manga_preview
Boruto TBV 07

A.N.B.U. Kronika ohně

Poslední paprsky zapadajícího slunce ozářili člověka stojícího na kopci, zvedajícím se nad malou vesnicí, ve které postupně utichal ruch dne. Poslední opozdilci se vraceli z terasovitých rýžových polí a kamenného lomu, netušíce že dnešní noc bude rušnější než většina předchozích a bohužel ne zrovna v dobrém smyslu. Jejich skrytý pozorovatel se usmál, ale jeho úsměv nikdo nespatřil. Nemohlo za to ani tak, že se nacházel zhruba sto metrů od vesnice ve skrytu stromů, jako spíše to, že jeho tvář byla skryta pod bíločervenou maskou s dravčími rysy. Jeho dlouhé černé vlasy byly svázány do mohutného ohonu, který se mu plazil po zádech jako had. Jeho oči, dívající se na svět skrz průhledy v masce, měly barvu ocelové šedi a byly chladné jako led. Na sobě měl kovem vyztuženou černou vestu, černé rukavice sahající až k lokti a černé vysoké boty. Na stehně byla řemínkem uchycena černá brašnička, která obsahovala několik desítek úzkých, kovových jehlic, pár svitků a zásobu výbušných štítků. Černé kalhoty a plášť jen doplňovali celkový dojem, stejně jako jílec meče nad pravým ramenem. Samotný meč byl mistrovským dílem zručných řemeslníků. Za jílcem ovázaným pruhy černé látky se nacházela drobná záštita jen o centimetr přesahující šířku rovné, úzké čepele dlouhé bezmála jeden a půl metru.
Jen co se i poslední světlo dne vytratilo, neznámý vyrazil. Pohyboval se rychle jako vítr a trvalo jen pár chvil, než se dostal k okraji vesnice. Jeho následný průchod nepříliš širokými uličkami nikdo nezaznamenal. Pohyboval se tiše jako stín, do kterých se ukrýval pokud po ulici šel nějaký opozdilec. Za okamžik se dostal k domu, který se svým vzhledem lišil od ostatních snad jen tím, že vypadal hůře udržovaný a dlouho neobývaný. Tomu teď však bylo jinak a majitel se před pár dny vrátil zpět, aby vyhledal úkryt. Bohužel pro něj nebyl ani tento úkryt dost dobrý. Neznámý z brašny vylovil tři tmavě fialové kuličky, každou s průměrem tak jeden centimetr a přesným hodem je prohodil malou škvírou ve dveřích. O chvíli později se z domu začala valit mračna tmavého kouře.
Najednou se z domu vyřítil člověk, vzhledem spíše připomínající medvěda. Na sobě měl prostou halenu a hnědé kalhoty, ale oblečení může klamat. O jeho nepříliš počestné minulosti svědčilo mnoho jizev pokrývajících celé jeho tělo a mohutný meč v jeho ruce. Jmenoval se Ryuu a byla na něj vypsána odměna snad ve všech zemích. Několik jehlic proťalo vzduch, ale jen proto aby byly s cinknutím odraženy. Než stačil neznámý, prozatím stále ukrývající svou pozici, cokoliv udělat, Ryuu vyhodil svůj meč do vzduchu a jeho ruce zformovaly pečeť tygra. Město náhle ozářilo světlo asi dvaceti výbuchů, které rozmetaly na kousky několik domů a skladišť. Bohužel vybuchl i dům na jehož střeše se neznámý ukrýval, naštěstí se včas odrazil vysoko do vzduchu a unikl téměř jisté smrti. Na druhou stranu se mu Ryuu ztratil z dohledu a ukryl se v davu lidí, kteří se snažili uvědomit si co se vlastně stalo a zároveň se pokoušeli hasit požár. Neznámy vytvořil svými prsty zvláštní pečeť a něco zašeptal do všeobecného zmatku. O chvilku později dopadlo na zem pět identických postav které se vydali prohledávat město.
Ryuu uháněl k lesu co mu síly stačily, když v tom najednou se do půdy před ním zabořilo několik jehlic, které v následujícím okamžiku vykvetly do ohnivého květu a odhodily ho dobrých pět metrů nazpátek. Dvě ze stínových postav využily jeho dočasné nevýhody a zaútočily. Meče prořízli vzduch, ale místo měkkého masa zasáhli jen zem. V následující chvíli je Ryuu ťal širokým obloukem a obě se za hlasitého “puf“ rozplynuli do noci. V následujícím okamžiku prořízly vzduch další dvě čepele. Jedna se snášela na jeho pravé rameno a druhá v širokém oblouku mířila k jeho zádům. Svůj meč Ryuu rychle přehodil do levé ruky meč a kryl jím čepel mířící mu na záda, zatímco pravou rukou chytil útočícího nepřítele za loket. Ve chvíli kdy z temnoty zaslechl svist vržených shurikenů a hlas, který pronesl slova faia tsubame, uvědomil si svou chybu. Koutkem oka zahlédl jak k němu míří pět ohněm obklopených hvězdic, které jako by rozpínali svá ohnivá křídla. V následujícím okamžiku ho zasáhly plnou silou a on těžce krvácející a popálený dopadl na tvrdou zem. Cítil jak z něj život pomalu vyprchává a bolest postupně odeznívá. Pohled se mu zamlžil a viděl už jen nezřetelnou siluetu, která nad ním stála. „Jméno. Jaké je jméno mého vraha?“ procedil z posledních sil Ryuu. Pohled mu zčernal a poslední slova co zaslechl byla „Kumori Arashi“.

4.545455
Průměr: 4.5 (11 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Zrůda Iwka-chan
Vložil Zrůda Iwka-chan, Pá, 2008-11-07 19:59 | Ninja už: 5622 dní, Příspěvků: 408 | Autor je: Prostý občan

jsi dobrej ja taky píšu ale ještě se mi to neaktualizovalo jsem začátečník máš to fantastický moc se mi to líbilo Laughing out loud Sticking out tongue

mocmoc hezu Laughing out loud

Snažím se být v každém komentu upřímná ale .. taky se snažim neurážet !! proto doufám že mi to nikdo nebude mít za zlé !!!!!

Obrázek uživatele Byakko
Vložil Byakko, Út, 2008-10-28 16:54 | Ninja už: 5974 dní, Příspěvků: 826 | Autor je: Prostý občan

Je to úžasný! Jdu na další díl!

Obrázek uživatele Kamitashi
Vložil Kamitashi, Út, 2008-05-06 18:47 | Ninja už: 5810 dní, Příspěvků: 134 | Autor je: Prostý občan

Pěkný,pěkný,líbí se mi tvoje práce se slovy.

Obrázek uživatele DarthSidi
Vložil DarthSidi, Čt, 2008-06-19 07:48 | Ninja už: 6022 dní, Příspěvků: 10 | Autor je: Prostý občan

Rozhodl jsem se pracovat na druhém díle, ale neočekávejte nic světoborného.

Obrázek uživatele Hamano Ayumu
Vložil Hamano Ayumu, Ne, 2008-03-02 10:05 | Ninja už: 6132 dní, Příspěvků: 802 | Autor je: Prostý občan

Krásně propracovaný. Máš to fakticky skvělý!

Z láskyTak jo xD Dovoluji si dneškem sama sebe prohlásit za největšího Gaarofila na světě Laughing out loud
Já ho prostě M-I-L-U-J-I-!!!!!Z lásky

Vzdělání umožňuje člověku zlobit se nad věcmi ve všech koutech světa. (Můj případ xD )
Lež je velmi nekvalitní náhražkou pravdy, avšak jedinou, kterou se až dosud podařilo vynalézt.
Autor: Hubbard Elbert
.

Teprve když zdravý onemocní, uvědomí si, co měl.
Autor: Carlyle Thomas

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Čt, 2008-02-21 19:21 | Ninja už: 6008 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

pekne, pekne:) súhlasím s Ayashiki, ďalší nivý dobrý spisovateľ sa tu našiel:)


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Ryuuka
Vložil Ryuuka, Čt, 2008-02-21 13:27 | Ninja už: 5921 dní, Příspěvků: 757 | Autor je: Prostý občan

no vážně super...naprosto napínavý, naprosto úžasný doufam že zase něco napíšeš třčeba i na pokračování...XDjrn mš naštvalo že ten chlap měl podobné jmeno jako já přezdívku tedy až na to -ka

Obrázek uživatele Ayashiki
Vložil Ayashiki, Čt, 2008-02-21 11:27 | Ninja už: 6009 dní, Příspěvků: 485 | Autor je: Prostý občan

No fíha, čuchám čuchám začiatok ďalšej geniálnej série. Len tak ďalej a píš rýchlo Laughing out loud Alebo radšej nie. Píš si pekne svojím tempom, len nech je to stále také dobré ako teraz.