manga_preview
Boruto TBV 09

Chci splnit vaše sny 4...

Tenhle díleček je takový trochu odbíhavý od témata, ale slibuji, že příště se vrátíme zpět k Hinatině touze získat post vůdce klanu.

Hinata vyšla před dům, kde ji čekal nejen Naruto, ale i Sai. Naruto v duchu klel, že se ho nemohl zbavit a modlil se, aby nic necekl o jeho penisu.
„Ohayo.“ Pozdravila je oba Hinata a oba dva kluci jí také pozdravili. Šli mlčky ulicemi k horkým pramenům. Když k nim dorazili, rozdělili se do pánských a dámských šaten.
„Ohayo“ pozdravila Hinata dívky, které se oblékaly do plavek.
„Ohayo Hinato!“ odpověděli ji všechny téměř na ráz.
„Myslíte, že Temari, Kankura a Gaara dorazí?“ Zeptala se Tenten.
„Snad ano. Teda, jestli budou mít čas.“ Odpověděla jí Ino.

„Au! Dávej sakra bacha!!“ V klučí šatně bylo už přeplněno a nastalo zmatené požďuchávání a téměř každé půl minuty byla slyšet nějaká peprná nadávka. Když se dveře otevřeli a vstoupili dovnitř dvě osoby.
„Gaaro! Kankuro! To je bezva, že jste dorazili!“ Zařval na příchozí Naruto.
„Jo, jo!“ Přizvukoval Kiba. „Nebo pán rači oslovení Kazekage-sama?“ Otázal se šibalsky Kiba a Gaara byl poněkud překvapen.
„Samozřejmě, že Gaara.“ Řekl nakonec. Nicméně šatna praskala ve švech a tak pánům trvalo než se s tama všichni celý a zdravý vyhrabali.

Všechny holky i s Temari vlezly do horké vody. Voda jen trochu zažbluňkala. Přisedli si na vyšší místa ve vodě a vychutnávali si to ticho a relax.
„Jupííííí!!!“ Bylo slyšet chodbou od klučičích šaten a vzápětí je smyla vlna horké vody. Pak se ozval velký dusot hodně nohou.
„To snad ne!“ Vyhrkla Temari, ale pozdě. Drahé mužské polovičky všechny téměř za ráz a za velkého řevu skočili do horké vody až se zvedla tsunami. Holky, které ve zděšení otevřeli pusu nyní vodu vracely zpět do bazénu.
„Asi jste mi něco zlomili.“ Ozval se Kiba, který zavinil tu první vlnu a velký nápor klučičích těl teď spočinul na něm. Pak se ozvalo tiché ťupkání nohou a gentlemansky a spořádaně vylezli s šaten Gaara a Sai a Shikamaru. (Ti tři v plavkách!! Hlavně teda Gaara!!! Musím si na chvíli něčím odreagovat, nebo budu muset šetřit na novou klávesnici!!)
A potichounku, jako dívky před nimi vlezly do vody.
„Aspoň někdo není, jak nevycválanej osel.“ Řekla Temari, která za ten skok škrtila Kankura. Sakura se ujala Naruta. Ino, Tenten a Hinata, které již vrátili všechnu vodu a přešel je kašel se v koutku o něčem bavili, když je sprchla vlna.
„Héj holky!“ A všechny totálně zmáčené se otočili po hlasu, když v tom jim Kiba uštědřil další vlnu horké vody.
„Ty zmetku!“ Vrhla se na něj zuřivě Ino a začalo ho mordovat. Nakonec jí pomohly i Hinata s Tenten a Kiba byl neprodleně potopen. Pak se strhla vlnová bitka. Zdálo by se, že mužské pohlaví má díky početní převaze na vrch, ale ne vždy to tak vypadalo. Dívky se nevzdávaly a horlivě bojovali, teda hlavně rozzuřená Sakura s Tenten. Také to bylo tím, že naše gentlemanské trio první rezignovalo, ale po chvíli byli vtáhnuti do boje.
„Bojujte s veškerou silou mládí!!“ Ozýval se Lee v zápalu boje. Prví kdo vylezl z vody byl Shino, který měl i přes všechno své černé brýle. Pravda nedržely zrovna tak, jak měly, protože po těch pěsťovkách od Sakury prostě ani ten nejlepší výrobce brýlí nemohl se svým výrobkem obstát. Zamumlal něco v tom smyslu, že nesmí zůstat v horké vodě moc dlouho kvůli broukům a zapadl do šaten. Po drsné hodince bitka najednou utichla. Ono prát se ve vodě a ještě ke všemu v horké není jen tak. Kiba si mnul naražené žebro a snažil se o přísun kyslíku do svého mozku, jelikož pod vodou dýchat neuměl. Ostatně on a Naruto s toho vyvázli asi nejhůř ze všech. Naši gentlemani zaujali svoji pozici a pustili se do hovoru na téma různých technik v malování. Naruto celý zadýchaný si sedl mezi Hinatu a Sakuru a vypadal i přes ty všechny rány jako nejšťastnější člověk na světě. Lee mezitím zkoušel, jak dlouho vydrží bez dechu pod vodou a Tenten mu to stopovala. Kankuro zatleskal a zjednal si klid.
„Dámy a pánové a teď zlatý hřeb dnešního večera!“ Vylezl z vody a šel pro něco do šaten.
„Pojďte mi sakra někdo s tím pomoct!“ Ozvalo se z šaten. Kiba i přes všechna svá zranění vylezl ven a s drkotajícími zuby šel za Kankurou.
„Co to je?“ zeptal se Sai.
„Nevím.“ Řekl zvědavě Gaara. Pak přišel Kiba, vlezl do vody a na vodu pustil plovající tácky. Kankurou šel hned za ním a na dva tácy začal rovnat malé skleničky na saké.
„Jaks to?“ Zeptal se Shikamaru.
„Vzal jsem to z Písečné. Je to nejlepší saké co u nás máme.“ Odpověděl Kankura.
„Jak jsi to sem donesl, že jsme o tom nevěděli?“ Zeptala se Temča.
„Tajně jsem to dal Gaarovi do tykve a vysypal předtím ještě písek.“ Odpověděl jí sourozenec.
„A já se divil co tam tak hrká.“ Mumlal si Gaara. „počkej, ale to znamená, že jsme pašovali chlast!“
„Ne tak nahlas!“ Napomenul ho Kankura. „Ale když už to tu máme byla by škoda si nevzít ne?“ A posílal jeden tácek s naplněnými skleničkami k dívkám s Narutem.
„Ani to není okolkovaný.“ Řekl Kiba a prohlížel si jednu sklenici se sakém. Druhý tác měla druhá skupinka a Kankuro se ujal celé flašky.
„Počkejte!!“ vykřikla Tenten, když všichni zvedali skleničky, že si připijí. Všechny ruce se najednou zastavili.
„Co je?" Otázal se někdo. Tenten se brodila vodou až k Leemu a sklenici se sakém mu vzala.
„Ty nic pít ne budeš! Nebo nás tu všechny zabiješ!“ A vypila mu jeho saké. Všichni si připili a vzápětí každý (až na Kankura ) křivil obličej a Lee se šel topit.
„Ty v**e to je ale síla.“ Poznamenal Naruto.
„To je horší než pravá domácí moravská slivka..“ poznamenal intelektuálně Shikamaru, který měl celovesmírný přehled.
„To mi povídej.“ Řekl Kiba a hledal něco čím by to mohl zapít. Ostatní na tom byli podobně a nastal všeobecný zmatek. Všichni se vyhrnuli z bazénu a běželi do šaten hledat spásu v podobě pitné vody.
„Hej lidi co je?“ Řekl do všeobecného ticha Kankurou, který stál sám uprostřed bazénu s flaškou v ruce. Z jednoho okraje přímo proti němu stoupali bublinky. Jelikož saké nejtvrdšího kalibru z celé Větré bylo požito, byť jen malý doušek, uživatel, který popíjel toto saké byl již trochu přiopilý. Šouravě se doplazil k bublinkám a vytáhl Leeho z vody.
„Na tumáš a narval do Leeho téměř půlku flašky.

Mezitím všichni tu počáteční opilost vyběhali ve scháňce po něčem tekutém a studeném.
„Všichni v plavkách vyrazili směrem, který je první napadl noční Konohou a řítili se ulicemi, jak uragán.
„Tam!!“ Zvolal Naruto a ukázal v dálce na džus, který někdo zapomněl na lavečce. Najednou se strhla bitka o džus. Bohužel najednou všichni skončili smeteni na hromadě, jelikož si cestou z šaten Temari stihla chňapnou svůj vějíř. Věděla, že se bude hodit. Všichni se váleli v prachu až na Temari a jednu osobu.
„Juuken.“ A Temari, která si právě chtěla loknou strnula s krabí s džusem u úst. Hinata ho rychle ukořistila a napila se.
„Hinato prosím…“ Ozval se Naruto z kopy.
„Hin…“ Ozval se Kiba. Pro Hinatu nastalo strašné dilema.

5
Průměr: 5 (35 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Pá, 2008-05-23 19:54 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

hahahahahahahahaha ožralové jedni Smiling

Obrázek uživatele kasumi-chan
Vložil kasumi-chan, Út, 2008-04-29 21:18 | Ninja už: 5885 dní, Příspěvků: 266 | Autor je: Prostý občan

ha ha ha ha ha ha ha... čítam, čítam a ako tak čítam zistujem,že sa začínam dusiť. fakt dobré,len tak ďalej.teším sa na ďalší.... Smiling

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Út, 2008-04-29 20:41 | Ninja už: 6041 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

ja sa nehrám, skončiť v tom najlepšom, ja chcem pokračkoooooxDD


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Katotoka
Vložil Katotoka, Út, 2008-04-29 19:33 | Ninja už: 5873 dní, Příspěvků: 1137 | Autor je: Prostý občan

Tak to je fakt HUSTÝ! Teda jako moc hezký, fakt supr! Už se těším na next

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Út, 2008-04-29 19:09 | Ninja už: 6000 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Kyaaa..takhle to skončit xD...další díl a honem! xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Katriona
Vložil Katriona, Út, 2008-04-29 18:12 | Ninja už: 5977 dní, Příspěvků: 258 | Autor je: Prostý občan

Fakt úžasný XD Moc se těším na další díl!

Obrázek uživatele kanaru
Vložil kanaru, Út, 2008-04-29 15:03 | Ninja už: 6037 dní, Příspěvků: 134 | Autor je: Prostý občan

Dobrý, hlavně to s tou slivovicí, jsem si málem crvrkl... těším se na další... nečekal jsem, že tento bude takový extrém... no nic du se uklidnit:D