manga_preview
Boruto TBV 09

Saké..do 15 let nevhodné.

Bude se jednat o chvilku kde je Natano v nesnázi a hledá útočiště.Samozřejmě že ho najde u senseie který se jmenuje Kakashi. Pozve jí k sobě na čaj ale ona trvá na „Sakém“ no posuďte samy jak nocleh dopadne ( mimochodem je to ústřižek s příběhu „ Vyjímka z pravidel“ od Hanako-chan) Takže poděkujte i její báječné fantazii. Děkuji.

„Saké…vždyť ti není jednadvacet „ vyvalí na mě oko.
„ Nemyslíš že z toho budou problémy? Přece jen stále nejsi plnoletá.“…i když trochu
uvolnění neuškodí* pomyslí si když se kouká do černých v tuhle chvíli žebrajících ,lesklých očí Natano.
„Ale no tááák ,nebuď tak staromódní , co by jsi jako chtěl dělat?“ ptá se ho naštvaným tónem
aspoň na chvíli to znělo bezvadně ,když si představím Kakashiho bez masky a ještě k tomu opilého*
„ To newím“* né že bych nevěděl,ale to by asi neprošlo *

Když odemkne a rozsvítí, tak jde vidět že je to krásně zařízený byt .
Posadím se k malému nízkému stolku obklopeném polštáři na kterém se vyjíma květina ve skleněné vázičce.
„ Dobře tady to je!“ položí na stůl dvě malé skleničky a láhev „Saké“s miskou keksů.
„Arigató „ se sladkým úsměvem poděkuji.Uběhly tak dvě hodiny a oba dva už jsme vše viděli veseleji a konverzace byla uvolněnější .
„No, už bych se měl jít nejspíš převléknout z těch pracovních věcí“milounce se usměje a odchází do ložnice . Po chvilce co se stále nalévám a začínám se nudit * a jsem celkem povolnější* . Vstanu a jdu směrem , kterým šel před chvíli on.

Dojdu k pokoji, kde je tma a dveře jsou pootevřené. Pravou rukou se do nich opřu a otevřu je.Hudba ,která hraje v obývacím pokoji je fantastická a přidává mi na sebevědomí. V tmavém pokoji zdá se nikdo není ..vejdu dovnitř a rozhlédnu se . Ale náhle za sebou ucítím něčí přítomnost. Rychle a s úlekem se otočím a zamnou stojí polonahý přenádherný, tajemný přiopilý muž.
„ah, gomen….gomenasai „ vytrousím ze sebe při dlouhém pohledu do jeho očí s výjimkou levého tak jsem koukala do Sharinganu .
Jenom stál a koukal na mě .Jeho vypracované svalnaté ruce a břicho se rýsovaly z venkovních světel ,které prusvítaly přes špatně zatažené žaluzie.(samozřejmě neměl masku)
„ ehm,….no vážně se omlouvám!“ omlouvám se mu , ale v tu ránu začala v obýváku hrát písnička o které jsem mluvili asi u šesté skleničky.
„ Jsi jednou z mála,která vidí mou tvář.“ S těmito slovy se ke mně stále víc přibližuje . Jelikož už v sobě něco mám jen velice opatrně couvám, nakonec dojdu ke zdi a zády se o ní opřu.
Stále si hledíme do očí .Dojde ke mně, jednou rukou se opře o zeď zamnou a druhou si mě ladně uchopí kolem pasu. Jsme u sebe tak blízko , že bych mohla cítit jeho řasy a slyšet jeho srdce. Najednou se naše rty spojily v jedny .Né aby polibek přestával , on zesiloval a stupňoval se .Pomalu svými rty přejel na můj krk .
Zničeho nic se mu ale vytrhnu“ co?!! co to děláš ? nech mě !!“ i když nerada ale řekla jsem to naneštěstí odpověděl větou „ až se mi bude chtít .“ Jeho ruka z mých beder sjela na mé stehno, které si nadzvedl a přiložil na svůj bok a opět vášnivě přejel rty na můj krk.Jen jsem zavřela oči a vychutnávala si ten okamžik Svou hrudí mě k oné zdi přitlačil silněji a svou druhou rukou si i mou druhou nohu přiložil k pasu . Cítila jsem , jak mě nadzvedl a pomalu mě odzbrojil, potom mi sundal síťované triko s vestou a pak přišla na řadu sukně .
Stále jsem se vášnivě líbaly a kousaly do rtů. Hudba v obýváku záhadně zvýšila svoji hlasitost . Když „konečně“ nahmatal zapínání u mé sukně strhl ji a hodil za sebe na zem, jako ostatní věci.
Moje ruce pluly po jeho zádech a směřovaly na vypracované břicho, potom pluly k malému knoflíčku u jeho kalhot. Stále mě líbal na krku, ale jeho jazyk se na chvíli zastavil a já pod sebou cítila měkkou postel .

Šeptal mi do ucha a evidentně nám to oboum dost vyhovovalo.Když mi už konečně sundal i poslední oděv, kterým bylo spodní prádlo . Jeho ruce opatrně a velice pomalu směřovaly dolů.
Byla jsem v takové agonii ,že jsem ani nevěděla své jméno. V tu chvíli se zapomíná na jakékoliv pravidla ,starosti, povinnosti. V tu chvíli existuje jen ten okamžik.

Když jsem se probudila bylo kolem půl třetí ráno. Ležela jsem mu na hrudi a všimla jsem si , že pohled do jeho tváře mi připomněl , že jsem zažila něco co žádná jiná přede mnou .
„ehh..“ trošku vzdychnu kouknu na něj a ptám se ho „jsi vzhůru Kakashi?“ ten však jen velice pomalu otevře oči kukne na mě a povídá „ ano , jsem“ ..vstane a jde do sprchy,jelikož jsme oba byli zaslouženě spocení.Řekla jsem si že bych se přidala.
Když jsem vešla, tak jsem uviděla sprchový kout v rohu koupelny .Z něj se linula horká pára a usadila se na zrcadle, podlaze a ve vzduchu. Udělala jsem dva kroky vpřed ..otevřela jsem zašupovací dveře od sprchy a ,když jsem vstoupila na horkou a mokrou plochu ,která jí pokrývala zvedla jsme hlavu a opět jsem hleděla na vánočkovité bříško.
„To je mi ale milé překvapení „ jemně špitne a uchopí mě za pás.
„ No myslím že se oba shodneme na tom že ani jeden stále nemáme dost ,hmm? „ Jen co dořeknu větu přitáhne si mě k sobě ještě blíž ,že bych mohla cítit jak …ehm no …radši nic >_<“.
„Máš pravdu, páni ani nevíš jak jsi mi zavařila …ani nevíš jak .“
„Jo to vím“s ještě stále silnějším vzdycháním se oba pohupujem do rytmu padajících kapiček vody ve sprše a víc a víc ….cítím opět ten nenahraditelný pocit vášně.
S mým stoupajícím slastným sténáním se mi opře svým čelem o to moje a silně oddychuje .
Voda mi ztéká z vlasů do tváře a dál po celém těle , cítím jeho polibky , jeho dotyky , jak mě silně drží a tiskne ke svému tělu . Svou pravou rukou mě chytil za mou levou a obě naše ruce opřel nad mou hlavu .Chvílemi mi šeptal do ucha a vždy, když to dopověděl ruku , kterou i stou mou držel nad mojí hlavou stiskl pevněji…zavřel oči , pootevřel ústa a se stále opřenou hlavou o tu mou oddychoval a opět přejížděl jazykem na můj krk .
Kousání do rtů, stálé silnější slastné výkřiky , stále tekoucí voda na moje po bedra dlouhé v tuhle chvíli mokré havraní vlasy.Ano…..prostě ano.

Je krásné sluneční dopoledne …zatím co pomalu mžourám očima a se silnou bolestí hlavy kouknu vedle sebe nikoho tam nevidím, zato cítím báječnou vůni z kuchyně. Vstanu a jdu do koupelny….( eh myslím že není třeba popisovat koupelnu a myslím že ani nemusím popisovat v jakém je stavu v tuhle chvíli) učešu si vlasy , vyčistím zuby a jelikož se mi nechce oblékat přetáhnu přes sebe tu teplou, měkoučkou peřinu a ovinu si jí kolem těla. Když jsem vešla do kuchyně , tak u plotny stál Kakashi a byl polonahý -> kalhoty od pyžama.
Přišla jsem k němu a i když stál zády ke mně objala jsem ho .
„ Ohayo „ lehoučký úsměv .
„ jé , ohayo zlato „ otočí se a dá mi pusu na čelo .“ máš hlad? ..a jestli tě nějak zvlášť bolí hlava , tak tady máš kávu .“ řekne a podává mí malý hrníček s kávou.
„ arigaté …“ ……….
………………..hrobové ticho……jde slyšet jen mé trapné ťukáni lžičkou o hrnek .

„ Ehm no víš“ řekneme oba ve stejnou chvíli . Zasmějeme se .Příjde ke mně blíž „ tohle byla nezapomenutelná noc „ …..“ ano to byla , ale já jsem ti chtěla říct , anebo tě spíš poprosit aby o tom nikdo nevěděl..doufám že mi rozumíš.“ Vydolím ze sebe a nabírám rudé barvy ,jelikož „Saké“ dělalo svoje i v naší minulé konverzaci.
„ Ano , také jsem o tom přemýšlel myslím že by nebylo moudré někomu to říkat „ s těmito slovy stále víc uhýbá pohledem , jelikož asi není zvyklý že se na něj někdo kouká aníž by neměl masku .
„Hai „ odpovím ale přede mnou už nikdo nestojí.Koukám na místo kde před chvílí stál on.
Směle se otočím k oknu kde září svěží teplé slunce, zavřu oči, rozpřáhnu ruce a zhluboka se nadechnu.

A zase budu pokračovat v dlouhé pouti za láskou a štěstím.

4.775
Průměr: 4.8 (40 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Jassmine
Vložil Jassmine, St, 2014-03-26 16:03 | Ninja už: 3744 dní, Příspěvků: 65 | Autor je: Utírač Udonova nosu

Měli bysme založit klub perverzáků... Měla bych svoje povídky asi začít krotit, když tohle všem přijde jako vrzol perverznosti, co by řekli na ty moje... *Rudne tak, až se jí souří z uší...*

Na konoze moc nejsem, pokud mě chcete zastihnout, pravděpodobněji se vám to povede na mém blogu-http://j-zasivarna.blogspot.cz/
Jen se nelekněte, tady to tak možná nevypadá, ale moje povídky jsou z velké části brutální a naprosto nevhodné, měla bych je zakázat komukoli číst, ale... neudělám to.
Jashine, to zní tak seriózně, nikdo neodhalil že jsem blázen *spokojený úsměv, úroveň 50*

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Čt, 2014-04-03 13:55 | Ninja už: 6005 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Asi banan kocko...to ti nezverejni Eye-wink tohle je pet let stara povidka ver mi, ze toto co se tyce erotiky byli jenom moje nudne zacatky Eye-wink

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele -Sasuke Uchiha-
Vložil -Sasuke Uchiha-, Po, 2011-05-02 10:57 | Ninja už: 4852 dní, Příspěvků: 931 | Autor je: Pěstitel rýže

Whoa... zajímavé... akorát... chtělo by to doplnit o obrazovou dokumentaci oné "noci". Chcíp

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Po, 2011-05-02 11:25 | Ninja už: 6005 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Nah! seš perverzní xP Ale jinak díki Laughing out loud

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele Shinjiku
Vložil Shinjiku, So, 2010-05-08 19:13 | Ninja už: 5337 dní, Příspěvků: 446 | Autor je: Obsluha v Ichiraku

A ku*va (omlouvám se, že jsem sprostá), ale tohle je prostě bomba!!!! Supééér!!!! nejlepší romanticko... Laughing out loud jednorázovka co jsem kdy četla!!! Patří ti celé moje uznání i trocha vzteku, že je zase někdo lepší než já Laughing out loudLaughing out loud Laughing out loudLaughing out loud super super super!!

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Po, 2010-05-10 12:53 | Ninja už: 6005 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

*.* děkujii ^^ sem ráda že se líbí x)

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele _Aiko_Uchiha
Vložil _Aiko_Uchiha, Po, 2009-09-14 19:29 | Ninja už: 5461 dní, Příspěvků: 72 | Autor je: Prostý občan

Nádhera:-) Prostě jedním slovem úžasné, dokonalé... Poslintala jsem klávesnici *červená se* Laughing out loud

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Po, 2009-09-14 21:45 | Ninja už: 6005 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Arigato ^.^ zkus si mě jen letmo představit, jak mi bylo když jsem to psala xP

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele Athalien
Vložil Athalien, Ne, 2009-08-23 13:12 | Ninja už: 5403 dní, Příspěvků: 245 | Autor je: Horší než odpad

Jaj Smiling No úžasnéééééé... tie opisyyyyyyyyyyy... Á kto by nechcel byť na Nataninom mieste... (ak som to správne vyskloňovala Smiling) rovnako ako reakcia podo mnou, závidím, závidím Laughing out loud supeeeeeer Laughing out loud

Obrázek uživatele Kikul
Vložil Kikul (bez ověření), Pá, 2009-07-24 17:36 | Ninja už: 19838 dní, Příspěvků: 9609 | Autor je: Prostý občan

Chroochró xD.. Závidím jej! Ja jej závidím! Neviem, ktoré dievča by jej nezávidelo xD
Super poviedka Smiling

Obrázek uživatele UzumakiFenris
Vložil UzumakiFenris, Pá, 2009-06-05 22:00 | Ninja už: 5459 dní, Příspěvků: 345 | Autor je: Utírač Udonova nosu

hmm fakt že hodně dobrá jednorazovka xD moje kamoška je do KAkashiho cvok a kdyz to četla xD ta mohla omdlít ale je to fakt moc hezky napsany!!

Obrázek uživatele Liang Konehama
Vložil Liang Konehama, Ne, 2008-04-13 00:15 | Ninja už: 5944 dní, Příspěvků: 465 | Autor je: Prostý občan

bolo to skvele naozaj clovek akoby to uplne prezival...aspon ja...Laughing out loud je verejnim tajomstvom ze kakashiho zerjem je fakt uzasny...no ktorej babe by neucaroval?? Laughing out loud ja mam akurat tiez nieco podobne rozpisane len je to na vic kapitol tak som zvedava ako sa to ujme ale to tvoje bolo fakz SPICA upne ma to dostalo Laughing out loud

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Ne, 2008-04-13 21:25 | Ninja už: 6005 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Arigatou ....jo a k té tvojí povídce....jí sem hoď at si taky počtu XP

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele Liang Konehama
Vložil Liang Konehama, Po, 2008-04-14 12:42 | Ninja už: 5944 dní, Příspěvků: 465 | Autor je: Prostý občan

no zatim jeste ne, protoze mam dokopi rozpisanych 5 poviedok ale aktivne pracuju zatim jen na dvoch... najprv chcem sa uz zbavit tych dvoch a az potom zacnem dopisovat ostatne Laughing out loud

Obrázek uživatele Liang Konehama
Vložil Liang Konehama, Po, 2008-04-14 12:53 | Ninja už: 5944 dní, Příspěvků: 465 | Autor je: Prostý občan

Zatial som dala na konohu uba prve 3 casti s Nitashi Uchiha, ale este mi ich prasatko neschvalil tak len nedockavo cakam. Laughing out loud

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Po, 2008-04-14 20:22 | Ninja už: 5960 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

A jak se ta dílka jmenují??? Jsem taky dost zvědavej.

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Po, 2009-09-14 21:56 | Ninja už: 6005 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Šakranéé ty blázne tebe jsem dlouho neviděla ty už jsi dkonočil svou povídku? ti povím ta teda fakt neměla konec xP ale peckovní boje ;-)

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele Liang Konehama
Vložil Liang Konehama, St, 2008-04-16 20:51 | Ninja už: 5944 dní, Příspěvků: 465 | Autor je: Prostý občan

No tak ako som napísala Nitashi Uchiha....prvá časť
Nitashi Uchiha : *kapitola 01 - Stretnutie

nejdeš ich na týchto stránkach
https://konoha.cz/?q=node/24986
https://konoha.cz/?q=node/25000
https://konoha.cz/?q=node/25002
https://konoha.cz/?q=node/25073

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Po, 2008-04-14 15:10 | Ninja už: 6005 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Hihii v tom případě budu nedočkavá stebou Xp ...

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele Liang Konehama
Vložil Liang Konehama, St, 2008-04-16 20:52 | Ninja už: 5944 dní, Příspěvků: 465 | Autor je: Prostý občan

Ale je to môj prvý pokus o poviedku tak som zvedavá ako sa ujme Laughing out loud

Obrázek uživatele Josto
Vložil Josto, Ne, 2008-03-30 20:45 | Ninja už: 6028 dní, Příspěvků: 183 | Autor je: Utírač Udonova nosu

holky ale vynahradzovat si opravdovou lasku nebo kamaratstvi za tohhle a dosadzovat si do pribehu tveho snu animovanou postavu neni spatny ale as moc prehnany Laughing out loud
doufam ze si uvedomujes ze ho nidky nestretnes .... aslepon ze to nebude nikdy medzi vami klapat Laughing out loud .... povidka to je dobra ale pride my as moc ... na vek lidi na tehle strance "erotictejsi" Laughing out loud .
fakt raci takovyhle povidky si nechavej pro sebe Smiling
(neber jako urazky nebo kritiku jen muj nazor Laughing out loud )

Ero-Josto_Sennin-sama

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Po, 2009-09-14 21:59 | Ninja už: 6005 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

jinak to tvé "kamarátství" se píše trošku jinak -> kamarádství hai?Eye-wink

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Út, 2008-04-01 00:14 | Ninja už: 6005 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Arigatou za názor ,ale pokud i "prasátko" povolil zveřejnění této povídky tak to je tím pádem vyřešené...hm a většine se to líbilo ...no proč by tam asi bylo do (15 nevhodné) hm?? *.*

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Ne, 2008-03-30 12:31 | Ninja už: 6005 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak tohle v žádném případě ...tady je spousta holek co by si nechaly Kakashiho jen pro sebe XD ale prostě musííte pochopit i když je to těžké že Kakashi patří jenom ajenoom pouze Natano-chan ....protože to tak prostě je a bude XD ....ne samozřejmě si dělám legraci * šibalský úšklebek, ona ví že se s ní o Kakashiho nikdo hádat nemůže* ^^

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, Ne, 2008-03-30 20:31 | Ninja už: 5960 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Už ti patří, alespoň podle mé povídky.

Obrázek uživatele wishtobeslim
Vložil wishtobeslim, So, 2008-03-29 15:15 | Ninja už: 6126 dní, Příspěvků: 597 | Autor je: Prostý občan

Tato povídka ve mně vyvolává smíšené pocity - je úžasná, ale představa, jak mě Kakashi podvádí je příšerná Laughing out loud Asi si to přečtu ještě jednou a místo Natano dosadím wishtobeslim, pak to bude absolutně dokonalé Sticking out tongue

Obrázek uživatele x.Natano.x
Vložil x.Natano.x, Ne, 2008-05-04 15:35 | Ninja už: 6005 dní, Příspěvků: 1233 | Autor je: Pěstitel rýže

Tak to brzdi ^^ !!!!!!!!!

This is how it must end! Dependence

Delena

Assholes

Obrázek uživatele Aiyu
Vložil Aiyu, Pá, 2008-02-29 17:53 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 250 | Autor je: Prostý občan

dochazi slova .... nemožem popsať krása ty mi sna vidíš do snů asi ak nějak se mi o zdálo ave bylo to o někom iném a pisem o tom poviedku

Obrázek uživatele Šakran Hatake
Vložil Šakran Hatake, So, 2008-03-01 01:32 | Ninja už: 5960 dní, Příspěvků: 199 | Autor je: Prostý občan

Taky mě zajímá co to bude,pak pošli odkaz,víš kde mě hledat.

Obrázek uživatele Aiyu
Vložil Aiyu, St, 2008-04-30 11:48 | Ninja už: 5930 dní, Příspěvků: 250 | Autor je: Prostý občan

jj pošlu zjuuuuuu a plsky ať nekdo napise viac takychto povidek je to krasa a hlavne Z láskyKakashiZ lásky je upa zjuuuuuuu XDDDD