manga_preview
Boruto TBV 09

Přívěsek probuzen 10.kap.

10. kapitola: Hinata v nebezpečí!

Sakura se na to nemohla dívat. Bylo toho na ni moc. Najednou ucítila jak se někdo nesměle dotkl jejího ramene. Otočila se a uviděla Hinatu, která měla v očích strach a slzy na tváři, ale přesto se na Sakuru povzbudivě usmívala. Sakura si uvědomila jak je Hinata obětavá a jak ji musí přemáhat když vidí Naruta měnícího se ve zrůdu. Sakura se postavila na nohy. Musela už přestat brečet a vzpamatovat se. Takhle není nikomu k užitku. Setřela si slzy z tváří a podívala se na Hinatu. Ta udělala totéž. Kývly na sebe a věděli že teď myslí obě na to samé. Musí je nějak zastavit, a to tak že se spojí.

Kabuto už byl značně vyčerpaný bojem s Kakashim, ale taky proto že musel použít regenerační jutsu, když ho Kakashi dostal chidori. Koutkem oka zahlédl jak Sasuke bojuje s Narutem a usmál se. Bylo dobře že se vzpamatoval, ale stejně ho nějaký trest od Orochimara nemine až mu Kabuto prozradí že Sasuke by se nebýt jeho už nevrátil. To je ale budoucnost a on se teď musí soustředit na boj. Věděl že jediná chyba by ho mohla stát život….

Kamayi se dívala na Naruta a Sasukeho a zahanbeně se podívala na svoje ruce. Všimla si že v nich stále proudí chakra. Už tak dlouho toto jutsu nepoužívala. A vlastně vůbec žádné dlouho nepoužívala. Namáhavě se soustředila a povolila justu. Chakra zmizela a ona se zapotácela. Uvědomila si svou chybu ještě než omdlela. Byla už stará na takové náročné jutsu, ale byla ráda že ho použila. Naposledy udělala něco správného… jen doufá že to pomůže…

Sakura a Hinata už se domluvily co udělají, když v tom si Hinata všimla Kamayi.
„Sakuro rychle!“vyběhly za ní. Naruto zpozoroval že se něco děje a ohlédl se. Když uviděl nehybnou Kamayi hrklo v něm. Sasuke využil toho že byl Naruto rozptýlený a praštil ho do obličeje. Naruto daleko odlétl a už se nehýbal. Sasuke byl přesvědčený že zvítězil. Nyní šel směrem k nehybnému tělu, u kterého seděly dvě dívky. Prošel kolem Naruta a ani se na něj nepodíval. Když ho minul něco ho ale najednou zastavilo. Ohlédl se a uviděl jak ho Naruto pevně drží za kotník. No jistě. Udělal to co se mu už několikrát stalo a on se z toho nepoučil. Zapomněl na Narutovu vytrvalost a na to že tak lehké mu neudělá. Když byl pro něco rozhodnutý, nevzdal se. A to Sasukeho naštvalo. Vytrhl se mu a počkal až se postaví. Stáli tam tak naproti sobě nějakou dobu, když si všiml že Naruta začíná opouštět červená chakra.

Naruto tam tak stál naproti Sasukemu a podíval se mu do očí. Pak si najednou vybavil slova co mu kdysi někdo řekl. Zněly mu hlavě tak dlouho, dokud jim neporozuměl i přes tu tmu způsobenou vlivem Kyuubiho. Bylo to jako sen. Slyšel hlas, který mu říkal, že jestli se chce stát Hokagem, ať to udělá vlastní silou, jestli chce ochránit přátele, ať to udělá vlastní silou, jestli chce Sasukeho přivést zpět, ať to udělá vlastní silou a nepoužívá k tomu moc démona. Naruto si uvědomil co teď musí udělat. Začal se pekelně soustředit a vtahoval do sebe tu mocnou chakru, která ale nepatřila jemu. Rudý dým kolem něj začal mizet. Byl volný. Ale stálo ho to mnoho sil, to on si ale nepřipouštěl. Podíval se Sasukemu do očí a řekl: „Můžeme pokračovat.“
Sasuke se ale nepohnul. Naruto stál a čekal na jeho pohyb. Nic se však nedělo. Podíval se směrem ke Kamayi a pak přímo na Sasukeho.
„Přemýšlíš jestli nemá pravdu, je to tak?“zeptal se Naruto. Sasuke se na něho zaskočeně podíval. Naruto se usmál. „Jo, to staří lidé jsou hold někdy moudří…“
„Ne! Já vím že mluví do vzduchu – “
„A to myslíš že by málem obětovala život jenom proto aby ti mohla pro zábavu nakecat nějaké výmysly?“

Kabuto při boji se vždy jednou za čas snažil zpozorovat jak si vede Sasuke. Když ho ale zkontroloval teď, moc velkou radost z toho neměl.
„Hele, vždyť ty se mi nevěnuješ!“zavolal na něj Kakashi a když se Kabuto ohlédl, uviděl jak na něj padá ze vzduchu. Stihl ale včas uskočit. Jenomže teď se sním Sasuke zase vybavuje a nebojuje. Musí s tím něco udělat.
„Promiň Kakashi, ale na chvíli tě musím opustit. Ještě potřebuji něco zařídit…“a než se Kakashi vzpamatoval, byl pryč. Ohlédl se a uviděl jak míří na Naruta.

Naruto na poslední chvíli stihnul uhnout útoku.
„Tohle není tvůj boj Kabuto.“řekl chladně Sasuke.
„Ale zdá se že ty taky nebojuješ.“odpověděl odměřeně.
„Nepleť se do toho!“poručil mu Sasuke.
„Támhle je tvůj protivník.“ukázal Kabuto na Kakashiho. „Střídání.“zašklebil se na něj.
„To je v pohodě Sasuke… aspoň můžu někomu pořádně nakopat p***l.“řekl Naruto. Sasuke si ho přeměřil ledovým pohledem a vyrazil vstříc Kakashimu, který se k nim už hnal.
Kabuto se podíval na Naruta. „Myslím že máš přece jenom pořád na něj nějaký vliv, Naruto. Nejspíš je načase ho od tebe nadobro odstřihnout. Teď to skončíme a to jednou pro vždy.“
„Jo, máš pravdu… teď to skončíme a potom už konečně budu moct splnit svůj slib a dovést Sasukeho domů.“ Kabuto se na něj posměšně zaksichtil.
„Vždycky jsi byl tvrdohlavý…“ Naruto se vrhl proti Kabutovi a vrazil mu jednu do obličeje. Ten se nebránil. Jenom se trošku zapotácel a zase se narovnal.
„Víš Naruto, musím se k něčemu přiznat. Věděl jsem že když teď proti tobě půjdu, zvítězím. Viděl jsem totiž, jak si do sebe opět vtáhl Kyuubiho, a to by žádný obyčejný člověk nezvládl, natož potom ještě chtít bojovat. Možná že ti přece ještě zbývá troška chakry, ale nemáš nejmenší naději mě porazit. A věděl jsem taky, že by tě mohl dostat Sasuke, ale to by trvalo dlouho….. Tak jsem to radši vzal do vlastních rukou.“ Naruto se na něj podíval opravdu ledovýma očima. Pak se ale zamyslel. Najednou se mu na tváři začal opět vybarvovat úsměv. Podíval se na Kabuta s lišáckým úsměvem.
„Říkej si co chceš…. Ty se akorát bojíš že se mi podaří Sasukeho přesvědčit. Protože ty víš, že i když se navrch změnil, uvnitř je to stále můj přítel! A já jeho…“ otočil hlavu směrem k dotyčné osobě, stojící naproti Kakashimu.

Kakashi se zastavil, když uviděl že k němu Sasuke míří.
„To nemůžeš. To on je můj nepřítel. Nemůžete se jen tak prohazovat. Já s tebou nebudu bojovat…. To já jsem tě přeci kdysi učil bojovat. Vzpomínáš?“ Sasuke se na něj jenom díval odměřenýma očima.
„Jo, vzpomínám.“ Řekl bez jakéhokoli zájmu. Věděl že nebýt Kakashiho, nikdy by se nenaučil používat chidori, které pro něj bylo velkým přínosem.
„Teď ale nemáš nevybranou Kakashi. Braň se, nebo zemřeš.“
„Posluž si…“ Sasuke se ale nemohl pohnout. Nakonec své nohy přece jenom donutil poslušnosti a rozeběhl se proti němu. Instinktivně dělal ruční znamení na chidori, pak se ale zarazil. Nemohl proti němu přece použít to, co ho on sám naučil…. Nemohl už ale zastavit. Běžel k němu, ale nechtěl mu ublížit. Když byl těsně u něj, minul ho. Netrefil se. A ani nechtěl.
„Žák nemůže ublížit učiteli jeho vlastní zbraní…“řekl Kakashi. Sasuke se na něj překvapeně podíval.
„A proč to tak je?“zeptal se.
„To díky respektu, která si žák navždycky uchová….“

Naruto bojoval s Kabutem, co mu jen síly stačily, cítil ale že už dlouho nevydrží. Kabuto měl stále navrch. Naruto usilovně přemýšlel, jak by ho mohl dostat, ale na nic nepřiházel. Jak může porazit někoho tak silného? Jak….
V tom ho to napadlo. Bude se muset inspirovat z jejich posledního zápasu, kdy chtěl Kabuto zaútočit na Tsunade….

„Naruto!!! Přestaň! Musíme ihned do Písečné!“volala zoufale Sakura. „Naruto!“
Naruto se ohlédl a viděl Sakuru klečící nad Kamayi. Musel se opět začít soustředit na Kabuta a jeho útoky, poslouchal ale každé slovo co Sakura říkala. „Musíme hned do Písečné! Kamayi je vážně poraněná! Potřebuje pomoc! Já už nemůžu, musíš ji tam odnést! Rychle!!!“Naruto kývl a začal před Kabutem couvat směrem ke třem ženám. Kabuto byl ale neodbytný. Naruto musel svůj plán přesunout na později, teď neměl čas a potřeboval se Kabuta nějak zbavit. Naruto se naštval. Měl toho všeho dost. Rozmáchl se a v nečekaný okamžik Kabuta udeřil takovou silou, že odlétl o slušný kus dál. Naruto na nic nečekal, otočil se a rozeběhl se za Kamayi. Popadl ji a holky mu pomohli posadit mu ji na záda. Ta se mu jenom nevědomky omotala pažemi okolo krku a Naruto rychle vyběhl. Proběhl kolem Sasukeho a Kakashiho, a Sakura a Hinata utíkaly za ním a odráželi útoky Kabuta, který se mezitím dal zase dohromady. Běželi a utíkali, Kakashi se k nim připojil, ale začal tak na ně dorážet i Sasuke. Po chvíli, už byli na dohled od vesnice a Naruto ještě přidal. Kabuto a Sasuke začali doléhat ještě víc, protože jim docházel čas. Sasukemu se podařilo hodit jeden z shurikenů na cíl. Zasáhl Hinatu. Ta vykřikla a skácela se na zem. Kabuto k ní přiběhl jako první. Hinata ležela na zemi. Měla vážně poraněnou nohu. Když uviděla Kabuta, snažila se vstát, ale moc jí to nešlo. Nakonec se jí to přece jenom podařilo, ale stejně už bylo pozdě. Kabuto přišel až k ní a chytil ji za rukáv. Hinata se snažila ucuknout, jenomže zakopla a znovu spadla. Kabuto ji nemilosrdně vytáhl na nohy, otočil ji k sobě zády a přiložil jí kunai ke krku.

4.774195
Průměr: 4.8 (31 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Ne, 2018-07-22 22:36 | Ninja už: 4936 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

"Misia L3" Hinata, dúfam, že s toho vyviazneš celá a živá. Síce je momentálne v zajatí Kabuta, ktorý ju bude chcieť vymeniť za Kamai, ale aj tak. Boj sa mi páčil, bol skvelý, aj keď som očakávala, že potrvá o niečo dlhšie. Som zvedavá čo si vymyslela nabudúce.

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, St, 2010-06-23 19:11 | Ninja už: 5538 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

hned jdu dál a tuším jak to bude pokračovat

Obrázek uživatele kykYsSka
Vložil kykYsSka (bez ověření), Po, 2008-04-07 17:59 | Ninja už: 19849 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

heeeeeej Sticking out tongue hned další pokračování.... Laughing out loud Smiling zrovna ted to ukončit Sad... Sticking out tongue

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Po, 2008-04-07 16:07 | Ninja už: 5897 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud

Obrázek uživatele Arya
Vložil Arya, Po, 2008-04-07 07:27 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 88 | Autor je: Prostý občan

Jejda rýchlo pokračovanie Smiling
__________________________
https://konoha.cz/~naruto/?q=node/23624

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Po, 2008-04-07 07:18 | Ninja už: 5917 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

Nestačí že diel preseknú v najlepšom koncové titulky, musíš aj ty?

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Skorp1k
Vložil Skorp1k, Ne, 2008-04-06 02:38 | Ninja už: 6018 dní, Příspěvků: 152 | Autor je: Prostý občan

HEJ!!! Zrovna ted to ukoncit to neni fer Laughing out loud ale jinak very GooD !! Laughing out loud

Obrázek uživatele TsuchiKim
Vložil TsuchiKim, Ne, 2008-04-06 00:21 | Ninja už: 5897 dní, Příspěvků: 747 | Autor je: Prostý občan

ajajaj tak teď nastávaj ty největší problémy, troufám si hádat
už abych se dozvěděla jak to pokračuje Smiling

dlouho jsem tu nebyla, ale snad se to zase změní a doženu staré resty Smiling *těší se na ty "své" autorky*

"kniha" Ninža z druhého patra? Jedině za trest! více - proč já tomu vlastně dělám reklamu? Puzzled

jsem členem Spolku žroutů knih (itadakimááás), naše závislost a rychlé čtení je přímo legendární, kdo by se chtěl přidat ať kontaktuje Akumakirei

napsala jsem recenzi na Black Cat, ale nevím jestli se tím mám chlubit Smiling
a pokračovala s recenzí NO.6

jsem členem FC Cinkl, FC Yuki Kaze-san a FC tepeyollotl

všude narážím na to, že 92% teenagerů poslouchá hip hop a pokud patřím do zbylých 8%, ať si to přidám do podpisu, ale je zajímavý, že to má polovina konohy a mém okolí to poslouchá pouze jeden člověk :D