manga_preview
Boruto TBV 09

Když se něco vymkne kontrole 2.část

O deset minut později se dali věci do pohybu. Naruto rezignoval na jakýkoliv odpor a s Kyuubi v patách si šel najít příhodné místo, kde ji oběsí. A Sasuke se šel zbavit Sakury, která za ním lezla jako kdyby byl mucholapka či co.

I naši křováčtí přátelé se rozdělili. Satake a Luchia se rozhodli sledovat Naruta a jeho chlupatou přítelkyni, zatímco Natsumi vydala dohlížet na Sakuru, která o dva milimetry překročila Natsiinu bezpečnou vzdálenost od Sasukeho. Luchia si jen bezděky vzpomněla na minulý týden, kdy kvůli též věci zmlátila Natsie Ino do bezvědomí a vysloužila si tím titul nejsadističtější kunoichi ve skryté Listové.

Shikamaru se po rozpuštění klubu obdivovatelů Kyuubi vrátil ke svým pokusům na bruslích. Srazil Tsunade a ta mu to zatrhla (respektive mu rozšlápla brusle a Shikamaru byl rád, že z nich stihl před tím vyndat nohy).

Mezitím Naruto objevil strom přímo vybízející ke hře na šibenici. Možná s tím mělo něco společného těch pět sebevrahů, co už tam viseli. Svědčilo to o kvalitě. Kyuubi se tak na ten strom podívala. „Ty se chceš oběsit? Zapomeň.“ „Cože? Já si můžu dělat co chci!“ „Ne to teda nemůžeš! Dokud máš mojí sílu, tak zůstaneš naživu i kdybys nechtěl, jasný?“

Naruto zuřil. I tak nesnášel, když mu lidi říkali co dělat, natož tenhle malej protivnej démon. „Trhni si ploutví,“ odsekl uraženě. „Ploutví? Možná sis nevšiml, ale já žádnou nemám. Mám pouze devět ocasů jestli sis nevšiml. Ty nejsi jen natvrdlej ale ještě navíc slepej!“ Naruto se urazil.

„Hele dej mi pokoj! Pokud okamžitě nezmizneš, tak ti ufiknu ty tvoje ocasy a bude! Už nebudeš devítiocasá liška, ale chromá liška!“ Kyuubi zbledla z červené do růžové. Možná vztekem, možná z šoku, že s ní mluví takovýmhle způsobem. „To-to bys neudělal! Jsem silnější než ty!“ Bohužel Narutův pohled jí jasně říkal, že by to s klidným srdcem udělal a ještě by jí uhryznul ucho.

Kyuubi zhodnotila situaci, a jelikož nechtěla skončit zaživa sežraná od Naruta (rozhodně ne, dokud se tu všem nepomstí), rozhodla se ustoupit a začít hledat nějaké spojence. Ta pitomá růžovovlasá holka bude ideální. Moc jí to nemyslí a Naruto se jí podle všeho bojí. Vydala se tedy hledat Sakuru.

Luchia to všechno sledovala z křoví. „Co teď?“ zeptal se Satake, který se krčil vedle ní. „Co by chytíme to.“ „A co s tím potom?“ zeptal se skepticky Satake. „Nevim prozkoumáme to. Neji tu má zařízenou menší muč... eh laboratoř.“ Satake přesně věděl, co myslí. Tomu se fakt nedalo říkat laboratoř, ale pokud jste nechtěli skončit, jako pokusný objekt, bylo lepší tomu tak říkat.

Bylo tedy rozhodnuto. Luchia připravila kus masa, které před chvílí ukradla nevěřícímu Choujimu z talíře, a Satake nachystal pytel. Akce byla rychlá. Luchia položila maso Kyuubi do cesty a mávala malým vějířem, co dostala jako dárek od Temari k minulým narozeninám, aby lištička zachytila vůni.

Ta zasondovala a okamžitě se vydala přímo do pasti. Jeden plynulý Satakeho pohyb a Kyuubi se zmítala v pytli. „Tak to by bylo,“ otřepala si Luchia spokojeně ruce a vzápětí si vítězoslavně se Satakem plácla.

Zatímco tito dva spiklenci pořádali Hon na Kyuubi, Natsumi pořád sledovala Sasukeho z křoví a užírala se pohledem na Sakuru, která Sasukeho neomaleně balila. „A Sasuke, nechtěl by ses jít projít.. ehm myslela jsem ty a já,“ koukala Sakura na Sasukeho boty. Ten si ji změřil naprosto nezaujatým pohledem a chystal se to nechat bez odpovědi. Odpálkoval ji už tolikrát, že považoval za zbytečné jí to znovu říkat.

Sakura se posunula ještě o kus blíž a natáhla svou ruku, jako by chtěla Sasukeho chytit. To už bylo na schovanou Natsumi příliš. Vyrazila ze křoví s úmyslem převálcovat Sakuru stůj co stůj.

Než stihla Sakura vůbec zareagovat, tak ji Natsumi ukázkově odkopla a ještě ji stihla vytrhnout pramen vlasů, který se jí nedopatřením zahákl do přezky na botě. Bílé vlasy jí přitom tancovaly kolem hlavy nový druh válečného tance. Sakura seděla na zemi a vyjukaně se snažila pochopit, co se právě stalo. Z okna to všechno sledovala Ino a málem z něj vypadla, jak moc se smála.

Natsumi se triumfálně narovnala a namířila si to k Sasukemu. Ten měl vždycky problém zachovat si chladnout hlavu, když byla Natsumi poblíž. Tahle cizí holka ho prostě znervózňovala. Její charakter byl tak unikátní až to mrazilo v zádech a o jejích ninja schopnostech ani nemluvě. Sasuke měl dokonce někdy pocit, že by zmlátila Itachiho jednou rukou a tou druhou by ještě stíhala fackovat Naruta, který jí, stejně jako ostatním, šíleně lezl na nervy.

Takže byl dost nesvůj, když se přiblížila. Navíc se jí dost nebezpečně blýskalo v světlých očích a Sasuke měl nutkání zdrhat. Natsumi se naklonila, chytla Sasukeho tváře do dlaní a dala mu pusu. Sasuke okamžitě zrudnul, což bylo o to víc vidět, že měl normálně bledou kůži, Sakura otevřela pusu a začala ječet a Ino vypadla z okna a v bezvědomí ji tam pak o několik hodin později našel Shino, který o ni zakopl.

Natsumi mezitím dokončila svou akci, nechala překvapeného Sasukeho stát, vyplázla na Sakuru jazyk a zmizela ve větvích. Na chvíli se zastavil čas. Pak se rozpohyboval Sasuke a šel mlátit do lesa hlavou o strom. Proč to nevím, protože to nikdy nikomu nechtěl říct.

Mezitím Naruto sehnal provaz a pozměnil trochu plán. Ne, neoběsí ji. Prodá ji do cirkusu a získá tak peníze na super extra velký ramen. Jediné, co mu kazilo vizi, byl fakt, že nemohl Kyuubi nikde najít. Jak ironický nejdřív se jí nemohl zbavit a teď se zas vypařila. Nakonec si vyrobil ze starých krabic od mlíka obrovský transparent s nápisem: „Hledá se Kyuubi“ a vyrazil do ulic.

To be continued (možná)

Tak jelikož se vám to líbilo, tak jsem vám napsala další díl.. ale zase tak, abych s tím mohla seknout, když mě(nebo vás) to nebude bavit. Smiling

5
Průměr: 5 (5 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele haylie_anne
Vložil haylie_anne, Po, 2008-03-17 07:30 | Ninja už: 5928 dní, Příspěvků: 157 | Autor je: Prostý občan

,,Proč to nevím, protože to nikdy nikomu nechtěl říct.´´ naozaj uzasne! Laughing out loud

Obrázek uživatele Alea
Vložil Alea, Po, 2008-03-10 18:59 | Ninja už: 5938 dní, Příspěvků: 950 | Autor je: Prostý občan

XDDDD to s tou vůni masa je jak reklama na to kafe XDDDDD voní hezky XD ale toto je fakt great XDDD že do cirkusu XD

Obrázek uživatele samovrah
Vložil samovrah, St, 2008-03-05 16:07 | Ninja už: 6031 dní, Příspěvků: 345 | Autor je: Prostý občan

Heh..Radšej nesekať dobré veci:D

-----------
Nech vám všetkým najklíčkatejší požehná
http://www.bramboranstvi.mysteria.cz/uvod.html
A nemám rád vianoce..

Obrázek uživatele seia uchiha
Vložil seia uchiha, Út, 2008-03-04 13:46 | Ninja už: 5942 dní, Příspěvků: 212 | Autor je: Prostý občan

HLEDA SE KYUBI! Panenko MArio Podsrpenskaaaaaaaaaaaa ty ses trhlaaaaaaaaaa
ja nemuzu pochoopit kam na takove sprostosti chodiiiiiis ale klidne v tom pokracuj!!!!!!!!!!!!!

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Ne, 2008-03-02 19:20 | Ninja už: 6042 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

len s tým sekni:) to nás chceš zabiť? tento príbeh je skvelý, myslím, že nikoho neomrzí:))


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Yori
Vložil Yori, So, 2008-03-01 18:58 | Ninja už: 6110 dní, Příspěvků: 595 | Autor je: Prostý občan

Už mě nebaví pořád psát, že jednou vy všichni tady budete moje smrt. Být tak zlý na někoho,koho jste vživotě nepotkali...kdo vás vychovával...*nechápavě vrtí hlavou*

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Pá, 2008-02-29 19:43 | Ninja už: 6000 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Nee nesekat!! Ino mi teda nebylo líto, patří jí to!! xDD a nejvíc mě dostal sebevražedný strom Konohy xDD GO Luchia GO!!! xDD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, Pá, 2008-02-29 16:29 | Ninja už: 5955 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

hehe dobré...

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Čt, 2008-02-28 23:36 | Ninja už: 6028 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Sekni s tim a ja pak seknu necim tebe Laughing out loud Jasne pokracuj dal a jeste vic humoru at me to zabije. Laughing out loud

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Ne, 2008-03-02 18:24 | Ninja už: 6040 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Jo to bych chtěla fakt to seknutí vidět!! Laughing out loud To snad schválně přestanu psát Laughing out loud

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Čt, 2008-02-28 22:44 | Ninja už: 5936 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Ne, ne!!! Teď nemůžeš přestat!!! Těším se na to, co s Kyuubi provede Neji a jestli si náhodou Shino nezlomil nohu, když zakopl o Ino Laughing out loud.

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Satake
Vložil Satake, Čt, 2008-02-28 22:39 | Ninja už: 6027 dní, Příspěvků: 945 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud Hehe... Neji je proste sadista. Jeste ze to nejsem ja (ale stacilo malo Laughing out loud )

Obrázek uživatele Natsumi
Vložil Natsumi, Čt, 2008-02-28 22:25 | Ninja už: 6242 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Opovaž se s tím seknout!!! Já si chci totiž dozvědět (i za cenu svého nově nabytého titulu) proč Sasuke mlátil hlavou do stromu. Laughing out loud

Je to ta nejskvělejší, nejúžasnější a nejdokonalejší povídka, kterou jsem kdy četla. Výtlem budu mít ještě tak asi půl roku. Laughing out loud

I když Ino nemám ráda, tak mi je jí trochu líto, kdo by chtěl, aby o něj zakopl zrovna Shino. Smiling A Narutův transparent nemá chybu. XD