manga_preview
Boruto TBV 13

Mise s názvem Pohroma 1.část

Naruto se procházel ulicemi vesnice a měl neobyčejně dobrou náladu. Ještě pořád v něm totiž přetrvávala euforie z toho, že má rodinu. Opravdickou rodinu. Takže ani moc neprotestoval, když se mu jeho dámská část rodinky nakvartýrovala domů a začala tam dělat velkolepé přestavby. Naruto se jen děsil toho, až je uvidí.

Cestou narazil na Shikamara a Shina a rozhodli se, že se půjdou podívat, jak holky připravují tu večerní party na uvítanou Kasumi. O to se zasadila především Sakura, která nakonec vzala kasumi i s její rejpavou povahou na milost. Zato Kakashi a někteří další elitní ninjové připravovali uvítání pro Kushinu.

Začátek měl být společný a pak se to mělo rozdělit na „dospělé“ a „škvrňata“. Není nutné říkat, že mnoho oněch „škvrňat“, jako třeba Naruto, Kiba, Kasumi, Lee a Ino, protestovalo, ale s nulovým výsledkem. A jelikož to celé zaštiťovala Tsunade, nebylo těžké uhodnout, proč to takhle rozdělili.

Ale zpět. Naruto byl příjemně překvapen, jakou práci si s tím holky daly. Bylo tu spotu balonků, různých konfet, barevných nápisů a zrcadel, do kterých se měla odrážet barevná světla. Sakura dokonce zprovoznila sto let starý magnetofon. A to tím způsobem, že do něj mlátila a kopala tak dlouho, než to vzdal.

„Páni, koukám, že jste nelenily,“ konstatoval Shikamaru a pozoroval Ino a Hinatu, jak rozmisťují květiny. „To je fakt,“ souhlasil Naruto. „Odvedli jste pořádný kus práce!“ Kdoví proč Hinata zrudla. „Hej kluci, možná byste měli vidět tohle,“ ozval se Shino a ukazoval napravo.

Tam leželi Komohamaru, Udon a Moegi a vypadali, že jsou v posledním tažení. „Konohamaru?“ ozval se nevěřícně Naruto. Oslovený zvedl hlavu, a když uviděl Naruta rázem ožil. „Šéfe, to jsi ty!“

„Co se vám proboha stalo,“ zeptal se Naruto a Shikamaru, kterému už to taky došlo jen kroutil hlavou. „Za to může támhleta příšera!“ vyskočil okamžitě Konohamaru a ukazoval na Sakuru. „Řekla, že chce „malou“ pomoc a pak nás tu nutila dřít jako otroky!“

Naruto vycítil nebezpečí už ve chvíli, kdy Konohamaru vypustil z úst slovo příšera. A nemýlil se. V novém světovém rekordu byl Konohamaru odpálen do vzdálených končin pěstí zuřivé Sakury Haruno. Udon, Moegi a Naruto se okamžitě začali třást.

„Ještě někdo má výhrady k mojí osobě?“ zeptala se a z očí jí šlehaly blesky. Po té, co byla ujištěna že ne, se vrátila k dokončování a pomáhala TenTen rozmístit správně světla a barevné čočky.

Naruto „takticky“ vyklidil pole a zbytek odpoledne strávil tím, že pojídal Ichirakiho ramen a obsluze vyprávěl svoje úžasné historky. Vytáhla ho odsud až Kasumi s tím, že se musí umýt a převléct, aby jim nedělal na slavnosti ostudu. Na Narutův názor, že on NIKDY nedělá ostudu, nebyl brán zřetel.

Po dostatečném vymydlinkování se Kushina dokonce pokusila učesat Narutovy ježaté vlasy. Vzdala to po dvaceti minutách a dvou zlomených hřebenech se slovy, že to nemá cenu, že je zdědil po otci.

Následoval další Narutův pokus nachytat mámu nepřipravenou a vytáhnout z ní něco o otci. Opět byl neúspěšný a nebýt toho, že je Kasumi upozornila, že je čas jít, byli by se tam nejspíš dohadovali celý večer.

Na slavnost nedorazili zdaleka poslední. Kromě Kakashiho, u kterého to nikoho nepřekvapovalo, chyběl celý tým Asumy včetně velitele a několik dalších bezvýznamných osob. Kdo ovšem nechyběl byl Konohamaru, který už se stihl vrátit do vesnice, se svou partou. Okamžitě si všimli Naruta.

„Šéfe! Konečně jsi tady! Už jsem si myslel, že nepřijdeš!“ radoval se. Kasumi to děsně rozesmálo. Naruto se cítil trochu trapně.

„A čemu se směješ, ty kozo?“ obrátil se na Kasumi Konohamaru, který zřejmě neměl dobrý den. Kasumi se nebezpečně zablesklo v očích, popadla Konohamara pod krkem a zvedla ho do výšky.

„Cože jsi to říkal?“ zeptala se. „On to tak nemyslel Kasumi,“ snažil se zachránit situaci Naruto. Docela marně, protože se Konohamaru v příští chvíli pohřbil sám. „Kasumi? Tak ty jsi ta holka, kvůli který jsme tu dřely? Jsi divná!“

„Konečně někdo sdílící můj názor,“ ozval se za nimi provokativně Kiba a házel významná očka po Kasumi. Ta zuřila. Prostě se rozmáchla a hodila Konohamara Kibovi do úsměvu. Oba se svalili na zem a svorně na ní nadávali. Zato Kasumi odcházela s pocitem vítězky.

Než se stihli začít prát také jiní, přistoupila Tsunade ke svému pečlivě připravenému projevu, který ztratila, takže musela improvizovat. „No tak já vás tu vítám. Určitě víte, proč tu jsme a ti, co to nevědí, ať si to zjistí.“

Otočila se poněkud zoufale na Shizune a ta jí posunky napověděla. „Jo chtěli jsme tu vlastně přivítat Kushinu Uzumaki, která se po dlouhých letech vrátila zpátky.“ „Uzumaki?“ vykřiklo několik špatně informovaných lidí s Nejim v čele. „Není náhodou příbuzná Narutovi?“

Kushina pomalu vystoupila na podium k Tsunade a zachránila ji před ostudou, ke které měla slušně nakročeno. „Ano jsem s ním příbuzná. Pro vás, co to ještě nevíte, tak jsem jeho matka.“ Zazněl obdivný povzdech a shikamaru musel násilně umlčet Ino, která se z toho div nerozbrečela.

„No jo a dál chceme přivítat nejnovější členku naší vesnice, která včera odpoledne složila zkoušky a stala se geninem. Je to Kasumi Uzumaki.“ „Další Uzumaki? To si z nás děláte srandu, že jo?“ ozvalo se pobouřeně z publika.

Kasumi vystoupala na stupínek a prokřupala si ruce. „Jestli s tím má někdo nějaký problém, tak stačí říct. Já ho okamžitě vyřeším!“ „Beru zpět!“ozývalo se z jedné strany a „Čarodějnice! Upalte jí!“ z druhé, kterou zastupovali především Kiba a Konohamaru.

„No tohle si tu můžete řešit beze mě,“ ozvala se Tsunade, která se těšila na ty flašky, co jí čekaly. „Takže se dobře bavte a dospělí za mnou! My se přesuneme do velké haly!“

To be continued

Tak můžete hádat, jak to asi dopadne... a nebo se těšit na další díl... Sticking out tongue

5
Průměr: 5 (23 hlasů)

Kategorie:

Volby prohlížení komentářů

Vyberte si, jak chcete zobrazovat komentáře a klikněte na "Uložit změny".
Obrázek uživatele mišule
Vložil mišule, So, 2010-06-19 21:09 | Ninja už: 5683 dní, Příspěvků: 1732 | Autor je: Prodavač v květinářství Yamanaka

Tsunade jako obvykle sakeee, jinak skvělý díl

Obrázek uživatele Schrödingerova kočka
Vložil Schrödingerova kočka, Čt, 2008-02-14 22:34 | Ninja už: 6149 dní, Příspěvků: 2945 | Autor je: Prostý občan

Přidávám tě do seznamu svých oblíbených...Viva Luchia!!! Je to nářez xD

“A clear conscience is usually the sign of a bad memory.”

Obrázek uživatele odin-sama
Vložil odin-sama, Út, 2008-02-12 22:32 | Ninja už: 6336 dní, Příspěvků: 1224 | Autor je: Prostý občan

cool těším se na další díl

Obrázek uživatele samovrah
Vložil samovrah, Út, 2008-02-12 21:00 | Ninja už: 6180 dní, Příspěvků: 345 | Autor je: Prostý občan

Upalte jí!Laughing out loud
Zdá sa že kasumi si získala množstvo fanúšikov:D
Hlavne že naruto nie je sám...

-----------
Nech vám všetkým najklíčkatejší požehná
http://www.bramboranstvi.mysteria.cz/uvod.html
A nemám rád vianoce..

Obrázek uživatele hinata-sempai
Vložil hinata-sempai, Út, 2008-02-12 20:08 | Ninja už: 6086 dní, Příspěvků: 790 | Autor je: Prostý občan

nemůžu se dočkat Eye-wink

Obrázek uživatele Satake
Vložil Satake, Út, 2008-02-12 17:37 | Ninja už: 6176 dní, Příspěvků: 945 | Autor je: Prostý občan

Ce to C*O*O*L

Obrázek uživatele Autobahnführer
Vložil Autobahnführer, Út, 2008-02-12 17:31 | Ninja už: 6181 dní, Příspěvků: 105 | Autor je: Prostý občan

Tesim se tez na dalsi dil a hadam, ze bude super Eye-wink

Obrázek uživatele Karlos-sama
Vložil Karlos-sama, Út, 2008-02-12 17:18 | Ninja už: 6177 dní, Příspěvků: 672 | Autor je: Prostý občan

Tak na další díl se těším Laughing out loud

Obrázek uživatele Akiyoshi-do
Vložil Akiyoshi-do, Út, 2008-02-12 17:06 | Ninja už: 6278 dní, Příspěvků: 133 | Autor je: Prostý občan

Pařba Laughing out loud!

stop trollin man!

Obrázek uživatele NARUTO152
Vložil NARUTO152, Út, 2008-02-12 16:57 | Ninja už: 6081 dní, Příspěvků: 19 | Autor je: Prostý občan

Tešim sa na dalši diel...super

Obrázek uživatele ja501
Vložil ja501, Út, 2008-02-12 16:18 | Ninja už: 6085 dní, Příspěvků: 50 | Autor je: Prostý občan

Těším se na další díl a v duchu budu hádat jak to dopadne Laughing out loud