manga_preview
Boruto TBV 07

Přívěsek probuzen 6.kap.

6. kapitola: Porozumění

Naruto upadl do bezvědomí. Vstřebal všechnu chakru Kyuubiho, to ale vyčerpalo všechny jeho síly. Teď se ocital někde ve tmě. Byl tam sám. Najednou uslyšel něčí kroky. Prudce se otočil. „Kdo je tam?“zavolal. Žádná odpověď. „Tak kdo je tam?“
„Nemá smysl se mnou bojovat, Naruto. Stejně tě vždycky porazím. Možná že si zesílil, ale já jsem stále o krok napřed. Mě nepřemůžeš. Smiř se s tím…“ a Sasukeův hlas utichl.
„Sasuke…“ Naruto vzdychl. Byla to věčnost. Všude okolo byla nicota. Naruto se usmál. „Já s tebou nebudu bojovat. Nemusím. Ty víš kdo jsem, a já vím kdo jsi ty…. My jsme vyrovnaní…“

„Jak mu je Sakuro?“ Naruto slyšel jakýsi vzdálený povědomý a moc milý hlas.
„Nevím… nemůžu nic přesně říct…“ slyšel další povědomý hlas. Je to jeho sestra? Ne. On přece nemá sestru. A nebo ano? Bratra má, ne? Tak proč by nemohl mít i sestru?
Naruto absolutně nevěděl o světě. Nemohl si vzpomenout kdo je. Moment, vždyť já si musím vzpomenout, jinak nedovedu Sasukeho zpět! Sasuke? Kdo je to Sasuke? Bratr? Sestra? Hinata? No ano!! Už vím!

Naruto se leknutím probudil a prudce se posadil na nějaké pohovce, nebo co to bylo. Nemohl poznat kde to je. Ano, byl přece v domě Kamayi. Viděl jak do pokoje vběhla Hinata.
„Naruto! Honem, Sakuro, sensei! Pojďte sem! Probral se…“ a už zase nic neslyšel. Znovu usnul. Tentokrát se mu už ale nic nezdálo.

Naruto se probudil brzy ráno. Posadil se na pohovce, protáhl se a zazíval. Pak se kolem sebe rozhlédl. Moment, jak se sem dostal? Viděl jak vedle něj v křesle v sedě spí Hinata a o ni se opírá spící Sakura. A v tom okamžiku si vzpomněl na to co se včera stalo. Mluvil se Sasukem, strašně se na něj zlobil a Sasuke se mu vysmíval. Pak najednou změnil výraz a pak….a pak…. Naruto si nemohl vzpomenout. Pak si ale vzpomněl na ten sen. Maličko se usmál, potom se ale shrbil a podíval se na svoje ruce. Měl je samou modřinu. Byl strašně smutný. Vstal a protáhl se. Celé tělo ho bolelo. Ještě jednou mu pohled sklouznul k Sakuře a Hinatě, navzájem se o sebe opírající. Bylo to hezké. Znovu zazíval a vyšel ven. Posadil se na schody přede dveřmi. Byl krásný den. Viděl zelenající se trávu, v níž rostly pestrobarevné květiny okolo nichž létali motýli. V takové suché poušti, přece jenom kousek ráje.
Chvíli tam tak seděl, ale pak se z ničeho nic otevřeli dveře, a protože seděl na nejvyšším schodu, udeřili ho a on sletěl hlavou na zem.
„Jau…au…“naříkal a mnul si bouli na hlavě.
„Jé, promiň. Nechtěla jsem…“omlouvala se Kamayi. Naruto se na ni podíval. Vstal a díval se jak se usadila na místě, kde před chvílí seděl on.
„Co tu děláte?“zeptal se.
„Jen jsem se šla nadýchat trošku čerstvého vzduchu.“řekla, ale Naruto tušil že to není pravda. „To je dobře že si se už probral. Všichni si o tebe dělali velké starosti.“řekla jakoby nic. Naruto se podivil. „Víš, když jsi byl v bezvědomí, něco si mumlal.“Naruto se začervenal. Tak on mluvil ze spaní? To je trapné… „Prvně jsi volal jméno Sasuke, myslím… a potom jsi říkal něco jako: ‚Ty víš kdo jsem, já vím kdo jsi ty…My jsme vyrovnaní…‘“
„No…to se mi asi jenom něco zdálo…“zamlouval to Naruto.
„Tak mi pověz co se ti zdálo.“vyzvala ho. Naruto chvíli váhal, ale pak jí řekl vše co se v uplynulých letech stalo a co a proč se mu v noci zdálo. Když skončil stará dáma, měla v očích smutný a soucitný výraz. To Naruta vyburcovalo.
„Ale já se nevzdám! Já ho najdu a přivedu zpět! Tomu věřte! Po tom co jsem ho tak dlouho hledal to teď rozhodně nevzdám. Nemusíte mě litovat. Já sám jsem si tuhle cestu vybral.“dodal. Teď se její výraz změnil. Ve tváři se jí zračil obdiv. Tenhle kluk je vážně výjimečný. Řekla si. A to nejenom proto že má v sobě démona. O Kyuubim se dozvěděla včera večer když viděla Naruta bojovat. A před chvílí, když jí Naruto o všem vyprávěl, tak jí to objasnil.
Chvíli tam jen tak oba dva seděli, zabraní do svých vlastních myšlenek.
„Víš, Naruto… přemýšlela jsem a napadlo mě, že jestli chceš mohla bych…. mohla bych tě naučit jutsu dračího oka.“ozvala se Kamayi. Naruto se na ni jenom překvapeně podíval.
„C-co? Jak to myslíte?“vykoktal Naruto.
„Tak jak to říkám…“ Naruto chvíli přemýšlel.
„Ale proč by jste to dělala?“zeptal se.
„To protože jsme stejní…“ Naruto se na ni udiveně díval. „Když jsem byla ve tvém věku, soupeřila jsem s Dakouem. Vím jak se teď cítíš. A navíc…musím toto tajemství někomu předat. Nemám žádné děti a jsem si jistá že ty tajemství tohoto justu budeš dobře opatrovat…“Naruto se podíval do země. Usilovně přemýšlel nad tím co mu navrhla. Mohl by mít opravdu velkou moc, ale zase na druhou stranu….byla by to skutečně jeho moc? Pravda Rasengan taky převzal od Jiraiyi, ale tohle mu přišlo jako něco jiného. Jako něco co neměl nárok používat. A navíc tajemství tohoto jutsu už zmařilo tolik životů…mělo by být zapomenuto.
„Víte…cením si vaší nabídky ale…“
„Rozumím ti.“řekla s úsměvem. „Taky jsem nad tím často uvažovala a taky si myslím že by se toto justu už nemělo dál šířit a rozvíjet. Je velice účinné a velice prospěšné, ale vždycky se najdou tací, kteří po něm budou toužit a budou ohrožovat nevinné.“ Naruto se usmál.
„Jo. Máte pravdu…“
„Ne, Naruto. Ty máš pravdu….“usmála se na něj. „A teď běž radši vzbudit ty ospalky.“Naruto přikývl a vstal. „A Naruto…díky.“
„Za co?“zeptal se překvapeně.
„Hmm, já vlastně ani nevím…. Možná za to že si mě připomenul, že i já mám sílu ochránit své přátele a nemusím spoléhat na jiné, že udělají moji práci…“ Usmála se. Naruto přikývl a ztratil se v domě. Prošel halou do obývacího pokoje, aby vzbudil Sakuru a Hinatu. Jakmile se tam ale objevil Hinata se začala probírat.
„Hm? Naruto?“promnula si oči. „Naruto ty jsi v pořádku!“opatrně vstala, aby nevzbudila Sakuru a objala Naruta kolem krku. Dokonce se úplně zapomněla stydět. Pak si uvědomila co udělala a rychle ho pustila. „Já…promiň, já..“ koktala Hinata.
„To nic…v pohodě…“vypravil ze sebe Naruto a nervózně a zaskočeně se podrbal na hlavě.
„Jsem ráda že jsi v pořádku…“řekla Hinata, ale stále se dívala do země.
„Ehm, Hinato….pojďme ven ať se může ještě prospat.“kývl směrem k Sakuře, ještě než si stačil uvědomit co řekl. Ale byl rád když Hinata souhlasila. Vyšli ven. Kamayi tam už nebyla. Vydali se směrem k louce, kam měl namířeno i večer před tím.
„Hinato? Co se tady vlastně včera stalo?“ Hinata se na něj podívala.
„No…já jsem se vzbudila, protože jsem slyšela nějaký křik. Potom mě Sakura poslala za Kamyiou, abych na ni dohlédla. Tam jsem se dívala z okna a viděla jsem…“Hinata se odmlčela. Naruto se zastavil a povzbudivě stiskl Hinatě ruku. Hinata se mu podívala do očí. „Viděla jsem, jak tady stojíš v podobě…. mini Kyuubi, a útočíš na Sasukeho. Pak on zmizel a Kakashi ti něco nalepil na čelo a pak jsi upadnul do bezvědomí…“řekla tichým hláskem. Naruto tušil že se dozví něco podobného. Vlastně ale nevěděl jak by na to měl zareagovat. Jen smutně sklonil hlavu k zemi.
„Víš, já…když jsem tu stál a slyšel Sasukeho co říká, měl jsem na něho hrozný vztek, ale…viděl jsem v jeho očích, ještě než jsem se proměnil, viděl jsem jak se na mě podíval těma stejnýma očima jako kdysi. Možná je to blbost, možná jsem to jen chtěl vidět, ale…proč sem vůbec chodil? Říkal mi ať utečeme a zachráníme si životy. Proč mi to říkal?“ Naruto se posadil do trávy. Hinata se posadila vedle něj.
„No já si myslím že ty to dokážeš Naruto.“ Podíval se na ní svýma modrýma očima. „Jsem si jistá, že jestli někdo dokáže Sasukeho přivést zpět, tak si to ty… A Sakura…tomu věří taky. Řekla mi to…“Naruto se na ni vděčně usmál.
„Díky…Hinato…“Řekl Naruto a věnoval jí dlouhý pohled. Hinata před jeho pohledem stydlivě uhla, ale on jí dvěma prsty zvedl bradu a donutil ji podívat se jí přímo do očí. Začali se k sobě přibližovat a Naruto Hinatu něžně políbil na ústa. Dal jí jen obyčejnou pusu, ale pro oba to znamenalo něco víc….

4.914285
Průměr: 4.9 (35 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Aki Uchiha
Vložil Aki Uchiha, Út, 2018-07-17 19:08 | Ninja už: 4898 dní, Příspěvků: 701 | Autor je: Ošetřovatel TonTon

"Misia L3" Musím uznať, že dielik bol suprový. Na chvíľku som si myslela, že to jutsu sa predsa len Naruto naučí. Takže som bola trošičku sklamaná, že z toho nič napokon nebolo. Možno neskôr, keď ho náhodou, nepredbehne niekto úplne iný. No mám pocit, že stará babizňa ma niečo v pláne, čo sa nášmu tímu sedem nebude vôbec páčiť. Tak či onak, sa nechám prekvapiť.

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, St, 2010-06-23 14:39 | Ninja už: 5500 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

jé to krásný

Obrázek uživatele Hepi
Vložil Hepi, Ne, 2008-07-13 19:03 | Ninja už: 6020 dní, Příspěvků: 34 | Autor je: Prostý občan

Hele nechci být rejpavej ale na začátku tohodle dílu je napsáno Saskeův hlas , nemělo by tam být spíš Sasukeho hlas ?? No nwm , každopádně je to senzační příběh i ostatní

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, St, 2008-04-23 19:58 | Ninja už: 5967 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

och romantika xD...nó moc pěkný....uf tady nebude AntiSasuke koment xD je to skvělý slečno spisovatelko jen tak dál xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, St, 2008-04-23 20:03 | Ninja už: 5859 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

Njn, romantiky se tady jeste hodne dockas (az me to stve), ale ja si nemuzu pomoct... Sticking out tongue Jinak diky Laughing out loud Budu se snazit byt aspon trosku dobra jako ty Sticking out tongue Laughing out loud

Obrázek uživatele hrabošík-san
Vložil hrabošík-san, Po, 2008-04-28 18:52 | Ninja už: 5837 dní, Příspěvků: 319 | Autor je: Prostý občan

ja chci dalsi romantikuu Laughing out loud Laughing out loud


no nečumte a klikejte! Laughing out loud doufám že mně nechcete naštvat -__-

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, St, 2008-04-23 20:16 | Ninja už: 5967 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

A já nevím co všichni máte xD vždyt já nepíšu dobře...fůů xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, St, 2008-04-23 20:21 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

A hele, copak copak? *zlomyslně se usmívá* že já tu kosu Hidanovi přece jen zabavím?

Obrázek uživatele Ayashiki
Vložil Ayashiki, St, 2008-04-23 20:20 | Ninja už: 6009 dní, Příspěvků: 485 | Autor je: Prostý občan

Odvolaj to!!! Lebo sa nahnevám a budem bojkotovať tvoje poviedky (hm, schválne, ako dlho to vydržím...)! Laughing out loud

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, St, 2008-04-23 20:26 | Ninja už: 5967 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

nettiex: Sakra....člověk už nemá kde si vylít srdce, ty máš oči všude xD
No...ale je to pravda...dobře, jsem průměrná, ale že by všichni toužili psát jako já? to je blbina ne? xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, St, 2008-04-23 20:30 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Kam se na mě hrabe Byakugan Laughing out loud
Sakra jsi dobrá, tak už to pochop! Prej průměr.... občas si přečti ty komenty, co ti píšeme a uvidíš, že jsi NADPRŮMĚR Smiling

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, St, 2008-04-23 21:00 | Ninja už: 5859 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

S tim naprosto souhlasim! Skromnost stranou! Riko ty jsi vazne nadprumer Laughing out loud kdyby ne, tak by jsme se tady nenamahali s prekecavanim! Ale jelikoz to delame, tak je to dukaz ze jsi dobra Eye-wink (dava to smysl? ja uz vazne pisu kraviny... ale obsah jste snad pochopili Eye-wink )

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, St, 2008-04-23 21:16 | Ninja už: 5967 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Hele...alespon k něčemu jsem dobrá xD máš tu hodně komentů xD a díky...už jsem slíbila že pro dnešek dám pokoj s pruděním xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, St, 2008-04-23 21:23 | Ninja už: 5859 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

No to jo! Laughing out loud Komentiku pribylo hodne (sice nejsou k povidce, ale neva) Smiling A co bys prudila, proste uz se jen prestan podcenovat Laughing out loud

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, St, 2008-04-23 21:25 | Ninja už: 5877 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

To už jí taky chvíli vtloukám do hlavy Smiling

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, St, 2008-04-23 21:36 | Ninja už: 5967 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Já jí mám tvrdou xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Jidus-chan
Vložil Jidus-chan, St, 2008-04-23 21:59 | Ninja už: 5859 dní, Příspěvků: 452 | Autor je: Prostý občan

Vsak jednou ti to do te hlavy vtlucem, neboj Sticking out tongue

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, So, 2008-03-29 16:02 | Ninja už: 5879 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

Super!!!

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele TsuchiKim
Vložil TsuchiKim, Pá, 2008-03-28 23:41 | Ninja už: 5859 dní, Příspěvků: 747 | Autor je: Prostý občan

dobrý jako ty před tím, zajímalo by mě jestli se Naruto to jutsu dračího oka naučí nebo jestli to vyšumí do prázdnoty, je ale i možnost, že ho získá Orochimaru

dlouho jsem tu nebyla, ale snad se to zase změní a doženu staré resty Smiling *těší se na ty "své" autorky*

"kniha" Ninža z druhého patra? Jedině za trest! více - proč já tomu vlastně dělám reklamu? Puzzled

jsem členem Spolku žroutů knih (itadakimááás), naše závislost a rychlé čtení je přímo legendární, kdo by se chtěl přidat ať kontaktuje Akumakirei

napsala jsem recenzi na Black Cat, ale nevím jestli se tím mám chlubit Smiling
a pokračovala s recenzí NO.6

jsem členem FC Cinkl, FC Yuki Kaze-san a FC tepeyollotl

všude narážím na to, že 92% teenagerů poslouchá hip hop a pokud patřím do zbylých 8%, ať si to přidám do podpisu, ale je zajímavý, že to má polovina konohy a mém okolí to poslouchá pouze jeden člověk :D

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Pá, 2008-03-28 15:07 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

To je užasný! Už se těším na další díl Eye-wink