manga_preview
Boruto TBV 09

Návrat do Konohy 5 let uplynulo 6. část

Tak je tu další díl doufám že se bude líbit :)

„Budeš chránit na cestě domů kunoichy, která hledá rostliny do svého léku a ta rostlina roste v její vesnici...“ „SUPER!!“ zaječel Naruto na Tsunade kterou už z něj bolela hlava. „Jo a ještě něco...“ „co,co? Co je to bábi?!“ „Kazakage z písečné tě pozval na návštěvu než se vydáš na svou misi“ „už se těším Gaaru už sem dlouho neviděl!“ zamumlal si pod vousy Naruto a vyskočil z okna.
Běžel rychle domů a vzal si na záda batoh ve kterém měl: pár misek ramenu na cestu, obvaz, fyuuma shuriken, flašku s pitím (nealko Laughing out loud ) a „plyšovej méďa?!“ Naruto ho hodil na postel. Ještě si přivázal na nohu pouzdro s kunaii a na opasek si připevnil pouzdro s pár shurikeny a záložními kunaiemi. Zamknul dveře od svého domu, došel až k bráně Konohy, nadechl se čerstvého vzduchu a vydal se na cestu.
Za chvíli už stál před branou písečné, vešel dovnitř a zamířil přímo ke Gaarovi do kanclu Laughing out loud . „Ahoj Naruto“ pozdravila ho dívka s blonďatými vlasy „Nazdar Temari, jak se vede Kankurovi?“ „ále... rozjel si o ulici dál loutkové divadlo a prodává tam malé loutky pro děti, a jak se daří tobě?“ Naruto se zamyslel a po chvíli odpověděl „ale jo dobrý, mám tu nějakou misi, nevíš kde bych našel Gaaru?“ „Ale jistě pojď zamnou Naruto“ šli úzkou chodbou až došli ke dveřím s červenými znaky.
Temari otevřela dveře a Naruto uviděl Písečnou vesnici tak jak ještě nikdy předtím. Všude byly lidé kteří si mezi sebou povídali a sem tam se něčemu smáli. Nakupovali, procházeli se atp. „ale kde je Gaara?“ „pojď“ řekla Temari a vedla ho mezi lidmi kteří ji zdravili a zdravili i Naruto i když nechápal odkud znají jeho jméno. Došli až ke krásnému domku který nebyl, ale příliš velký byl jako ostatní. Temari zaklepala, za chvíli bylo slyšet jakési cupotání a vzápětí se otevřeli dveře. Stála v nich malá rudovlasá holčička které mohli být tak 3 roky „achoj tetí“ zažbrblala, pak pohlédla na Naruta a běžela se schovat za Temari.
„Neboj Kyushi, to je náš přítel z Konohy. Naruto se na ni zazubil jak to umí jen on a pomalým krokem se vydal za Temari která ho vedla úzkou chodbou až ke dveřím. Otevřela je a vstoupila do osvětlené místnosti, Naruto také vešel a trochu zamžoural oslepen sílou slunečního svitu. Když se mu konečně podařilo otevřít oči. tak zůstal stát jako opařený.
Byl tu bazén asi 10x4m a v něm rudovlasý muž s hnědovlasou ženou. „Ahoj Tykuchi-chan“ pozdravila ženu Temari „ahoj Temari-chan“ opětovala jí žena pozdrav. „Gaaro? Vedu ti někoho“ Gaara se otočil a rozzářeně vyskočil z bazénu a šel k Narutovi „nazdar Naruto“ pozdravil Gaara „nazdárek Gaaro“ podali si ruce a šli si lehnout na lehátka u bazénu. „Vidím že si písečná žije dobře“ Gaara si oddechl a řekl „podařilo se nám chytit zloděje kteří vykrádali pravidelně sklady zlata písečné a teď jsme využili našeho bohatství a dali postavit ukryté město pro případ vniknutí akatsuki, už jednou se mě pokusili zabít, jsem tu jen díky tobě Naruto“ Naruto posmutněle odpověděl „ne díky mě, ale díky babičce Chyo“ (omlouvám se jestli je to jméno špatně). Chvíli si povídali a Naruto se zeptal „tak ty už máš rodinu Gaaro?“ Gaara přikývl a pohlédl na Tykuchi která učila plavat Kyushi. „A co ty Naruto? Slyšel jsem že si byl dlouho pryč“
„jo to je pravda“ přikývl Naruto „měl jsem misi která se trochu prodloužila, ale jsem tady ne?“ a usmál se na Gaaru. „Jo když už jsme se k tomu dostali, máš tu misi nemýlím se?“
„jo to máš pravdu, mám někoho doprovázet do vesnice a je tu možnost že po nás půjdou ninjové“ chvíli se odmlčel a opět promluvil „co je vůbec zač?“ Gaara se dal do vysvětlování „je to místní lékařská ninja která hledá lék proti nemoci jenž se tu v písečné poslední dobou vyskytuje, v její vesnici se vyskytuje rostlina kterou potřebuje do jejího léku“ dořekl Gaara. Naruto slezl z lehátka rozloučil se s Gaarou který mu ještě řekl kde tuto ninju najde a vydal se na cestu.
Došel až před menší budovu a zaklepal na dveře. Po chvíli se ozval ženský hlas „kdo je?“ „mám za úkol vás doprovázet do vaší vesnice“ odpověděl Naruto nervózním hlasem. „Počkejte chviličku jenom si vezmu pár věcí“ Naruto se tedy opřel o zeď domu a vytáhl si knížku v menším podání a žlutém obale. Otevřel ji a povzdychl si „tahle mě nikdy nezklame“ knížka měla na hřbetu nápis „ninjutsu, genjutsu a taijutsu“ (sice je to trochu blbý že by Naruto četl, ale co je to FF... Laughing out loud ). Po chvíli se otevřeli dveře a vyšla z nich dívka v Narutovu věku (kolem 20 let) a rozhlídla se po svém doprovodu. Uviděla však jen nějakého kluka s knížkou v ruce. Naruto si všiml jejího pohledu upřeného na něj, zaklapl knížku strčil ji do kapsy a pozdravil ji, dívka mu pozdrav opětovala a nervózně se zeptala „ty seš můj doprovod?“ Naruto přikývl a dívka si povzdychla. „Měli bychom se vydat na cestu chci být alespoň zítra na oběd v Ichiraku Ramen“
On má také rád ramen?
Pomyslela si dívka a honem přikývla. Vyšli z písečné a vydali se na cestu. Nikdo nic neřekl a tak pokračovali v cestě až do lesa, když v tom na ně zpoza stromu zaútočil nějaký ninja, hodil po Narutovi 2 kunaie, ale Naruto stihl uhnout . Naruto vyskočil na nejbližší strom a vzal sebou i lékařskou kunoichy „počkej tady vyřídím to“ řekl Naruto a zmizel. Kunoichy pohlédla na nepřítele který stá na mítince kousek od ní, pak se rozhlížela po svém doprovodu, ale nikde ho nespatřila. Když v tom se ozvalo „KAGE BUNSHIN NO JUTSU!“ z keře vyskočilo 5 blonďáků s kunaiema v ruce a vrhlo se na ninju který klony jednoho po druhém odstranil. Hned za klony vyskočil skutečný Naruto který udělal několik pečetí a než se ho dotkl nepřítelův kunai proměnil se ve vzduch. Objevil se za nepřátelským ninjou který se stihl ohnat kunaiem a řízl blonďáka do pravého ramene. Blonďák opět zmizel.
Sakra tohle nebude chunin ale jounin, budu muset použít taijutsu abych se k němu lépe přiblížil a mohl rozpoznat jeho taktiku.
Pomyslel si Naruto. Vyskočil z křoví a za běhu zmizel ninjovi z oči, objevil se na stromě. Ninja tam vyslal kunai ale blonďák už stál na kameni opodál. Ninja ho na malou chviličku spatřil a blonďák zase zmizel. Objevoval se na různých místech a ninjovi už docházeli síly. Naruto to také poznal a vyletěl z půdy kterou měl ninja pod nohama, Naruto ninju udeřil do brady takovou silou že mu nejspíš zlomil čelist, ninja dopadl na zem, zvedl se a pokoušel se najít očima Naruta. Po chvíli ho vyhledal a neváhal ani vteřinku s hozením shurikenu. Naruto si ho nevšiml a shuriken se mu zabodl přímo do břicha. Narutovi se objevila v puse krev, zakymácel se a v křečích si klekl na zem. Ninja na něj výtězoslavně hleděl když v tom se blonďák pomalu zvedl a chraplavým hlasem řekl „t-tuhle misi doko-„ vyplivl krev „dokončím“ a rozběhl se proti ninjovi. Vedle blonďáka se objevil jeho klon a začal mu rýsovat chakrovou kouli v ruce „OODAMA RASENGAN!“ zakřičel blonďák a obrovskou kouli chakry namířil přímo na ninju který nestihl uhnout a dostal to plnou silou do hrudi. Naruto po tomto chvatu dopadl na zem a zhroutil se, ninja odletěl asi 10m od místa kde dostal plnou silou oodama rasenganu a při tom zlomil asi 3 stromy.
Naruto zamžoural a pokusil se zvednout ale ženský hlas mu řekl „nehýbej se, budu ti muset zahojit tu ránu od shurikenu“ „a co ten ninja“ zašeptal Naruto namáhavě „ten už je mrtev“ Naruto si oddychl a řekl „díky“ pak upadl do bezvědomí a nechal kunoichy dělat její práci.

Poznámky: 

Pište pls komentáře Eye-wink

5
Průměr: 5 (42 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Uchiha Sterethys Yumi
Vložil Uchiha Sterethy..., Pá, 2008-07-04 22:15 | Ninja už: 5915 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Prostý občan

ja vážne nemám slov...

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Ne, 2008-04-27 18:03 | Ninja už: 5934 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

boooooooooože, prečo mi tá 7 nejde spustiť?!

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Darkness 4you
Vložil Darkness 4you, So, 2008-04-26 07:16 | Ninja už: 5891 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

je to dosť dobré Laughing out loud len už aby bola 7mička


Nakŕmit pleas
jo a odporúčam si pozrieť "Trik se špičatým kloboukem" Laughing out loud

Obrázek uživatele nikon
Vložil nikon, Pá, 2008-04-25 21:39 | Ninja už: 6170 dní, Příspěvků: 288 | Autor je: Prostý občan

NÁVRAT DO KONOHY 5. LET UPLYNULO 7.ČÁST je na schválení takže to můžete zítra očekávat :)

Obrázek uživatele Darkness 4you
Vložil Darkness 4you, Ne, 2008-04-27 08:02 | Ninja už: 5891 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

pozerám že ani nie zajtra ale pozajtra
teda dúfam že budú taký dobrý a aktualizujú to


Nakŕmit pleas
jo a odporúčam si pozrieť "Trik se špičatým kloboukem" Laughing out loud

Obrázek uživatele nikon
Vložil nikon, Čt, 2008-04-24 20:46 | Ninja už: 6170 dní, Příspěvků: 288 | Autor je: Prostý občan

omlouvám se ale teď pojedu do anglie na týden takže bude další dílek buďto v sobotu a nebo až za týden, díky za pochopení Smiling

Obrázek uživatele TsuchiKim
Vložil TsuchiKim, Pá, 2008-04-25 17:04 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 747 | Autor je: Prostý občan

jedeš se vzdělávat? Smiling, třeba tě tam chytne velká inspirace a to pak bude dílů Eye-wink

dlouho jsem tu nebyla, ale snad se to zase změní a doženu staré resty Smiling *těší se na ty "své" autorky*

"kniha" Ninža z druhého patra? Jedině za trest! více - proč já tomu vlastně dělám reklamu? Puzzled

jsem členem Spolku žroutů knih (itadakimááás), naše závislost a rychlé čtení je přímo legendární, kdo by se chtěl přidat ať kontaktuje Akumakirei

napsala jsem recenzi na Black Cat, ale nevím jestli se tím mám chlubit Smiling
a pokračovala s recenzí NO.6

jsem členem FC Cinkl, FC Yuki Kaze-san a FC tepeyollotl

všude narážím na to, že 92% teenagerů poslouchá hip hop a pokud patřím do zbylých 8%, ať si to přidám do podpisu, ale je zajímavý, že to má polovina konohy a mém okolí to poslouchá pouze jeden člověk :D

Obrázek uživatele nikon
Vložil nikon, Pá, 2008-04-25 20:55 | Ninja už: 6170 dní, Příspěvků: 288 | Autor je: Prostý občan

jj asi tak třeba mě tam napadne 8. díl, 7. už je vymyšlený jen ho musím vypracovat Laughing out loud

Obrázek uživatele kasumi-chan
Vložil kasumi-chan, Po, 2008-04-21 21:23 | Ninja už: 5907 dní, Příspěvků: 266 | Autor je: Prostý občan

no je to velmi good,
len mi trochu nesedi to sklonovanie niektorych slov(napr ,,Naruto ninju udeřil do brady..." asi by som tam dala radsej shinobiho)a este jedna vec: je ten ninja/shinobi a ta kunoichi a trochu mi to znelo divne ,,lekarska ninja..." no a tak...

ale prepac naozaj nechcem nijak mudrovat. tvoj pribeh je velmi super a velmi rada ho citam Smiling tak len tak dalej tesim sa na dalsi diel.

Obrázek uživatele nikon
Vložil nikon, Út, 2008-04-22 10:03 | Ninja už: 6170 dní, Příspěvků: 288 | Autor je: Prostý občan

za tohle se omlouvám příště se polepším Laughing out loud

Obrázek uživatele cawcaw
Vložil cawcaw, Po, 2008-04-21 21:07 | Ninja už: 5915 dní, Příspěvků: 37 | Autor je: Prostý občan

nic ine nwm povedat suuuuuuuuuuuuuuuuupeeeeerrrrrrrrrrrrr

Obrázek uživatele Asa Kujaku
Vložil Asa Kujaku, Po, 2008-04-21 17:53 | Ninja už: 5991 dní, Příspěvků: 141 | Autor je: Prostý občan

to je uzasne uplne super

Obrázek uživatele nikon
Vložil nikon, Po, 2008-04-21 14:53 | Ninja už: 6170 dní, Příspěvků: 288 | Autor je: Prostý občan

díky všem že to ještě čtete brzy tu bude další díl už se na něm pracuje Laughing out loud

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Po, 2008-04-21 16:00 | Ninja už: 5934 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

To je super, lebo sa neviem dočkať!

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Ne, 2008-04-20 18:16 | Ninja už: 5934 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

good príbeh

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, So, 2008-04-19 19:45 | Ninja už: 6023 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

Co na to říct jinýho než WOOOOOW!!!!!

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, So, 2008-04-19 19:22 | Ninja už: 6208 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

good příběch už
aby tady byl další díl

Obrázek uživatele TsuchiKim
Vložil TsuchiKim, So, 2008-04-19 14:49 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 747 | Autor je: Prostý občan

promiň, že ti do toho zase rýpu, ale zapomínáš psát čárky před spojkama a když máš za ní další sloveso, nebo by šlo z věty na tři řádky udělat dvě až tři.
Ninja tam vyslal kunai ale blonďák už stál na kameni opodál... Naruto to také poznal a vyletěl z půdy kterou měl ninja pod nohama, Naruto ninju udeřil do brady takovou silou že mu nejspíš zlomil čelist
tady ti chybí čárka před ale, před kterou a před že, dále
Vyskočil z křoví a za běhu zmizel ninjovi z oči, objevil se na stromě. ...kterou měl ninja pod nohama, Naruto ninju udeřil do brady takovou silou že mu nejspíš zlomil čelist, ninja dopadl na zem, zvedl se a pokoušel se najít očima Naruta.
tady bych to udělala asi takhle
Vyskočil z křoví a za běhu zmizel ninjovi z očí. Objevil se na stromě. ...pod nohama. Naruto ho udeřil do brady takovou silou, že mu nejspíš zlomil čelist. Ninja dopadl ...

jinak je to supr Smiling

dlouho jsem tu nebyla, ale snad se to zase změní a doženu staré resty Smiling *těší se na ty "své" autorky*

"kniha" Ninža z druhého patra? Jedině za trest! více - proč já tomu vlastně dělám reklamu? Puzzled

jsem členem Spolku žroutů knih (itadakimááás), naše závislost a rychlé čtení je přímo legendární, kdo by se chtěl přidat ať kontaktuje Akumakirei

napsala jsem recenzi na Black Cat, ale nevím jestli se tím mám chlubit Smiling
a pokračovala s recenzí NO.6

jsem členem FC Cinkl, FC Yuki Kaze-san a FC tepeyollotl

všude narážím na to, že 92% teenagerů poslouchá hip hop a pokud patřím do zbylých 8%, ať si to přidám do podpisu, ale je zajímavý, že to má polovina konohy a mém okolí to poslouchá pouze jeden člověk :D

Obrázek uživatele nikon
Vložil nikon, Ne, 2008-04-20 19:21 | Ninja už: 6170 dní, Příspěvků: 288 | Autor je: Prostý občan

promiň omlouvám se, ale někdy prostě přehlédnu spojky a takhle to dopadá... a doufám že ti nebude vadit když to tak nechám, nemám něak náladu se v tom převrtávat, ale díky že máš starost Laughing out loud

Obrázek uživatele TsuchiKim
Vložil TsuchiKim, Ne, 2008-04-20 19:51 | Ninja už: 5914 dní, Příspěvků: 747 | Autor je: Prostý občan

ne v poho to se stává Eye-wink

dlouho jsem tu nebyla, ale snad se to zase změní a doženu staré resty Smiling *těší se na ty "své" autorky*

"kniha" Ninža z druhého patra? Jedině za trest! více - proč já tomu vlastně dělám reklamu? Puzzled

jsem členem Spolku žroutů knih (itadakimááás), naše závislost a rychlé čtení je přímo legendární, kdo by se chtěl přidat ať kontaktuje Akumakirei

napsala jsem recenzi na Black Cat, ale nevím jestli se tím mám chlubit Smiling
a pokračovala s recenzí NO.6

jsem členem FC Cinkl, FC Yuki Kaze-san a FC tepeyollotl

všude narážím na to, že 92% teenagerů poslouchá hip hop a pokud patřím do zbylých 8%, ať si to přidám do podpisu, ale je zajímavý, že to má polovina konohy a mém okolí to poslouchá pouze jeden člověk :D

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, So, 2008-04-19 13:05 | Ninja už: 6050 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Good, další díl je už očekáván Eye-wink