manga_preview
Boruto TBV 10

Návrat do Konohy 5 let uplynulo 7. část

„Ech...“ ozvalo se kousek opodál pár nářků. Kunoichy vyskočila na nohy a běžela na místo odkud vyšli nářky. „Krucinál to byl zase den“ ozvalo se zpoza keře, kunoichy vykročila vpřed a začala se proškrabávat keřem. Naruto se zatím posadil a mnul si svou pravou rukou hlavu, která ho třeštila jako po opici.
Najednou se ozvalo zapraskání keře a hlasité „krucinál“, Naruto byl v tu ránu na nohách a zběsile oddychoval s kunaiem připraveným v ruce na útok. Keř opět zapraskal a z něj vypadlo jakési nepopsatelné klubíčko čehosi na zem s hlasitým žuchnutím.
Naruto nevěřícně kroutil hlavou a snažil se rozpoznat co to je. „Chjo proč sem ten keř jenom neobešla“ ozval se znovu nářek, kunoichy se pomalu zvedla, oprášila se a otočila se směr Naruto.
Hned jak ho uviděla stát na nohách na něj zakřičela „neměl bys ještě vstávat!!“ Naruto si už vzpomněl co se nedávno odehrálo a usadil se do trávy vedle svého spacáku ve kterém před chvílí spal.
„Konečně ses probral“ řekla kunoichy a mířila k Narutovi, ten jenom nahodil nechápavý výraz a otázal se „konečně??“ kunoichy ho nenechala s odpovědí příliš čekat „spals 3 dny! Ještě sem takového spáče neviděla“ Naruto se zakřenil a nahmatal svůj batoh.
Chvíli se v něm přehraboval a pak vytáhl 2 misky instantního ramenu který si vzal na cestu. Spolu s nimi vytáhl konvici a zvedl se ze země se slovy „počkej tu najdu nějaký dřevo“ kunoichy kývla na souhlas a nalila do konvice vodu kterou přinesla z řeky opodál.
Po chvíli čekání se vedle kunoichy objevil Naruto s náručí plnou suchého dřeva které nasbíral v lese a poskládal ho na zem. Pak se obrátil na kunoichy se šibalským úsměvem na tváři „nemáš sirky?“ otázal se a kunoichy na něj vykulila oči „nikdy sem sebou nenosila sirky“ Naruto si povzdychl a stoupl si proti dříví. Složil pár pečetí a pak zachrčel „katon! Firebal no jutsu!“ z jeho úst vyletěly dvě menší ohnivé koule a zapálily suché dříví.
Za chvíli už v konvici vřela voda a Naruto se olizoval jako dobrman který vidí flákotu masa o velikosti 10x10m. Kunoichy na tom nebyla o moc lépe ale nedávala to tolik najevo jako Naruto. Už uplynuly 3 minutky po které se voda v ramenu musí nechat usadit a oba ninjové se s chutí pustili se slovy „itadakimásu“ (omlouvám se jestli je to špatně Laughing out loud ) do jídla.
Naruto měl svou misku zhltlou za chviličku zato kunoichy si vychutnávala tu nádhernou chuť ramenu. „Notak pospěš si, a jak se vůbec jmenuješ?“ kunoichy nasála plnou pusu nudlí, polkla je a řekla „Shishui jakpak ty?“ „Uzumaki Naruto, Shishui-chan!“
Shishui se trochu začervenala a řekla „říkej mi prosím jenom Shishui“ Naruto horlivě přikývl a sbalil si své věci do batohu. Postavil se a zhluboka se nadechl, když v tom ho cosi zaškrábalo na břiše, Naruto se podíval a uviděl tam díru v jeho tričku a na něm zaschlou krev.
„Safryš to bylo moje oblíbený“ zamrmlal Naruto a strhl ze sebe tričko které si hodil do batohu. Na chvíli tak odhalil Shishui své vypracované tělo. Shishui na něj zírala a trochu se začervenala.
Naruto už vytáhl z batohu další tričko a oblékl si ho. „Vyrazíme?“ zeptal se „jo“ a tak se oba opět vydali na cestu.
Po několika týdnech co spolu Naruto a Shishui putovali se velice spřátelily. Stále hledali různé přísady do léku proti nemoci v písečné. „Shishui?“ ozval se hlas ve kterém byla poznat zvídavost, ale zároveň i radost „ano?“
odpověděl jemný hlas. „Není tohle ta rostlina?“
Shishui se sehla aby si lépe prohlédla rostlinu, pak nakoukla do své knihy a zpět na rostlinu. Naruto už z toho byl nervózní a stále pozoroval Shishui jak nahlíží na květinu, pak do knížky a zase zpátky. Shishui s hlasitým klapnutím zavřela knihu, objala Naruta a políbila ho.
Naruto, který vůbec nechápal co se odehrává, jenom stál a nevěřícně hleděl na místo na kterém před chvílí pročítala Shishui svoji knihu. Konečně se od něj s trhnutím odlepila a začala omluvným tónem vykoktávat „p-promiň N-aruto, n-nevím co se to sta... stalo“ Naruto stále omámen polibkem jenom nepřítomně mával rukou alá to-je-v-poho-nic-se-nestalo a pomale se dostával ze šoku.
„Teď když už máme poslední rostlinu, snad abychom vyrazili zpátky do vesnice“ nahodila Shishui. Naruto jenom přikývl a vydali se na cestu zpět. Nikdo nevydal ani hlásku a už stáli u brány do písečné vesnice. Naruto se na Shishui podíval a ona mu pohled opětovala. „No... moc ti děkuji Naruto, už půjdu“ usmála se na Naruta, letmo ho políbila na tvář a zmizela v dáli.
Naruto už tam také nestál. Stál už před bránou jemu vlastní a vesel vkročil do oné vesnice. „Nazdárek Naruto“ „Nazdar Konohamaru“ „tak jaká byla mise?“ Naruto mírně zrudl (vypadal jako ředkvička Laughing out loud ) „ale jo šlo to...“ „je v tom ženská šéfe?“ otázal se zvědavým, ale šibalským tónem Konohamaru. Naruto už byl teď rudej jako když by viděl nahou Tsunade a vykročil rázným krokem do svého domu.
Otevřel dveře a hlasitě si odfrkl „konečně doma“ batoh hodil do kouta s ostatníma věcmi, svalil se do křesla jako pytel brambor a schrupnul si.
„Umm... chrrr... šfuuu... chrrr...“ ozývalo se z jednoho malého domečku u hlavní ulice v pravé poledne (nechtěl bych zrovna obědvat v tom rámusu Laughing out loud ). *Buch, buch, buch* „pšjuuuu...“ *silné popotáhnutí nudle v nose Laughing out loud * „šfiuuu...“. *Buch, buch, buch* „uuaaum...“
protáhl hlas uvnitř a dunivými kroky se blížil ke dveřím. Dveře se otevřely a ve dveřích stál?... Nikdo jiný než náš Naruto Laughing out loud se svojí čepičkou na hlavě a celej růžovej jako plyšovej méďa (vyspal se do růžova jak se říká Smiling ). „Narutooooo!!!“ zařvala kunoichy tak hlasitě že by to srazilo i orla v letu Laughing out loud .
„Pchuf... Sakura-chan? Neměla bys křičet ještě někoho vyrušíš“ řekl Naruto tónem alá Shikamaru. Sakura z tohohle „stěru“ zrudla vzteky „to ty tu řežeš jak motorovou pilou!!“ utrhla se na Naruta.
„A co tu vlastně chceš Sakra-chan“
„jaká Sakra-chan?!! Jen počkej já ti dám Sakra!!“
a flákla Narutovi takovou facku že se mu okamžitě objevila na tváři ruka jako namalovaná. „No vlastně jsem tě chtěla jenom vzbudit proto že si strašně chrápal... nezašel bys na ramen?“...

4.933335
Průměr: 4.9 (45 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Uchiha Sterethys Yumi
Vložil Uchiha Sterethy..., Pá, 2008-07-04 22:21 | Ninja už: 5939 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Prostý občan

Ale nooo.... ved Naru bol s Hin faaajn.... Sad(( Ale ten koniec bol super Kakashi YES

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, So, 2008-05-03 19:01 | Ninja už: 6232 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

good příběch

Obrázek uživatele Akitawa
Vložil Akitawa, Čt, 2008-05-01 22:25 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 568 | Autor je: Prostý občan

To bylo fakt super.Rychloš další dílek!

Obrázek uživatele Darkness 4you
Vložil Darkness 4you, Čt, 2008-05-01 19:23 | Ninja už: 5915 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

héééj nikon...prosímťa nerob z naruta yraiyu...najprv sa má skvelo s hin.na žúre potom sa oblizuje s tou lekárskou kunoichi a potom ide na rande so sakurou...nuž čo...ja ti do toho kecať ale velmo nechcem


Nakŕmit pleas
jo a odporúčam si pozrieť "Trik se špičatým kloboukem" Laughing out loud

Obrázek uživatele nikon
Vložil nikon, Pá, 2008-05-02 17:55 | Ninja už: 6194 dní, Příspěvků: 288 | Autor je: Prostý občan

jo s tim máš tak trochu pravdu, ale to všechno patří do příběhu, musíš chápat že Naruto teď vypadá jako Yondaime takže na něj prostě holky letěj ale to se všechno dozvíte Eye-wink

Obrázek uživatele Darkness 4you
Vložil Darkness 4you, So, 2008-05-03 14:08 | Ninja už: 5915 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

tak ak to patri do pribehu tak sem s tym DATTEBAYO!!!


Nakŕmit pleas
jo a odporúčam si pozrieť "Trik se špičatým kloboukem" Laughing out loud

Obrázek uživatele kykYsSka
Vložil kykYsSka (bez ověření), Pá, 2008-05-02 21:39 | Ninja už: 19890 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Juchu tak o se tesim na dalsi dilky Eye-wink

Obrázek uživatele kykYsSka
Vložil kykYsSka (bez ověření), Pá, 2008-05-02 21:38 | Ninja už: 19890 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Juchu tak o se tesim na dalsi dilky Eye-wink

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Čt, 2008-05-01 13:45 | Ninja už: 5958 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

no konečne mi to spustilo!Je to super

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele cawcaw
Vložil cawcaw, St, 2008-04-30 19:58 | Ninja už: 5939 dní, Příspěvků: 37 | Autor je: Prostý občan

aaa kur.. je to stale lepsie je to cool

Obrázek uživatele evica129
Vložil evica129 (bez ověření), St, 2008-04-30 18:57 | Ninja už: 19890 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

prosim nach to ide tym smerom prosim nach to ide tym smerom..inak super Smiling

Obrázek uživatele kasumi-chan
Vložil kasumi-chan, St, 2008-04-30 18:51 | Ninja už: 5931 dní, Příspěvků: 266 | Autor je: Prostý občan

zeby? no par narusaku je dobry.a zeby ho sakura prisla pozvat?no tak som zvedava ako to dopadne.uz sa tesim na dalsi diel Smiling

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Út, 2008-04-29 16:08 | Ninja už: 5956 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

ale? žeby? NaruSaku je vážně čím dál oblíbenější... a s tou Shishui... hmm... Naruťák se nezdá.. Laughing out loud

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Út, 2008-04-29 16:05 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

žeby naruto měl vážně rande já mu to moc přeju aby to višlo s Sakurou

Obrázek uživatele nikon
Vložil nikon, So, 2008-04-26 19:09 | Ninja už: 6194 dní, Příspěvků: 288 | Autor je: Prostý občan

žeby? Laughing out loud

Obrázek uživatele Aisu-san
Vložil Aisu-san, Út, 2008-04-29 14:17 | Ninja už: 5982 dní, Příspěvků: 137 | Autor je: Prostý občan

zeby hej?

Obrázek uživatele nikon
Vložil nikon, So, 2008-04-26 19:09 | Ninja už: 6194 dní, Příspěvků: 288 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud