manga_preview
Boruto TBV 09

30 + 3 NA CHATĚ, díl 005 - Na vycházce

Tak je tu další popis pobytu Danieeru-chan, mé maličkosti a několika dalších individuí na chatě. Užijte si to a moc se nesmějte, my vážně nemůžeme za to, co ti maniaci vyvádějí. Laughing out loud

„Neviděli jste Danieeru?“ zastavovala hAnko každého spoluobyvatele, na kterého narazila. Jenže všichni odpovídali záporně. hAnko začínala být mírně nervózní, její kamarádka se ještě nikdy jen tak nevypařila. Muselo se jí stát něco strašného. A pak ji to napadlo... Itachi! Jestli jí ten magor něco udělal, tak ať si mě nepřeje, soptila, když sbíhala do sklepa, kde si Akatsuki zbudovala tajnou základnu. Tak tajnou, že ji Konohamaru objevil pět minut po jejím slavném zřízení, sebral tam Hidanovu modlitební knížku a schoval neznámo kam. Vřítila se do tajné základny jako větrná bouře, cestou si podala Samehadu a namířila jí přímo na Itachiho.
„Tak mluv, cos jí udělal?“
„Komu? Já nic neudělal!“ hájil se Uchiha starší.
„Kde je Danieeru?“
„Támdle stojí,“ ukázal Itachi rozklepaným prstíčkem.
hAnko se otočila a fakt to byla pravda – Dani stála ve dveřích do sklepa, koukala na ten výjev a čekala, co z toho bude.
„Kdes byla?“ vyjela na ni hAnko, zabodla Samehadu do stěny, a pak se obě kamarádky vydaly do přízemí.
„Za kabátem,“ odpověděla Danieeru, jako kdyby to bylo úplně normální.
„Proč, proboha?!“
„Ále, měla jsem takovou jednu nepříjemnost s tím zledějem, Kakuzáčem. Pak mě zas málem osliznul Orin, tak jsem se radši schovala. A to je asi tak všecko.“
„Aha, výborně! Jenže já o tebe měla strach, Dani.“
„Promiň,“
zamumlala nevinně, nad hlavou se jí zhmotnila svatozář a na zádech vypučela křidélka. hAnko si pomyslela, že tohle její „minijutsu“ zažije ještě hodněkrát.
Když dorazily do obýváku, Sasuke právě zapaloval oheň v krbu pomocí Katonu. Bohužel se netrefil a podpálil stojan na noviny. Kakashi přispěchal na pomoc se Suitonem, jenže si v tom zmatku spletl pečetě, místo Suikoudanu udělal Deibakufu a vytopil komplet celý přízemí. Napřed na něj začal řvát Shikamaru, kterému zhlasla cigareta, pak následovali Izumo a Kotetsu, kterým uplavali koně z Dostihů a sázek. Nakonec dostal po hlavě od Gaary, který byl nenadálou záplavou vyrušen při vytrhávání obočí.

„Pomooooooooooc!“ ozvalo se ze sklepa. „Tobi se topí!!!“
Po kolena ve vodě se osazenstvo obýváku brodilo do haly. Tam nad hladinou vykukovaly naštvané ksichty členů „Rozbřesku“. Deidara byl napruzený, že mu zplihl culík, Kakuzovi se namočila stovka, kterou chvíli předtím šlohnul z kapsy nic netušícímu Zetsovi. Hidan se vztekal, že mu zrezaví kosa, Sasori zoufale hledal svého Kašpárka, Itachi zachraňoval Tobiho. Country-boy se usadil na prvním suchém schodě a začal zpívat „Plavu si ani nevím jak, vždyť nemám prsa, nemám znak...,“ zatímco Kisame předváděl sestavu, za kterou by se nemusela stydět nejedna akvabela.
Naštěstí se nad schodištěm v prvním patře objevil Jiraiya a vyvolal Gamakichiho, který všechnu vodu vypil. Když se obyvatelé jakž-takž vzpamatovali a vysušili, doobviňovali se navzájem a nastal všeobecný klid, hAnko navrhla oddechovou procházku do lesa. Když se pak osazenstvo chaty začalo zarytě hádat o tom, jestli jít nebo ne, Sasuke, který rapidně odmítal, byl přehlasován zbytkem. Tak si partička sbalila batůžky a vyrazila se kouknout po přírodních krásách.

V čele průvodu nadšeně poskakovala Danieeru a její pejsek Valy. Dani pořád něco fotila, ať už stromy, skály, nebe, nebo ostatní. Zrovna zahlédla orlí hnízdo, tak se postavila na kraj skály a ostřila, mumlajíc, jak to bude skvělá fotka. To ale netušila, že Kakuzu jest velice pomstychtivý – strčil do mladé fotografky, ta slítla přes okraj a málem by skončila dole roztřískaná na kaši, kdyby se nezachytila větve malé borovice.
„Kam se zase poděla Danieeru?“ hudrovala hAnko, načež objevila dívčinu zavěšenou na větvi.
„Pomoooooc!“ zaškemrala visící.
„Já toho moc nesvedu...,“ pípla hAnko. Pak ale dostala spásný nápad, zavolala Zetsu a společnými silami vytáhli Danieerku nahoru. Ta jen stihla poděkovat a vzápětí už pronásledovala Kakuzu, mlátila do něj foťákem a velmi neslušně mu nadávala (to má nejspíš z Hidanova slovníku sprostých slov, protože jinak je to veskrze slušné děvče).
Když se všechno uklidnilo, převzaly vedení Ivča s hAnko, které jako jediné věděly, kam vlastně jdou. Po menším draní se přes trní, půl metru vysoké kopřivy a brodění se přes tři potoky skupinka dorazila na rozkvetlý palouček.

Teuchi-san a Chouji se rozhodli pro jedinou věc, která je naplňovala nevýslovným štěstím – přípravu jídla. Shikamaru se věnoval svým nejoblíbenějším činnostem – nicnedělání a pozorování mraků, Asuma stál opodál a spokojeně si zapaloval jednu cigaretu od druhé. Kakuzu s radostí zjistil, že spousta lidí má s sebou peněženky. Zetsu si vesele povídal s borovicí, javorem a šípkovým keřem, zatímco Kisame rozprávěl se pstruhy v potoce. Deidara, Sasori a Hidan rozebírali odstín laku na nehty, Itachi šikanoval svého mladšího brášku, Konohamaru si hrál se třemi psy na indiány. O kousek dál seděla trojice Ivana-Jiraiya-Kakashi a polemizovali o tom, jestli má Junko radši blondýny nebo brunety. hAnko a neoddělitelná partička Kotetsu a spol. hráli karty, zato čtveřice Neji-Lee-Gaara-Kankurou si ujasnila pravidla pro osud a sílu mládí. Naruto a Tobi si házeli oranžovým míčkem, Orochimaru s Kabutem probírali vliv zbabělosti na život, Kiba a Pein spolu psali nějaký text a Ebisu jim ochotně pomáhal, protože byl rád, že se aspoň na chvíli zbavil Konohamara. Nenápadná Danieeru, schovaná v trávě, všechny ostatní špehovala a potají fotila. Image neviňátka jí však kazily čertí rožky, které jí vykukovaly z vlasů.

Chouji a Teuchi měli menší problémy s rozděláváním ohně, proto byli nuceni požádat bratry Uchihovy o pomoc. To ovšem neměli dělat... Gramlavý Uchiha starší málem podpálil Zetsovy kamarády a naprosto neschopný Uchiha mladší spálil třetinu lesa. Kvůli nenadálému požáru byl Kisame připraven o konverzaci s příbuznými a neochotně to musel jít uhasit.
„Ničitelé lesního ekosystému!“ zahučela slečna Kyuubi z hnutí GREENPEACE, která šla náhodou kolem.
hAnko nešikovným dědicům Sharinganu pěkně zostra vynadala. Sasun schytal i pár facek, Itachi pouze kopanec do holeně, protože, jak se hAnko vyjádřila: „O takový pitomý dřevo si nebudu otloukat ruce!“
Nikdo se ani moc neobtěžoval ubohé sourozence bránit, jelikož jejich přičiněním přišli o teplý jídlo a museli se spokojit s namazaným chlebem. Génius Shikamaru se opovážil navrhnout výlov pstruhů a jejich přemenu na chutné sushi. Jeho velkokapacitní mozek ale opomenul tu nepodstatnou maličkost, že Kisame je taky dravá rybka. A ta rybka se ohnala svým zubatým nožíkem a ušmikla géniovi culík. K zemi se zvolna snášely kadeře černých vlasů. Roztržená gumička odlétla kamsi do neznáma a rozprostovlasatělý Shikamaru potřásl odlehčenou hřívou. Na paloučku se rozhostilo ticho. Všichni zírali v němém úžasu. Dramatický okamžik přerušila až Sasoriho slova: „Měl ses ostříhat dřív. Takhle konečně vynikne tvá mužná krása a dokonalé rysy tváře.“
Deidarou zmítaly protichůdné pocity. Měl radost, že je teď jediný majitel sexy účesu, ale na druhou stranu začal šíleně žárlit. Proč JEHO Sasorínek pokukuje po cizím chlapečkovi?! Deiovy chmurné myšlenky přetrhlo Narutovo zahýkání: „Tý krávo! Máte někdo zrcátko? Danieeru, puč mi foťák, to se musí zvěčnit! Shiki má teď stejný mikádo jak Hinata!“
Shikamaru si ležérně odhrnul nově vzniklou ofinku z čela a pohrdlivě odfrknul: „Taky naděláte s mojim hárem.“
Popošel směrem k Asumovi.
„To je taková otrava. Sensei, dejte mi cígo.“

Najednou se vzduchem mihlo cosi oranžového a přistálo to o několik set metrů dál – Kakashi a Sasuke si vyměnili pohledy, načež Kakashi prohlásil, že tohle je nový rekord v hodu otravným Geninem.
„Mně je jedno, jestli to byl rekord nebo ne, hlavně ať se drží od mojeho foťáku dál,“ šlehala nespokojeně čertovským ocasem Danieeru, až zasáhla Ebisu a rozbila mu brýlky....

Jelikož mýtinka se změnila ve spáleniště, zamířila šestatřicetičlenná skupina domů. Ori se chtěl vytáhnout, jak si zapamatoval cestu a šel první. Ovšem díky jeho vedení byla výprava nucena dvakrát se brodit přes řeku, pětkrát slézat skalní stěnu, překonat nedávný polom stoletých dubů a obcházet jednu moooc hlubokou propast (do které chtěli milého hádečka napřed shodit, ale hAnko se za něj kupodivu přimluvila). Pak taky vyšplhali aspoň čtyři kopce, Asuma ztratil krabičku cigaret, Narutovi se povedlo je dohnat, Ebisu si spravil zdemolované brýle, Pein konečně dopsal onen hlubokomyslný text a na Deidaru útočila deprese, neboť Sasori byl stále více okouzlen Shikamarovým účesem. Orouše nakonec vystřídala hAnko a její kvarteto chlapců a spolehlivě všechny dovedli zpátky na chatu.

Vyčerpaný pan Teuchi usnul hned v předsíni, jen co usedl na lavičku, kde si chtěl zout boty. Chouji chvíli protestoval, že sám rozhodně nezvládne uvařit pro tolik lidí, a tak se nad ním Ivča slitovala a zamířila s ním do kuchyně. Cestou popadla Uchihovic duo.
„Vy dva za trest oškrábete brambory.“
„A próč?“
kroutil se Sasuke jak žížala v posledním tažení.
„Za tu menší epizodku v lese, milej zlatej,“ usadila ho Ivka a vrazila mu do ruky škrabku. Ostatní se za hurónského smíchu odebrali do obýváku a jali se odpočívat, každý po svém. Danieeru zabrala počítač a pustila se do úpravy fotek z dnešního výletu. Unavení pejsci se stočili do klubíčka vedle krbu a jen občas přispěli nějkou tou vtipnou hláškou do konverzace o požáru, kterou vedla Nejiho partička. hAnko donutila Kotetsu, aby jí namasíroval záda, zatímco zbylí tři věční puberťáci (Hayate, Izumo a Genma) se mu posmívali, že je pod pantoflí. Kakashi to zalomil na gauči, Jiraiya ležící vedle něho spisoval novou kapitolu IIP s názvem „Junko a dívka z lesa“. Konohamaru se vztekal, že ninkeni odmítli další hru na indiány a jal se znova otravovat již notně otráveného Ebisu s brýlkama olepenýma nechutnou izolepou.
Génius a blonďaté střevo se po chvíli nečinného lelkování odebrali na dvůr štípat dříví. Naruto, aby zkrotil svou hyperaktivitu a Shikamaru ve snaze uniknout před Sasorim. Další, kdo se z přeplněného obýváku posléze zdekoval byli Orinek s Kabutínem. Zapluli do koupelny a až do večeře je nebylo vidět. Asuma se převelice nudil, proto vytáhl Kibu na verandu a jal se ho učit kouřit. „Župani“ se shlukli kolem Peina, aby vyslechli jeho zbrusu novou píseň o strastiplném putování. Začínalo to nějak takhle:

„Když v dálce vlaky houkají, jak sova noční tmou,
já si tiše potají broukám píseň svou.
A cesta má je daleká, kde složím hlavu bolavou,
když nikdo na mě nečeká za nekonečnou dálavou...“

Holt melancholický folkař, ta naše Peiňule...

Varování - další díl může způsobit zdravotní riziko: zranění v důsledku pádu ze židle, zhoršené dýchání a podobně.
Ano, souhlasím s rizikem.
Ne, nesouhlasím s rizikem.

5
Průměr: 5 (55 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele IamShy.Not_Scared
Vložil IamShy.Not_Scared, Pá, 2008-10-10 15:24 | Ninja už: 5804 dní, Příspěvků: 406 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

*rozprostovlasatělý Shikamaru potřásl odlehčenou hřívou.* ..........nádhera.... Laughing out loud

"And the wild regrets, and the bloody sweats, none knew so well as I: for he who lives more lives than one more deaths than one must die."
Má FF série,Aktuální (<---lol) díl: 18


Obrázek uživatele lady_anjelik
Vložil lady_anjelik, Út, 2008-09-16 15:01 | Ninja už: 5881 dní, Příspěvků: 1764 | Autor je: Prostý občan

boze ja s toho nemuzu!!!uzasna jako vzdycky!ja bych TAAAAK chtela videt Shikamara bez culiku a TAAAAAK rada bych hrala svlikaci pokr...:DJe to proste uza!Jinak to "zizala v poslednym tazeni"sem uz nekde slisela...ale bylo to "mys v poslednym tazeni":D:P

Real Sasuke (ja som to hovorila vždy xD)

Obrázek uživatele Insanity of Battle
Vložil Insanity of Battle, Ne, 2008-09-14 13:21 | Ninja už: 5729 dní, Příspěvků: 50 | Autor je: Prostý občan

nemělo by na začátku být varování že se u čtení nemá pít minerálka? no moje chyba, měl sem to vědět...

Obrázek uživatele Lilithka
Vložil Lilithka, Pá, 2008-08-22 14:55 | Ninja už: 5797 dní, Příspěvků: 910 | Autor je: Prostý občan

holky vy jste ale třída xD tak jsem se konečně dokopala komentovat povídky, které čtu a tohle byl ale doslova "nářez" stejně jako Styron budu asi ta vaše upozornění brát vážně, protože tohle bylo fakt dokonalé .... Laughing out loudLaughing out loud

Obrázek uživatele Kiki-chan
Vložil Kiki-chan, Čt, 2008-08-21 22:13 | Ninja už: 5825 dní, Příspěvků: 120 | Autor je: Prostý občan

Tady někdo nemá rád Itachiho...
Jinak fakt skvělá povídka! Laughing out loud

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Čt, 2008-07-24 09:44 | Ninja už: 5776 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Asi začnu brát ta vaše varování fakt vážně. Tohle byla asi nejlepší hláška: hAnko nešikovným dědicům Sharinganu pěkně zostra vynadala. Sasun schytal i pár facek, Itachi pouze kopanec do holeně, protože, jak se hAnko vyjádřila: „O takový pitomý dřevo si nebudu otloukat ruce!“ Skvěle píšete, obě dvě a tahle povídka je nabitá vtipem fakt od začátku až do konce Eye-wink

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2008-04-03 09:18 | Ninja už: 6035 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

tak tento Country-boy ma vždy dostane:))


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, St, 2008-04-02 19:42 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Deidarou zmítaly protichůdné pocity. Měl radost, že je teď jediný majitel sexy účesu, ale na druhou stranu začal šíleně žárlit. Proč JEHO Sasorínek pokukuje po cizím chlapečkovi?!
Tak tohle mě dostalo XD Málem jsem se udusila těma brambůrkama... A neschopní Uchihové a nemehlo Kakashi... toto mě shodilo ze židle XD

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele ino..yamanako
Vložil ino..yamanako, St, 2008-04-02 14:50 | Ninja už: 5870 dní, Příspěvků: 18 | Autor je: Prostý občan

kdy bude pokracovaníííííí!!!!!

Nikdy se Nevzdejte toho,v co věříte!!

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Út, 2008-04-01 19:44 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

Šmarja, tohle je dokonalý! Akvabela Kisame a Shiki s účesem ala Hinata Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud XD XD XDDD

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Po, 2008-03-31 23:49 | Ninja už: 5994 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

xDDD....xDDDDDDD xDDD...xDDD....já vážně nemám slov xDDD vytopený sklep a Kisame jako akvabela xDDD ježiši xDDD přímo živě vidím před očima Peina jak brnká okouzleným županům na kytaru a lesknou se mu oči xDDD a naprosto neschopní Uchihovci xDDD Kakuzu nadšený z každého padesátníku xDD výtlem ve 23:50...fakt nebezpečná věc, teď neusnu xDDDDDD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Arya
Vložil Arya, Po, 2008-03-31 22:27 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 88 | Autor je: Prostý občan

paráda Laughing out loud sa tu válam v kŕčoch Laughing out loud smiech je nebezpečný
____________________________
Môj výplod= http://www.konoha.cz/?q=node/23624

Obrázek uživatele wishtobeslim
Vložil wishtobeslim, Po, 2008-03-31 19:35 | Ninja už: 6126 dní, Příspěvků: 597 | Autor je: Prostý občan

Kde je ta chata?!

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Po, 2008-03-31 19:39 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Nooo, kousek od Berouna, ten je kousek od Šternberka a ten je zas kousek od Olomouce, takže zkrátka a dobře v mém rodném kraji. Laughing out loud

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Alea
Vložil Alea, Po, 2008-03-31 17:03 | Ninja už: 5932 dní, Příspěvků: 950 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud: chi chi XD todle je vždycky takovej mazec, že sa na to taaak neskonale teším =DDD a pak to přečtu...a abych se těšila znova´=DD je prostě supeeer....nechcete toho psát víc? =D

Obrázek uživatele Mitsuri Uzumaki
Vložil Mitsuri Uzumaki, Po, 2008-03-31 14:16 | Ninja už: 5950 dní, Příspěvků: 32 | Autor je: Prostý občan

Super.Co nejdřív pokráčko!!!!

Obrázek uživatele DJAfro
Vložil DJAfro, Po, 2008-03-31 13:23 | Ninja už: 5890 dní, Příspěvků: 120 | Autor je: Prostý občan

cim dal ti lepsi!!