manga_preview
Boruto TBV 07

Akatsuki na dovolené 2

Takže další díl akatsukíííků!

,,Co....!" zařval přiškrceným hlasem Naruto a ukázal na Kisameho, který si právě pochutnával na chaluhách. Všichni mladší a starší účastníci Tábora se otočili směrem k Akatsuki...akorát Lee šel okamžitě studovat Kisameho žábry a nezdravé zbarvení pleti. Když Sasuke uviděl svého bratra, který si právě četl Bravo-girl, úplně zčervenal: ,,Ty..ty...ty..Co tu děláš??? Koukni se mi aspoň do očí ne..??? Řekni aspoň "Bů"!" It si líně sundal své růžové sluneční brýle a odhalili se jeho červené oči, které se marně snažil zamaskovat zelenými kontaktními čočkami ( dočetl se totiž v jednom holčičím časopisu, že hoši se zelenýma očima jsou mnohem atraktivnější ): ,,Bůůůů!" prohlásil rozmrzele, nasadil si své úchylné brýle a ze své čoko-banánové žvejkačky vyfoukl bublinu.
To Sasukeho dost naštvalo, naklonil hlavu Itachimu přímo do xichtu a začal na něj řvát: ,,Nevidíme se tolik let a ty ani nepozdravíš!!!!!!!!!!!" It jenom vyfoukl další bublinu, která se šikovně přilepila Sasukemu na nos a pusu. Tak tohle byl pro Sasukeho fakt vrchol- urazil se a odešel na své místo trucovat.

Po hodině otravování, vzájemného obviňování a depresí se Tábor a Akatsuki na něčem domluvili:

,,Tak dobře...Žádné sprosté nadávky, žádné tělesné stráty, žádné velké naschvály, jen malé vtípky!" domluvil Hok a podal Deidarovi ruku ( tu poslední, která mu zbyla- o tu ruhou přišel při nehodě s cirkuálkou ) a Lee udělal: ,,Jelito, kopyto, platí to!"
Takže celou cestu si povídali vtípky, někdo si četl a Neji se pozvracel, protože s sebou neměl bonbon ani žvejku...

Pak už vše probíhalo celkem pomalu a pomalu...až konečně letadlo přistálo a ozval se potlesk jako poděkování pilotovi, že to nenapral rovnou do Afriky. NO a pak už parta ninjů vystoupili a šli jsi pro svá zavazadla. Táboru vyjela hned, akorát Akatsuki si na ně museli 45 minut počkat. No a až měl každý zavazadlo, objevil se malý autobus a všici se do něj nějakým zázrakem nacpali:

,,To si dělaj kozy ne?" zaječel Gaara, který se snažil uchránit svoji tykev před náhodnými kapsáři. Ostatním byla tlačenice taky nepříjemná.....ovšem vyjímkou byl JIraiya, který se nasockl k nějaké 20ti leté slečně, která si kozy fakt nedělala- ona je měla.
Cesta autobusem trvala taky celkem dlouho a na neštěstí Akatsuki se zjistilo, že mají stejný hotel jako Tábor... No donesli si zavazadla do obrovské předsíně, kde na ně čekal jakási chlápek s knírkem jako Poirot: ,,All insclusive???" zeptal se takovým tím hlasem jako má gummy méďa a Tobi mu odpověděl: ,,Jasan, že máme tu věcičku kolik toho sníme!" Ten týpek co mluvil jako gummy méďa pozvedl obočí a It mu raději přeložil Tobiho kecy do angličtiny. Chlápek se pousmál a každý dostal takovej potrhlej růžovej náramek.
Po tom zápisu dostali ještě klíčky do pokojů a šlo se stěhovat. No byla to fuška všechno dotáhnou až do 6ého patra, smůla byla v tom, že pak zjistli, že hned za rohem je výtah. PO té náročné dřině si tey každý lehl do své měkké postýlky a usnul..

Crrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
,,Ach jo kdo nařídil ten budík??" prohlásila rozmrzele Sakura a koukla na čipernou Ten Ten, která si pyšně navlékala svoje tepláky s nápisem: ,,Nečuč perverzáku". Holky pomalu začali vstávat a až byly všechny oblečené, šli zaklepat na pokoj kluků, aby už šli na snídani.

No snídaně byla super: Samé neznámé saláty, sem tam škeble, miliony druhů pečiv, neidentifikovatelné ovoce, neznámá zelenina, margarín, máslo, paštiky..... No zkrátky každý si přišel na chuť a na talíř si nanosil vše možné..no teda až na Leeho, který si vzal kus chleba a rajčatový salát.
,,No a teďka se sbalte- půjdeme plavat!" zařval Hok a už už letěl do pokoje pro svoje plavky ( bývaly fialoé, ale jaksy vybledly takže je z nich růžovej humus ).

Jak dopadne koupání??? Bazén či moře??? Budou všici čišníci takový ti "panáci v černém s nosem nahoru", nebo se najde i někdo s kým je sranda??? To se dozvíte příště!!!

4.923075
Průměr: 4.9 (26 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Lyus
Vložil Lyus, Po, 2013-08-26 10:42 | Ninja už: 4049 dní, Příspěvků: 228 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

Chudak sasukač haha Sticking out tongue

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Út, 2010-07-13 21:53 | Ninja už: 5500 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

jen tak dál

Obrázek uživatele Hyewook
Vložil Hyewook, So, 2010-03-27 09:02 | Ninja už: 5158 dní, Příspěvků: 412 | Autor je: Choujiho zlatý brambůrek

hahaha super Zetsu by sa s toho šalátu velmi nepotešil hned letim na dalsi diel

Obrázek uživatele Papačka
Vložil Papačka, Pá, 2008-11-28 13:40 | Ninja už: 5701 dní, Příspěvků: 193 | Autor je: Prostý občan

Černý: Stejně famózní jako minulí díl!
Bílá: Jdeme na další!

Obrázek uživatele Mitsuki-chan
Vložil Mitsuki-chan, Út, 2008-08-19 11:41 | Ninja už: 5737 dní, Příspěvků: 432 | Autor je: Prostý občan

tak tato číst mě fakt ¨dostala : Lee šel okamžitě studovat Kisameho žábry a nezdravé zbarvení pleti. Když Sasuke uviděl svého bratra, který si právě četl Bravo-girl, úplně zčervenal.

Obrázek uživatele Uchiha Sterethys Yumi
Vložil Uchiha Sterethy..., Čt, 2008-07-10 10:16 | Ninja už: 5860 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Prostý občan

jojojo!!! Super! si proste uuuuuza!

Obrázek uživatele Ta Gaara
Vložil Ta Gaara, Pá, 2008-04-18 09:55 | Ninja už: 5846 dní, Příspěvků: 99 | Autor je: Prostý občan

Dobrý díl..Smiling

Obrázek uživatele Kurio
Vložil Kurio, Ne, 2008-04-13 14:06 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 279 | Autor je: Prostý občan

no to teda ne aspoň 30

Obrázek uživatele Sabaku.No.Temari
Vložil Sabaku.No.Temari, Pá, 2008-04-11 19:24 | Ninja už: 5897 dní, Příspěvků: 3 | Autor je: Prostý občan

to je absolutně skvělá FF. Kolik plánuješ kapitol?

Obrázek uživatele Andra
Vložil Andra, Pá, 2008-04-11 17:10 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 304 | Autor je: Prostý občan

konečně!!!!!!!!!!!!!! Sice jsem si pozastavila svůj blog kvůli ZK na gympl, ale na povídky se vždy vymluvím→ procvičuju si český jazyk nebo snad ne???