manga_preview
Boruto TBV 09

30 + 3 NA CHATĚ, díl 001 - Cesta vlakem

Tak tedy a Danieeru-chan jsme při našich občasných „Skype-sessions“ Smiling zjistily, že budem asi naladěný na stejnou vlnu a co vymyslíme, se vesměs setkává s pozitivním ohlasem (viz. Rapujte s námi a Vyučovací předměty na ninja akademii). Laughing out loud Tak nás napadlo - proč nezkusit spolem vyplodit nějakou tu „uměleckou tvorbu“? Tak posuďte, jestli stojí za to v naší spolupráci pokračovat...

Jednou se hAnko a Danieeru rozhodly, že si někam vyrazí. Dohodly se, že to bude chata strýčka hAnko – ale klíče měla jenom hAnčina mamka, takže ji musely vzít s sebou. Sbalily si věci a všechny tři se vydaly na olomoucké nádraží. Ale když tam přišly, nestačily se divit, neboť se „náhodou“ setkaly se skupinou lidí, kterou by tady a teď vůbec nečekaly.
Jen co Danieeru prošla skleněnými dveřmi do nádražní haly, vypískla a chytila hAnko za ruku. hAnko pro změnu zařvala bolestí, když se jí Danieeřiny nehty zaryly hluboko pod kůži. Pak se podívala směrem, který naznačoval vyplašený pohled její kamarádky. Tam! U bufetu! No to je shromáždění, to je společnost! Skupinka se na první pohled lišila od všech ostatních cestujících, jelikož hrála všemi barvami. Dominovaly jí vysoké postavy v černých pláštích s rudými mraky, mezi kterými postávaly hloučky menších lidí s vesměs divným účesem... A kolem všech se míhala rozmazaná oranžová šmouha se žlutou hlavou, vykřikující „Dattebayo!“.
„Řekni mi, že se mi to jenom zdá...,“ kníkla Danieeru stylem zmláceného psa a zadívala se na svoji kamarádku a kolegyni v jedné osobě.
„Neřeknu, já to vidím taky,“ odpověděla hAnko. Ta mladší z právě příchozích začala přemýšlet.
„Myslíš, že si tady pár lidí dalo cosplay sraz?“
hAnko zavrtěla hlavou a kdyby neměla vlasy v drdolu, Danieeru by měla pěkně rudý obličej. Taky o svém nápadu začala pochybovat, když zahlédla, jak jeden v tom černém plášti pohlavkuje dalšího, který měl pro změnu na zádech šavli či co, bílou košili s odhalenou hrudí – jako by měl co ukazovat – šedivé kalhoty a to celé doladěné fialovým provazem.
„Půjdeme za nima?“ zeptala se nevinně Danieeru a najednou jí nad hlavou naskočila svatozář a vzhled andílka doladila malinká křidélka.

hAnko se pokradmu ohlédla na mamku a když viděla, že právě vede spor ohledně skupinové slevy na jízdenku s ženskou u pokladny, na nic nečekala a táhla andílka Danieeru směrem k bufetu. Jak se tak blížily k nesourodému seskupení, zaznívaly k nim útržky podivných hovorů...

„Je to osud, ten vlak nám ujede...“
„Kam se mi zas zaběhnul Akamaru, neviděli jste ho někdo?“
„A pak Junko řekl... Ale to ti nebudu prozrazovat, na to se chystám až v dalším díle...“
povídal zrovna podivný stařík s bílými vlasy podivnému mladíkovi s... šedými vlasy. Danieeru se neubránila a propukla v hlasitý řehot. Stařík se ohlédl a zamračeně si děvčata přeměřil. hAnko zrozpačitěla a začala se škrábat pod drdolem. Najednou přišla rána a Danieeru jen zahlédla, jak se její kamarádka poroučí k zemi spolu s něčím, co podezřele připomínalo pomeranč v županu. Chvíli se v jednom klubku váleli po špinavé nádražní podlaze, ale nakonec se jim přece jen podařilo rozmotat. hAnčin účes připomínal vrabčí hnízdo, ve kterém trůnilo oranžové vajíčko s dírou uprostřed.
„Dej to sem,“ zapištěla bytůstka v županu, teda vlastně v černém plášti s rudými mraky a zakrývala si jeho cípem tvářičku.
Najednou přiběhnul další chlapík v županu – teda plášti – a stáhnul bytost z hAnko. Ta si za pomoci Danieeru vytáhla z vlasů onu oranžovou věc a vrátila ji tomu, který se představil jako Tobi. Ten druhej se představil jako Deidara a tvrdil o sobě, že je umělec, avšak Danieeru a hAnko se na něj jen pochybovačně zadívaly.
„Se sílou mládí nám ten vlak neujede, Neji!“ zapištěl kluk s účesem podle kastrolu.
„Je to osud, ty blbče,“ odsekl poněkud zženštile vypadající kluk přibližně stejného věku.
„Neujede vám nic,“ utnula spor hAnčina mamka, rozdala všem podivným lidičkám jízdenky a všichni na ni sypali slova jako „díky,... jste fakt hodná,... já ti říkal, že to není osud“ a podobně.

Nalezli do vláčku, zabrali celý jeden vagón – ten poslední, ale z něho se nesl řev až k chudáku panu strojvůdci. Vzduchem lítaly nadávky, pokřiky, vysměvačné hlášky, písek, jednou dokonce letěl i klobouk nebo pes. Danieeru, hAnko a mamka se mohly jenom krýt. Situace ve vagónu čím dál víc připomínala onu památnou scénu z Mission Impossible, kdy se Tom Cruise hnal uličkou s ukradeným kufrem. Roli Cruise v tomto případě převzal podobně oslizlý zástupce mužského pokolení, který si říkal Hidan, jinak též člen „party hic v županech“ zvané Akatsuki. Kufr nahradil kelímek instantních ramen a pronásledovatelem byl blond týpek v oranžové teplákovce.
„Vrať mi tu svačinu,“ řval bez sebe vzteky. Pak se natáhl jak dlouhý, tak široký uprostřed uličky, když mu ten v bílé halence přepásané fialovou mašlí podrazil nohu. Naruto, tak se ten blonďák jmenoval, se ohnal po zákeřném útočníkovi, ale zrovna v té chvíli vlak projížděl zatáčkou. A tak milý Naruto skončil na klíně dlouhovlasého individua s vyplazeým jazykem. Chvíli na sebe vyjeveně koukali, načež blonďáček prohlásil, že ho ta chuť na ramen úplně přešla. Děda v bílé čepici sedící na protějším sedadle se usmál a řekl: „Tak dobře, Naruto, změníme na dnešek jídelníček a místo ramen vám připravím třeba nějaké sushi.“
Najednou se za ním zhmotnila mohutná postava se žraločím obličejem a vycenila na dědu dvě řady oslnivě bílých zubů ostrých jako břitvy: „Tak to ne, Teuchi-san. To mi nemůžete udělat! Jinak budu nucen si kupovat večeři v sámošce ve městě...“
V té chvíli se do debaty zapojila hAnčina mamka.
„Smím se vás zeptat, kam že to vlastně jedete?“
„No,“ ozval se střapatý černovlasý kluk s bradkou, všemi oslovovaný Kotetsu, „do Berouna. Je tam takový kemp...“
„Aha, tak to bude problém,“ pokývala mamka hlavou. Po tomto prohlášení celý vagon utichl. Věci přestaly lítat vzduchem, mluvící psi Akamaru a Pakkun zmlkli uprostřed debaty o regeneračním krému na tlapky a týpek s culíkem, Shikamaru, vysypal svému učiteli Asumovi šachy do klína. Překvapený Asuma vyplivnul cigaretu a málem si podpálil kalhoty... hAnčina mamka pokračovala: „V Berouně jsou totiž záplavy...“

„No to snad nemyslíte vážně?!“ zapištěl blonďák v teplákovce zvaný Naruto.
„Asi myslí, když to říká, Naruto-kun,“ ozval se chytrý hlas patřící chlapíkovi s brejličkami, který si hověl vedle černovlasého individua – to individuum se prý jmenovalo Orochimaru a ten chlapík byl Kabuto.
„Já mám nápad!“ spasila všechny Danieeru. hAnko se začala obávat, co že to její kamarádka zase vymyslela.
„To jsem teda zvědavej, na co ta malá holka přišla,“ řekl nadměrně nahlas jeden velice zvláštní typan – měl okolo hlavy nějakou divnou past, a byl jak šachovnice – jedna půlka bílá, druhá černá. Kdyby hAnko naštvanou Danieeru pohotově nechytila, byly by z onoho týpka zbyly už jen lístečky a kořínky.
„Co kdyby jeli s náma?“ zeptala se nevinně Danieeru, načež jí zase naskočila svatozář a křidýlka. Ignorovala šklebícího se dvoubarevného týpka z té „party hic v županech zvané Rozbřesk“ a dál prosebným pohledem přesvědčovala hAnčinu maminku. Ta nakonec, když Danieeřin pohled podpořila i hAnko a pár dalších lidí, svolila.

Než se celá nově vzniklá parta chatařů vybatolila z vlaku, výpravčí málem usnul. Ono to chvíli trvá, když se třiatřicet lidí dere ven jedněma dveřma... Druhé totiž zkřivil žraločí muž Kisame, když se je pokoušel vypáčit svým mečem. Když ještě celá půlka lidí trčela ve voze, rozhodl se invenční šedovlasý chlapík Hatake Kakashi pro první vlakovou defenestraci a vyhodil svého psa Pakkuna oknem. Vzápětí vedle něj na nástupišti přistál Tobi vyhozený Deidarou, Izumo a Kotetsu vyexpedovaní svým kamarádem Hayate, ihned po nich Hayate vyhozený Genmou a Genma vypadnuvší sám od sebe. Když se všichni posbírali ze země, sebrali své saky paky, písek, knížky, psy a jiné propriety (například kytaru zrzavého country-boye Peina), vykročili naši výletníci směrem k chatové osadě.

Cestou necestou po kraji silnice se skupina seřadila následovně – podle hesla „největší vůl stádo vede“ se do čela průvodu vecpal Naruto, i když absolutně netušil, kam se vlastně jde. Hned za ním cupitala Danieeru a čas od času se s uzarděním otáčela na krasavce Itachiho, který kráčel za ní a jehož neposedné vlásky se vlnily v rytmu jeho kroků.
Uchihu staršího následoval Uchiha mladší, známý týpek v halence s mašlí, jménem Sasuke, spolu se svými věrnými kumpány Oroušem a Kabutem. Za nimi poskakoval Kiba s psíkem Akamaru, Tobi, Deidara a jeho kámoš Sasori, který si na provázku vedl loutku Kašpárka.
Po delší mezeře následovala věčně se pošťuchující čtveřice Izumo, Kotetsu, Genma a Hayate a kolem nich lítal Pakkun dožadující se jakékoliv pozornosti. Jeho páneček Kakashi byl totiž začten do knížky s oranžovým obalem, stejně jako hAnčina mamka a starý bělovlasý chlap, kterému Naruto říkal „Zvrhlý poustevník“. Za těmi dvěma jdoucí hAnko uvažovala, jaké je asi jeho pravé jméno a jak vypadá tajemný pan Hatake bez masky...
Podivní bratři Gaara a Kankurou se dohadovali s Nejim a Lee o síle mládí a osudu, zatímco zbytek „županů“ ve složení Kisame, Hidan, Zetsu (dvoubarevný týpek s pastí) a Kakuzu (chlap ze kterého byly vidět jen zelené oči, které vždy podivně zaplály, když pohlédly na něčí peněženku) si ucpávali uši ve snaze neslyšet Peinovu falešnou interpretaci písně „Severní vítr je krutý“.
Nejmladší člen výpravy, pětiletý skřet Konohamaru, doháněl svého černě oděného učitele Ebisu k šílenství věčnými dotazy: „Už tam budem?“. Za nimi pochodovali Asuma a Shikamaru a v klidu pokuřovali, pozorujíce mraky.
Průvod uzavíral pan kuchař Teuchi, který nadšeně popisoval „tisíc a jeden způsob úpravy ramen“ tlouštíkovi se sáčkem chipsů v ruce...

Varování - další díl může způsobit zdravotní riziko: zranění v důsledku pádu ze židle, zhoršené dýchání a podobně.
Ano, souhlasím s rizikem.
Ne, nesouhlasím s rizikem.
Eye-wink

4.891565
Průměr: 4.9 (83 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Čt, 2011-06-16 14:53 | Ninja už: 6001 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Perfektní! xD Jsem zvědavá, co se z toho ještě vyklube! Laughing out loud

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Pá, 2008-12-26 17:37 | Ninja už: 5713 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Jéj tak tohle je vážně geniální FF a připravit bránici jede se na další díl...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Risu-chan
Vložil Risu-chan, Út, 2008-08-26 00:24 | Ninja už: 6107 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

Svělý!!!!! Sem naprosto nadšená!Laughing out loud

Obrázek uživatele Venca95
Vložil Venca95, Po, 2008-08-18 17:30 | Ninja už: 5792 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Prostý občan

Tak to bylo fakt dobrý nemám slov.

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

sabaku no gaara - さばく の があら

Jsem psychopat a jsem na to hrdý.

Člen klubu šílenců!?

Obrázek uživatele Dibla
Vložil Dibla, St, 2008-08-13 18:05 | Ninja už: 5806 dní, Příspěvků: 193 | Autor je: Prostý občan

První FF, kterou jsem tady četl a musím říct: Nelituju toho dne. Smiling

Vééélký návrat, těšte se!
No tak hrozný to zas nebude, bude to jen spíš pokus o návrat a obnovení své dávno zašlé a nikdy nevzniknuvší slávy Laughing out loud.

K nakouknutí Smiling moje tvorba

Obrázek uživatele Kačíík
Vložil Kačíík, St, 2008-08-13 18:02 | Ninja už: 5750 dní, Příspěvků: 17 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud Vy jste Bohové FF!! To je super! Já z Vás nemůžu, musim si to přečíst znova Smiling

Obrázek uživatele San Inuzuka
Vložil San Inuzuka (bez ověření), Čt, 2008-07-24 00:08 | Ninja už: 19837 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Sakra a já upír na to narazim až teď!!!!!!! Shocked Puzzled Sad Laughing out loud (jen tak pro informaci... upír je pro mě urážka největší ráže!!! Sticking out tongue) Jáááj to je prostě megální holky vy válíte!!!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Styron Leonyda
Vložil Styron Leonyda, Út, 2008-07-22 18:25 | Ninja už: 5775 dní, Příspěvků: 4071 | Autor je: Prostý občan

Další bezvadnej nápad. Už se těším, až se zas budu smíchy válet po podlaze. Ať žije spisovatelské duo hAnko a Danieeru! Laughing out loud

http://147.32.8.168/?q=node/31633 - mé království zde na Konoze
www.leonyda.mysteria.cz - hlavní web
styron.mysteria.cz - druhý web, v rekonstrukci

http://www.leonyda.mysteria.cz/zvireci-patroni-povidek.html - Můj zvěřinec!

http://www.leonyda.mysteria.cz/krmicsky-list.html - Uživatelé Valenthu! Hledáte potvůrky, na kterých byste si mohli snadno nahnat velké peníze a nechce se vám složitě hledat? Zajděte sem a určitě nebudete litovat. PS: Hodně mi tím pomůžete Eye-wink

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Út, 2008-07-22 18:31 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Ou, Styry! Ty ses na to nějak vrhla. Smiling Jsem ráda a Dani určo taky, že se ti to líbí. Eye-wink Díky, díky, díky!

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Sůů
Vložil Sůů, So, 2008-06-14 16:14 | Ninja už: 5824 dní, Příspěvků: 211 | Autor je: Prostý občan

Wau kam sa hrabem s tymi mojimy kecami? Laughing out loud

Obrázek uživatele Uchiha Sterethys Yumi
Vložil Uchiha Sterethy..., So, 2008-06-07 17:11 | Ninja už: 5887 dní, Příspěvků: 470 | Autor je: Prostý občan

skvely napad, vazne originalne

Obrázek uživatele Natan001
Vložil Natan001, Út, 2008-05-27 09:51 | Ninja už: 5811 dní, Příspěvků: 2 | Autor je: Prostý občan

goooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooodXDXDXDXDXDXD

Obrázek uživatele Hellsing
Vložil Hellsing, So, 2008-04-05 19:09 | Ninja už: 6034 dní, Příspěvků: 26 | Autor je: Prostý občan

Při dočtení tohoto članku se stalo toto:Pád ze židle,při pádu sem málem sebou ¨vzal monitor noha se mi zachitla o drát repráku který spadl a skoro se rozbil no tento příběh ohodnoutim jednym slovem "UŽASNÝ" Smiling Smiling Smiling Smiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling SmilingSmiling Smiling Smiling

Obrázek uživatele 4akamaru4
Vložil 4akamaru4, Pá, 2008-04-04 17:22 | Ninja už: 5880 dní, Příspěvků: 43 | Autor je: Prostý občan

To je úža...nechápu, že jsem si to už nepřečetla dřív Laughing out loud

Přítel, nebo nepřítel?
Apríl!!!
Zvítězit
Smrt z lásky
Je to všechno úplně jinak - to píšu společně s mojí kamarádkou T.a.r.a.n.e.e Smiling
__________________________________________________________________________

"Na co koukáš závoro?"
"Na tebe ty bramboro. Kdyby tudy projel vlak(vláček) byl by z tebe bramborak(bramboráček)!"

To je nejoblíbenější říkanka mých 2 kámošek Smiling

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2008-04-03 08:58 | Ninja už: 6035 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

ach jaj, ako vidím, usilujete sa o to, aby veľa ľudí prišlo do nemocnice, že?Smiling) no nič, utekám na ďalšie diely:))
inač, byť na chate s takouto spoločnosťou, ech, to by bola zábava:)) človek by sa nemal ani kedy nudiť:))


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele mischaaa-chan
Vložil mischaaa-chan, So, 2008-03-29 18:19 | Ninja už: 5908 dní, Příspěvků: 323 | Autor je: Prostý občan

šmane.... kde jste ukradly takový talent??XD je to faktiš užasny.. Laughing out loud myslím, že vám spolupráce svěčí, ale i když píšete samostatně taky je to vyborny...Sticking out tongue mno prostě tomu se říká talent na dělání velkejch boulí na mý hlavě po pádu z židle, či jiný způsob urazu... XD XD

Obrázek uživatele wishtobeslim
Vložil wishtobeslim, So, 2008-03-29 16:11 | Ninja už: 6126 dní, Příspěvků: 597 | Autor je: Prostý občan

Já chci taky na chatu.... Laughing out loud

Obrázek uživatele Shorren
Vložil Shorren, St, 2008-03-26 10:36 | Ninja už: 5889 dní, Příspěvků: 29 | Autor je: Prostý občan

Tak to nemělo chybu - prý pomeranč v županu...jen tak dál a umřu co nevidět smíchy Laughing out loud

Obrázek uživatele Khira
Vložil Khira, Út, 2008-03-25 22:27 | Ninja už: 6021 dní, Příspěvků: 91 | Autor je: Prostý občan

Chcíp já tu umřu smíchy to je fakticky gooood Eye-wink Laughing out loud

Obrázek uživatele dekura_
Vložil dekura_, Út, 2008-03-25 22:26 | Ninja už: 5892 dní, Příspěvků: 76 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud tak tohle bylo absolutne totalne neuveritelne super Laughing out loud Laughing out loud...uz se tesim na pokracko Smiling

Obrázek uživatele Alea
Vložil Alea, Út, 2008-03-25 22:09 | Ninja už: 5932 dní, Příspěvků: 950 | Autor je: Prostý občan

XDDDDD ježiši XDDD holky, přiznejte se..že jste z nějaké tajné organizace a máte ta úkol vyvraždit celou konoh??? :DD:D:D:D:Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud já tady u toho normálka chcípám Laughing out loudLaughing out loudLaughing out loud:D:...z pod stola se fakt píše blbě XDDD prej country- boy XDD a to všecko XD největší vůl krávy vede XDDDD kakashi a efenestrace XDDDD a prostě XDD etěěěěě =D

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Út, 2008-03-25 20:51 | Ninja už: 5994 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Kakashi a defenestrace....Country-boy Pein....zničíte mě...fakt xDDDD Danieeru já myslela žes plány na mé zzničení eliminovala a ty ses o ně podle podělila s hAnko! xDDD ...co bych dělala bez vás a vašeho humoru..svět by byl pořád tak šedý...děkuji vám!!

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Út, 2008-03-25 20:56 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

A co bychom si počaly my bez tebe, Rikuško? Eye-wink Bez tvých dojemných příběhů by svět byl tak pustý a bez lásky Smiling a bez Listového růžáka bych neznala Shikamarovo pravé já - "ospalá cigareta". Laughing out loud

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Greencz
Vložil Greencz, Út, 2008-03-25 19:46 | Ninja už: 5909 dní, Příspěvků: 68 | Autor je: Prostý občan

vvvvýýýýbbbborrrrnyyyy ale to je vzdy kdyz vy 2 pisete a navic jeste dohromadi. To se pak neni cemu divit jen tak dal Smiling jde vam to moooc dobre a hodne stesti s "zupanama" Laughing out loud

Obrázek uživatele Kakashi1225
Vložil Kakashi1225, Út, 2008-03-25 19:44 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 68 | Autor je: Prostý občan

Moc pěkný...umírám smíchy Laughing out loud

Celý život hledáme dokonalost...a jen málokdy ji najdeme. Někdy ji ale máme před nosem, i když nám ukazuje záda. A jen těch vzácných případech se otočí..
Fandím ti, Riků..mám rád blázny Laughing out loud

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Út, 2008-03-25 19:13 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

moc pěkný. parta hic v županech Smiling Laughing out loud kam chodíte na ty nápady? Já se se svejma povídkama můžu jít zahrabat...teda spíš bych se měla provrtat na druhou polokouli Smiling

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Út, 2008-03-25 19:46 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

No opovaž se zahrabávat nebo kamkoli vrtat! Jsem závislá na tvém X-Factoru, takže jestli mi tu nedáš další díl, budeš mít na svědomí mou smrt! Laughing out loud Tvá "zdegenerovaná fantazie" umí taky vyplodit parádní věci, dattebayo! Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Út, 2008-03-25 18:24 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Já vám dám zženštilého Nejiho!! *nejradši by je přetáhla Icha Icha Paradise Sticking out tongue * Ale jen tak dál, dobrý^^
Co dobrý... bezva XD

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Katriona
Vložil Katriona, Út, 2008-03-25 17:57 | Ninja už: 5971 dní, Příspěvků: 258 | Autor je: Prostý občan

Úplně skvělý Laughing out loud Se moc těším na další kapitulku

Obrázek uživatele Yamata no Orochi
Vložil Yamata no Orochi, Út, 2008-03-25 17:45 | Ninja už: 5916 dní, Příspěvků: 3064 | Autor je: Prostý občan

Teda holky, vaše FF nemá chybu ani od každé zvlášť, ale společně - pište kratší kousky, protože jinak vám při čtení polovina fanoušků umře smíchy Laughing out loud

FFkaři, prosím, čtěte Pravidla FF sekce!!! Evil

Kdo umí číst a psát, je gramotný. Kdo umí pouze psát, stává se spamerem!