračování.Arigatou

4.796295
Průměr: 4.8 (54 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele adads
Vložil adads, So, 2013-11-16 17:03 | Ninja už: 4798 dní, Příspěvků: 17 | Autor je: Prostý občan

fajn.

Obrázek uživatele orochimaru-sama.112
Vložil orochimaru-sama.112, Ne, 2011-11-20 18:58 | Ninja už: 4598 dní, Příspěvků: 60 | Autor je: Prostý občan

fajne fakt

Obrázek uživatele kocicinka
Vložil kocicinka, So, 2008-05-31 21:36 | Ninja už: 5932 dní, Příspěvků: 133 | Autor je: Prostý občan

Jo fajne jedu na další dílek ..aspoň jsem se naučila nějaká nová slova Laughing out loud no nejdřívě sem di myslela že je to Ayame u Ichiraku ramen

Obrázek uživatele Tori
Vložil Tori, Po, 2008-05-26 14:08 | Ninja už: 6012 dní, Příspěvků: 2 | Autor je: Prostý občan

prosím tě..když už japonština..tak alespoň - arigató a konnichiwa ne nic jinýho..rve to uši(oči). Jinak dobrá povídka.

Obrázek uživatele Aiyu
Vložil Aiyu, St, 2008-06-04 17:41 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 250 | Autor je: Prostý občan

šupikem to opravím no jj etě si mocko v japonštině nevím rady ave tohle ui nikdy nezapomenu snad Laughing out loud a strašně mocík díky všem za komenty

Obrázek uživatele kasumi-chan
Vložil kasumi-chan, St, 2008-05-28 14:13 | Ninja už: 5878 dní, Příspěvků: 266 | Autor je: Prostý občan

v Hepburnovom prepise japonciny sa pouziva arigatou,alebo konnichiwa ale v ceskom,ci slovenskom prepise sa pouziva arigató,konničiwa

..inak poviedka je skvela Smiling

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), So, 2008-05-24 10:02 | Ninja už: 19837 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Je to moc pěkný! Smiling Jen nezapomeň dát každou přímou řeč na nový odstavec! Eye-wink (Já sem si nejdřív myslea že je to ta Ayame z Ichiraku Ramen!!! Laughing out loud)

Obrázek uživatele Verča 007X
Vložil Verča 007X, Ne, 2008-05-18 12:46 | Ninja už: 5931 dní, Příspěvků: 600 | Autor je: Prostý občan

hezkýýýýýýý, moooc!!!! du na pokráčko

Yuumei - více spoluautorská FF xD Laughing out loud určo se mrkněte ;-)

Dedík a POMELO!! Joj, POMELO!!! Boží obrázek našeho spolku xD

Pomelo, to je věc.
Kdo řek něci jinýho- je to kec.
Pomelo vládne světu,
řekně jen tu jednu větu:
Pomelo je náš král
každý se ho vždycky bál!!

Aneb POMELO vždy výtězí Laughing out loud Laughing out loud

Nebýt Natush(té HLAVNĚ!! xD), tuším že Michi(nebo to byla Miya?? Puzzled xD) slovenskýho prezidenta a dalších blbostí, pomelo by skončilo na ulici... teď je z něj náš BŮŮŮŮH xD Laughing out loud Kakashi YES

Obrázek uživatele SELINA
Vložil SELINA, Pá, 2008-05-09 17:58 | Ninja už: 5898 dní, Příspěvků: 392 | Autor je: Prostý občan

Mě se to moc líbí,hlavně jak je to propracovaný tak aby si to člověk mohl krásně představit.
Ale protože mi moc zajímá pokráčko,tak se du mrknout na 2 Laughing out loud

Obrázek uživatele Aiyu
Vložil Aiyu, Pá, 2008-05-09 19:43 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 250 | Autor je: Prostý občan

kuji Kakashi YES snad to ještě pokročí dál k ostatním dílům jestli mě máma nezabije nebo nepošle do blázince pže když si čtu nejmenované povíídky tak umírám smíchy a pak si připadám jako amatérka i když vlastně sem.

Obrázek uživatele Layla
Vložil Layla, St, 2008-05-07 14:07 | Ninja už: 5873 dní, Příspěvků: 1111 | Autor je: Prostý občan

žjeee je to super Laughing out loud a Kakashi je nejlepší....upeeee ho žeru Laughing out loud je sladkej...a mocik hezký co nejdřív prosím pokráčko . Laughing out loud

ááááááájem....SMILEY PIG....chňo chňo
Bleach a dalšíLayla deviantartí
→TOP anime →NANA
to teď u mě vlááádne
Bazinga!

Obrázek uživatele matula1212
Vložil matula1212, St, 2008-05-07 13:45 | Ninja už: 5903 dní, Příspěvků: 68 | Autor je: Prostý občan

je to dobre pis dalej sa tesim Smiling

Obrázek uživatele kikakika
Vložil kikakika, St, 2008-04-30 19:42 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 20 | Autor je: Prostý občan

jej to je super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pokračovanie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Obrázek uživatele Aiyu
Vložil Aiyu, Út, 2008-04-29 18:42 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 250 | Autor je: Prostý občan

plsky komentarik XDDDD