manga_preview
Boruto TBV 09

Kterak vykrást banku v Konoze

Takže, když se Pán Prstenů trochu ujal, tak bych sem mohla dát i tuhle blbinku. Tak si můžetě počíst, co se stane, když hrdinům z Naruta dojdou prachy.

Z peněženek našich hrdinů se vytratily pětitisícovky, dvoutisícovky a tisícovky. Pak je následovaly pětistovky, dvoustovky a stovky. Nakonec pajdy, desetikačky, dvacky, koruny, dvoukoruny, pětikoruny a padesátníky. A když utratili poslední desetník, sešli se. A horlivě se dohadovali, jak že si svoje finanční zdroje obnovit. Tu se najednou zvedl Naruto a pravil: „Vykrademe banku!“ Na to třískl svojí rukou do stolu a ten se rozlomil. „Je skvělý, že máš nápad, ale kdo uhradí ten stůl?“zeptal se Lee, ukazujíc na stůl. „Kašli na to, hlavně že máme plán.“zavrčela jedna z černě oblečených, štíhlých dívek, která tohle měla na starosti, tak, že by jí snad i smečka vlků vzala mezi sebe.
„Co přesně myslíš tím plánem?“zabručel Neji podezřívavě k oné dívce. „Vykrást banku Konohy, samozřejmě.“odpověděla a promnula si ruce, jako kdyby už ty prachy měla u sebe.
„Já to vymyslel, takže šéf budu já!“zařval Naruto a postavil se na zbytky stolu. „To teda ne!“oponoval mu Orochimaru, kolem kterého se dokolečka plazil lacinej had ze zveráku. „Já jsem tady nejsilnější!“ Sasuke se začal smát. „Ty a nejsilnější?“ Kabuto ho připíchnul kunaiem ke zdi. „Sklapni! Já jsem nejchytřejší, takže bych měl šéfovat já!“ Shikamaru se začal smát jako šílenec. „Dovol mi, abych to za tebe převzal, ty chytráku.“ Kiba po Shikamarovi hodil Akamaru. „Máš smůlu, já budu šéf.“pravil stylem alá Cézar. Neji protočil oči. „Já dokážu prohlídnout cokoliv, takže je logický, že tomu budu velet já.“ Gaara ho srazil vlnou písku. „Nechte mi post šéfa, a zůstanete živý.“ A jak se tak hádali, ta holka, co uznala Narutův nápad a měla přes tlamu masku jako Kakashi, vyšla ze stínu a přejela drápama po zdi, takže všichni radši ztichli.
„Když se budete hádat, tak se nic nevyřeší.“ Ta druhá si stoupla vedle ní a přikývla. „Ona je z vás nejlepší kandidát.“prohodila suše a ukázala na tu holku. „Kdo to vůbec je?“ Hnědovláska si stáhla masku na krk. „Cože?!“ Sasuke se přestal smát stylem šíleného vědátora. „Řekni to ještě jednou a prohodim tě trezorem.“zavrčel velkej bílej pes, kterej vystoupil ze stínu za ní.
„Co tady dělá Houkou?“ Danieeru mávla rukou. „Pro případ, že by někdo odporoval.“ Shirako se zakřenila jak celer a když zjistila, že všichni se smířili s tím, že je vede ten šílenec, co je se Samarou zavřel na chatě, tak si založila ruce. „Fajn, ale Tsunade asi není tak blbá, aby nepoznala, co se chystáme udělat.“poznamenal Neji. „Mě je jedno, jestli je Tsunade chytrá nebo blbá.“zavrčela Danieeru a věnovala Shirako pohled. „Přišla jsem, viděla jsem, čekala jsem víc, ale stejně to zkusim.“říkaly ty dvoubarevný oči.

Tahali se losy o to, kdo bude co dělat. Sasuke měl za úkol zjistit kód na trezor, nebo trezor prostě otevřít, Danieeru mu v tom měla pomoct a hlavně – odnýst peníze. Naruto měl zajistit to, že je nikdo neuvidí, takže vyřadit z provozu kamery. Orochimaru a Lee měli zaměstnat pokladní, aby si ničeho nevšimly. Shirako s Gaarou měli na starosti stráže, Shikamaru měl dělit prachy, Kiba a Akamaru měli najít trezor, Kabuto byl healer útočící ze zálohy – ne že by si to vylosoval, měl to povinně. A Neji měl dohlížet na Shikamaru při rozdělování peněz. A tak se vydali do banky v Konoze.
Do banky vešel Kiba s Akamaru, v patách s Narutem, Shirako a Gaarou. Hned za nimi si to do banky valili Lee a Oroksicht. Kabuto vešel do banky vycházkově, vzal si letáček a jakože si čte. Potom do banky nakráčeli ti dva, co se nejvíc nesnášeli – Sasuke a Danieeru. Neji a Shikamaru spolu hráli Go a čekali, jak to dopadne.
Naruto nenápadně značkoval cestu k trezoru a kunai nožema přeřezával vedení kamer. Kiba a Akamaru se zadívali za roh, kde se tyčilo hafo nakanejch týpků, který asi hlídali trezor. Gaara a Shirako se po sobě podívali (a aktivovali Sílu Power Rangers) a vykráčeli zpoza rohu jako největší kingové. Shirako („Žlutý Mystický strážce, summon ready.“) po nich metala kunaie jak kunaimet 5.0 a doplňoval jí Gaara, který všechny nechal spadnout do tekutého písku. Stráže byli mimo provoz.
„Když už to hodinu nemůžeme najít, tak to asi znamená, že ten trezor kód nemá.“pravila Danieeru a nafackovala Sasukemu. Zase. Oba měli aktivovanou prokletou pečeť (ale jen na první úrovni) a už se zase hádali jak psi o flákotu. „Každej trezor má kód.“zahučel. „Sklapni, jsi ještě blbější než můj minulej mobil.“ Nakonec Danieeru svojí oblíbenou přesvědčovací metodou – psychickým mučením (už se podobá Itachimu) donutila Sasukeho, aby jí věřil a došli k trezoru.
Kabuto se taktně schoval za letáček a rozesmál se, když se Orochimaru už popáté zeptal, jak že se dá založit účet. Lee zatím flirtoval s druhou pokladní, která se zase už pošesté ptala, proč má tak huňaté obočí.
Sasuke už dobrou půlhodinu bez úspěchu mlátil do trezoru, který byl tvrdší než svaly Arnolda Schwarzeneggera. Všichni se na něj dívali jako na idiota. „Já věděla, že je ještě blbější než můj bejvalej mobil.“ zašveholila vítězně Danieeru a za pomoci Ohnivého drápu vyřízla do trezoru dveře a každej pobral do nejvíc pytlů s penězma. „Teď to bude horší.“konstatoval kňučivě Kiba. Danieeru na něj hodila svoje pytle a rozeběhla se ven z banky.
Všichni na ní valili bulvy jak na marťana, zatímco obíhala Orochimara, Leeho a Kabuta. Všichni jen přikývli a čekali. V místnosti přistála kouřová bomba a vzápětí se dovnitř přihnaly jednotky ANBU v čele s Tsunade. Jenže díky Kibově bombě viděly velké h***o.
Danieeru, Sasuke, Shirako a Gaara je všechny pokosili, Oroksicht někam odtáhnul Tsunade a všichni s penězi zmizeli pryč. Ten den se ale najednou objevilo až moc zločinců třídy S.

Neji s Shikamaru rozdělovali prachy. Každý naštěstí dostal na korunu přesně, takže se nějak moc nedohadovali. Danieeru si konečně koupila zločineckej ohoz a černej kabriolet, ve kterým si to valila každej den. Shirako si zajistila pohřeb v anime stylu, takže už jí žádný peníze nezbyly. Sasuke si zaplatil vraha, takže se zbavil Orochimara a začal peskovat Kabuta, kterej zase věnoval svoje peníze na vraždu Sasukeho. Naruto si sedl do Ichiraku a házel do sebe ramen. Kiba si zaplatil spešl výbavu pro Akamaru, Shikamaru si koupil set na Go ze zlata, Gaara nevěděl, co s takým měním a věnoval to na charitu, Neji a Lee si společně zaplatili dovolenou a už o nich nikdo neslyšel.

Takže většině lidí to vykradení banky bylo k velkému neužitku. Dobrá rada: nikdy, nikdy, ale vůbec nikdy nenechte Danieeru, aby vám šéfovala.

5
Průměr: 5 (6 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele Yuki Kaze-san
Vložil Yuki Kaze-san, Po, 2018-08-13 21:13 | Ninja už: 5720 dní, Příspěvků: 7877 | Autor je: Moderátor, Vydavatel Icha Icha

Mise L3: Ty krásko. Laughing out loud Už víme jak vykrádat banky. Horší bylo rozhodnutí s těma penězma. Já bych si je uložila a jen malou část bych utratila, strejček Příhoda se vždycky hodí... k povídce bych už jen dodala, hustej nářez.

„Nepodceňujte sílu četnáře.“ Matthew Reilly
FF stránka moje a Nildona!!!
FC pro mě od nellynuska

Obrázek uživatele Mister_zx
Vložil Mister_zx, So, 2009-08-01 01:46 | Ninja už: 6035 dní, Příspěvků: 338 | Autor je: Prostý občan

uzasny jen takowa welmi blba otazka kdo je Danieeru (kdystaq mi nadawejte a odpowidejte do soukromich spraw dekuji)

What´s it? It´s a LAUGH!

Obrázek uživatele Kath - Lin
Vložil Kath - Lin, Po, 2008-11-17 20:02 | Ninja už: 5648 dní, Příspěvků: 26 | Autor je: Prostý občan

jeeej to je super pribeh Smiling

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, Ne, 2008-03-23 10:10 | Ninja už: 5924 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

díky za pochvaly, už se chystám na Příběhy Shikamara a třetí díl Ordinace Smiling

Obrázek uživatele Minata
Vložil Minata, Ne, 2008-03-23 02:28 | Ninja už: 5900 dní, Příspěvků: 2381 | Autor je: Prostý občan

Laughing out loud Laughing out loud Laughing out loud
Skvely je to xD
Predstava jak se orochimaru nevinne pta (a jeste petkrat po sobe) "A jak si muzu zalozit ucet?" me totalne dostala Laughing out loud
Mas dobrej styl, strasne dobre se to cte Smiling

„Kdykoliv se mě ptají, jakou knihu bych si s sebou vzal na opuštěný
ostrov, odpovídám: ‚Telefonní seznam. Je v něm tolik postav! Mohl bych
vymýšlet nekonečné množství příběhů.‘“
U. Eco

Obrázek uživatele snowfox
Vložil snowfox, St, 2008-03-19 20:48 | Ninja už: 5911 dní, Příspěvků: 1579 | Autor je: Prostý občan

Bezvárna^^

Ale... Envy je stále nejlepší Evil
A máme rádi Obita!!
Výlev jednoho ublíženýho třináctiletýho děcka... aneb proč tu nejsem

Obrázek uživatele nettiex
Vložil nettiex, St, 2008-03-19 13:53 | Ninja už: 5911 dní, Příspěvků: 3653 | Autor je: Editor všeho, Kankurova kosmetička

Skvělá povídka

Obrázek uživatele Hunter from Uncia
Vložil Hunter from Uncia, Čt, 2008-02-28 17:05 | Ninja už: 5907 dní, Příspěvků: 301 | Autor je: Prostý občan

S tím mobilem to bylo hustý LOL

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Ne, 2008-02-24 18:12 | Ninja už: 6001 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Už nemohu dál xDD to je naprosto nejvíc bomba!! xDD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele 1temari1
Vložil 1temari1, Po, 2008-02-18 22:26 | Ninja už: 5924 dní, Příspěvků: 114 | Autor je: Prostý občan

fakt dobreeeee

Obrázek uživatele Fňu
Vložil Fňu, Po, 2008-02-18 07:39 | Ninja už: 6042 dní, Příspěvků: 6029 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

úžasnéééé:)Smiling píš aj ďalej:)Smiling aspoň sme sa dozvedeli nový spôsob, ako vykradnúť banku:)Smiling natvrdlý Sasuke, dobrý Gaara, no čo už k tomu dodať:)Smiling


Autori poviedok čítajte Pravidlá FF!! Smiling
Inak vaše poviedky skončia na našom externom blogu ^^
A takisto čítajte aj Důležitá sdělení pro spisovatele a čtenáře FanFiction!!!
Ak si nie ste istí písaním, nájdite si nejakú betu - Inzertní FF nástěnka.

----
Čiarka, taká maličkosť, ale dokáže úplne zmeniť význam vety.
Nezabúdajte na to.


Obrázek uživatele Yori
Vložil Yori, Ne, 2008-02-17 22:19 | Ninja už: 6111 dní, Příspěvků: 595 | Autor je: Prostý občan

Gaara jediný hodný, všechno dal na charitu. To poučení bylo hustý

Obrázek uživatele hAnko
Vložil hAnko, Ne, 2008-02-17 21:56 | Ninja už: 5937 dní, Příspěvků: 5771 | Autor je: Editor ve výslužbě, Zatvrzelý šprt

Teda, ty jseš génius!!! Hlavně to poučení na závěr nemělo chybu Laughing out loud A Neji a Lee se zdejchli na Seyshely nebo nebo na Kubu??? Nebo na Panenský ostrovy? Tam se dají pěkně vyprat ty špinavý peníze Eye-wink

~ Hello Kitty´s dead! Mashimaro rules the world!!!
~ Nejnovější FF: Orochimarův absolutní životopis - 04.08. 2014
~ Manga tým, při své práci sem tam hodí rým, hrdě čelí slovům kritickým, náš silný manga tým!
~ Hay a ShAnko *-*
~ luksusss avatar made by Drek´than ^^
~ Kapitola 577: Rozhodující bitva začíná dnes kachna! *Google translate*
~ "Vieš čo je pád? Nie keď si vtáčik zlomí krídelko. Nie je to ani vtedy, keď si zlomí nožičku. Je to vtedy, keď vidí pred sebou les plný príležitosti a vletí do tvrdého kmeňa." Laterie

Obrázek uživatele Garou-tan
Vložil Garou-tan, Ne, 2008-02-17 22:38 | Ninja už: 5924 dní, Příspěvků: 292 | Autor je: Prostý občan

to, že už o nich nikdo neslyšel se vztahuje i na mě Smiling (bohužel)