manga_preview
Boruto TBV 11

Super Ninja č.1: Tsunade se nudí: alkohol je nebezpečný!

„Vážení obyvatelé Konohy a okolí, jistě mně znáte. Jmenuji se Tsunade a jsme místní Hokage. No, a protože se nudím, rozhodla jsem se pořádat Superstar, můžete se přihlásit, tady! Vybereme z vás dvacet nejlepších, kteří půjdou do finále, pak do semifinále, no však víte, jak to chodí. Máte přece televizi, ne?“ „Já chci! Já chci! Já a síla mládí vyhrajeme!“ Zakřičel Lee a šel si stoupnout do fronty, která se mezitím utvořila před Tsunade. První byla, Ino Yamanaka.
„prosím, můžeš začít“ řekla Tsunade a našpičatěla uši na Inini písničku. „I am a barbie girl, in a barbie world, like a plastic it´s fantastic! Lalalala.“ „ Fuj! Co to je?? Ty neumíš zpívat!“ ozval se přední umělec skupiny AkAtSuKi, Itachi. „Ino, bohužel. Mrzí mně to, ale tohle nehledáme. Skus to jindy“ omluvila se jí Tsunade. „ Ale já sem umělec nemůžete…aaaa….aaaa…“ rozbrečela se a běžela se domu vyplakat mamince a tatínkovi.
„Taková hysterka! A kopíruje můj účes! Vidíte to? Můj účes! No to je katastrofa!“ vztekal se blonďák v druhé řadě. „ Hehe! Uklidni se Dei, ty si daleko lepší než ona“ pousmál se jeho manažer Sasori. „Nuže, kdo je další?“ ztišila je Tsunade „Já!“ozval se malinký prcek Konohamaru. „No, tak zpívej“ usmála se na něj Tsunade laskavě a napila se Saké. „Když tam jde on. Tak já taky! Dattebayo!!“ zakřičel Naruto a přidal se do přeplněné fronty, kde už byli snad všichni z Konohy a okolí. „Já sem flank maličký krokodýl, a bydlím tam, kde teče řeka Nil…“ zpíval Konohamaru pořád dokola až zapomněl text a ztichl. „Konohamaru, drahoušku, zpíváš moc hezky, ale promiň“ řekla Tsunade a usmála se na Konohamara: „ale budeš porotce, ano?“. Zato Ino, která se vrátila od maminky (nejspíš už se vyplakala) začal protestovat: „cože? Takový mimino? S tak trapnou písničkou? To není možné! Porotce mám být já!“ „ Zase je tu ta bloncka! Vidíte to? Jak kopíruje můj styling?“ vztekal se zase Deidara a ostatní členové hudební skupiny AkAtSuKi!!!! Ho šli utěšovat, čímž se přesunuli na konec řady, protože Deidara, se rozhodl, Ino zabít za velezradu ukradení jeho jedinečného stylu.

„Další!“ zakřičela hlavní porotkyně. „To jsem já, mstitel Uchiha Sasuke“ řekl Sasuke a ohlédl se na skupinu AkAtSuKi!!!!. „Tak začni“ pobídla ho druhá porotkyně Shizune, kterou Tsunade vyzvala, aby se přidala, jelikož na rozdíl od Tsunade má hudební sluch. „I must be emo kid. Lalalala. An emo kid…lalala…the emo kid…“
„No Sasuke, myslím, že postupuješ, co ty na to Shizune?“ „přesně tak Tsunade-sama a ty Konohamaru?“ „no, mohl být i lepší, ale šlo to“ řekl Konohamaru
„tak tedy. Další!“ „jááááááááá!!!!!!“ přihlásil se Rock Lee „můžu?“ „jistě že ano“ řekla Tsunade. „We´ve! We´ve rock you!!!..“ „Lee, jdi za sasankou, chci říct za Sasukem“ poslala ho Tsunade, která kvůli své láhvi nevěděla, co mluví ani co se děje.
Jako další se představila Tenten se svojí hitovkou Umbrella, Sakura se svojí písní Hung up, Temari s Gimme More, Neji s Burlaky, Naruto s Ayo Technologi, skupina AkAtSuKi!!!! s Savin´Me (je osm členů + Sasori, to je manažer skupiny, který nezpívá), Michiko s When You Gone, Hinata s Peice of me, Lai s What I´ve Done a poslední Teny s Gotta Go My Own Way.
Takže to byli ti, co postoupili, a ti co nepostoupili? Kakashi, Ino, Shikamaru, Kiba, Chouji, Ibiki, Anko, Kurenai, Gai, Kimimaro, Orochimaru, Jiraiya. Tayuya přijala čestné místo porotce stejně jako Kin Tsuchi a Dosu Kinuta, slečna Anko Mitarashi se svým jouninskýnm týmem obstarává přímí přenos, celou akci sponzorovala Tsunade.

*********
„Konochiwa, jmenuji se Hatake Kakashi a mám na starosti první přímí přenos. Jsem na místě soutěže a to před budovou kage, kam se před chvílí soutěžící a porotci odebrali, popravdě měli to jen tak tak. Právě před okamžikem začalo pršet. Prozatím to je vše co víme, ale slibuji, že se ještě ozvem. Dewamata“
I hope you enjoy it.

5
Průměr: 5 (10 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Layla
Vložil Layla, Čt, 2008-05-08 23:13 | Ninja už: 5942 dní, Příspěvků: 1111 | Autor je: Prostý občan

žjee to je super Laughing out loud jako všecko co si napsala Laughing out loud

ááááááájem....SMILEY PIG....chňo chňo
Bleach a dalšíLayla deviantartí
→TOP anime →NANA
to teď u mě vlááádne
Bazinga!

Obrázek uživatele Teny
Vložil Teny, St, 2008-04-30 19:08 | Ninja už: 6050 dní, Příspěvků: 208 | Autor je: Prostý občan

tak to mě se líbí

Obrázek uživatele 1temari1
Vložil 1temari1, Čt, 2008-04-03 19:54 | Ninja už: 5985 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Prostý občan

suuuuuuuuuuuuuuper kedy bude pokracko???? uz sa tesim!

Obrázek uživatele Liss.Shan
Vložil Liss.Shan, Čt, 2008-04-03 19:29 | Ninja už: 6081 dní, Příspěvků: 327 | Autor je: Prostý občan

Doufám, že se "Super Ninja" bude líbit Smiling