manga_preview
Boruto TBV 09

Jsou bohové nesmrtelní?

Zemřít…zajímavé slovo…mnoho lidí si v ukrutných bitvách a krvelačných bojích přálo aby se naplnilo….Aby umřeli rychle a bezbolestně…bohužel…mnohokrát se tak nestalo…..tak jako v mém případě…ale umřel jsem vlastně?
Je na čase abych se představil.
Jsem vládce bohů a mé jméno je…Naruto Uzumaki.
Čekali jste jiné jméno,co?Zajímalo by vás jak jsem se stal vládcem?No právě tady začíná můj příběh…

Stalo se to den před velkou bitvou.Měl jsem sen.Zjevil se mi v něm vládce bohů.Řekl mi že se objevilo něco co je silnější než všichni bohové dohromady.Proto půjdou do války.Řekl že mi předá řetízek kterým se moje síly do mě jakoby vsáknou až on zemře. Mám si ho dát na krk ale schovat ho mám pod mikinou.Až on zemře budu naplněn silou o jaké se mi nezdálo a společně s Kyyubim a mojí silou budu neporazitelný.Mě si vybral jako následníka.Pamatuji si jak jsem se ho tenkrát vyptával proč? ale to on mi nikdy neřekl.Stanu se novým vládcem bohů.I ostatní bohové si vybrali své následníky.Měl jsem tušení že si vybrali někoho koho dobře znám.
Záhadné bylo to že vládce bohů zemřel právě ve chvíli kdy mi měla odbít poslední chvilka.
Pamatuji si to zcela jasně jak mě naplnila nová energie a moc ale i to jak jsem umíral…

,,Naruto!Nééééééééé!“uslyšel jsem Sakuřin žalostný výkřik a pak jsem jen pocítil Orochimarovu katanu ve svém břiše.V mé mysli se objevil vládce.,,Je čas!“řekl mi.V tom jsem byl naplněn novou energii a silou.Vznesl jsem se do vzduchu a otevřel oči.Zářily mi světle modře a já se cítil tak silný! ,,Ne jak?“nechápal Orochimaru:,,Jak si mohl vyvolat boha?Žádné pečetě jsem tě dělat neviděl!“dokončil.Zašklebil jsem se.,,Ale já ho nevyvolal!Já jím sem!“V tom se tělo Sasukeho zvedlo do výšky.Poznal jsem že i on je následníkem.A něco mi našeptávalo že boha smrti.Sasuke zemřel také dotekem Orochimarovy katany poté co se mě snažil zachránit.Ano,nemýlil jsem se.Sasuke otevřel oči a ty byly temně černé.Orochimaru a jeho armáda byla zděšena.A jejich údiv vzrostl poté co se postupně zvedala těla mých přátel.Sakuru si za následnici vybrala bohyně moudrosti a ochrany valečníků,Tenten bohyně lovu,Hinatu bohyně lásky a krásy a tak bych mohl pokračovat do nekonečna.Společně jsme Orochimara zabili.

Pak jsem se ocitl u trůnu v božském království ,teď už mém!Začal jsem prozkoumávat palác až jsem se dostal do síně.Seděli tam všichni mí přátelé.
,,Naruto!Tak už si tady!“usmáli se na mě.Bývalí a padlí bohové by na nás byli pyšní. Jenže my jsme silnější než byli oni.Jistě,táhli za jeden provaz to my taky.Ale nás spojuje ještě jedno pouto!Pouto přátelství!A díky němu jsme poznali jedno pravidlo,jeden zákon který lidé nevědí!A ten je … že ani bohové nejsou nesmrtelní…

Poznámky: 

Bože růže *kriticky se dívá na svůj starý výtvor* Tak jak mě tahle slátanina mohla napadnout,to Jashin ví ..

4.583335
Průměr: 4.6 (12 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2018-08-13 23:00 | Ninja už: 5734 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise L3: ÁÁÁ, koncept božství. Ten už tady dlouho nebyl. Koukám, že opět vede Antické Řecko a Olymp. By mě zajímalo, jakým bohem byl Lee? Bohem mládí? Laughing out loud Vždycky mě potěší, že se na staré dobré bohy nezapomnělo. Ano, jsem ještě ovlivněna Percy Jacksonem (knihy). Povídka se ti oprabdu povedla. Byla by z toho skvělá série.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Athalien
Vložil Athalien, Út, 2009-08-25 16:23 | Ninja už: 5424 dní, Příspěvků: 245 | Autor je: Horší než odpad

Je to krásne... zanechalo mi to úsmev na perách Smiling Toto dielko v sebe nesie také milé posolstvo, malé, ale dôležité... je to niečo viac ako len to, že sa Naruto postavy stali bohmi... má to skrytý zmysel, aspoň mne to tak príde a veľmi sa mi to páči Smiling

Obrázek uživatele Lady Kazekage
Vložil Lady Kazekage, So, 2008-06-21 23:43 | Ninja už: 5841 dní, Příspěvků: 204 | Autor je: Prostý občan

Je to uzasne. keby si chcela mohla by si z toho urobit zaujimavu seriu. Nechceš??? Sticking out tongue

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Pá, 2008-05-16 19:14 | Ninja už: 5928 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

to bolo pekne od veci! aôe dobry napad! mne sa to vcelku pacilo.

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele yondaine hokage
Vložil yondaine hokage, Ne, 2008-05-11 12:06 | Ninja už: 6129 dní, Příspěvků: 12 | Autor je: Prostý občan

jj
i kdyš je to smyšlené

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Ne, 2008-04-20 15:18 | Ninja už: 19859 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Hmmm...zajímavé. Máš to fakt pěkný! Smiling