manga_preview
Boruto TBV 08

Zetsuv příběh

Ahoj,já jsem......Zetsu člen z nejobávanější zločinecké organizace.Můj příběh je jiný než od mých kolegů například od Itachiho,Kisameho a podobně.Kdyby...se ta...strašná věc nestala nemusel sem ted tady bít.

Když sem měl 8 let a byl jsem členem vesnice skryté v trávě,byl zcela odlišný od ostatních ne jen v tom že sem nikoho z mých rodiču ani z rodiny nepoznal.aLE Také měl jsem jednu půlku obličeje černou a jednu bílou a měl sem divné oči.Všichni z vesnice se namně dívaly skrze svých odporných špinavých prstů.Nenáviděl jsem je.Ale když sem mel 12 začali mi ze zad a z ramene růst neaké málé větvičky jako kdybych byl neake pole či co.Snažil sem se svou odlišnost zakrívat ale když sme měli trénink s shurikenem tak mě jeden spolužák nechtěně trefil do pravého ramene."Zetsu!Nestalo se ti nic zetsu?"Zakřičel sensei a rychle ke mně přiběhl."Ne to nic není!" řekl jsem a přitom jsme pocitoval strašnou bolest."Ukaž vytáhnu ti shuriken z ramene" řekl sensei ale já řekl "Ne,Ne Haru-sensei to je v pohodě"."pojd svlékni svůj kabát a musíš jít na ošetřovnu" řekl sensei a svlékl mi můj malý kabát pod kterým bylo meje ,,zvláštní,, znamení(větve)."Oh,co to.."Řekli sborově všichni mí spolužáci a sensei se jen nevěřícně díval."Nečumte!" řekl jsem a rychle sem odutíkal s brekem pryč.

Dva dny sem nevylézl ze svého bytu a měl sem pořád strach.Najednou někdo zaklepe a já neotovírám."Zetsu-san otevři Zetsu-san" zakřičela dívka za dveřmi.Poznal jsem ten hlas bila to Ämaya která byla moje spolužačka a dokonce se mi hodně líbila.Začervenal jsem se a otevřel dveře."Amayo co tu děláš?" řekl jsem a dostal jsem i hned odpověd"Zetsu-san,vím co se stalo na cvičišti ale já si o tobě nic špatného nemyslím.Myslím si že si hodný a k tomu skvělý ninja"řekla jakoby se to byla básnička kterou měla odrecitovat na spamět.Začervenal jsem se a řekl"Oh, dekuji Amayo nechceš jít dál?"ale hned jak jsem to řekl vylezly z poza rohu mojí spolužáci a začali se mi vysmívat."Ha ha ha myslíš že pujdu za takovou zrůdou jako jsi ty abych ti řekla jak mi je to líto"řekla Amaya a při to se smály a ponižovaly mně."A co to bude příšte strom?"řekl jeden spolužák a přitom dostával vetší a větší záchvaz smíchu.Sklonil jsem hlavu a zabouchul sem dveře a slyšel ten smých který sem nemohl dostat z hlavy.

Když sme měli se stát geniny přišel jsem do školy s verbou a sedl jsi vedle Amayi.Všichni se mi smáli ale já to ignoroval protože sem sse už těšil až budem v týmech a já budu mít od nich klid.Haru-sensei přišel a začal vysvětlovat pravidal až přistoupil k tomu hlavnímu."ted řeknu skupinu a členy té skupiny."řekl sensei.Všichni byli už vysloveni jediný já ne přihlásil jsem se a řekl"Haru-sensei a co já?Já snad budu sám?"."No Zetsu víš s tvým handickepek asi nebudeš moc dobrým ninjou takže jsme zvolily tuto možnost nebudeš ninjou NIKDY!"řekl HAru-sensei a já se zamrařil."handickep?"řekl jsem otráveně a objevil jsem se za zády senseie."Oh,taková rychlost to ..není možné!"řekl udiveně sensei ale hned po tom co to dořekl jsem ho probodnul svým kunaiem do krku.Sensei upadl na zem téměř mrtvý.Všem spolužákům zahrklo a někteří si už málem spolkli jazyk.Začal jsem je tam postupně všechny zabíjet až sem došel k poslední Amaye."Myslel jsem že aspon ty měn pochopíš ale ty jsi jen ubohá rozmazlená sv**e.Vzal jsem kunai s výbušným lístkem a hodil jsem jí ho do hrudi přimo vedle srdce."Sayonara,Amayo-chan"řekl jsem s usměvem ve tváři a vyskočil jsem z okna a za mnou vybuchla moje třída.Díval jsem se na tu spoušt až se na za mnou objevily 2 ANBU které jsem rychle odhodil.Pak jsem hodil vedle ně výbušný lístek a ten vybuch i s nimi.Rychle jsem vykráčel z vesnice než se ANBU budou rozhlížet po vesnici.

Za 6 let sem zabíjel monoho dalších lidí ale jednou když sem vyvraždyl jeden klan v travnaté tak ke mně přistoupil jeden záhadný muž."Pěkně Zetsu-kun" řekl záhadný muž "Aha tak jěště jeden " Rozběhl jsem se s doměnkou že to je jeden z členů toho klanu.Ten záhadný muž můj ůtok lehce vykril jako by si hrál s malým děckem."Nech toho Zetsu-kun.Přišel jsem ti nabídnout lákavou nabídku.Ale v prvé řadě bych se měl představit jsem PEIN šéf světoznáme zločinecké organizace Akatsuki a chci abysi byl jeden člen Akatsuki"řekl Pein.Ale hned jak to dořekl na mně použil hypnotické jutsu já padl k zemi.
Image hosting by ImageCZ.110MB.com
Ted už sem členem akatsuki 6 let.Někdy si vytáhnu svojí pásku kterou jsem ukradl když sem rychle vypadl z okna academie abych utekl před výbuchem.A přemýšlím který zrádce tuto pásku nesl na svém zrádném těle.

4.5
Průměr: 4.5 (10 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, So, 2021-09-04 00:37 | Ninja už: 2678 dní, Příspěvků: 3003 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia O2:“ Prvé som pozrela, či nie je poviedka obsadená a prečítala komentár našej Kaze. Začala som čítať a chcela som zutekať, však je to ako kryptogram, statočne som lúštila a domýšľala sa „co chtěl autor říci“,(aj sám sa skritizoval), ale potom som si povedala, že nie je každý laureát na Nobelovu cenu za literatúru Laughing out loud Je to prvotina a aj jediná poviedka, pokus sa cení. Zecu je môj obľúbenec a autor vymyslel inováciu jeho pôvodu. Fakt sa hodí do Trávnatej. Deti vedia byť ozaj kruté, chudák Zecu si vytrpel poriadne ponižovanie Hrozná tragédie... Tá Amaja bola fakt mrcha. Ale pomstil sa riadne, všetkých pozabíjal, čo bola najlepšia kvalifikácia pre vstup do Akacuki Hrr na to! Domyslela som sa, že páska na konci je asi čelenka, ktorú niekomu ukradol, len teeeeda si ozaj nepamätám, či mal Zecu čelenku, však bol Kagujin výpotok. Takže misiu, v prípade tejto poviedky typu S, ukončujem skutočne s vypätím všetkých síl hihihi

Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2018-08-13 20:58 | Ninja už: 5706 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise L3: Páni, mohla by to být hodně dobrá povídka, kdyby tam nebylo tolik chyb. Stejně Zetsu je jedna velká neznámá, ale tady jsem si aspoň něco málo o něm přečetla. Mělo pár vad, ale ta podstatná je, že když je přímá řeč, vždycky se dělí na odstavce, ale to jen tak na okraj. Jinak to byla docela zajímavá povídka.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Kibisimu-kun
Vložil Kibisimu-kun, St, 2009-08-26 18:42 | Ninja už: 5907 dní, Příspěvků: 224 | Autor je: Prostý občan

Jaj to je strašná povídka Smiling fakt.... to už bylo dávno a tolik chyb Laughing out loud

Obrázek uživatele Athalien
Vložil Athalien, Ne, 2009-08-23 18:31 | Ninja už: 5396 dní, Příspěvků: 245 | Autor je: Horší než odpad

Á to je úplne super nápad... celý príbeh je super, chudák Zetsu. Ale to spracovane je už trošku horšie, čo keby si dal každú priamu reč do nového riadka, aby to bolo prehľadnejšie? A dosť mi tam chýbalo vysvetlenie, alebo aspoň jedna veta, prečo ich Zetsu všetkých zabil... toho senseia a tak. Napríklad, že bolo jeho snom zaradiť sa medzi ostatných, splynúť a byť dobrým ninjom a vtedy sa to v ňom zlomilo a pochopil, že medzi nich nikdy patriť nebude.. Nejaká taká veta na vysvetlenie mi tam chýbala... Ale je to tvoja poviedka, nie moja, ja by som takýto nápad nikdy nedostala, takže už len kvôli tomu sa mi to páči... Smiling Super Laughing out loud

Obrázek uživatele Kikul
Vložil Kikul (bez ověření), St, 2009-08-19 14:14 | Ninja už: 19831 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Dobrý nápad Smiling. Keby tam neboli tie drobné chybičky bolo by to naozaj podarené Eye-wink.

Obrázek uživatele crash-ik
Vložil crash-ik, Út, 2008-11-25 22:12 | Ninja už: 5674 dní, Příspěvků: 127 | Autor je: Prostý občan

Je to vážně super! Skvělej nápad!Smiling
(ach ty chyby Laughing out loud, já taky nejsem žádnej super češtinář, ale připomínáš mi mýho bráchu... Za tečkou se dělá mezera a to platí i u čárky, před že se vždy píše čárka a malá a velká písmena Laughing out loud..) Ještě toho neni tak dost Laughing out loud

Tak z tohohle vážně umírám!! Smiling

Obrázek uživatele Kibisimu-kun
Vložil Kibisimu-kun, Ne, 2008-11-30 20:06 | Ninja už: 5907 dní, Příspěvků: 224 | Autor je: Prostý občan

No jo furt xD já sem to po sobě nekontroloval a ted se mi to už moc nechce opravovat xD

Obrázek uživatele Papačka
Vložil Papačka, Po, 2008-11-24 15:15 | Ninja už: 5722 dní, Příspěvků: 193 | Autor je: Prostý občan

Černý: Správě, tak se mi to líbí! Zetsu je skvělý!
Bílá: Možná, ale je to trochu brutální, nemyslíš?
Černý: Nebuť srábek! To chceš své nepřátele svázat, ukousat jim při vědomí prsty a potom je sežrat za živa!? Seber se, nečlověče! Svět není hezkej!
Bílá: Jo, jo, já vím, ale je mi líto Zetsua, moc...

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Čt, 2008-04-03 16:22 | Ninja už: 5897 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Máš tam dost chyb, ale jinak dobrý nápad.

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Kibisimu-kun
Vložil Kibisimu-kun, Pá, 2008-04-04 19:31 | Ninja už: 5907 dní, Příspěvků: 224 | Autor je: Prostý občan

to vím sry ale gramatika není moje hobby a k tomu sem to něak moc nekontroval!

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Pá, 2008-04-04 19:41 | Ninja už: 5897 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

V pořádku, co se týče gramatiky, tak jsem hrozně "přecitlivělá" a staršně jí kontroluju;)

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Kesidy
Vložil Kesidy, Ne, 2008-03-02 16:44 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 145 | Autor je: Prostý občan

waw chudacik normalne mi je ho luto Sad

Obrázek uživatele .n3Ji..
Vložil .n3Ji.., Čt, 2008-02-28 16:37 | Ninja už: 5895 dní, Příspěvků: 4 | Autor je: Prostý občan

ale jinak dobrý

Obrázek uživatele shiky
Vložil shiky, Čt, 2008-02-28 16:36 | Ninja už: 5987 dní, Příspěvků: 35 | Autor je: Prostý občan

zajimave

Obrázek uživatele Hunter from Uncia
Vložil Hunter from Uncia, Čt, 2008-02-28 16:33 | Ninja už: 5893 dní, Příspěvků: 301 | Autor je: Prostý občan

Dobré

Obrázek uživatele Asarin
Vložil Asarin, St, 2008-02-27 22:43 | Ninja už: 5963 dní, Příspěvků: 25 | Autor je: Prostý občan

no nic moc...

Obrázek uživatele Kibisimu-kun
Vložil Kibisimu-kun, Čt, 2008-02-28 10:19 | Ninja už: 5907 dní, Příspěvků: 224 | Autor je: Prostý občan

Taky si myslím mohl jsem to napsat lépe