manga_preview
Boruto TBV 09

Akatsuki na dovolené 3

Takže další díloš Akatsukíků. Nejsem zrovna expert jako hAnko, která je můj velký vzor, ale přeci jen mě to baví! A aspoň mám výmluvu proč být na PC- vždyť se blíží ZK na gympl a já si právě teď procvičuji spisovný jazyk český, čili nenáviděný předmět, který bych nejraději nahradila například Gaarometrií.
Byl fakt nádherný den, teplota se pohybovala kolem 38 C a v moři byli nádherné vlny. Děcka se okamžitě vrhli naproti vodním skokánkům, zatímco dozoru zbyli na krku lehátka na nafukování. Ovšem jediný kdo nic nenafukoval byl Jiraiya, který využíval příležitosti a lepil se k slečnám v bikinách, a aby byl zajímavější, strkal si do plavek jedno žluté podlouhlé ovoce. No zkrátka si to každý užíval jak mohl ( ale dozorci až po nafukovacích povinnostech ).
No a protože tenhle příběh se jmenuje "Akatsuki na dovolené, tak Vám o nich taky něco povím: Takže i přez obrovskou teplotu vzduchu si akatsukíci odmítali sundat plášť, jednak pro to, že si zapomněli plavky...a jednak pro to, že jim Itachi právě přečetl článek z BravoGirl o škodlivém UV záření. Ovšem jediný na koho to neplatilo byl Kisame- ten plavky neplavky skočil do vody a zdrhl kamsi do neznáma.

No tedy jak jsem řekla všici si to užívali...teda až na Anko, která stále myslela na Hanko, která díky své posedlosti MP3 skončila v nemocnici s nádorem na mozku. Nakonec ji ale kluci do vody hodili ( s malou pomocí Gaary a jeho písku ). Hod se ovšem moc nepodařil, takže Kisameho útěk do hlubin moře byl zmařen. Jak to asi tak říct- Anko ječela jako Lee když vidí pavouka, nebo Gai, který zjistí, že došla zubní pasta....akorát jí nedošla zubní pasta, ani neviděla pavouka, ale k její smůle viděla Kisameho ve snaze si vyrobit alespoň nějakou ochranu před zvědavími zraky- přeněji se snažil vyrobit plavky pomocí mušlí a řas. No zatím držel jenom pár škeblí v ruce, a tak se okamžitě tou jednou snažil alespoň trošičku zakrýt....ale čekalo ho nepříjemné překvapení- bojovný krab poustevníček se nehodlal své škeble vzdát a tak bojoval ze všech sil. Už asi víte jak to dopadlo- Kisame zmizel kdesi v moři i s červeným obtiskem na tváři díky Anko.

Takže děcka si bez zaujetí hráli dál a pokoušeli se surfovat na lehátsích. Díky zrádným kamenům to ale nebylo zrovna ono a tak si vlezli trochu dál od pláže. Tam byli krásné vlny a žádné kameny. Ovšem k Leeho smůle s vlnami přibyli i cm hloubky, takže už musel oživit dávno zapomenuté plavání.
,,POZOOOOOOR! Blíží se fakt super-hiper vl..." zaječel Naruto, když v tom ze mu přez hlavu převrátila obří vlna a druhá ho i s ostatními připlavila ke břehu. Jakmile už slaná voda přestala tlačit naše geniny dál od moře, Lee si začal hrát na trosečníka:
Předstíral, že je hrozně vyčerpaný, a že se pomaloučku plazí na písečnou pláž- sám vyvrhnut mořem.
No skutečnost byla jiná, což znamená, že na něj děcka začali křičet aby sebou pohnul. Když si Lee uvědomil, že už tím jeho divadýlkem pohrdá skoro každý ( vyjímka= Gai ), rozhodl se, že se tedy uráčí opět do vody. No cestu mu trochu zkomplikovalo pár krebů a jeden ostrej balvan, který nešel ve slané vodě vidět.
Když konečně dorazil k ostatním do hloubky, přiřítila se další obr vlna, která všechny nesla opět ke břehu. Každý vřískal a smál se, až na Leeho, který vůbec nebyl připraven a tak ho vlna nesla pozpátku a Lee se opět setkal se zrádným balvanem.
Jakmile dorazili na břeh, temari a Kankurou z lehátek slezli a šli dál přemlouvat Gaaru, aby přestal s těma hradama z písku a konečně vlezl do vody. No Gaara teda svolil, ale jakmile s ním vlezli sourozenci do vody, proměnil se v písek a rozpustil se ve slané mořské vodě. Temari mrkla očkem za sebe a uviděla opravdového Gaaru se svým hradem. Fakt se na něj na*rala a tak vytáhla příruční vějířek a bylo po stavbě.
,,Prdíme na něj! Pojď Temri! Chystá se další good vlna." prohlásil Kankurou a odtáhl Temari za ostatníma.

Kdesi na břehu:

,,To už je tolik hodin??? Asi už půjdeme na obět jo?" mumlal Hokage zírajíc na hodinky. Gai pokynul hlavou na Anko, která si doposud jezdila na lehátku s děckama. ,,Ach jo!" povzdychla a pustila se do vyhánění geninů z vody. Jako vždy nikdo nechtěl a tak to vypadalo spíš jako scénka s ovčáckým psem a bezbranými ovečkami. Po 10 minutách se Anko konečně podařilo vyhnat ovečky ( aliaz děcka ) z vln a konečně mohli vyrazit na oběd do hotelu.
Po pár minutách chůze v promočené obuvi, která krásně čvachtala, se dostali až k hotelu u kterého si poprvé všimli nápisu, který v překladu znamenal ,,KOHOUT".
,,Tak jsme tu!" zamumlal si Jiraiya a jako postižený vlítl do jídelny, nabrat si další dobrůtky- mňam. Ostatní to brali s trochu menším nadšením. ,,A zase do toho hotelu plnýho snobů!" Prohlásil Neji, ale brzy zjistil, že se krutě mílí. Protože když procházeli kolem bazénu s barem, začalo na něj jaksi pršet. ,,Co to..." Spustil, ale nedořekl, protože ho přerušila Hinata: ,,No asi tu nebudou jen samí snobové bráško..." Hinatin takzvaný "bráška" se otočil a uviděl nějakýho vysmátýho chlápka v bílý uniformě, na prsou stříbrnou nití vyšitého kohouta, jak v ruce drží hadici a na všechny cáká. Genini ze začali smát- dokonce se k nim přidala i Tsunade, která by normálně zuřla za promočené tričko: ,,Tenhle chlápek má na sobě rozhodně něco pozitivního!"

Jak asi dopadne oběd??? Zase koupání??? Poruší se přísaha mezi Hokagem a Akatsuki??? To se dozvíte asi zejtra nebo pozejtří!!!!

4.90909
Průměr: 4.9 (22 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Út, 2010-07-13 22:59 | Ninja už: 5539 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

super

Obrázek uživatele Hyewook
Vložil Hyewook, So, 2010-03-27 10:21 | Ninja už: 5197 dní, Příspěvků: 412 | Autor je: Choujiho zlatý brambůrek

hahahaha super

Obrázek uživatele Papačka
Vložil Papačka, Pá, 2008-11-28 14:47 | Ninja už: 5741 dní, Příspěvků: 193 | Autor je: Prostý občan

Černý: A zase super!
Bílá: A dlaší díl!

Obrázek uživatele Uchiha Sterethys Yumi
Vložil Uchiha Sterethy..., Čt, 2008-07-10 11:24 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Prostý občan

och ake to chytre napady....

Obrázek uživatele Ta Gaara
Vložil Ta Gaara, Pá, 2008-04-18 11:09 | Ninja už: 5886 dní, Příspěvků: 99 | Autor je: Prostý občan

Takže to je zase tvůj jeden skvělý dílek. Smiling Je moc pěknej.

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Ne, 2008-04-13 21:16 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Otázečku pro Ainee: Proč máš ksakru v podpisu, že jsou to debilní povídky???

Obrázek uživatele Andra
Vložil Andra, Ne, 2008-04-13 19:41 | Ninja už: 5917 dní, Příspěvků: 304 | Autor je: Prostý občan

děkuju! Jenom upozorňuju, že většina věcí z povídky je vystřiženo z mé dovolené s kámoškou ( např. Lee a jeho pestrá snídaně= její min-ségra a oběd, čišník s hadicí, vlny a lehátka......)

Obrázek uživatele Kurio
Vložil Kurio, Ne, 2008-04-13 15:13 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 279 | Autor je: Prostý občan

super

Obrázek uživatele IceSun685
Vložil IceSun685, Ne, 2008-04-13 14:39 | Ninja už: 6027 dní, Příspěvků: 934 | Autor je: Sluha v rezidenci klanu Hyuuga

Je to mazaný Laughing out loud mocinko moc Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele haylie_anne
Vložil haylie_anne, So, 2008-04-12 18:24 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 157 | Autor je: Prostý občan

supeeer Laughing out loud

Obrázek uživatele Andra
Vložil Andra, So, 2008-04-12 14:29 | Ninja už: 5917 dní, Příspěvků: 304 | Autor je: Prostý občan

Takže že by další dovča??? Stejně půlka čtenářů eště nemá ani dočtenej Tábor! Jsem rychlá co?? ♪Pohoda♫ ♪klidek♫ ♫a tabáček...♫...