manga_preview
Boruto TBV 10

Klan mnoha tajemství 6: Nová aliance

Klan mnoha tajemství 6: Nová aliance

V minulém díle jsme se dokčali pádu Myoshiho,ale ten sebou ztáhl i jednoho našeho známého.Kdo je žena,která se proměnila z vlčice??Je to opravdu osoba,za kterou se vydává?To se dnes dozvíme a rozloučíme se s tímto příběhem.

"Saya???To není možné,ty jsi padla před padesáti lety v boji s Orochimarem"-mluvil na ní Kakashi.
"No je to trochu složitější"-řekla Saya.
"Tak začni rychle vysvětlovat!!"-okřikl Jiraiya.
"No když jsem bojovala s Orochimarem,tak na mě použil nějakou pečeť.Podle mě nevěděl na co je,ale na mě si jí vyzkoušel.Proměnil mě do téhle podoby a já jsem byla odsouzená k tomuhle životu.Nikomu jsem se neukazovala,byla jsem raději sama.Ale pak k vesnici přiběhl nějaký kluk,bylo mu šest let a jmenoval se Šakran.Vzalo jsem ho v noci do vesnice,aby ho někdo našel.Když jsem si pak všimla,že se stal studentem Raikage a že ovládá Raikiri,tak to byla velká příležitost pro mou starou podobu.Vyrostl a já ho poprvé navštívila asi před dvěma měsíci.Chtěl jednu věc a to byl návrat ke klanu.Chtěla jsem mu s tím pomoct.Pak se mě zeptal,co chci já a já jsem mu vyprávěla svůj příběh.On začal studovat charakter chakry a snažil se přijít na to,jak mi pomoci a když zjistil,že klíčem je jeho chakra a její menší úprava.Začal zdokonalovat svoje techniky.Klíčem všeho je Raikiri,jutsu bleskových mistrů."-vyprávěla Saya.
"Ale co je tak významného na té technice,já ji ovládám také."-rozčiloval se Kakashi.
"Co že,jak to že ovládáš tuto techniku???"-ptala se překvapeně Saya.
"No Yondaime Hokage mě jí naučil.Teda spíš jen odvodil ze svého Rasenganu."-odpověděl Kakashi.
"To není pravda Kakashi!!Raikiri je technika,kterou dědí členové klanu Kareon a jejich vedlejší větve."-vyhrkla na něj Saya.
"To není možné.Počkat moje matka byla z Mlžné,ale nikdy jsem jí neviděl používat žádné jutsu.Tak to nemůže být."-přemýšlel Kakashi nahlas.
"Víš co to znamená Kakashi???"-zeptala se ho Saya.
"Co to znamená Sayo,řekni nám to???"-zeptal se za všechny Gai.
"To znamená,že Kakashi Hatake se stává prvním platným následníkem postu Mizukage.Jelikož je hlavní větev mrtvá,tak přichází na řadu tvá větev,ikdyž není čistá."-odpověděla Saya,ale její slova byla už moc a Kakashi odpadl a s ním i další.

Po chvilce se Kakashi vzpamatoval a prohlásil:"Teď mám na práci důležitější věci,než se starat o svůj původ" a šel k Šakranovu tělu.Zvedl ho a nesl jej do nemocnice.Lid Konohy,Kumy a Sumy vytvořil dlouhou uličku k nemocnici a složil hold velkému hrdinovi.Za Kakashim šla Tsunade,Saya,Sakura,Naruto a další přátelé Šakrana.Několik dní se připravoval pohřeb a naši hrdinové byli den ode dne nervóznější,protože nevěděli,jak probíhá pohřeb člena takového klanu.Přišel ten den a Naruto,Kakashi,Neji a Gai nesli Šakrana na pohřebiště v novém komplexu nad hlavami Hokagů.Pohřeb nakonec probíhal stejně jako v Konoze,ale byl ozvláštněn jednou věcí.Saya pomocí Šakranových technik přivolala bouři a z té začal pršet jemný déšť,který voněl velmi sladce.Ozval se zvuk stříbrných trubek a obyvatelé Kumy poklekli,protože uznávali Šakrana jako budoucího vůdce vesnice.Ostatní sklonili své hlavy na důkaz úcty a uznání.Naruto s Gaarou pomalu přikročili k Šakranovi a oba mu najednou řekli:"Děkuji ti příteli.".Pak postupně všichni odnesli jednu bílou růži ke hrobce.Byli mezi nimi už zdravý Kankurou a Temari a i ti složili hold Šakranovi.Pak z ničeho nic uhodil blesk vedle Šakranovi hrobky a na místě dopadu stála nějaká osoba,snad i duch možná.Ta jen šáhla do Šakranova těla a vytáhla jeho duši.Vedle tajemného stál Šakran,který měl na sobě oblečení vůdce klanu Kareon-dlouhá černá kápě se stříbrnými vzory a každý jeho krok vyvolával blesky kolem jeho těla.Během chviličky se vedle něj objevil i vlk-to byl zřejmě Balrock.Šakran šel k Narutovi a promluvil k němu.

"Jsem rád,že to tak dopadlo.Za všechno děkuji tobě Naruto.Byl jsi mi víc než přítelem,skoro bych řekl,že jsi byl jako můj bratr."
"Šakrane!!Uvidíme se ještě někdy??"-zeptal se ho se slzami v očích Naruto.
"No budu mít spoustu práce,ale udělám si čas a navštívím tě."-odpověděl Šakran.
"Kam to vlastně jdeš a co z tebou bude??"-optal se ho rychle Naruto.
"Jdu za svým otcem a matkou.Jdu na místo,kde žijí Bleskoví vládci.Budu vládnout bleskům a bouřím na celém světě stejně jak to dělali moji předkové.Proto jestli ti bude smutno a uslyšíš blesk nebo hrom,vzpomeň si,že mám buď to hlad nebo blbou náladu."-řekl Šakran a začal se trochu smát.Pak odstoupil od Naruta a pokračoval směrem k Temari a Kankurovi.
"Vám se musím také omluvit.Není žádná omluva,která by mě mohla obhájit."-řekl jim Šakran a poklekl před nimi.Za Šakrana se postavil i Balrock a omluvil se také.
"My víme Šakrane a odpouštíme ti.A co se týče Kankura,tak mu to jenom prospělo."-prohlásila Temari a začala se smát na uraženého bratra.Šakran mezitím vstal a šel dál.

"Ty si mě také změnil!Bez tebe bych asi nepochopil svůj původ a proto ti děkuji příteli."-řekl Šakran a hleděl na smutného Gaaru.
"Budeš mi chybět Šakrane."-odpověděl Gaara,ale na víc už neměl sílu.Pak přistoupil Šakran k dívkám s Konohy
"Sakuro,Ino,Hinato a TenTen jsem rád,že jsem vás poznal.Jste všechny krásné ženy a přeju vám do budoucna nějakého skvělého muže,ikdyž už to nebudu já"-promluvil na všechny najednou.Jedna po druhé ho objemula.Jeho dotek byl tak něžný a hřál dívky u srdce.Pak se Šakran vydal ke Kakashimu.
"Já jsem věděl už v bojích s Akatsuki,že si mi blízký,ale nevěděl jsem proč."-vychrlil na Šakrana Kakashi.
"No víš já jsem věděl,že jsi potomek někoho z Mlžné,ale nevěděl jsem pravdu.Teď ale poslouchej Kakashi,tvůj úkol bude jednoduchý.Vydej se do Mlžné,předveď svou techniku,předej radě tento svitek a pak se staň vůdcem našeho klanu a celé vesnice.Nesmíš mne zklamat,protože ty jsi nadějí Lidu z Mlžné a také naděje na obnovení klanu."-promluvil Šakran ke Kakashimu.
"Ale já nevím,jestli mám dost sil na takové břímě.Nechci zklamat."-reagoval na to Kakashi.
"Ty zjistíš,co je nejlepší.Věřím ve tvé schopnosti."-dodal Šakran a chytl Kakashiho za ruku a potřsl mu s ní.Pak k němu přišel tajmený muž a naznačil mu,že je čas odejít.Šakran ještě požádal o chvilku a pomalu přistoupil k Mině.Mina ho objala tak silně,aby ho nepustil.Šakran jí odendal ruce a políbil jí.Líbali se tak dvě minuty a pak Šakran odcházel směrem k neznámému.
"Já tě miluju!!!!"-zvolala Mina.
"Já tebe taky a byl bych rád,kdyby si žila krásný život se mnou,ikdyž tomu nevěříš budu pořád s tebou."-odpověděl Šakran a šel dál.Pak se neznámému objevil v ruce klíč a před ním se objevila brána.Odemkl bránu a prošel jako první.Po něm odcházel Balrock a nakonec Šakran.Když brána zmizela,na obloze nebyl najednou vidět ani jediný mráček.Pohřeb pak skončil a všichni se rozešli do svých domovů.Kakashi se vydal do Mlžné,Gaara a jeho lid zpět do Písečné a Saya s Raikagem a ostatními se vrátili do Kumy a začali s její obnovou.

Čas plynul dál a přesně po dvou měsících,se mělo uzkutečnit setkání čtyř Kage.V konferenční místnosti byla Tsunade(Hokage),Gaara(Kazekage),Saya(nový Raikage,protože minulá Raikage se vzdala úřadu) a Kakashi(nově uznaný Mizukage a vůdce klanu Kareon).Jednalo se o zachování míru a bezpečnosti mezi těmito zeměmi a proto nebylo divu,že se dohodli tak rychle.Jednání skončila za pár hodin a nakonec zástupci čtyř Skrytých vesnic vyhlásili Konohu,Kumu,Sunu a Kirigu za Bleskovou Alianci.Toto spojenectví se mělo stát protikladem narušené organizace Akatsuki a Zvučné vesnice.Úkolem tohoto spojenectví bylo udržení míru ve světě Shinobi a tvrdé trestání všech prohřešků z venčí.Déle měli tyto země dohodu o finanční,obchodní a samozřejmě i vojenské podpoře.Výcvik ninjů se koordinoval stejně ve všech zemích a měli být uspořádávány zkoušky pro ninji vždy v jiné vesnici.

Život našich přátel se vracel pomalu do normálu,ale bylo tu něco,co se změnilo.Mina totiž zjistila od Sakury,že je těhotná a to znamenalo jedinou věc,že Šakran zůstal s ní a proto jí řekl,že bude navždy s ní.Šakranovi přátelé se to postupně dovídali a blahopřáli šťastné Mině a ta si jen pro sebe řekla: "Děkuji ti Šakrane".

To je konec tohoto příběhu.Teď se jistě ptáte,jak můžu vědět všechno s takovými detaily,že???Odpověď je snadná,já jsem tam byl a zažil jsem to. Mé jméno je Šakran Kareon a rád jsem vás provázel tímto příběhem.

Poznámky: 

POZOR!!!!!!!!!
Tohle ještě není konec,další příběhy se budou týkat serie Válka duší!

4.893615
Průměr: 4.9 (47 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Čt, 2011-06-23 00:13 | Ninja už: 6243 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

super ff serie

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Ne, 2010-11-21 16:44 | Ninja už: 5590 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

to bylo tak nádherné a smutné ukončení, je mi líto že šakran zemřel, ale co už na dělám alespoň po sobě zanechal potomka, píšeš naprosto skvěle a určitě se vrhnu na pokračování, jsem zvědavá co tvá fantazie vymyslí, jen tak dál Smiling

Obrázek uživatele Naruto Uzumaky7
Vložil Naruto Uzumaky7, Út, 2010-06-22 13:03 | Ninja už: 5309 dní, Příspěvků: 364 | Autor je: Prostý občan

Výborně!!! Skvěle udělané. Jdu hned na Válku duší!

Obrázek uživatele Tiron
Vložil Tiron, So, 2009-04-25 20:31 | Ninja už: 5630 dní, Příspěvků: 54 | Autor je: Prostý občan

suprová série Eye-wink do posledního detailu. skvělá práce

Obrázek uživatele akai
Vložil akai, So, 2009-03-14 17:53 | Ninja už: 5717 dní, Příspěvků: 1219 | Autor je: Asumův zapalovač

Někdy se mi nelíbilo jakým způsobem to bylo napsané, ale na tom nic nikdo nezmění. Bylo tam taky pár nesrovnalostí ohledně příběhu, ale to nevadí. Nakonec bych je podotkla že se mi to tolik nelíbilo a to protože nesnáším Naru-Hina.
Ale série jako taková se Ti hodně povedla.

you wanetd it; chtěla jsi to… tak si sakra nestěžuj!
Tanabata je svátek přání. A tak se ho pokouší najít; třeba i na dně flašky saké.

„What a world we live in, to see such unique idiots…?”

Obrázek uživatele gelika
Vložil gelika, Ne, 2009-03-08 14:14 | Ninja už: 5590 dní, Příspěvků: 299 | Autor je: Prostý občan

Jo Jo všem 5 Smiling

Obrázek uživatele 5th Mizukage
Vložil 5th Mizukage, Ne, 2008-09-28 11:08 | Ninja už: 5978 dní, Příspěvků: 52 | Autor je: Prostý občan

Pokračuj!Seš borec!!!!

cs2.tanoth.cz?kid=azam

Obrázek uživatele Krian
Vložil Krian, Po, 2008-08-04 18:30 | Ninja už: 5902 dní, Příspěvků: 83 | Autor je: Prostý občan

Fakt super pribeh... 5 bodu upo vsude

Obrázek uživatele NarutoUzumaki-HinataHyuuga
Vložil NarutoUzumaki-H..., Ne, 2008-07-13 15:31 | Ninja už: 5835 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

uplně super 5 bodu za všechy díly Smiling

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

95% teenagerů by brečelo, kdyby vidělo Zaca Efrona na vrcholu mrakodrapu, kde by se chystal skočit. Zkopíruj a vlož si to do podpisu pokud patříš k těm 5%, kteří by si přinesli popcorn a řvali by skoč, skoč !!!

Obrázek uživatele Shun
Vložil Shun (bez ověření), Út, 2008-06-24 15:10 | Ninja už: 19900 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

raikiri je ninjutsu které vytvořil sám Kakashi jinak je to fakt dost hustý a vymakaný příběh

Obrázek uživatele Tez
Vložil Tez, Ne, 2008-06-01 16:02 | Ninja už: 5940 dní, Příspěvků: 30 | Autor je: Prostý občan

Jé, tak tahle serie byla daleko lepší, než první i když první byla taky dost super. Ne, to prostě nejde vysvětlit. Moc se mi to líbí, tvůj styl psaní a tak. Opravdu moc krásně napsané, je, chudák Šakran. Nemusel umřít ale zase se říká, že správný hrdina vždy umře, jo, Šakran(ty) je, byl a určitě i bude hrdina...

Obrázek uživatele Sloth
Vložil Sloth, Po, 2008-03-24 13:11 | Ninja už: 6080 dní, Příspěvků: 57 | Autor je: Prostý občan

waav....excelentne
"Narovinu, ta drama, zachvevy citov, spalujuca tragedia, diabolske tajomstva a nadherna laska muza a zeny je naozaj prekrasna!"
(Hatake Kakashi-Shippuuden 01-02)

>><<>><<<<

Kichiri Kachiri...."Mandolin?"

^Insanity is spreading... An insanity, you just won't be able to defy... Don't struggle - watch Soul Eater^
http://www.kone-poniky.estranky.sk/stranka/naruto---kone

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Ne, 2008-03-16 01:22 | Ninja už: 5993 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Ach jo, to teda bylo... sakra skvěle podané! Eye-wink I když mé rejpalské oko párkrát spočinulo na chybičkách Smiling, znova jsi mě příjemně překvapil. Pokud máš náladu na pokračování, tak směle do toho, ještě se v tobě skrývá nevyužitý potenciál, dattebayo! Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Ne, 2008-03-16 01:25 | Ninja už: 6022 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Už teď mám připravený dva nové díly do nové serie Válka duší.Tak v pondělí začínáme.

Obrázek uživatele -- Temari --
Vložil -- Temari --, So, 2008-03-15 19:33 | Ninja už: 5963 dní, Příspěvků: 22 | Autor je: Prostý občan

moooooooooooooooc se tešim na tu Válku duší.

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, So, 2008-03-15 18:34 | Ninja už: 6067 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Bude platit komentář když řeknu "nenacházím slov"?? O.o je to fantastické *.*....no jako nemůžu se dočkat na new serii....^-^.. proč mě tak napínáš Šakrane ..to neni dobre pro moje zdraví to nedělej XP. a naprostej souhlas s Karlosem jdu si to přefičet eště raz XP

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Pá, 2008-03-14 22:43 | Ninja už: 6084 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Tak tohle je nádhera Laughing out loud budu si to muset vse precist jeste jednou, protoze mi to nestacilo Laughing out loud

Obrázek uživatele Barunka
Vložil Barunka, Pá, 2008-03-14 22:28 | Ninja už: 5992 dní, Příspěvků: 64 | Autor je: Prostý občan

Moc krásný.Taky už se nemůžu dočkat dalšího.Smiling

Obrázek uživatele Ten nejmensi
Vložil Ten nejmensi, Pá, 2008-03-14 20:33 | Ninja už: 6044 dní, Příspěvků: 32 | Autor je: Prostý občan

super nemohu se dockat dalsiho Sticking out tongue

Mé povídky:

Jak se to vše vyvine Zde

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Pá, 2008-03-14 19:58 | Ninja už: 6022 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Tak a je tu závěr této serie.Doufám,že se líbilo a nevim,jestli mám pokračovat,tak když tak pište názory.