manga_preview
Boruto TBV 07

Přívěsek probuzen 9.kap.

9.kapitola: Dračí oko v akci

„Naruto…“zašeptala Kamayi a po tvářích jí stékaly slzy. Soucítila s ním, moc. Pak se ale její lítost obrátila v zlobu. Co to ten Sasuke dělá? Copak nevidí jak se všichni kvůli němu trápí? Naruto, Sakura…

Sakura cítila v zádech podivné teplo. Otočila se a uviděla Kamayi, jak tam stojí a dívá se do země a kolem ní pulzuje podivná zelená chakra.
„Co to - ?“uslyšela vedle sebe Hinatu, která si toho taky všimla. Pak Kamayi zvedla hlavu a podívala se na Sakuru očima, ve kterých proudili barvy duhy a různě se míchaly. Když se podívala na Sakuru, měly její oči barvu do růžova, když se podívala na Hinatu, tak do zelena, když se podívala na Naruta, měla oči barvy zlaté a když její pohled sklouznul k Sasukemu zbarvily se do bíla.
V jednu chvíli se na ni Sakura dívala, a v druhý okamžik byla pryč. Když se otočila uviděla jenom šmouhu mířící k Narutovi a Sasukemu.
„Naruto!“
„Sasuke!“ zakřičely ve stejný okamžik Hinata a Sakura.

Naruto je jenom rychle otočil a viděl podivnou šmouhu která se k němu a k Sasukemu blížila. Zasáhla Naruta prudce do ramene, tedy jen tak se o něj otřela, ale jeho to odmrštilo stranou na zem. Naruto viděl už jenom jak míří vší rychlostí na Sasukeho, který používá svůj sharingan a rychle uhýbá. Pak už byla všude okolo jenom tma. Naruto se ponořil do bezesného spánku. Ale počkat, je to správně? Vždyť poslední dobou pořád jenom usíná. Jeho přátelé jsou přece v nebezpečí, tak jak může teďka spát? Ne tak to nebude. Nechci čekat jaká zpráva mě překvapí až se vzbudím. Musím zasáhnout a to hned! Musím se vzbudit! Vstávej! Vstávej!! VSTÁVEJ!!!
Naruto pomalu otevřel oči. Chtěl se podepřít, ale celé tělo ho bolelo. Natočil hlavu na stranu a uviděl Sasukeho jak se brání nějaké věci. Ale moment! Vždyť to je…! Ano, poznal ji zcela jasně, i když vypadala trochu jinak, byla to ona! To byla Kamayia!
Naruto se rychle postavil na nohy, nevnímajíc bolest. Rozhlédl se a uviděl Kamayi, která zřejmě používala tajné justu, jinak si to neuměl vysvětlit. Sasuke celý schvácený unikal jejím úderům a plamenům, které pomocí jedné ruky vyvolávala. Když se otočil, uviděl vystrašenou Sakuru a Hinatu, která nevěděla na čí stranu se má postavit a komu pomoci. Naruto se podíval zpět a viděl, jak Sasuke použil jeho Dračí ohnivé jutsu. Kamayi uskočila a oplatila mu stejně žhavým plamenem. Oba už byli očividně unavení, ale nevzdávali se. Potom se ale zarazili. Kamayi přestala útočit a Sasuke byl rád, že se může aspoň na chvíli zastavit.
„Vůbec tě neznám, ale vím kdo jsi…“zašeptala tichým a zkřehlým hlasem. „Hodně jsem o tobě slyšela a myslela jsem že když tě Naruto a Sakura považují za takového přítele, tak za to stojíš! A to jsem se spletla. Copak nevidíš, jak všem okolo ubližuješ? Naruto a Sakura už toho kvůli tobě tolik vytrpěli, ale nikdy se nevzdali naděje a ty jim chceš teď vzít poslední šanci? To je poslední možnost jak jim vše vynahradit! Všechny ty roky co tě usilovně hledali…“
„Mlčte! Nic o tom nevíte!“vyjel na ni Sasuke.
„Vím toho dost! Vím že radši zůstáváš v minulosti a upíráš se ke vzpomínkám, než abys zapomněl a žil svůj život teď a tady s přáteli!“
„Jenom díky těm vzpomínkám jsem vydržel a stal se nejlepším. Jen ty vzpomínky mi dávali smysl žít. Pomsta je to, kam to celé vede a kde to všechno musí skončit.“
„Měl jsi nějaký sen a nějaký cíl, ale ty se mohou změnit. Stejně tak jako se mění okolí a jako se měníš ty sám. Oni tě změnili a ty jsi to přijal. Pak si se ale znovu zatvrdil a to jenom kvůli tvé ješitnosti! Nemohl jsi vystát tu myšlenku že už je někdo lepší než ty! Naruto tě dohnal a ty jsi kvůli tomu odešel?! To je jenom ostuda! Být tvou matkou tak bych se za tebe styděla! A ona je ten kvůli komu to všechno děláš ne? Myslíš že by s tím souhlasila? Že jenom kvůli ješitnosti si se dal na stranu zla?!“
„Buď zticha! Mlč už! Ty nic nevíš! Nemáš ani představu jak já se cítím.“
„Cítíš? Copak ty máš nějaký cit?“ Oba už toho měli dost. Nemohli se na sebe dívat a Naruto už taky ne. Sasuke udělal ruční znamení a nasál do plic co nejvíc vzduchu. Kamayi udělala totéž. A v ten jeden jediný okamžik se Naruto opravdu bál. Viděl svoje přátele, jak proti sobě bojují. Jak se chtějí zabít! Ne! To nemohl dopustit!
A v tu chvíli co se Naruto pevně rozhodl že udělá to co musí, Sasuke a Kamayi proti sobě vrhli obrovské ohnivé koule a z jejich úst vycházel nesnesitelný žár. Naruto pomyslel na Sakuru a na to že to samé co teď udělá on udělala kdysi i ona. Když na střeše nemocnice proti sobě bojovali se Sasukem. Naruto nechtěl stát a čekat kdo z nich to déle vydrží. Vyběhl a tak rychle jak jen to šlo utíkal přímo doprostřed, kde se střetali ohnivé koule těch dvou.
„Tak už DOST!!!!!“křičel a za běhu zavřel oči. Když je zase otevřel jejich nebesky modrá barva se změnila na rudou. Za běhu se prudce nadechl a při jeho slovech se z jeho vnitřku vyřítila ohromná vlna chakry, která když skočil do středu plamenů všechny uhasila a odmrštila Kamayi i Sasukeho.
„DOOST!!!“řval vzteky celý bez sebe. Byl tak naštvaný že myslel, že z toho zešílí. „Copak vy to nechápete?! Jsem tu jenom proto abych dovedl Kamayi zpět do vesnice a to živou! A jsem tu taky proto abych dovedl Sasukeho zpět do vesnice a to živého!!! Když se tady teď pozabíjíte moc mi nepomůžete!“oba leželi na zemi a těžce se sbírali. Když se posadili podívali se na Naruta. Ten se přímo před jejich očima měnil v Kyuubiho. Nemohl vystát tu nenávist všude kolem, to zoufalství, ten strach a beznaděj. To všechno ho sžíralo ze vnitř a uvolnilo pečeť. Narutovi narostl jeden ocas.
„Naruto…“zašeptala Hinata.
„Naruto…“polykala slzy Sakura.
„Naruto…“vzdychla Kamayi.
„NARUTÓ!!!!“zakřičel Sasuke. Ani nevěděl proč, ale věděl že nemůže dopustit aby se proměnil úplně. Naruto se na něj podíval zlostnýma očima. Sasuke se na něj díval a probodával ho pohledem. „Do střehu.“Narutovi se zúžily zorničky. Ani necítil jak mu narostl mu další ocas a prudce vyrazil k Sasukemu.

4.83871
Průměr: 4.8 (31 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Pá, 2018-07-20 13:21 | Ninja už: 4898 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

"Misia L3" Sakura, ma už začína štvať. A to patrí medzi moje obľúbené postavy. Ale v tejto poviedke sa k ničomu nedonúti a len vzlyká, ako malé decko. Len dúfam, že sa k niečomu konečne odhodlá skôr než ju niekto zabije. Ináč boj sa mi páči a som zvedavá čo bude nasledovať, ako aj na súboj Kakashiho s Kabutom.

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, St, 2010-06-23 17:55 | Ninja už: 5500 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

a co kakashi a kabuto? jinak uplně nádherný díl, zcela jsem ho zhlatala

Obrázek uživatele Akimoto Kaito
Vložil Akimoto Kaito, Čt, 2008-06-19 18:49 | Ninja už: 5961 dní, Příspěvků: 514 | Autor je: Prostý občan

Á už jsem si říkal, kdy na scénu příjde dračí oko. Super a teď ještě bude další bitka, no uvidíme jak se to vyvrbí.

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Čt, 2008-04-24 18:19 | Ninja už: 5966 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Jooo do Sasína!!! zlámat hnáty, zmlátit do bezvědomí!! ...pardon nemohla jsem si pomoct xD...upe sugoi díl!

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Čt, 2008-04-24 18:20 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

ty bys ho pořád mlátila Laughing out loud

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Čt, 2008-04-24 18:23 | Ninja už: 5966 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Nemám ho ráda...je to trapný Uchiha xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, So, 2008-04-26 20:22 | Ninja už: 5859 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

Teda chudak kdyby se s tebou mel potkat Laughing out loud Laughing out loud

Obrázek uživatele Verča 007X
Vložil Verča 007X, Ne, 2008-05-18 18:37 | Ninja už: 5905 dní, Příspěvků: 600 | Autor je: Prostý občan

kdyby se setkal s Rikou, ani jeho sprostá kekei genkai by mu nepomohla Laughing out loud

Yuumei - více spoluautorská FF xD Laughing out loud určo se mrkněte ;-)

Dedík a POMELO!! Joj, POMELO!!! Boží obrázek našeho spolku xD

Pomelo, to je věc.
Kdo řek něci jinýho- je to kec.
Pomelo vládne světu,
řekně jen tu jednu větu:
Pomelo je náš král
každý se ho vždycky bál!!

Aneb POMELO vždy výtězí Laughing out loud Laughing out loud

Nebýt Natush(té HLAVNĚ!! xD), tuším že Michi(nebo to byla Miya?? Puzzled xD) slovenskýho prezidenta a dalších blbostí, pomelo by skončilo na ulici... teď je z něj náš BŮŮŮŮH xD Laughing out loud Kakashi YES

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, Ne, 2008-05-18 18:38 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

ani by jí nestačil aktivovat, a lehl by Laughing out loud

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Ne, 2008-05-18 18:45 | Ninja už: 5966 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

To by ani nestačil zaregistrovat koho vůbec potkal xDD by lehl dřív než by se rozkoukal xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Mitsuri Uzumaki
Vložil Mitsuri Uzumaki, So, 2008-04-05 14:56 | Ninja už: 5922 dní, Příspěvků: 32 | Autor je: Prostý občan

To je super!Moc se mi to líbilo!Rychle další dílek!

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Čt, 2008-04-03 20:53 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

jééé to je uplně kawaii!!

Obrázek uživatele TsuchiKim
Vložil TsuchiKim, Čt, 2008-04-03 20:09 | Ninja už: 5859 dní, Příspěvků: 747 | Autor je: Prostý občan

vypadá to na pořádnou bitku nebo se Naruto uklidní?

dlouho jsem tu nebyla, ale snad se to zase změní a doženu staré resty Smiling *těší se na ty "své" autorky*

"kniha" Ninža z druhého patra? Jedině za trest! více - proč já tomu vlastně dělám reklamu? Puzzled

jsem členem Spolku žroutů knih (itadakimááás), naše závislost a rychlé čtení je přímo legendární, kdo by se chtěl přidat ať kontaktuje Akumakirei

napsala jsem recenzi na Black Cat, ale nevím jestli se tím mám chlubit Smiling
a pokračovala s recenzí NO.6

jsem členem FC Cinkl, FC Yuki Kaze-san a FC tepeyollotl

všude narážím na to, že 92% teenagerů poslouchá hip hop a pokud patřím do zbylých 8%, ať si to přidám do podpisu, ale je zajímavý, že to má polovina konohy a mém okolí to poslouchá pouze jeden člověk :D

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Čt, 2008-04-03 20:44 | Ninja už: 5859 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

Uvidis! Eye-wink
Laughing out loud

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, Pá, 2008-04-04 06:17 | Ninja už: 5879 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

To dúfam, lebo sa od napätia zbláznim!

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, Pá, 2008-04-04 17:50 | Ninja už: 5859 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

Jsem moc moc rada, ze se to nekomu libi Laughing out loud Je to uzasne a moc dekuji ze si to ctete Smiling