manga_preview
Boruto TBV 09

Tábor 08

Tak je tady 8 díl Tábora! Po prázdninách to bude trva trochu dýl, než něco napíšu- asi tři díly za tejden..... No prostě je tu 8!

Akamaru při procházce trochu odbočil, a tak musel Kiba posunout předpokládaný návrat ze 4 ráno na snídani ( 9 ráno ). Shino si zrovna mazal rohlík paštikou a Hinata jedla chleba, když v tom se otevřely dveře a v nich úplně znavený Kiba, který sotva překonával spánek. Pomalu se přiškoural ke stolu, a sedl si. Najednou se ve dveřích objevil Akamaru se svou přítelkyní- prošli pyšně jídelnou a usadili se na Kibově odložené mikině. ,,Akamaru se naklonoval, nebo co?" zeptal se Shino a do pusy si strčil namazaný rohlík. ,,Ne! To je ta jeho......" nestihl odpovědět Kiba, protože únava ho 100% ovládla a hlava mu spadla do paštiky. ,,Hej! To je moje!" křikl Shino, vytrhl Kibovy paštiku doslova ,,pod" nosem a tím se chrápající Kiba opět probudil: ,,...přítelkyně! Odmítal se vrátit do tábora bez ní!" ,,A tys ho celou dobu naháněl kilometry daleko, než se ti to Akamaru uráčil zaštěkat!" dokončil za něj Shino a už si mazal další rohlík ( tentokrát raději máslem, paštiku dal Akamarovi a jeho kamarádce ).
,,Co je ti Jiraiyo? Už nejsi tak....ehm...šmírák, perverzák, úchyl, hnusák......" kecala Tsunade s vyditelným uspokojením, zatímco Jiraiya měl stále šok z Akamarova útoku. ,,Už tě přešel smích ty opičáku!" připojila se Anko. Zatímco ženské kritizovaly Jiraiyu, 3 Hokage se zvedl ze židle, do ruky uchopil lžičku a zacinkal s ní o skleničku. Nic se nedělo- reakci děcek 3 Hokage rozhodně nečekal- zacinkal tedy silněji. Stále nic. 3 Hokage už strácel trpělivost- skleničku hodil na zem- ta udělala ,,křach" přímo Akamarovi na ocásek, Akamaru vletěl spícímu Kibovi pod triko a ten spadl ze židle přímo na Hinatu, Hin omylem pustila svůj chleba- ten strefil Ino přímo do ksichtu a tím se rozpoutala ,,Jídlová bitka!!!!!!!!!!!" zařval Sasuke a hodil do vzduchu housku. Houska strefila Gaarovu tykev- což ho dost naštvaléö, vzal do ruky máslo a to strefilo Sakuru. Sakura zase po někom hodila rajče. Rajče se rosprsklo na Kankurovi a smazalo mu make-up: ,,To snad ne! Mě už brzo šminky doj..." V tom ho strefila zase vánočka...... Takhle to šlo pořád do kola, až Ino strefila 3 Hokageho- zavládlo apsolutní ticho. 3 Hokage si setřel svůj podíl snídaně z obličeje a konečně mohl začít mluvit: ,,Pozor, pozor, milý haranti! I když si to nezasloužíte, jdeme do města! Peníze si vezměte, a všechno klidně uvalte!" Klid prořízl křik Ino, která radostně výskala, protože už se nemohla dočkat další návštěvu módních butiků.

Když už byli všichni připraveni, mohlo se vyrazit do blízkého města:

,,Půjdeme tudy!" řekl Gai a ukázal jednou rukou k lesu a v druhé držel mapu. Celá výprava se tedy vydala po zabahněné cestičce přímo do lesa. ,,Jej!" Vykřikla Ten Ten, které z baťohu vypadla svačina, sehnula se pro ni a najednou ,,RUP" tepláky byly v tahu. ,,To snad ne!" šeptla si pro sebe Ten Ten a snažila se díru zamaskovat baťohem. Ale asi se jí to nepovedlo, protože když kolem ní prošla Ino, neodpustila si poznámku: ,,Vypadá to, že nejsem jediná, kdo si potřebuje koupit nové oblečení!" Ten Ten zrudla a dělala, že Ino neslyšela. ,,Uááááá!" ozval se najednou Gai. Všichni byli zvědaví, tak se vydali tam od kud slyšeli ten křik. Když už byli celkem blízko, uviděli Gaie, jak je po pas v bahně a mapa byla v tahu: ,,Já vám říkal ať za mnou nechodíte, že to tu prozkoumám!" Začal se rozčilovat Gai a propadl se o 10 cm více do bahna: ,,Pomóóc!" zaúpěl a Lee šel hledat nějakou lijánu ( pochybuju, že něco najde ) a ostatní se raději rozhodli řešit problém inteligentně: ,,Co budeme dělat?" řekla Sakura a koukla na Sasukeho. ,,Nevím!" řekl Sasuke. ,,A protože jsem nejchytřejší já, už mám nápad!" řekl Shikamaru a koukl na Gaaru, který si s sebou táhl tu jeho tykev: ,,Ne,ne,ne,ne,ne! Nečekejte, že znečistím svůj písek a..........." Temari se na něj zle koukla a řekla: ,,Jesli to neuděláš, už ti nepůjčím stíny, aby sis mohl dělat ty kruhy pod očima!" ,,Dobře, dobře, dobře, dobře...." spustil zase Gaara a vytáhl Gaie z bahnité pasti.
,,Našel jsem nějakej provaz! Můžeme tím senceie vytáh........" objevil se ve křoví Lee a náhle zklapl, když vyděl Gaie už na souši. ,,Co ale budeme dělat? Bez mapy do města nestrefíme!" řekl Gai a v jeho hlase šly slyšet obavy.......

Jestli táborníci dorazí do města bez dalších lapálijí, se dozvíte příště!

4.954545
Průměr: 5 (22 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Út, 2010-07-13 20:46 | Ninja už: 5539 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Stejně by se stratiki i s mapou Laughing out loud

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, Út, 2008-06-17 16:04 | Ninja už: 5947 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

sasuke a kricat ouuuuuuuuu dobre zacina sa mi to pacit cim dalej tym viac

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Po, 2008-03-31 21:22 | Ninja už: 6192 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

cool

Obrázek uživatele Kurio
Vložil Kurio, Po, 2008-03-17 12:03 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 279 | Autor je: Prostý občan

supr

Obrázek uživatele Barunka
Vložil Barunka, Ne, 2008-03-16 21:46 | Ninja už: 5942 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

Ale i tak to bylo super.Smiling

Obrázek uživatele Andra
Vložil Andra, So, 2008-03-15 22:19 | Ninja už: 5917 dní, Příspěvků: 304 | Autor je: Prostý občan

Taky jsem tohle vyráběla sotva 15 minut! Neměla jsem moc času, protože jsem musela do města pak k babičce a pak ke kamarádce na oslavu a vrátila jsem se až v 20:30 a pak jsem se málem pozvracela ze všech těch dortů kombinovanejch s chipsama! A už mám další nápad k dalšímu dílu- tentokrát zmizne někam Jiraiya- uvidíme co ten bude provádět!

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, So, 2008-03-15 22:09 | Ninja už: 6034 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Super Laughing out loud, ale rekl bych ze to tentokrat nemelo moc napaditosti jako predchozi dily. Holt nektere dily jsou silnejsi a nektere slabsi, ale i tak to mas good Eye-wink

Obrázek uživatele Andra
Vložil Andra, So, 2008-03-15 21:35 | Ninja už: 5917 dní, Příspěvků: 304 | Autor je: Prostý občan

No konečně je to tady!!!!!!!!!