manga_preview
Boruto TBV 11

Nikdy tě neopustím, Luchio!

Bylo jeden z nejteplejších dnů, který Konoha kdy zažila. Ulice byly tak rozpálené, že ten kdo nemusel ven, raději zůstal doma. Jednou z rozpálených ulic, vedoucí k bráně, se šourala mladá blondýnka. Vedro nevnímala. Byla tak zamyšlená, že přehlédla Konohamarua a jeho bandu, jak si vaří vajíčka na betonu a Sakuru, která do ní ve spěchu málem vrazila. Dnes se místo tréninku měli jít koupat. Za normálních okolností by byla ráda, jenomže předevčírem ji Pátá přiřadila do týmu, kterému velí Kurenai jako náhradu za nezvěstného Shina. Pořád nemohla uvěřit tomu, že je s Kibou v týmu. Jen malou útěchou a oporou ji bylo to, že její dobrá kamarádka Natsumi byla přiřazena do Kakashiho týmu místo Sakury, která měla dost práce s obživováním ryb. Kakashiho tým se šel s nimi také koupat a ze zbývajícího týmu šel jen Asuma, jelikož zbytek byl někde na misi.

Vyšla z parku, jenž se rozprostíral pár metrů od hlavní brány. K jejímu údivu tak už skoro všichni byli, dokonce i Kakashi. Měl na sobě pouze zelené plavky s neidentifikovatelnými obrázky, masku a čelenku. To co Luchiu nejvíce zarazilo bylo to, že byl svázaný. Rozhodla se tedy pokračovat v cestě. Když se přiblížila asi na dva metry od brány uslyšela tiché a úchylné hihňání. Naruto k ní i hned přiběhl:
,,Ahoj sestři, kde jsi tak dlouho?“
,,Trochu jsem se zdržela,“ pravila a rozhlédla se po ostatních. Kiba si povídal s Hinatou, Akamaru hlídal svázaného Kakashiho, který vypadal, že je v šoku a Sasuke stál opřený o bránu jenom v trenýrkách a s ručníkem přehozeným přes rameno. Ozvalo se další úchylné zahihňání a Luchia se nahnula ke svému bratrovi:
,,Nechceš mi říct, že ten kdo se tak úchylně hihňá je Kurenai-sensei, že ne?“
Narutův rozpačitý usměv jí dal za pravdu:
,,Asi před deseti minutami sem Asuma přitáhl svázaného Kakashiho a pak si s Kurenai zalezl za bránu. Šli jsme se s Kibou podívat, co tam dělají a načapali jsme je, jak si čtou z té jeho úchylné knížky a divně se usmívají.“
,To snad ne…‘ pomyslela si. ,,A kde je Natsumi?“
,,Už běží,“ řekl Naruto a ukázal do parku.

A opravdu, z parku vyběhla Natsumi a z posledních sil doběhla k Sasukemu.
,,Mám ji,“ zafuněla a padla černovlasému chlapci kolem krku.
Ten se jen usmál a políbil jí. Blondýnka si povzdechla a v tu chvíli ji někdo zezadu zakryl oči. Trochu se zamyslela, kdo by to mohl být a jako jediná možná varianta jí napadl její bratr. Vzala jeho ruku a krásným obloučkem ho přehodila přes rameno.
,,Nešahej na mě ty úchyle!“ Zařvala aniž by se podívala, kdo to před ní leží. Zjistila to, až když dotyčného zvedla za límec a chtěla mu dát pěstí. K jejímu zděšení nedržela Naruta, ale Kibu. Naruto se o kus dál svíjel na zemi ve smrtelných křečích způsobených ze záchvatu smíchu.
,,Omlouvám se ti,“ začala Luchia a pustila ho. ,,Já jsem si myslela, že je to ten debil,“ šlehla po Narutovi vražedným pohledem. ,,A tak…“
,,To je v pořádku,“ přerušil jí Kiba a usmál se.

Asuma vylezl z poza brány. Na tváři mu zářil hodně zvláštní usměv, stejný jako zářil na tváři Kurenai, která vylezl hned za ním. Svalnatý jounin si přehodil Kakashiho přes rameno a do druhé ruky vzal plážovou tašku s palmou. Kurenai pohledem přelétla po všech přítomných a zavelela:
,,Jdeme!“

Nikdo neprotestoval a tak se skupinka mladých chuuninů vydala za svými senseii. Sasuke vzal Natsumi batoh a přidal se ke Kibovi, který se jako první rozhodl následovat dva hihňající se jouniny. Brzy hihňání zaniklo v klučičí debatě o shurikenech. Hinata se ujala kříšení smíchy umírající Naruta a začala na něj lít obsah své láhve s vodou. Luchia se přidala k Natsumi a obě brzy zapomněly na Luchiin trapas s Kibou, protože pilně pomlouvali Ino a Sakuru. Akamaru se vrhl do křoví a po chvíli vyděšeně vyletěl ven a v patách měl Natsuminího (sakra, jak se to skloňuje) obřího bílého tygra se jménem Kori. Hinatě se konečně podařilo zabránit další vlně Narutova smíchu tím, že mu vrazila facku a oba dva se společně vydali za ostatními.

Po půl hodině cesty se z batohu, který nesl Sasuke, začalo ozývat podivné syčení. Hinata i hned zaktivovala svůj Byakugan a zrentgenovala podezřelý batoh, načež hystericky zakřičela. Všichni se na ní podívali a mysleli si své, jenom Natsumi začala kreslit v hlíně špičkou nohy kolečka a Sasuke si naštvaně zátěž sundal. Šlehl po bělovlasé kunoichi nepěkný pohled a jeho ruka zmizela v útrobách batohu. Luchie začalo pomalu docházet, která bije:
,,Opovaž se mi říct, že v tom batohu je TO,“ zašeptala blondýna.
Natsumi se pouze omluvně usmála a Luchia vypadala, že vybouchne. Natsumi se rozhodla pro taktický ústup, ale moc jí to nepomohlo. Ve chvíli, kdy černovlasý kluk z batohu vytáhl rudého hada se blondýnka napřáhla a své kamarádce vrazila pěstí. Bělovlasá kunoichi nestačila ránu vykrýt a tak chytla druhou o strom. Sasuke za doprovodu neslušných nadávek hada zahodil do křoví. Poté se podíval směrem, kde ještě před chvílí stála jeho přítelkyně. V očích se mu objevil Sharingan, když zjistil, co jí Luchia udělala. Odrazil se a během pár chvil stál před blondýnkou, která dělala jako že nic.
,,Děláš si srandu?“ Otázal se.
,,Neříkej, že si to nezasloužila. Ten had přece patřil tvému bratrovi a ona se o něj stará.“
,,To sice patřil, ale to není důvod, proč jí mlátit.“
,,Hele frajere, kdybych to neudělala já, tak jí přetáhneš ty!“
,,To není pravda já holky nebiju.“
V tu chvíli se do rozhovoru přidal Naruto:
,,Co kecáš, to už si nepamatuješ, jak si přetáhl Ino tím pádlem!“
,,To bylo omylem, neměla na té lodi sedět tak debilně.“
,,Kecáš, já jsem viděla, ten tvůj zlověstný úsměv!“
,,TY *****, VŽDYŤ JSI TAM NEBYLA!“
,,CO JÍ ŘÍKÁŠ *****, TY UBOHEJ ******!“
,,TY SE DO TOHO NEPLEŤ, NARUTO!“
,,NEBO CO!“
,,MŮŽETE TOHO OBA DVA NECHAT!“ Zařvala Luchia tak hrozivě, že i Asuma na chvíli zvedl hlavu od Kakashiho knížky.

Natsumi se opatrně zvedla ze země a pohladila si svou novou kamarádku bouli, která se zabydlela na jejím pravém spánku. Sasuke k ní pohotově přiskočil a vzal jí do náručí.
,,Kde je můj had?“ Zeptala se.
,,Zahodil jsem ho.“
,,Proč?“
Sasuke jí spražil svým zlým pohledem a Natsumi radši zmlkla. V tichosti oplakala svého ztraceného kamaráda a smutně se dívala za syčícím křovím.

Po další půl hodině cesty došli konečně k řece. Asuma položil svázaného Kakashiho na mělký břeh a s Kurenai zalezli do prostorného křoví. Natsumi se konečně vzpamatovala a snažila se umlátit Sasukeho dekou za ztrátu jejího mazlíčka. Ten si to nenechal líbit a zahodil svou přítelkyni do vody. Když se ujistil, že se netopí, rozložil deku a lehl si. Kori s Akamaruem dováděli ve vodě a Hinatu s Narutem ohodila vlna, kterou zvířata vytvořila. Luchia to všechno pozorovala z bezpečné dálky, ale jenom do chvíle než jí uchopili něčí ruce. Lekla se a dotyčného (jak už měla ve zvyku) přehodila přes rameno.
,,Jé, promiň Kibo,“ rozpačitě se usmála.
Kiba se zvedl ze země, zazubil se a vzal Luchiu do náručí. Ta byla v sedmém nebi, ale pouze do doby, než zaslechla škodolibý smích.
,,Nééé, do vody nééé,“ začala řvát.
,,Ale jo, aspoň se mnou přestaneš třískat o zem.“
Naruto vzal svou sestru za ruce a tak oba došli doprostřed řeky.
,,Kluci no tak, nechte toho,“ zaškemrala.
Výrazy jejich obličejů ji donutil zkusit vyhrožovat:
,,Jestli to uděláte, tak vás zmlátím.“
Kiba se zasmál:
,,Naruta možná, ale mně ne,“ pravil ze smíchem a Luchia poznala, že prohrála.
Kluci jí rozhoupali a hodili do řeky.

Uplynulo už půl dne a Luchia stála uprostřed řeky a pozorovala ostatní. Křoví, které se stalo domovem dvou jouninů podezřele šustilo, svázaný Kakashi nepřítomně koukal na mraky, Akamaru, Kiba a Kori dováděli na břehu, Natsumi ležela Sasukemu na vypracovaném břiše a vychutnávala si jeho doteky a Hinata topila Naruta. Blondýnka si povzdechla a zadívala se znovu na dovádějícího Kibu, který se zvířaty už nebyl. Ucítila za sebou lehký pohyb. Usmála, věděla, že to je on a tak se otočila a dotyčnou osobu strhla do vody. Když odlepila své vlasy z obličeje spatřila místo Kiby topící se Natsumi. Urychleně jí vytáhla z vody.
,,Co to děláš? Jsi normální,“ vyčetla jí Natsumi.
,,Promiň, já myslela, že to je Kiba.“
Bělovlasá dívka se zamračila a ukázala kousek za Luchiiný záda, kde Kiba pomáhal Hinatě s topením Naruta. Blondýnka se omluvně zasmála.
,,To je jedno, jenom jsem se přišla rozloučit…“ řekla Natsie.
,,Vy už jdete?
Bělovláska kývla na souhlas.
,,Jdete hledat to tvé háďě?“ Zaculila se Luchia.
,,Ne, slíbil, že mi sežene jiné.“
,,Tak kam jdete?“
Natsumi se tajemně usmála a nahnula se ke své kamarádce:
,,Jdeme obnovovat klan,“ zašeptala a rozeběhla se po vodě za svým partnerem.
Kori a Akamaru také někam zmizeli a tak se přesunula ke svým týmovým parťákům topícího jejího bratra. Když Kiba zaregistroval Luchiu, přestal s topením Naruta a začal topit svou novou oběť.
,,Kibo, nech toho!“ Zařvala.
,,Proč bych měl?“ Usmál se na ní chlapec.
,,Protože to lochtá.“
Blondýnka se mu vysmýkla a potopila se. Za všech sil plavala proti proudu, ale její trýznitel byl lepší plavec. Brzy jí dohnal a zatáhl za nohu, čímž jí otočil proti sobě. Utápěla se v jeho oříškových očích a cítila jeho ruku jak hladí její záda. Jejich ústa se k sobě přiblížila, ale Luchie došel dech, vypustila z pusy pár bublinek a kdyby jí Kiba nedostal nad hladinu, utopila by se.

Ztěžka oddechovala a vnímala vůni Kibových vlasů. Držel jí v náručí a pomáhal jí udržet se nad hladinou. Pomalu s ní plaval ke břehu. Pomohl jí vylézt na břeh a posadil jí do trávy. Rozhlédl se a zjistil, že všichni zmizeli. Jediné, co po nich na břehu zůstalo byla úchylná knížka, Kibův a Luchiin batoh, Hinatin vrchní díl plavek a Kakashiho plavky. Oba dva se to rozhodli nechat bez komentáře.

Blondýnka se podívala na svého zachránce a věnovala mu jeden ze svých nejmilejších úsměvů. Hnědovlasý kluk jí ho vrátil a sedl si vedle ní. Chvíli na sebe koukali. Kiba jí pohladil po mokrých vlasech, opřela se mu o rameno. Objal jí a políbil na krk. Její tělo z polibku zalila husina.
,,Je ti zima,“ zeptal se Kiba, který husinu pochopil špatně.
Luchia zklamaně kývla hlavou a v duchu pronesla: ,To je tak hloupý?‘
Zvedl se, popadl svůj batoh a zavrčel něco ve stylu, že se jde taky převlíknou a až se ona převlékne, ať na něj zavolá.

Zrovna si nandávala tričko, když za sebou uslyšela zašustit křoví. Než na to stihla reagovat z křoví vyrazil Itachiho had, který byl nyní asi tak o 500% větší a omotal jí ocasem. Luchia zařvala, ale to už s ní rudý had mizel v křoví.

Kiba si zrovna chtěl nandat triko, když uslyšel výkřik. Zahodil triko a vyběhl z křoví pouze v modrých trenýrkách s obrázkami psíků. Ještě spatřil Luchiu, jak obmotaná hadím ocasem mizí v lese. Vyrazil za ním, ale obrovský had byl dost rychlí. Zastavil se až na malé mýtině a pořád svíral Luchiu. Kiba neváhal a rozeběhl se proti němu. Had po něm sekl svými jedovatými zuby, ale Kiba se mu krásně vyhnul a zasáhl pěstí jeho břichu. Znovu se po něm ohnal, ale tentokrát ocasem s Luchiou. Blondýnka zařvala a Kiba se jí vyhnul. Odrazil se do vzduchu:
,,Tsuuga!“
Narazil do hada a ten odletěl a pustil Luchiu, kterou pohotově chytl. Postavil jí na zem:
,,Jsi v pořádku?“
,,Děkuji, jsem…“
,,Tak já toho hada dodělám,“ pravil, ale hada nikde nespatřil.
,,Kde je?“ Zeptal se a Luchia ukázala na malého hada, který se svíjel na zemi.
,,To je on?“
,,Jo, umí se zvětšovat.“
A tak vzali hada a vydali se zpátky ke svým věcem. Blondýnka šla kousek za chlapcem a obdivovala jeho tělo. Svaly, které měl po celém těle jí dostávaly do vary. Chtěla se ho dotýkat.

Luchia seděla s Kibou v trávě a pozorovala rudého hada kroutícího se v jeho ruce.
,,Co s ním?“ Zeptal se.
,,Vrátíme ho Natsumi.“
,,Fajn,“ řekl a hodil ho do pytlíku s mokrými plavkami.
,,Kibo,“ pravila Luchia. ,,Chtěla by jsem ti poděkovat.“
Kiba přikývl: ,,Už tě nikdy neopustím, Luchio. Nechci aby se ti něco stalo.“
To blondýnce vyrazilo dech. Sklonil se k ní a políbil jí. Vychutnávala si ten jedinečný polibek ke kterému se pochvíli přidali i nevinné dotyky. Jeho ruce najednou byli všude a ani ona nezůstávala pozadu.

,,Děkuji ti,“ zašeptala udýchaně Luchia Kibovi do ouška.
Ten se usmál a lehl si vedle ní. Pro oba to byl nejkrásnější den ze všech, den na který nikdy nezapomenou.

Od té doby byli Luchia s Kibou nerozlučný pár a vše se vrátilo do starých kolejí. Natsumi získala zpátky své háďě, které se potom, co ho Kiba vyndal ze svého pytlíku s plavkami nehýbalo a dál se Sasukem ve volných chvílích obnovovali klany. Naruto požádal Hinatu o ruku. Asuma s Kurenai nakoupili všechny Jiraiyovi knížky a Kakashi postrádal své plavky.
A tak všichni žili šťastně až do smrti…:)

5
Průměr: 5 (8 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Athalien
Vložil Athalien, Ne, 2009-08-23 18:50 | Ninja už: 5469 dní, Příspěvků: 245 | Autor je: Horší než odpad

To je super... Veta "Ideme obnovovať klan" s tajomným úsmevom Laughing out loudLaughing out loud Ha, to ma dostalo... úchylné úsmevy- ja by som si chcela prečítať t Jirayovu knižku Laughing out loud úžasná poviedka Laughing out loud Za 5 Laughing out loud

Obrázek uživatele Kikul
Vložil Kikul (bez ověření), St, 2009-08-19 14:29 | Ninja už: 19904 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Pekne napísané.. Smiling

Obrázek uživatele Tomon
Vložil Tomon, Po, 2008-08-25 01:31 | Ninja už: 5830 dní, Příspěvků: 1689 | Autor je: Editor ve výslužbě, Pěstitel rýže

Složíme se Kakashimu na nové plavky? Laughing out loud

Prostě super, fakt jsem se zasmál

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Pá, 2008-02-29 00:16 | Ninja už: 6060 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Hhh tak to chce pokráčko xDD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Natsumi
Vložil Natsumi, Ne, 2008-03-02 19:07 | Ninja už: 6302 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Bude, akorát nevím kdy. Sticking out tongue

Obrázek uživatele Satake
Vložil Satake, Čt, 2008-02-28 23:22 | Ninja už: 6087 dní, Příspěvků: 945 | Autor je: Prostý občan

Hehe pekny... ale jak k tomu prijde Luchia? Laughing out loud To vypada na krevni mstu Sticking out tongue

Obrázek uživatele Natsumi
Vložil Natsumi, Čt, 2008-02-28 23:25 | Ninja už: 6302 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Děkuju. Smiling
Já myslím, že tak už se s tím tak nějak smířila. Laughing out loud Co jiného jí zbývá...Sticking out tongue

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Ne, 2008-03-02 18:20 | Ninja už: 6099 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Hel Natsie, ty si koleduješ.. A to teda jako že parádně!! Sticking out tongue Když už jsem se smířila s tím, že mi tu kazíš reputaci tak mě alespoň neschazuj před takhle důležitým kámošem, jako je Satake!! Jinak tě uškrtím a počkej, co všechno se ti stane v MÍ povídce!!! Laughing out loud

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele Natsumi
Vložil Natsumi, Ne, 2008-03-02 19:06 | Ninja už: 6302 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Promiň, já už toho fakticky nechám. Smiling

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2008-02-28 20:18 | Ninja už: 6101 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

ha ha ha:)) to bolo dobreeee:)) obnovovanie klanu, ktovie, či to tak myslel aj Sasuke, keď sa ho prvýkrát na to pýtal Kakashi:))


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Natsumi
Vložil Natsumi, Čt, 2008-02-28 21:45 | Ninja už: 6302 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Děkuju. Smiling
Tak to nevím, ale podle mě to měl v plánu, hned co vyšel Akademii. Smiling

Obrázek uživatele Yori
Vložil Yori, Pá, 2008-02-29 12:29 | Ninja už: 6170 dní, Příspěvků: 595 | Autor je: Prostý občan

A jak jinak by to myslel? Možná by ještě mohl požádat o adopci, ale to by pak mrňata neměla Sharingan

Obrázek uživatele Natsumi
Vložil Natsumi, Ne, 2008-03-02 19:05 | Ninja už: 6302 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Hehe...na tom něco bude...Laughing out loud

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Čt, 2008-02-28 20:07 | Ninja už: 6099 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Tak teda Natsie ty se fakticky překonáváš Laughing out loud Ale já z tebe asi dostanu mindrák... tímhle mi tu zkazíš reputaci Laughing out loud Kakashi a jeho plavky(nechci vědět, proč je tam nechal), Hinatin vršek plavek(to je celkem jasnější)... senzace Laughing out loud A Itachiho had 4ever!!! Laughing out loud Jsem zvědavá, co vymyslíš příště... Smiling

P.S.: Z toho vašeho obnovování klanů jsem fakticky vysmátá.. děláš taky něco jinýho? Laughing out loud

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele Natsumi
Vložil Natsumi, Čt, 2008-02-28 21:51 | Ninja už: 6302 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Děkuju. Jsem strašně ráda, že se ti to tak líbilo Smiling
Reputaci už máš dávna zkaženou, tak to nesváděj na mně...XP
Proč tam nechal ty plavky se možná dozvíš v pokračování a snad si nemyslíš, že vršek plavek Hinatě sundal tvůj bratr...Smiling Nezapomeň na dva nové úchyly, Kurenai a Asumu, co ty víš, co se na břehu dělo v době, kdy jsi se topila...Laughing out loud

P.S.: Taky pěstuju Itachiho hádě, zalévám kytky a pomlouvám Ino a Sakuru. Laughing out loud

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Čt, 2008-02-28 21:58 | Ninja už: 6099 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Hele moje reputace byla náhodou přesně taková, jakou jsem jí chtěla ty kazisvěte! Laughing out loud Njn plavky.. to bude na samostatnou kapitolu Laughing out loud Mno myslela.. že by Hinata sama? Sticking out tongue To co tam ti dva dělali nechci vědět v zájmu svého duševního zdraví...

P.S.: Když to říkáš Laughing out loud chudák Itachi víš jak se mu po tom hadovi musí stýskat? Laughing out loud

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele Natsumi
Vložil Natsumi, Čt, 2008-02-28 22:19 | Ninja už: 6302 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Oki, tak já ti jí v pokračování vylepším. Smiling
Bohužel se to dozvíš i kdyby si nechtěla, a Hinata si je opravdu sama nesundala... Laughing out loud

P.S.: Tak ať se mu stýskám jeho problém, neměl ho u mě zapomenout. Laughing out loud

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Čt, 2008-02-28 22:23 | Ninja už: 6099 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

To bych doporučovala Sticking out tongue
Ale nemusím.. normálně to přeskočím Laughing out loud že ne? škoda mohlo to být zajímavý Laughing out loud

P.S.: Njn ale mohla jsi mu ho poslat poštou! Laughing out loud
P.P.S: A mám připomínku... koukej tam příště přidělat Kisaru nebo tě rozcupuju na takhle malý kousky!!!
P.P.P.S: Jo a všimla sis, že zase začínám s miliardou PS-ek?
P.P.P.P.S: Málem bych zapomněla... Itachiho had 4Ever!!! Sticking out tongue

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele Natsumi
Vložil Natsumi, Čt, 2008-02-28 22:30 | Ninja už: 6302 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Neboj, udělám z tebe přímo zabijáka. Sticking out tongue
Nepřeskočíš, to ti zaručuju. Sticking out tongue Udělám ti takový malý spoiler, Hinatě je sundal...konec spoileru. XD

P.S.: Ne nemohla...XD
P.P.S.: Oki, přidám...přísahám...jen mě necupuj... Laughing out loud
P.P.P.S.: Koukám... Smiling
P.P.P.P.S.: Nechci ti nic říkat, ale už to není Itachiho had, ale můj!!!!! XDXDXD

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Ne, 2008-03-02 18:23 | Ninja už: 6099 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Zabijáka? Takového co bude redukovat váš klan, aby jste ho zas mohli obnovovat? Laughing out loud
Tss si fandíš.. a s tím spoilerem nic moc.. myslím, že díky němu nebudu číst ani ten další díl.. koneckonců, co víc by se tam asi tak mohlo stát? Laughing out loud

P.P.S: Pozdě... Laughing out loud Máš u mě vrounek... Sticking out tongue
P.P.P.P.S.: Detááááiiiil.... ale původně byl Itachiho... zmutovanej had jeden Laughing out loud

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele Natsumi
Vložil Natsumi, Ne, 2008-03-02 19:04 | Ninja už: 6302 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Tak takového zas ne. Laughing out loud
Mno, jestli si ho nepřečteš, nedovíš se kdo ti unese Kibu...XDXDXD

P.P.S.: Já se opravdu polepším...
P.P.P.P.S.: Prostě Itachiho had 4ever!!! Laughing out loud

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Ne, 2008-03-02 19:08 | Ninja už: 6099 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Cože????? Na Kibu mi nešahej!!!! Sic tě nemine má pomsta!!!!! Sticking out tongue

P.P.P.P.S: Jo asi tak Laughing out loud

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele Natsumi
Vložil Natsumi, Ne, 2008-03-02 19:13 | Ninja už: 6302 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Musím ti na něj sáhnout, aby si ho mohla zachránit a únoste zmlátit. Laughing out loud

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Ne, 2008-03-02 19:19 | Ninja už: 6099 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Na to fakticky nejde nic říct Laughing out loud (Gratuluju, jsi jedna z mála, kterým se mě podařilo umlčet.. Sticking out tongue )

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele Natsumi
Vložil Natsumi, Ne, 2008-03-02 19:41 | Ninja už: 6302 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Hehe, to víš kdo umí...
A nějakou cenu za to dostanu??

Obrázek uživatele Luchia_Uzumaki
Vložil Luchia_Uzumaki, Ne, 2008-03-02 20:14 | Ninja už: 6099 dní, Příspěvků: 326 | Autor je: Prostý občan

Můžu ti akorát potřást pravicí... Sticking out tongue

Pokud máte chuť tak klikněte na tenhle odkaz... budu vám vděčná Naruto

Obrázek uživatele Natsumi
Vložil Natsumi, Ne, 2008-03-02 20:17 | Ninja už: 6302 dní, Příspěvků: 67 | Autor je: Prostý občan

Fajn, to beru... Laughing out loud