manga_preview
Boruto TBV 08

Účastníci zájezdu, Naruto vydání

Tak čtěte, jak že to lidi v Narutovi slaví prázdniny (jenom btw: Nikdy, nikdy, ale vůbec nikdy nenechte Danieeru, aby řídila loď Eye-wink)

Gaara klepal prsty do volantu a nakvašeně čuměl přes sklo na silnici. Danieeru a Shirako vybíraly peníze a mile se při tom usmívaly. Když všichni nalezli do autobusu, zahodily svoje úsměvy za devatero hor a zabraly si sedadla za řidičem. Gaara nastartoval křachnu s názvem autobus a vyjel - směr Španělsko.
Křachna, kterou Gaara hnal po silnici hladké jak andělská prdýlka, poskakovala a žádala zpomalení. Vzadu panoval čilý ruch. Sakura přetáhla Naruta báglem přes tlamu, načež jí bágl ukradla Ino a vyhodila ho z okna. Shikamaru, Shino, Kiba, Lee a Neji hráli karty. Temari si zabrala místo vedle Sasukeho a podezřele si spolu povídali. Itachi a Deidara seděli za nimi a Itachi závistivě po Temari pokukoval. Pein a Kisame ignorovali jeden druhého. Tsunade a Jiraya si navzájem nadávali a nechápali, jakej debil je takhle posadil (Danieeru: příště rozsazuje Shirako). Kabuto tiše snášel to, že vedle něj sedí padesátiletá vykopávka, která je na mladší.
Danieeru si nahlas odkašlala, ale nikdo si jí nevšímal. Když ale všechny sborově seřvala na tři doby, tak radši ztichli, posadili se jak prvňáčci a štěněčíma očkama se na ní dívali. „Takže za chvíli bude první zastávka…“ S obavami pohlédla na Gaaru, který do sebe házel jedno kafe za druhým. „Teda jestli se toho dožijeme…“ promluvila sama k sobě. „Budete moc si koupit něco k jídlu…“ Do toho vpadl Naruto. „Ale já nemám peníze!“ Delegátka popadla hrneček a mrštila ho po Narutovi a nevzrušeně pokračovala: „A podobné věci. Přestávka bude na půl hodiny, takže ne že si to někdo neohlídá a zůstane na benzínce.“
Řidič vděčně zajel na nejbližší benzínku, zaparkoval a okamžitě usnul. Všichni se z autobusu vyhrnuli a valili si to do krámu pro nanuky, Coca coly, brambůrky a takové ty životně důležité věci. Průvodkyně a delegátka si daly flašku ochucené minerálky a šli se ven protáhnout. Gaara chrápal na celej autobus.
Temari se točila kolem Sasukeho a házela po něm pohledy žhavé jak právě vyteklá láva. Itachi stál poblíž a sledoval je odměřeným pohledem. Kdyby ho Kisame pro jistotu nechytil právě, když se Temari a Sasuke rozhodli pro další krok vzájemného sblížení, vletěl by mezi ně, a kdo ví, co by Sasukemu udělal.
Deidara a Pein kecali nad kelímkem horké čokolády, kterou jim později vzaly Sakura a Ino, které se taky chovaly velice podezřele. Danieeru se se zdviženým obočím dívala, jak se drží za ruce. Pak popadla trubku a nahlas zatroubila. „Pokračujeme v cestě!“
Všichni se zase nahrnuli do křachny, které Gaara hrdě říkal autobus. Shikamaru, Kiba, Shino, Neji a Lee zase hráli karty, ale tentokrát o kusy oblečení. Naruto zůstal opuštěný se svým batůžkem, protože Sakura si přesedla k Ině. Temari a Sasuke si navzájem vykládali milostné řečičky, Itachi nevědomky rukou zabloudil k Deidarovi a vážně ho štvalo, že musí sedět za nima. Kisame a Pein si spolu začali trochu povídat, Tsunade a Jiraya si pořád nadávali, Orochimaru nenápadně pokukoval po Kabutovi.
„Dobře, jsme tu všichni. Jedeme.“ Podívala se na spícího Gaaru, popadla ho za ramena a zatřásla s ním. „Jedeme!“ Gaara se probudil, přikývl, nastartoval křachnu a vyrazil závratnou rychlostí 50km/h. Sluníčko ironicky zamávalo a odešlo. Autobus zahalila tma.
Danieeru si rozsvítila lampičku a četla si Ptáky od Daphne du Maurier. Shirako zařezávala a neprobudil jí ani jekot Kabuta, pro kterého si Orochimaru přichystal noční překvapení. Tsunade a Jiraya si nandali klapky na oči a chrápali, jeden hlasitějc než druhej. Vzadu už seděli kluci skoro bez oblečení a pořád hráli karty. Nebudu se šířit o co. Pein a Kisame spokojeně spali, Itachi prováděl s Deidarou nekalé věci. Sasuke a Temari spali jak padlí andělé, přilepení k sobě jak lepidlem „Herkules“. Gaara neúnavně hnal drkotající křachnu po silnici.

A další den se to stalo. Byli na místě. Hotýlek se krčil přímo na pláži, která byla skoro prázdná. Všichni vyskákali z křachničky, naházeli si věci do svých pokojů a vystřelili na pláž. Lee, Neji, Kiba, Shino a Shikamaru si rozložili deku a hráli karty. Ino a Sakura, společně s Itachim a Deidarou, hráli plážový volejbal. Tsunade a Jiraya se zase hádali, Orochimaru se snažil marně chytit Kabuta, Kisame zmizel někde ve vodě, Pein se opaloval, Sasuke a Temari si půjčili lehátko a plavali si v moři. Danieeru a Shirako si vytáhly surfovací prkna a machrovaly.
Teplota stoupala, stupeň po stupni, vrcholu dosáhla v poledne. Všichni se uklidili do pokojů a přečkávali největší horko. V podvečer Shirako uspořádala soutěž o nejlepší hrad z písku. Ovšem, muselo se stavět ve dvojicích. Bez háčku by to přece nebyla Shirako. Vzniklé dvojice: Danieeru-Shikamaru, Kabuto-Orochimaru(nečekaně), Ino-Sakura, Naruto-Lee, Kiba-Shino, Sasuke-Temari, Itachi-Deidara, Pein-Kisame, Neji-Gaara(to není fér) a Tsunade-Jiraya.
Se západem slunce se Shirako dala do hodnocení. Nakonec to bylo změněno na soutěž o nejlepší sochu z písku a dopadlo to následovně: Itachi a Deidara – páté místo. Kdyby ten pták nebyl tak hybridní, mohli dopadnout líp. Naruto a Lee – čtvrté místo. Kdyby tý lišce neupadnul ocas… Sakura a Ino – třetí místo. Na to, že stavěly srdce je to slušný. Neji a Gaara – druhé místo. Prej nepodváděli. Danieeru a Shikamaru – první místo. Když se dají dohromady dva, co mají celkem vyvinutý intelekt, tohle z toho vznikne.
Nastal večer. Sannini si oblékli žlutá trička a začali předvádět ožehavé tanečky. Kabuto využil toho, že na něj Orochimaru nemá čas a zamknul se v pokoji. Malé děti, které byly na dovolené, s nadšením napodobovaly tři animátory, Naruto byl zoufalý z toho, že tady nemají ramen, Sakura s Inou společně jedly pizzu, Danieeru a Shikamaru něco horlivě rozebírali, Sasuke a Temari se ne zrovna nesměle líbali na lehátku, Itachi se zavřel s Deidarou v koupelně, Pein a Kisame se nechali strhnout davem a začali to vytáčet taky, trčíc z davu malých dětí. Lee, Neji, Kiba a Shino hráli hry, jako třeba kreslení poslepu a nemohli se dosmát, když Lee nakreslil mrkvopsa. Lee se ale bránil, že to byl pudl. Shirako všechno pečlivě zaznamenávala na kameru a Gaara jí ochotně asistoval.
Někdy po půlnoci všichni zapadli do hotelu a okamžitě usnuli. Další ráno se všichni, na rozkaz Danieeru a Shirako sešli v jídelně. Do místnosti připochodovali boss-delegátka a asistent-průvodkyně. „Odpoledne se jede do Marinelandu.“ Všichni se začali nahlas radovat, pár lidí skandovalo „Ma-ri-ne-land!“, pískalo a mlátilo do stolu. „TICHO!“zařvala Danieeru, načež už nikdo ani nepípnul. „Chcete rozchod, nebo půjdeme společně?“zeptala se Shirako. Když se začali všichni přeřvávat, Danieeru je srovnala do latě dalším zařváním a pravila: „Kdo chce rozchod?“ Zvedly se dvě ruce. „A kdo nechce?“ Zbytek vystřelil nahoru. „Já bych navrhovala zajít na papoušky, pak na lachtany, potom na delfíny a nakonec rozchod na atrakce.“ Ozvalo se souhlasné bručení a bylo rozhodnuto.

Všichni vyskákali z autobusu a čekali na povely od průvodkyně a delegátky. Ty zaplatily vstup a všichni se vydali na papoušky, pak na tuleně a zaujatě koukali i na delfíny. V tom jeden z cvičitelů vytáhl z hlediště Shirako a Danieeru. Členové zájezdu čučeli jak péra z gauče. Danieeru ve spěchu překládala, co že po nich ten chlapík chce. Nakonec každá dostala tři ryby a měli nakrmit delfíny.
Danieeru si vylezla na stojánek a zapískala. Z vody vyskočil delfín a místo ryby chytil její ruku a stáhl jí pod vodu. Pak pod vodu připlaval i druhý delfín, čumáky zapřeli do chodidel drahé slečny delegátky a rozplavali se. Nakonec Danieeru přeletěla nataženou šňůru s delfíny v zádech. Po chvilce k ní přiletěla i Shirako. Strhl se bouřlivý potlesk, pak ještě jednou následoval skok přes šňůru a představení skončilo ohromným potleskem. Všichni účastníci zájezdu se rozutekli na atrakce, Danieeru a Shirako se jen osprchovaly a přidaly se k nim.
Pein a Kisame se vydali na Boomerang. Vystoupali po schodech a oba kriticky shlíželi stěnu, která vedla kolmo dolů. Nakonec se přece jenom posadili do nafukovacího křesla pro dva a s hororovým jekotem sjeli dolů. Nakonec to zkusili ještě několikrát.
Lee, Shino, Neji a Kiba si dávali závody v tom, kdo první sjede všechny tobogány. Plavčíci je ale španělsky seřvali, a páč jim nikdo nerozuměl, pro jistotu toho nechali a radši šli hrát karty, hrálo se o to, kolikrát se bude muset sjet nejděsivější tobogán – Kamikaze.
Deidara pochrupoval na dece a nechal Itachiho, aby mu záda natíral krémem na opalování. Sakura s Inou se rozvalovaly kousek od nich a držely si ručky. Shirako, Shikamaru a Danieeru hráli plážový volejbal se Sasukem, Temari a Narutem. Danieeru nechtěně míčem trefila Orochimara, a když se sklátil pod vodu, Kabuto zvedl palec na znamení díků a vypařil se.
Gaara si v pohodě plaval na lehátku a spokojeně se vyhříval na sluníčku. Tsunade do sebe cpala zmrzlinu a Jiraya s dalekohledem v ruce čučel do dívčí převlékárny. Zkrátka výlet jak má být. Proto se taky nikomu nechtělo zpátky do hotelu. Ale znáte delegátku a průvodkyni. No, nakonec se všichni dostali domů v pořádku, jen pár jedinců mělo modřiny.

Předposlední den byl naplánován další výlet. Motorovou lodí, pak ‚potvory z moře‘, jak to nazvala Temari, k obědu a pak zase zpátky. Všichni se na výlet těšili jak členky Pony klubu na Veselý balíček.
Nalezlo se do motorové lodičky s průhledným dnem a čekalo se. „Kdo bude řídit?“zeptal se s obavami v hlase Pein. Do lodičky vtrhla jak tropická bouře Emily Danieeru. „Já.“ V očích všech se objevil strach. „Být váma, připoutám se.“ Všichni, dokonce i Gaara, bez keců poslechli a připoutali se. Delegátka zasedla za volant, otočila klíčkem a divokou rychlostí se rozjela proti vlnám. Loďka skákala a zase dopadala, houpala se a voda stříkala na všechny cestující.
Všichni si uvolnili pásy, postavili se a drželi se jen ručně nebo nožmo. Ino a Sakura ječely strachy, Sasuke se je snažil umlčet, Temari říkala, ať si s tím Sasuke neláme hlavu, Lee, Neji, Shino a Kiba hledali karty, Kabuto se snažil zbavit Orochimara, Jiraya si prohlížel zlité holky, kterým se trička lepila na tělo, Tsunade se snažila nevypadnout z lodi, Shikamaru společně s Shirako se snažil přesvědčit Danieeru, aby se uklidnila, Danieeru se jen řehtala jako šílenec, Gaara a Naruto se drželi za ruce aby náhodou jeden z nich neodlítnul, Itachi se snažil nepustit Deidaru, který vlál za lodí jako prapor a Kisame s Peinem jen seděli připoutaní a o něčem se bavili.
Nakonec se lodička zaryla do písku na místě, kde se mělo grilovat. Všichni si oddechli a dali si do nosu, jak se patří. Kdo by taky řekl, že ‚mořské potvory‘ od Nejiho budou tak dobré. Když se pobyt na plážičce chýlil ke konci, všichni se začali psychicky připravovat na cestu zpátky. Naskákalo se do lodičky a začalo to nanovo. Tentokrát to bylo ale ještě horší. Strachy ječeli úplně všichni.
Ale stejně se Danieeřino řízení obešlo bez ztrát na životech. Ovšem pohřešuje se Orochimaru, ale Kabuto o tom odmítá cokoliv říct. Sasuke prohlásil, že s touhle delegátkou už nikdy nikam nejede. Deidara prohlásil, že tohle byla ta nejlepší dovolená. Gaara prohlásil, že si musí koupit novej autobus. Takže nakonec všichni šli domů pěšky. Až na ty, co měli summony nebo tak něco.
Danieeru a Shikamara domů odvezl Gobi no Houkou, Shirako s Gaarou odjela na Rokubi no Raijuuovi, Temari a Sasuke odjeli na velký lasičce, Naruta odvezl Kyuubi, Deidara, Itachi, Pein a Kisame se svezli na velkých ptácích, Tsunade si to odvalila na své slimáčici, Jiraya odskákal na Gamabuntovi, Kabuto si od Orochimara půjčil Mandu, Kibu nějakým zázrakem odvezl Akamaru, Shino odletěl na obří mouše, Lee a Neji odešli pěšky a Sakura s Inou si někoho stoply. Všichni se zase sešli v Praze a pustili si video natočené Shirako a Gaarou, a těšili se na zimu. To se pojede na lyžák.

5
Průměr: 5 (16 hlasů)

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Senpai-sama
Vložil Senpai-sama, Ne, 2020-03-22 22:31 | Ninja už: 2680 dní, Příspěvků: 3005 | Autor je: Metař Gaarova písku

„Misia O:“ Zas som dobre zalovila, uhihňám sa Laughing out loud Autorka ako delegátka perfektne rozsadila účastníkov hihihi Ja uschnem, Temari a Sasuke si cukrujú a nakoniec: "Sasuke a Temari spali jak padlí andělé, přilepení k sobě jak lepidlem „Herkules“ Wow, tak tohle je vážně krutě hustý!! A Itači tajne závidí Ehh... jasně... hehe... Gára ako šofér "křachny s názvem autobus" je na nezaplatenie Gaara HeHe Zaujímavé, ako sa podarilo autorke napchať všetky ústredné postavy okrem Konan, Hinaty a Kakašiho do jedného výletného príbehu, no možno by ich už viac neuniesol a Španielsko by ľahlo popolom Laughing out loud Doma v Praze je blaze, sa stratí hocikto Nya! Škoda, že Garou-tan opustila konohácke vody a už nepíše Hrozná tragédie...

Obrázek uživatele Darkness 4you
Vložil Darkness 4you, Čt, 2008-05-08 16:34 | Ninja už: 5858 dní, Příspěvků: 427 | Autor je: Prostý občan

tak to už heeej Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud riadne vtipné...nemôžem ja z toho


Nakŕmit pleas
jo a odporúčam si pozrieť "Trik se špičatým kloboukem" Laughing out loud

Obrázek uživatele T.a.r.a.n.e.e
Vložil T.a.r.a.n.e.e, Út, 2008-03-25 19:19 | Ninja už: 5895 dní, Příspěvků: 1099 | Autor je: Pěstitel rýže

Krásný, umírám smíchy. Už se těšim na lyžák... ale nevím, jestli na druhý polokouli seženu nějakej počítač...(jelikož se pomalu zavrtávám do země Smiling )

一度に心の中で本物の願望があります、そしてその願望和津沿いです...そのときあなた和本物の明らかにされていない脳l族をみつける。
"When there is a true desire in your heart and that desire is strong...that is when you find the real strength that even you did not know you had." (Orochimaru-sama)




PS: Ano, to na tom avataru jsem já.

Obrázek uživatele Greencz
Vložil Greencz, Ne, 2008-03-23 02:48 | Ninja už: 5904 dní, Příspěvků: 68 | Autor je: Prostý občan

skvělííí jako vždycky (pokaždý chytám záchvaty smíchu a padám ze židle) fakt super! jen tak dál už se tešim na lyžák Smiling

Obrázek uživatele ____Gira____
Vložil ____Gira____, Ne, 2008-03-23 00:05 | Ninja už: 5875 dní, Příspěvků: 108 | Autor je: Prostý občan

Čupr!!!!!

92% teenagerů poslouchá hiphop. Pokud patříš mezi zbývajících 8%, přidej si tohle do podpisu.

Jsem jen jak ta zápalka od sirek. Jednou si škrtnu, možná zazařím... ale je jisté že brzy zhasnu.

Popu všici máme dost,
Hip- hop nemá budoucnost,
Techno ať se někam schová,
My sme mládež METALOVÁ!

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, St, 2008-03-19 16:44 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Super! Řadím si tě k mým oblíbeným autorům^^ A díky za rozesmání, měla jsem depku XD

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, St, 2008-03-19 17:34 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

Díky za přidání, a za rozesmání děkovat nemusíš

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, St, 2008-03-19 20:00 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Mimochodem, ten lyžák byl "Areál Sněžník u Konohy?" Smiling

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, St, 2008-03-19 20:01 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

Ne ne, lyžák je někde v mojí složce s povídkama a čeká na dopsání... Angel

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, St, 2008-03-19 20:05 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Tak šup šup! xD
Ne ne, píšeš vážně moc dobře, chtěla bych mít špetku tvého talentu. ^._.^

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, St, 2008-03-19 20:06 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

Oh díky... no, teď čekám až se pošle Trójská válka, takže jsem zvědavá, jak to dopadne Smiling

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, St, 2008-03-19 20:11 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Další povídka? ^^
No, já zas čekám, až se tu objeví *J-Maily aneb Nahé Souboje XD*. Ta povídka je v originále vážně dobrá /Tohle je přepis... bohužel, mě by nic takého nenapadlo.../.
Jinak Itachi v botách... to mě taky dostalo XD

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, St, 2008-03-19 20:14 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

To jsem zvědavá, podle názvu to bude asi zajímavý... jinak se těšim, až tu bude Stezka odvahy: Hlavně se nepo...! nebo Proč už nejsou Uchihové - zní to zajímavě Smiling

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Pá, 2008-03-21 20:30 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Tak Uchihové už jsou tady XD

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, St, 2008-03-19 20:20 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Ta Stezka odvahy bude mít i druhý díl:
Stezka odvahy: A teď my!
Ale jinak kuju^^
A u té Ordinace... ta je dost dobrá, vůbec by mě tyhle parodie nenapadaly XD

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, St, 2008-03-19 20:22 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

každýho napadne něco jinýho, že Smiling já mám v oblibě parodie na všechno možný - filmy, seriály, báje... a aji pohádky ^^

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, St, 2008-03-19 20:24 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Smiling
Mimochodem, jak se ti líbí můj banner "Danieeru fan"? xD
Pokud je vůbec něco, co mi jde líp, než vymýšlení povídek /který stejně zapomenu XD Představ si, že jsem měla právě tu depku a vyvstanula mi na mysli "smutná" povídka Knihovnice... a přečetla jsem si tuhle povídku, měla jsem dobrou náladu a jelikož jsem zapomnětlivka, z té povídky si už pamatuju jen ten konec XD/ je možná grafika XD /ale jenom možná!/

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, St, 2008-03-19 20:36 | Ninja už: 5925 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

OMG! A vidím já dobře, že tam máš i hAnko fan?! :Shocked Arigatou gozaimashta, udělalas mi radost, dattebayo! Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, St, 2008-03-19 23:11 | Ninja už: 5989 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Špatně vidím nebo tam opravdu máš Rika fan? xDD...moc za to děkuji

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, Čt, 2008-03-20 08:01 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Mám^^
Vy tři+Yori-chan jste byly prvními autorkami, od kterých jsem si něco přečetla a jste naprosto bezvadné Smiling

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, St, 2008-03-19 20:27 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

Ten banner je krásnej, moc ti za něj děkuju (jseš snad první, kdo si ho přidal do podpisu Smiling )

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, St, 2008-03-19 20:32 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

*MAXI MEGA GIGA JOKINGLY* ^^ xD
Já ti taky moc kuju ^^
Tý jo, právě si mě přinutila, abych začala psát už tu Stezku odvahy a Proč už nejsou Uchihové ^_^ XD

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, St, 2008-03-19 20:32 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

A to je dobře nebo špatně? Angel

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, St, 2008-03-19 20:37 | Ninja už: 5899 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Pravděpodobně výborně, /pokud z toho neudělám hrůzu ^._.^/ protože jinak bych to napsala až za X let XD
Já jsem totiž děsně línej člověk XD
Ale i "Proč už nejsou Uchihové ^_^" je na "motivy". Bohužel... ale když jsem na to přišla, chlámala jsem se jak trubec XD

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele ManDy
Vložil ManDy, Út, 2008-03-18 15:08 | Ninja už: 5942 dní, Příspěvků: 450 | Autor je: Prostý občan

Fakt doknalý ,uplně super...nejvíc mě dostávala pořád to s těma kartama xDD

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Ne, 2008-02-24 19:07 | Ninja už: 5989 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

HAháá tak tohle je geniální xDDD kdybych ti tu měla vyjmenovat všechny hlášky, z kterejch sem byla pod stolem tak jsem tu do zejtra xDDD doufám že nápad na zimní NAruto dovolenou máš už alespon v hlavě xDD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, Ne, 2008-02-24 19:10 | Ninja už: 5912 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

Promiň, zrovna píšu Naruto Potter a vězeň z Holešovické psychiatrické léčebny ^^ ale neboj, napůl píšu i onen lyžák Eye-wink

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Ne, 2008-02-24 19:30 | Ninja už: 5989 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Cože? xDDD Heej tak na to se těším xDD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele Sabaku no Baara
Vložil Sabaku no Baara, Pá, 2008-02-22 20:59 | Ninja už: 5901 dní, Příspěvků: 36 | Autor je: Prostý občan

to bylo úúúúžžžžaaaassnnnýýý!!!!já jsem se u toho smála až se vyplivla večeři a nakonec jsem skončila pod stolem...To už jsem se moc nesmála protože se mi na hlavu vysypala moje polička s knížkama a při mém neúměrném knihomolském absťáku mi vyrašili na halvě tři úctyhodný boule...ale jinak prostě senza úlně úúúžasssnýýý napiš ještě ten lyžák...to se smíchy určitě pos***...

Obrázek uživatele NekdoKohoNeznas
Vložil NekdoKohoNeznas, Čt, 2008-02-21 21:36 | Ninja už: 5929 dní, Příspěvků: 456 | Autor je: Hasič Amaterasu

Celkem ujde až na to vyzdvihovaní se samasebe Smiling

Seznam mých fanfiction (2017): http://147.32.8.168/?q=node/20607
„Je to zhmotněná Enenra. Démon stvořený temnotou a kouřem. Dostala chuť na mrtvoly.“ -NOVÁ SÉRIE Války Klanů http://147.32.8.168/?q=node/116698