manga_preview
Boruto TBV 09

Tábor 01

Tak tohle je takovej blbej příběh na pokračování o tom jak by to asi tak vypadalo na táboře pro Geniny. Snad se líbí....

,,To je otrava!" šlo slyšet každé 2 minuty v autobuse. ,,Poprvé s tebou souhlasím Shikamaru!" řekla Ino otráveně na zadním sedadle ,,Ty tábory jsou vždycky otrava!" šuškla Ten Ten a zase se začala bavit se Sakurou.
Najednou se zvedl 3 Hokage a začal sdělovat ( nudné ) informace účastníkům tábora: ,,Výtejte na 7 táboře pro Geniny! Letos na vás bude dohlížet Tsunade, Jiraiya, Anko a Kakashi. Dále se nabýdl Gai na uklízení areálu tábora..." teď se zvedl zas Lee a vykřikl: ,,Ať žije síla mládí!" Pak se zase posadil a 3 Hokage se konečně znovu ujal slova: Jak jsem řekl uklízet bude Gai, protože uklízečka, kterou jsme měli minule už odmítla svou funkci plnit. Pak tam bude mnoho dalších. A neopovažujte se dělat zase kraviny!" 3 Hokage chtěl ještě něco říct, ale řidič prudce zatočil, že 3 Hokage vystřelil až na druhý konec autobusu a vše zakončil přemetem. Pak už neměl náladu nic říkat a tak se rozpoutala diskuze: ,,Jiraiya na nás bude dohlížet? To si dělaj srandu! Vždyť by na nás nejraději dohlížel spíš ve sprše!" řekla Ten Ten Sakuře a tají na to: ,,Asi to tak dopadne!"

PO chvíli autobus zastavil a někdo zavolal: ,,Už jsme na místě!" Všichni se pomalu šourali ze svých míst ven na čerstvý vzduch. Chvíli se procházeli a pak Tsunade zavelela: ,,Holky za mnou a za Anko, kluci za Jiraiyou a za Kakashim!" Všichni se roztrhli na dvě skupiny a odešli za svými dohližideli.

V táboře byla jedna chatka na druhé, jedny měli červené číslo na dveřích a ty druhé modré- to byly chatky kluků a holek. Genini se hned začali zabydlovat- vyndali si oblečení a ostatní věci, povlíkli si peřinu ( Narutovi to dělalo menší problémy ) a polštáře a sotva všechno dokončili, byla večeře. Holky měli jeden stůl a kluci druhý.
Kluci se přihrnuli ke stolům, protože už měli hlad, ale holky šly pomalu a slušně jak se na dámy patří ( hlavně Ino, která ještě pokrucovala zadkem ze strany na stranu ). Neji si sedl hned vedle Naruta, který byl celý pokrytý prachovým peřím.
Každý se pustil s chutí do jídla ( Naruto s připomínkou: ,,Ramen by nebyl?" a řádnou fackou od Sakury ). Ino už měla půlku jídla v sobě a pítí taky a s plnou pusou se pak zeptala Temari: ,,Čo dě ťo za piti?" ,,ochucený mlíko!" odpověděla Temari. ,,Mlíko?!" vyjekla Ino a co nejrychleji z jídelny a ještě za ní bylo slyšet: ,,Sakra! Já jsem na mlíko alergická, budu vypadat hrozně!"
PO večeři se šli genini osprchovat. Holky se odebraly do svých sprch i s ručníkem a sprchovým gelem. Sakura už byla v čele fronty a najednou si všimla nějakého pohybu v okně, šla blíž otevřela ho a viděla Jiraiyu. ,,Áááá!" zařvala Sakura a hned na Jiraiyu spustila: ,,Co tady děláš?!" Jiraiya nevěděl co má říct a tak prostě odpověděl: ,,No někdo tvrrdil, že máteněco s oknama a tak to...nó.. prověřuju!" Sakura na něj ještě vysykla: ,,A tomu mám jako věřit?" a pak už letěl dolů Jiraiya i s žebříkem.
,,Nevíš kde je Ino?" zeptala se pak Hinaty a dozvěděla se od ní, že je zavřená na záchodě a nadává na svůj vzhled a na tu pitomou alergii... Když Sakura slyšela něco o špatném vzhledu Ino hned se zaradovala...

[b]Tak příště se dozvíte, jestli se podaří dostat Ino ze záchodů které zabrala, jestli ze sebe dokáže Naruto sundat elektrostatické peří a jestli Jiraiya neskončil se zlomenou nohou.

5
Průměr: 5 (35 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele 68
Vložil 68, Pá, 2017-07-07 19:16 | Ninja už: 2918 dní, Příspěvků: 13 | Autor je: Pěstitel rýže

Mise L2 : To je vážně povedený. pro mne byla nejlepší část jak se Gai přihlásil jako uklízečka. Mě osobně se 1 díl líbil sem zvědavý na další
Ale zase sem nechápal tu část z Autubusem jsou vůbec ve Světě Naruta nějaká Auta?
Hodnocení : 7/10

Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, Út, 2010-07-13 12:48 | Ninja už: 5529 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tak to nemá chybu

Obrázek uživatele naruto uzumaki 2008
Vložil naruto uzumaki 2008, Út, 2008-06-17 15:17 | Ninja už: 5882 dní, Příspěvků: 717 | Autor je: Prostý občan

perfektní už se těšim na další díl Smiling

Obrázek uživatele 4akamaru4
Vložil 4akamaru4, Út, 2008-04-08 18:52 | Ninja už: 5881 dní, Příspěvků: 43 | Autor je: Prostý občan

Tak to je booožííí

Přítel, nebo nepřítel?
Apríl!!!
Zvítězit
Smrt z lásky
Je to všechno úplně jinak - to píšu společně s mojí kamarádkou T.a.r.a.n.e.e Smiling
__________________________________________________________________________

"Na co koukáš závoro?"
"Na tebe ty bramboro. Kdyby tudy projel vlak(vláček) byl by z tebe bramborak(bramboráček)!"

To je nejoblíbenější říkanka mých 2 kámošek Smiling

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Po, 2008-03-31 20:37 | Ninja už: 6182 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

to je prdacky je to cool

Obrázek uživatele Kurio
Vložil Kurio, Po, 2008-03-17 11:20 | Ninja už: 5944 dní, Příspěvků: 279 | Autor je: Prostý občan

to je super nechápu jak někdo něco tak dobrýho může vymyslet to já bych to nevymyslela ani za 1000 let

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, St, 2008-03-12 00:25 | Ninja už: 5931 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

To je vážně povedený!!! Hned letím na druhej díl! Smiling Ale nejlepčí je stejně ten začátek... ,,To je otrava!" šlo slyšet každé 2 minuty v autobuse. Jo, Shikamaru nikdy nezklame Laughing out loud

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Mon-chan
Vložil Mon-chan, So, 2008-03-15 14:28 | Ninja už: 5907 dní, Příspěvků: 461 | Autor je: Prostý občan

Ani Jiraiya!!!hahaha

NYOHOHOHOO~

Obrázek uživatele Ookami Hime
Vložil Ookami Hime, Pá, 2008-02-29 18:43 | Ninja už: 5996 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Prostý občan

Ale to je vážně supeeer! Piš piš se budu těšit! (kdybyste někdo chtěli můj článek, jmenuje se SÁZKA ale upozorňuju jsem taky nováček...)

Obrázek uživatele Andra
Vložil Andra, Čt, 2008-02-28 17:05 | Ninja už: 5906 dní, Příspěvků: 304 | Autor je: Prostý občan

Brzo bude i 2! Ta je o hodně lepší!