manga_preview
Boruto TBV 09

Itachiho chyba 003

Děuji za podporu a tady máte 3.díl a pokud by jste chtěli pokračování, pište do komentářů a prosím o vaše nápady:) Budu moc ráda

Deidara se jednoho dne rozhodl, že koupí svému kamarádovi další časopis Playboy. Itachi si ho jako vždy pořádně pročítal a u jedné stránky se zarazil. Všiml si totiž nějaké reklamy:

Hledáš bandu dobrejch EMO týpků?
Jsi kluk nebo holka, máš černé vlasy, nějaký piercing a neusmíváš se?
Bereme i ty, co si to teprve nechají udělat
Přijď na konkurz do Taco bell
Těší se na vás Emo klub Banda divných Emo, Konoha

Itachi se objednal do studia, které mu doporučil Pein. Objednal se na piercing do jazyka, obočí a nosu. Pak si šel koupit černé oblečení do Kenvela a když byl hotov, šel na sraz do Taco bell.
Když ho uviděli, hned byli rozhodnutí, že jim v klubu nesmí chybět. Itachi byl nadšený, ale už musel běžet domů, protože Deidara měl premiéru: Vařím večeři. Pak se podíval na hodinky a všiml si, že má ještě dost času. Emáci si ho upravili. Měl růžové pramínky ve svých černých vlasech a vylepšili mu Akatsuki plášť. Byl černo-růžový. Itachi se potom vrátil domů, kde na něj čekal Kisame a začal se telit, když spatřil Itachiho ve dveřích, ale taky byl rozesmátý s pozvánky, co si přečetl v Playboyovi. Kisame na něj spustil: ,,Itachi, to si ze mě děláš srandu ne? Takže z tebe bude buzík s Emo stylem?“ Itachi se na něj naštvaně podíval: ,,Chceš poznat Mangetou sharingan?“ Kisame na něj hodil bázlivý pohled a odvětil mu: ,,Radši ne, stejně musím do kuchyně, Deidara chce žraloka nebo jinou rybu“ a utíkal pryč.
Deidara už měl uvařeno, tak se všichni shromáždili u stolu v kuchyni a pustili se do jídla. Všem to přišlo odporné. Itachi se zeptal Deidary: ,,Ty si vařil Kisameho alias žraloka?“ Deidara mu odpověděl: ,,Ne, já jsem ho nechytil, protože asi pochopil, že ho chci servírovat jako rybu.“ Zetsu se na něj podíval: ,,Ty debile, maso sem neměl dlouho! Víš co, už nikdy nebudeš vařit, jedině kdyby jsme tě objednali na kurzy vaření!“ Deidara to odmítl a běžel do pokoje. Už nikdy se neusmál a byl jenom smutný.
Itachi mu nabídl, že ho vezme do klubu Emo. Deidara souhlasil, tak mu Pein udělal piercing do jazyka a obočí a nabarvil mu vlasy na černo s červenými pramínky. Poděkovali Peinovi a běželi do klubovny s názvem: klubovna Emo klubu Banda divných Emo, Konoha.
Když přišli do klubovny, hned přijali Deidaru do klubu. Jeden člen řekl, že se vrátil jeden z šéfů Emo klubu. Byl to Sasuke a koukal jako magor, když uviděl Deidaru a Itachiho. Sasuke vstal a šel k Itachimu: ,,Bráško, no co tady děláš? Chceš konečně vidět, jak tě porazím?“ Itachi mu odpověděl: ,,Ty se chceš zase rozčilovat, když mě neporazíš?“ Sasuke se urazil a šel k Deidarovy: ,,Ty tady dlouho nebudeš“ Deidara se na něj podíval a ptal se: ,,Proč, chceš mě vyhodit?“ Sasuke se škaredě pousmál: ,,Ne, myslel sem, že dlouho nebudeš žít“ Deidara se na něj podíval a odsekl mu: ,,Nějakého Malého parchantka se nebojím!“Sasuke ho vyzval na souboj a Deidara přijmul.
Sasuke se ušklíbl a odešel pryč. Deidara se podíval na Itachiho: ,,Itachi, jdu za ním na ten souboj a chtěl bych ti říct, že kdybych nejpozději zítra nepřišel, jsem mrtvý“ Itachi se na něj podíval a řekl: ,,Můj bratr není tak silný jako ty, protože mu chybí jedna vlastnost. Nenávist.“ Deidara odešel a Itachi spěchal domů a oznámil Akatsuki to, co mu Deidara řekl. O dva dny později Akatsuki drželi smutek, protože Deidara umřel (mysleli jsi to). Najednou se otevřeli dveře a někdo zraněný s rozervaným pláštěm zařval,, I´m back. Neboli jsem zpět.“
Itachi se mu vrhnul do náručí a zašil mu plášť, protože poznal, že to byl Deidara. Itachi se ho zeptal: ,,Chceš s semnou chodit?“ Deidara vyvalil oči a povídá: ,,Ne, mám rád Sasoriho.“ A pak se Sasorim chodil. Itachi měl zlomené srdce, ale za dva roky to zkusil znovu.
Sasori už s Deidarou nechodil, ale zůstali nejlepšími přáteli, dokud Sasori nezemřel.
Deidara Itachiho stejně nechtěl. Itachi měl zlomené srdce, protože Deidara skončil u Emo bandy a odbarvil se. Itachi už taky neměl svou růžovou, protože se mu ta barva po 7 umytích vymyla a Sasukeho ho stejně vyhodil. Itachi byl tedy sám, už nečetl ani PlayBoy, ale kupoval si speciál Emo časopis a v každém byl dárek. Největší radost měl ze žiletky. Protože se mohl řezat kdy chtěl a byla to jeho oblíbená hračka. V pokoji měl všude krev, ale uklidňovalo ho to. Stejně ho to jednou omrzelo a začal se věnoval počítači, internetu a začal žít extrovertní život.

4.8
Průměr: 4.8 (15 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Čt, 2018-07-26 14:28 | Ninja už: 4945 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

"Misia L3" Takto ma podrž, tento dielik bol úchvatný a hrozitansky zábavný. Mohlo ma napadnúť, že medzi šéfmi EMO klubu bude jednoznačne patriť Sasuke. No mňa by aj tak zaujímalo kto boli tí ostatný šéfkovia. Veľmi ma pobavila predstava, ako asi mohol Itachi vyzerať s ružovým melírom, ako aj obláčikmi na plášti. A ten výraz tváre na Sasukem, musel byť na nezaplatenie, keď zbadal, že jeho starší braček je tiež členom jeho exelentnom klube.

Obrázek uživatele naruto x sasuke
Vložil naruto x sasuke, Po, 2008-07-28 22:31 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 208 | Autor je: Prostý občan

Jé to bolo super. A jak Deidara odmetol Itachiho kôli Sasorimu. To bolo najlepšie.

Obrázek uživatele nica
Vložil nica, Čt, 2008-04-17 18:56 | Ninja už: 5924 dní, Příspěvků: 117 | Autor je: Prostý občan

haha je to fakt super len pracuj daaaal...( skoda ze deidara je teplej)

Obrázek uživatele Jaden
Vložil Jaden, St, 2008-04-16 18:46 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 3462 | Autor je: Editor všeho, Moderátor, Ichiny trojky

Já z toho nemůžu! Super!!!! Smiling


Obrázek uživatele konoha ninja SASUKE
Vložil konoha ninja SASUKE, Pá, 2008-04-11 20:24 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 19 | Autor je: Prostý občan

heh pecka novi napat ked sa venuje positacom a netu co tak stat sa heckerom a heckne sasukeho pc a potom ho chiti konoha policia?? ale toto je cool

Obrázek uživatele Andra
Vložil Andra, Pá, 2008-04-11 20:25 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 304 | Autor je: Prostý občan

dobrý Itachi a virování počítačů??? To by mě zajímalo jak to dopadne

Obrázek uživatele Andra
Vložil Andra, Čt, 2008-04-10 07:49 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 304 | Autor je: Prostý občan

teďka mě napadlo další téma: "Itachiho první láska"

Obrázek uživatele Naomi Konoe
Vložil Naomi Konoe, St, 2008-04-09 15:51 | Ninja už: 5933 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Prostý občan

Wow...teda....Itachiho v růžový barvě si fakt představit nedokážu.XD

Obrázek uživatele Andra
Vložil Andra, Út, 2008-04-08 21:55 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 304 | Autor je: Prostý občan

hmm tak teďka je na tom počítači....tak co třeba, že si založí blog???

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Po, 2008-04-07 07:22 | Ninja už: 5926 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

To bolo super!!! Dopíš!

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Alea
Vložil Alea, So, 2008-04-05 17:06 | Ninja už: 5952 dní, Příspěvků: 950 | Autor je: Prostý občan

XDDDDDD Emoooo =DDD jezusky xDDDD...ale Itachi a extrovertní život? =D co to? =D to si nemumim představit, to chcu číííst =D