manga_preview
Boruto TBV 11

Páteční večer v Konoze

Tak tady to je můj první odvázanější počin. Sliboval sem si od toho, že to bude lehce komické (doufám), uvolňující (předpokládám) a (doplňte sami) Smiling Po přečtení nešetřte kritikou a vytkňete nedostatky. Buď se zlepším anebo budu pořád psát braky Smiling Tak čtěte...

V Konoze se už schlovalo k soumraku. Všechny týmu měli splněné mise a tak oslavovali příchod víkendu (ve kterém se budou zotavovat z kocoviny Smiling). Naruto ležel v nemocnici, protože to při poslední misi (zase) přehnal. Sakura byla v pokoji a vzpomínala na Sasukeho. Ino šla s Choujim do Shikamarova baráku sledovat DVD, který si vypučili z nově otevřené videopůjčovny. Neji pokračoval v tříhodinovém přemšlení jestli má jít na večírek co se konal u TenTen na oslavu jejích narozenin. V Ichiraku Ramen seděli už od dvou odpoledne dvě tajemné postavy oděné v černých pláštích s červenými obláčky.

Naruto ležel v nemocnici a už po šedesátý počítal žvejkačky na stropě. Bylo jich celkem 38 a po každém počítání následovala otázka: Proč tam vlastně jsou? V tu chvíli se zjevil v pokoji Kakashi. " Jé Kakashi-sensei! Vy ste mě přišel navštívit!" zvolal radostně Naruto. Kakashi vytržen z hledání se zmohl jenom na: "Naruto? co tady děláš?" Naruto se zatvářil dotčeně. "Takže vy jste nepřišel za mnou?"
"Eéééh.. nó jasně že sem přišel za tebou. He he... A přinesl sem ti dárek." Narutovi se rozzářil obličej. "Fakt?? Tak na co čekáte? Dejte to sem."
"Hej hej, neni to tak jednoduchý. Ten dárek sem nechal tady a tak ho chci najít. Je to taková oranžová knížka. Neviděl si ji?"
"Jó... něco je pod postelí, ale moje ruce sou v zafixovany, takže sem si to nemoh vzít." Kakashi se kouknul pod postel a obratně chmátl po objektu svého hledání. Rozzářilo se mu oko a pod dvěma maskami se objevil oplzlý úsměv.
"Neni to ta vaše oblíbená knížka? Tak to je ten dárek pro mě? Vy si o mě myslíte že už sem dost dospělý??" řekl Naruto s nadějí v hlase. "Nó... He he." ale Kakashiho výmluvu přerušil příchod Saie. "Kakashi-san se asi hodně baví co?" Ale Kakashi poznal příležitost a měl ji chytnout za pačesy. " Ten kluk má pravdu Naruto. Máte se tu spolu bavit. Nashle!" Řekl a zmizel s nadějí, že si najde místo kam zaleze a přečte si ještě několikrát stránku 42.
V pokoji nastalo trapné ticho. "Tak co? Jak se vede?" nadhodil Sai. "Dobře," odpověděl Naruto. Další dvě minuty trapného ticha. " No nic tak já jdu," řekl Sai a zmizel stejně rychle jako Kakashi. A Naruto se vrátil k počítání žvejkaček.

Sakura doma truchlila nad Sasukeho odchodem. po půlhodinovém brečení bez pauzy (její rekord) si uvědomila, že má hlad. Rozhodla se jít do Narutovi oblíbené restaurace.

Ino už byla s Choujim a Shikamarem v pokoji a sledovali DVD "Proč máme rádi pásovce". V pokoji ae nevydávala všechny zvuky jenom televize, ale z pravé strany slyšela Ino nepřetřžité "chramst chramst chramst" a z levé v minutových intervalech stále se opakující "to je otrava". Ino se s tim zkoušela vyrovnat originálním způsobem - představovala si to, jako by poslouchala nějakou písničku. Podívala se na hodinky. Hmm už dvacet minut... měl by přijít refrén. A taky přišel. "CHramst krk chramst krk" byl nový zvuk praé strany a "Jéžiš, to je trapný" zase z druhý strany. Ino si myslela, že už to nevydrží, ale Asuma, který se objevil na okně ji vysvobodil. Nazdar, nechcete jít na ten večírek u TenTen? Bude tam Kurenai a... všichni ostatní," začervenal se. "A neni to jen další způsoba jak chcete sbalit Kurenai-sensei?" Asuma zrudnul. Zrovna se chystal něco říct, ale vypadlo mu cigáro z pusy a díky Choujiho plynu, který byl všude po pokoji začal dům hořet. Všichni rychle vyskákali z pokoje na střechu. Shikamaru se podíval na svůj pokoj v plamenech a řekl: "Jéžiš to je trapný." A pak všichni odešli na večírek k TenTen.

Neji zakončil (už čtyřhodinový) dialog se svým vnitřním já a rozhodl se, že na ten večírek půjde.

Obě postavy si objednali už osmé saké. Jedna z nich s velkou věcí na zádech se zeptala opileckým hlasem: "A na co že to tady vlastně jako čekáme?" Druhá odpověděla: "No přece na příležitost chytit toho kluka s Kyuubi v těle ne?"
"Aha," řekla ta první. "Hej dědo..." zavolala druhá na muže co vařil ramen. "Ano?" "POvěz... kdy se tu objeví ten kluk s Kyuubim v těle?"
"Myslíte Naruta? Ten je v nemocnici."
"Aha," řekla ta první. Postava s Itachiho hlasem prohlásila, že nemocnice je moc daleko a bolej ji nohy. První na to odpověděla: "Aha." Muž vařící ramen se taky zeptal: "A kdo ste vy? vás sem tu ještě neviděl." Obě postavy si sundaly slamněné klobouky. "My? To jako my jo?" zeptal se Itachi. "No nikdo jiný tu není..."
"My sme kuchaři dědo vydíš? Mám tady rybu na vaření a to co má ten kapr na zádech je moje krájecí prkýnko. Podívej... rybo, udělej zvuk co dělají ryby," zavelel Itachi. Kisame řekl: "Aha." Děda byl zřejmě s odpovědí spokojen a šel se dál věnovat ramenu. V tu chíli přišla Sakura. "Co to bude slečno?" zeptal se děda. "To co si tu dává Naruto," objednala si Sakura. Itachi povzbuzen alkoholem a svým novým alter egem si přisedl k Sakuře. "Ahoj, já sem kuchař a támhleto je moje ryba. Pozdrav rybo!" Kisame se z vypitého alkoholu pozvracel. "Těší mě já sem Sakura," pozdravila. "Ehm... no, Sakura... to je krásné jméno. Nešla bys se mnou na rande?" usmál se Itachi. Sakura v něm viděla Sasukeho a tak přikývla. "Kdy máš čas?" zeptala se. "Třeba hned," navrhl Itachi a vytáhl svícen. Zapálil ho pomocí Amaterasu. Jenže díky přílišnému množství vyplýtvané chakry a alkoholu v krvi se skácel na zem a spal zdravým opileckým spánkem. Sakura pokrčila rameny a vydala se sbalit Kisameho.

Večírek u TenTen se po přichodu senseie týmu sedm, celého týmu 8 a 10 začal dostávat do správné nálady. Hm... to asi protože sem začala pouštět ploužáky, pomyslela si a šla vyzvat Kibu k tanci. Na parketu bylo živo. Kakashi držel jednou rukou za bok Anko a zatímco mu vyznávala své city četl si tu skvělou stranu 42. Gai a Lee předváděli svůj nenapodobitelný "tanec mládí", Shikamaru tancoval s Temari (bůhví jak se tu objevila), Chouji s Ino a TenTen s Kibou. Asuma se s Kurenai odplížili do rohu a předávalis i ústy žvejkačku. Shino se snažil sbalit Deidaru, který mu pořád opakoval, že neni holka a že chce pryč. Jenom Hianta seděla a bylo jí smutno. Rozhodla se, že navštíví Naruta.

V nemocnici Naruto po stodavacátý počítal zvejkačky. Jedna přibyla. Bylo to divný, protože byl na pokoji sám a žádnou žvejkačku neměl. Do pokoje vstoupila Hinata a zrudla."Jé Hinato! přišla si mě navštívit?" zeptal se Naruto s nadějí v hlase.Hinata jenom něco zamumlala a uvažovala, že by vyskočila z okna, ale Naruto řekl, že ji neslyšel a že by měla jít blíž. Hinata posilněna alkoholem z oslavy a Narutovou poslední větou k němu přišla. Naruto očekávající popřání brzkého uzdravení se usmál. Jejich rty se setkali. Byl to dlouhý polibek. Dlouhý a krásný, stejně jako jejich budoucí vztah.

doufám, že se líbilo. předem dík za komentáře, i když budou negativní Smiling

4.70588
Průměr: 4.7 (34 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2018-08-13 23:46 | Ninja už: 5779 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise L3: Konečně jsem se dočkala mého oblíbeného páru. Nápad na povídku parádní, ale zaráží mě jedna podstatná věc. Co tam proboha dělal Deidara? Byl na výzvědech nebo co? xD Povídka měla pohodovou atmosféru, až na naši dvojku z Akatsuki, kteří bůhví jak pronikli přes brány, hledající Naruta...

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Jiraiyafilka Sharika-chan
Vložil Jiraiyafilka Sh..., Ne, 2010-12-19 22:57 | Ninja už: 5015 dní, Příspěvků: 161 | Autor je: Recepční v lázních

dobry bylo to s itachim v ichiraku:-D pry pozdrav rybo:-D lol...super...jen bacha na hrubky (preklepy az tak neresim, ale na icka jsem vysazena)

Obrázek uživatele DeChu..
Vložil DeChu.., Po, 2009-12-28 21:50 | Ninja už: 5340 dní, Příspěvků: 74 | Autor je: Prostý občan

JÁ JSEM KUCHAŘ A TO JE MOJE RYBKA TAK TO JE WOSTRYYYYY Smiling))))))

Obrázek uživatele Mister_zx
Vložil Mister_zx, So, 2009-12-12 16:57 | Ninja už: 6094 dní, Příspěvků: 338 | Autor je: Prostý občan

lol Eye-wink

What´s it? It´s a LAUGH!

Obrázek uživatele Athalien
Vložil Athalien, Po, 2009-08-24 18:07 | Ninja už: 5469 dní, Příspěvků: 245 | Autor je: Horší než odpad

Toto bola sranda Laughing out loudLaughing out loud Strana 42 v IchaIcha musela byť naozaj špicová, keď sa Kakashi venoval jej a nie Anko Laughing out loud Heh, Kisame je Itachiho rybka... "pozdrav rybo" xD:D:D Laughing out loud a ten nejiho monolog by som si chcela vypočuť Laughing out loud Super poviedka Smiling Ešte záhada pribúdajúcich žuvačiek a "pesnička" pri pozeraní DVD Laughing out loud Chrum, chrum, otrava, chrum, chrum, trápne, chrum, chrum, otrava, chrum, chrum, Jéžiš Laughing out loudLaughing out loud

Obrázek uživatele BlackieBlue
Vložil BlackieBlue, Ne, 2009-03-29 01:00 | Ninja už: 5657 dní, Příspěvků: 382 | Autor je: Prostý občan

Shikamaru se podíval na svůj pokoj v plamenech a řekl: "Jéžiš to je trapný." A pak všichni odešli na večírek k TenTen.---> Toto mě upa néwíc dostalo * popadá dech* Laughing out loud XDDDDDDDDDDDD



Obrázek uživatele Minato Uzumaki
Vložil Minato Uzumaki, So, 2008-12-06 10:08 | Ninja už: 5721 dní, Příspěvků: 65 | Autor je: Prostý občan

neco moc peknyho dejte tam dalsi dil jinak se zblaznim

Obrázek uživatele Maychi
Vložil Maychi, Pá, 2008-11-21 17:40 | Ninja už: 5809 dní, Příspěvků: 6 | Autor je: Prostý občan

To bylo dobry, eště teď se chlámu smíchy Eye-wink nejvíc mě dostalo "Pozdrav rybo" to bylo fakt kouzelny Smiling

Obrázek uživatele Ironhide
Vložil Ironhide, Po, 2008-10-27 22:33 | Ninja už: 6124 dní, Příspěvků: 3266 | Autor je: Admin v důchodu , Erokage

Super páčilo sa mi to. Amaterasu zapaľovať svietnik tak to ma fakt dostalo. Paráda.

Ironhide aneb Iron, Ero-kage, Šibe-kage, Baka-kage, Nevinnosť-sama, Fairon, Iron D. Absint, Al-kage... By Strigga: Mudr. Ironhide

Všichni povinně přečíst PRAVIDLA VKLÁDÁNÍ FA!!!

Vážne už 10 rokov???

Obrázek uživatele Zuza-chan
Vložil Zuza-chan, Út, 2008-10-21 21:32 | Ninja už: 5730 dní, Příspěvků: 346 | Autor je: Prostý občan

"pozdrav rybo!" xD

Obrázek uživatele Křovák MadDusk - Shika
Vložil Křovák MadDusk ..., So, 2008-10-18 21:00 | Ninja už: 5829 dní, Příspěvků: 158 | Autor je: Prostý občan

,,...Neji zakončil (už čtyřhodinový) dialog se svým vnitřním já a rozhodl se, že na ten večírek půjde..." Tak to mě dostalo Laughing out loud

Obrázek uživatele Papačka
Vložil Papačka, Čt, 2008-10-16 16:50 | Ninja už: 5795 dní, Příspěvků: 193 | Autor je: Prostý občan

Jůva, pěkný.
Ale nevim proč zrovna Sakura balí Kisameho. Vždyť Kisame už má Samehadu. Vlastně Sněženku, jak sme jí pojmenovaly já se Ségrou. XD

Obrázek uživatele BigMac
Vložil BigMac, Ne, 2008-10-19 10:32 | Ninja už: 5970 dní, Příspěvků: 102 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud třeba se jí líbí jeho barva pleti Laughing out loud

Obrázek uživatele mollyhana
Vložil mollyhana, So, 2008-09-27 13:58 | Ninja už: 5961 dní, Příspěvků: 548 | Autor je: Prostý občan

Jů! Tak to je krásný konec... NaruHina... Ale nej. byl "Kapr".

Obrázek uživatele Takashi
Vložil Takashi, St, 2008-06-04 21:54 | Ninja už: 5985 dní, Příspěvků: 26 | Autor je: Prostý občan

vazne dobre to bolo Smiling

[URL=http://www.***/profile/piggyy123/][IMG]http://www.***/images/myplayercard/2015842.jpg[/IMG][/URL]

Obrázek uživatele BigMac
Vložil BigMac, Po, 2008-03-31 19:19 | Ninja už: 5970 dní, Příspěvků: 102 | Autor je: Prostý občan

diky za ovace Smiling

Obrázek uživatele pavel matejec
Vložil pavel matejec, Čt, 2008-04-10 20:46 | Ninja už: 5985 dní, Příspěvků: 11 | Autor je: Prostý občan

jen skoda ze hinata (posilnena alkoholem) nepoblila naruta Laughing out loud

Obrázek uživatele kykYsSka
Vložil kykYsSka (bez ověření), So, 2008-04-19 21:46 | Ninja už: 19904 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

prasaku Laughing out loud... Laughing out loud

Obrázek uživatele ♥NaRUto♥
Vložil ♥NaRUto♥, Ne, 2008-03-30 22:29 | Ninja už: 5965 dní, Příspěvků: 79 | Autor je: Prostý občan

hah parada:D.haluz mno:D..a hlavne ten itachi a kisame:D..kuchariD:..jeho ryba:D:D:D

Obrázek uživatele Darkness 4you
Vložil Darkness 4you, Po, 2008-06-23 15:34 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

"a to co má na zádech je moje krájecí prkínko":D to bolo tiež super


Nakŕmit pleas
jo a odporúčam si pozrieť "Trik se špičatým kloboukem" Laughing out loud

Obrázek uživatele haylie_anne
Vložil haylie_anne, Pá, 2008-03-28 07:16 | Ninja už: 5988 dní, Příspěvků: 157 | Autor je: Prostý občan

jeej Laughing out loud je to faaakt dobreee Laughing out loud scenka s Ino, Choujim a Shjikamarom pri sledovani DVD sa mi paacilaaa Laughing out loudLaughing out loud a vsetko ostatnee goood... aj Itachi a Kisame v Ichiraku ramen Laughing out loudSmilingLaughing out loudSticking out tongue

Obrázek uživatele Takara
Vložil Takara, Út, 2008-03-25 10:52 | Ninja už: 5952 dní, Příspěvků: 370 | Autor je: Prostý občan

super.....sranda! Laughing out loud

Obrázek uživatele BigMac
Vložil BigMac, Po, 2008-03-24 15:12 | Ninja už: 5970 dní, Příspěvků: 102 | Autor je: Prostý občan

noo... myslim že pokráčko nebude to byl jenom náhlej impuls a asi se na víc nezmůžu XDD

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Po, 2008-03-24 15:07 | Ninja už: 6060 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Shino a Deidei? xDD...to je super pár, je to celkem dobrý, myslím že pokráčko by neškodilo

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”