manga_preview
Boruto TBV 09

Nové postavy: 13.díl Touha (část 1)

„Ahhh…“protáhla se Saf.Už svítalo a pomalu se začalo sluníčko probírat ze svého spánku.Saf hodila očkem po Sasukem,už byl také vzhůru,objala ho,vzala si plavky a šla se převléct.Pak přišla a začala se opalovat.
„Už abychom byli doma“povzdychla si Saf. „Neboj,už brzy budeme.Jen co se ostatní vzbudí,budeme moct vyrazit“ řekl Sasuke a dal jí pusu na tvář.Usmála se na něj a zabalila si věci. „Páni,Ty si připravená na všechno“ řekl Sasuke a taky si zabalil a převlékl se do plavek.Safira připravila snídani.Ostatní se mezitím stačili probudit. „Co to tu tak nádherně voní?“zeptal se Yosh hned jak to ucítil. „Snídaně,připravila sem vám něco k jídlu“odpověděla Saf a dojedla. „Počkat,A proč máš na sobě plavky?“zeptala se Nanami a Sakura téměř současně. „Začíná být horko a to je teprve ráno,počkej co to bude odpoledne.Tady máte půjčte si moje.A kluci ať se taky převlečou a sbalí,jdu vzbudit Kakashiho.“děvčata přikývla,vzala si od Saf plavky,Sakura probudila Naruta a řekla mu ať se převleče a sbalí si.
Saf došla k jednomu odlehlejšímu stromu kde ještě spal Kakashi,nebo si alespoň myslela,že spí.Saf si vedle něj klekla a pak s ním lehce zatřásla a řekla: „Tati ,vstávej,už je ráno“ujelo jí to než stačila zabrzdit.Kakashi otevřel oči zamyslel se.Pak se na Saf tázavě podíval a řekl: „Tati?Jak si to myslela?“ „Já …Já,omlouvám se,jen jsem si vzpomněla na mého otce“řekla Saf s jistotou,ale Kakashimu na tom něco nesedělo,nic už však neřekl a pomalu vstal.Saf mu podala snídani a pak odešla.Sedla si ke stromu,stranou od ostatních. „Sakra…Jak jsem se mohla takhle..Já sem taková husa.Kakashi se to zatím nesmí dozvědět“nadávala si v duchu Saf za svou neopatrnost.Potom přišel sasuke a řekl,že už vyrážejí,Saf si vzala batoh,chytla Sasukeho za ruku a přidali se společně k ostatním.Kakashi se podíval na Saf a pak řekl: „Tak vyrazíme,vidím,že se všichni k Safiře domů už těšíte.Musím uznat,že já se už taky těším.“Vyrazily tedy přiměřeným tempem,aby se neunavily dřív než dojdou na místo.Sasuke se zamyslel a pak vyslovil to,co ho napadlo a trochu tížilo. „Saf“,zašeptal a pak se naklonil k ní, „Co budeme dělat na Valentýna?Už se kvapem blíží…“dodal. „Já nevím,mě nic nenapadá,stejně ještě nějaký čas do Valentýna zbývá,něco vymyslíme“a mrkla na něj. „Slyšel jsi Sasukeho?Taky by mně zajímalo co budeme dělat na Valentýna my?“zeptala se Nanami. „Víš tohle já neřeším,hlavně když budeme spolu a to stačí.A nejdřív se musíme ubytovat u Saf“řekl Yosh a podíval se na ní.Přikývla,o stejné věci se bavil i Naruto se Sakurou.Pomalu už se blížili k domovu,Safira to cítila... „Dneska k večeři máme salát...“zvolala Saf radostně. „Jak to víš,že máme dneska k večeři salát,Ty nám ho snad uděláš?“zeptala se Sakura a pak se začala smát,Saf se k ní přidala. „Ne,neudělám ho,ale moje hospodyně ano,cítím to,takže za chvilku budeme doma“odpověděla Saf nadšeně...A začala se smát znovu.Poslední strom a už viděla,že je doma,odhodila batoh a skočila do bazénu.Bylo už příliš velké horko na to,aby se neochladila v bazénu.Sasuke i ostatní tam po chvíli skočily za ní...Potom přišla Hinata. „Ahoj Hin.Heleď potřebovala bych,abys mi pak pomohla naučit Nanami a Sakuru základy tance,aby s námi pak mohli jít k jezírku“zašeptala Saf.Hinata přikývla...Blížil se večer a tak Saf vylezla z vody,osušila se a šla si sednout na houpačku.Ostatní se dál vesele bavili u bazénu.Ona však přemýšlela jak řekne Kakashimu,že je jeho dcera......

5
Průměr: 5 (3 hlasů)

Kategorie: